Je rýchly postup vo vzťahu normálny?
Ahojte, zamyslam sa nad takou otazkou, ked prvy raz stretneme chlapa, ktoreho vobec nepoznate, dajme tomu ze to bolo prve rande. Je normalne aby si fotil co sme si objednali a zrazu ze odfotme sa spolu? Akoze mne to v poriadku nepride, po 2 stretnutiach vas ma “vazne rad” a pritom vas ani nepozna. Mna to neskutocne odradilo az dokonca som dostala nervy a hnev na toho cloveka, stretli ste sa niekto s niecim takym? Neustale hovori o tom kedy budeme zase spolu kedy pojdeme niekam na vikend, konverzacie su take bezne vobec nic specialne ze by sme si nejak osudovo “sadli” mne to cele pride ze ten muz ma nejaky problem…
Raz som s takým bola na jedno "stretnutie" dopredu som sa dohodla že to rande nebude ...lebo mi príde blbé ísť s človekom čo si len píšem z nejakého fóra a nikdy som ho nevidela na rande... Po takomto chovanie presne ako opisujes som bola taká znechutená z neho že som na ulici nabúrala do dopravnej značky tvarou 🤣 doteraz si to pamätám... Následne som si ho musela všade bloknut čo som ešte nikomu nikdy nespravila lebo mi stále písal na všetky dostupné možnosti "niečo naozaj milé" och..
@tramtada31 je iné keď ti jednu takúto vetu povie ako žart alebo možno želanie do budúcna ale keď ťa zaspáva takými vetami stále tak je to vážne už cez... Na toto asi fakt len ženský intuíciu jednoducho keď ti to už hlava neberie niečo je naozaj zle ..😅
@oskvarka no presne taketo nieco podobne mam teraz ja… uplne chori ludia toto
@janickacrazy tak ale toto je podľa mňa iné toto ja ťa osudová príťažlivosť keď to obaja cítite m...neviem si moc toto predstaviť jednostranne lebo teba priťahuje aj to že priťahuje a toho druhého...ak je to len z jednej strany tak je to až desivé...
@oskvarka No veď samozrejme, u nás to bolo obojstranné zamilovanie, preto nám to prišlo úplne ok. Ale príbuzní a kamošky boli zdesení, keď som im povedala, že sa budem vydávať po 2 mesiacoch.
@simca06022011 no veď baby to je presne to že ak je to ten osudový s ktorým to tak obaja cítite je podľa mňa normálne ísť na to aj zhurta (neviem či úplne rozumné ale tak hormóny 🤭) ale keď tam necítia žiadnu iskru a on sa tvári ako by tam bola je to fakt trápne to by ste museli zažiť ...a je jedno či si robí selfie alebo vám zrazu hovori koľko by ste spolu mohli mať deti 🤦Môj si selfie nerobil lebo to bolo pred 15 rokmi 🤣ale ešte teraz ak sa rozhodnem že si naintalujem nejaký nový messenger tak mi občas príde od neho správa že ma chcel len pozdraviť a naozaj rešpektuje že som vtedy o neho nemala záujem 🤦 a zaujímalo by ho ako sa mám ...😅...
@oskvarka tak on možno.iskru cíti🙂) len ona nie :D
@simca06022011 ja som iskru prestala citit po 10 minutach kavy a podme si urobit selfie, to musite uznat ze normalne nieje 😀
Jasne ze nie... ako keby sa potreboval ukazovať, že aha randiiim :D
@simca06022011 to je zufalstvo
@simca06022011 to mi pride dobre psycho :D... ako z hororu vazne ... ze teba som si vybral :D
Smiem.vedieť vek? Bud je po ukoncenom vzťahu alebo zúfalosť....
Možno pred niekým potreboval vyzerať, že je vo vzťahu. Predviesť sa pred nejakou bývalou, alebo proste len pred kamošmi. Je to podozrivé. Mala si sa ho na to priamo opýtať, že prečo má potrebu si s tebou hneď robiť selfie?
Vobec to nemusi byt divne, ze sa tak sprava, len to mate kazdy inak nastavene a ine predstavy o vztahu, prosto kazdy z vas je “inde”
Ja s mojim muzom sme boli obaja cca rok po ukonceni predoslych manzelstiev, vedeli sme co chceme od zivota a od partnera obaja, hned na druhom rande sme si povedali ze prosti nejedeme sa hrat, chceme vaznu znamost obaja,nechceme stracat cas ak to nema mat hlbsi zmysel. Po 2 mesiacoch sme spolu odisli do zahranicia a teraz sme spolu uz 8 rokov, milujeme sa stale rovnako, ked nie viac. Bolo to najlepsie rozhodnutie zivota vrhnut sa do toho po hlave.

Aj mne povedal chlap na treťom rande ze ma miluje a ešte som si z neho robila prdeli co koze na mne milovať keď ma ani nepozná, a hovorí mi to aj po niekoľkých rokoch