icon

Je písanie si s kamarátmi opačného pohlavia nevhodné počas trvania vzťahu?

Včera o 14:10

Ahojte,
Som zadaná už pár rokov. Mám 2 kamarátov, ktorých poznám od detstva. S jedným si píšem len cez sviatky-zagratulujeme si navzájom k narodeninám, meninám, poprajeme si krásne sviatky(vianoce,veľká noc). S tym dalsim sa občas stretávame spolocne aj s priateľom, kedze ho pozná. Avšak v poslednej dobe začalo priatelovi prekážať to ,ze si s nimi vôbec občasne napíšem. Že ja si nemam co pisat s opačným pohlavím, kedze som zadaná. Vraj som ešte detinska a kym sa s nimi uplne neprestanem kontaktovať a nepochopím to,nevezme si ma za ženu, lebo ze ziadna zena v jeho okoli si nepise s chlapmi a nema kamaratov. Mám sa na to pozrieť z jeho strany. Ja mam na to,ale iný pohlad a tak ma zaujíma vaš pohlad na vec. Ďakujem za každú spravu.

Strana
z2
olimuc
Včera o 16:23

Stacilo by, ak by vetu sformuloval … nezoberiem si ta za zenu, ak si s nimi neprestanes pisat… mne by vyskocil riadny red flag. Co bude dalsie… nebude spokojny, ked budes mat kolegov v praci a na vianocny vecierok si budes pytat povolenie? A bude eobit cirkus, ked niekam pojdes bez neho a budes sa balit do plachty? Pre mna by to bol koniec … zadana nezadana … napisat niekomu k sviatkom je prejav slusnosti a nechapem to obmedzovanie

anonym_1e66ab
Včera o 16:35

Ja nemám mužských kamarátov a manžel ženské kamarátky ale toto mi príde zo strany tvojho frajera extrém. Je to občas, nevylievaš si druhému mužovi srdiečko a nechodíš s ním sama na vínko. Takže zbytočne to hrotí.

cimage
Včera o 16:47

Ja pisem kamaratovi na sviatky, vianoce, atd. Ale odkedy je zenaty, tak sa skoro vobec nestretavame. Nevidim na tom nic zle, nie je to kazdodenne vypisovanie.

katarinka963
Včera o 16:49

tak to je riadny blb. on ta ani nikdy o tu ruku nepoziada. napr.som vydata a idem s kamaratom na firemny ples. ten tvoj by ti to nedovolil

anonym_c5dc49
Včera o 17:08

@anonym_autor nie som zastancom kamaratenia sa s opacnym pohlavym , ked som vo vztahu...ale, ak by som kamarata poznala skor ako partnera, tak by som ho urcite nevymazala zo svojho zivota len preto, ze sa to nepaci frajerovi. Vlastne, by som takeho frajera ani nechcela, keby mal poziadavku nech zabudnem na niekoho, na kom mi zalezi ...Takze adios frajer...
Pocas vztahu nenadvazujem znamosti ani kamaratstva.

wolf_
Včera o 17:17

Ja za nevyspelé považujem skôr zakazovať partnerovi/partnerke kamarátsky kontakt s opačným pohlavím. Nevidím dôvod prečo by malo partnerovi také písanie vadiť (a rovnako samozrejme aj opačne). A tiež nevidím dôvod prečo by som mala pretrhať kamarátske vzťahy s ľuďmi opačného pohlavia len preto, že "patrnerovi to vadí" - v preklade za mňa lebo "partner má nízke sebavedomie" alebo "partner si do mňa projektuje seba a teda tam niečo ok nebude hlavne z jeho strany".

anonym_2fe24b
Včera o 17:24

@anonym_autor kamarat taky rad, mas priatela venuj sa jemu.

siska53
Včera o 17:32

@anonym_autor Ved to su tvoji kamosi z dost davnych cias. Divny je on, ziarlivec sa z neho vykluva.
Nevidim dovod nebyt v kontakte so starymi kamaratmi. A aj novymi. Ved si nevyznavame/nevyznavate lasku. Na tvojom mieste by som zvazila, ci toto chces do buducna.

ibajaanikiny
Včera o 18:24

@anonym_autor ja som presne z takeho vztahu zdrhla. Kamos,s ktorym sa roky poznam,poznala som ho roky pred dotycnym a zrazu mu zacal vadit aj ked sa poznali…a zacalo mu vadit vsetko,kolegovia atd. Nemohol mi pipnut mobil,lebo hned rovnake pdomienky ako u teba. Zrusila som zasnuby,prsten vratila a rozisla sa. Napokon sa ukazal pravy opak,on sa ku*vil a mne kladol podmienky a citovo ma vydieral. Kamos je stale kamos aj ked mam uz iny vztah a tento terajsi s nim nema najmensi problem. Vsetko je samozrejme v ramxi slusnosti…uz som odmietala zit v tych vycitkach a podmienkach a “neslobode”,kedze som nerobila nikdy nic zle

lacibo
Včera o 19:13

@anonym_autor pisanie si s nimi sviatky, gratulacie a vynimocne nie je urcite nic co by malo priatelovi vadit

anonym_225f01
Včera o 21:24
@anonym_c6ebbf

Takze ak si tvoj manzel najde dve priatelky a bude si si nimi pisat a stretavat sa a z jednou bez teba tak povies, ziaden problem. Tomu hadam neveris ani sama. A je jedno kedy is ich nasla, ide o to, ze si s nimi vypisuje. O com si asi tak pisu? Daj mi priklady. Par ti poviem: Aky bol tvoj dnik, Ako sa dnes mas, Co spolu podnikneme, Co si spravila ako partnerka, Alebo veris ze hovoria o vede a politike?

@anonym_c6ebbf súhlasím. Ona robí tomu mužovi to, čo by ona sama nechcela aby on robil jej ....

cacianka
Včera o 22:27
@katarinka963

tak to je riadny blb. on ta ani nikdy o tu ruku nepoziada. napr.som vydata a idem s kamaratom na firemny ples. ten tvoj by ti to nedovolil

@katarinka963 keby ju aj požiadal a zobrali by sa, len potom by ukázal pravú tvár a odhodil všetky zábrany. Teraz sú to red flagy, po svadbe horor

sova7
Dnes o 13:50

Vydieranie. Keď neurobíš čo ja chcem neurobím to a hento. Svadba nie je výmenný obchod. Bud chce s tebou žiť a byť tvoj manžel alebo nie. Ale nemôže to byť štýlom ja si ťa zoberiem ak ty urobíš toto. Potom ti zakaze čo? Pozdraviť suseda? Ísť k rodine s kamarátkami von? Buď žiarli alebo zavidi. Ani jedno nie je ok

dahra
Dnes o 16:03

@anonym_autor - ja mám dvoch kamarátov z detstva. Jeden ženatý, druhý slobodný. Sem-tam si píšeme, sem-tam voláme. Párkrát ročne. Tak isto ako môj muž . Neobmedzujeme sa navzájom..vo vzťahu musí byť dôvera ale aj sloboda.

calm
Dnes o 18:01

je komunikovanie s polovicou populácie nevhodné, keď je niekto zadaný? :D

Strana
z2