Je sex na druhom rande príliš skoro?
Baby mali ste sex uz na druhom rande ?? Uz pri prvom to medzi nami iskrilo ale tak nebolo nic len par pusiniek ☺️
Ja si myslim ze je to skoro ale chcem vediet aj nazor inych co si o tom myslite .
@brrunetkaa 😅
@karolinakr pre take nechapave ako si ty, nabuduce dam do zatvorky, ze si robim prdel 🤦🏻♂️
@duunlo aspoň že tak
Rob tak ako citis. Hlavne to neplanuj.
Aby si tu potom neplakala že po sexe zdrhol. Iskrenie 🤦moje nervy. Ani nevieš kto to je a čo je to za človeka.
Ako pre koho 🤷🏼♀️ ale ja by som do toho tak skoro asi nešla...
Neskoro😂
@karolinakr asi tak... Podla mna je ideal ist na to este pred prvym rande 👍 Naco stracat cas 😃 To su otazky toto.. 🙈🤔
Tak keď máš 15 príliš skoro, ak 50 rob podľa seba.
Pises: ja si myslím, že skoro. Tak sa drz svojich pocitov. Či keď ti tu 90% napíše, že OK, tak ty napriek tomu, že s tým nie si stotoznena, do toho pôjdeš?
To fakt pri takej intimnej veci, sa budeš riadiť názormi a pocitmi cudzích ľudí?
V takom prípade si nevyzerá a platí to, čo pri veku 15. Príliš skoro.
Je to skoro .
Prepáč.
Pre teba je skoro na akékoľvek randenie keď sa tu pýtaš na názor.🤷🏻♀️
No u mňa to bolo cca mesiac čo sme chodili a boli sme potom spolu 7rokov a pri mojom terajšom mužovi sme spolu 11rokov som mu dala až po 4 mesiacoch,ale preto tak dlho lebo ma sklamal ten predošlý a chlapom som neverila,je to individuálne ale výdrž dlhšie nie na 1 a ani 2 a ani 3 rande za mňa nie nech si na dobre počká ❤️🍀👌
@jullyeverest antikoncepcia existuje aj iná, ako hormonálna
A chráni hlavne pred sexuálne prenosnými chorobami
@jankadankaanka úplne súhlasím 👌
Ja som už mala na prvom, nejak si neskoro na tom ty
Tak keď je to podľa teba skoro tak načo sa pýtaš 😅 Zo skúseností, je úplne jedno kedy je ten prvý sex. Keď sa na teba chce vysrať tak sa na teba vyserie aj keď bude za pol roka.
Môj rada po 17 rokoch vzťahu a 15 rokoch manželstva s panom pravym ...je že hoci som ja svojho manžela chcela hneď a aj by som sa s ním vyspala v sekunde a porodila mu deti , išla s ním pred oltár hoci som vôbec netušila ani ako sa volá ti odporúčam môj taktiku: na treťom rande pusa na líco a potom už je to na vás
Ja nie som chlap, ale o zene, co ide na druhom rande, by som si myslela svoje
@muskazlata90 tri mesiace? 🙈 tak to asi potom moc chemie medzi nimi nemoze byt.. ak je zena co i len trochu sexualny typ (myslim, ze si sex vie uzivat), tak musi predsa aj ona citit a chciet ooovela skor, ak tam iskry lietaju..
@earlgrey co to je za vyraz ze .. ZE SI MU DALA/NEDALA.. co mu davas? Peniaze? Dom? Nic nikomu nedavam, uzijeme si spolu sex.. co to je stale za rady ze rob drahoty, nedaj mu hned.. jake drahoty? To neni ze on odo mna nieco chce a ja sa mam rozhodnut, ci mu DAM... sak predsa v prvom rade ja musim chciet. A ked chcem, tak si zasexujeme, spolu, nedavam ja jemu moju "pindu" 🙈
@evelynka86 Amen 😁
Ak na druhé rande ideš s úmyslom privyrobiť si sexom, tak potomje to O.K. Také správanie je príznačné pre prostitútky a je celkom možné, že ťa takto zaškatuľkuje aj partner, ak sa mu budeš za každú cenu vnucovať.
Tak asi aj trošku záleží čo ty chceš. Či chceš budovať vzťah alebo je to pre teba jednorazová záležitosť. Ale treba dať na vnútorný pocit či aj dotyčný chce niečo vážne alebo len na jednu noc, ako niektoré písali môže z toho byt aj manželstvo a deti. Je to veľmi individuálne. Ale vo všeobecnosti by som počkala. Je to skoro.

Keď je medzi vami chemia išla by som do toho. Nie je ,,nič horšie” ako sa mesiace stretávať a spoznávať a potom zistiť, ze v posteli je to katastrofa 😀 Šup kondom a enjoy