Je sex na prvom rande potrebný?
Ahojte,
chcela by som sa opýtať na jednu vec, ktorú možno vnímam zastaralo. Poslednú dobu som začala viac chodiť na rande. Čo ma ale prekvapilo je, že skoro každé rande chce ten druhý skončiť v posteli. Už asi každý počul heslo, že "dobré rande končí sexom", no ja som presne zrejme tá stará škola, ktorá to tak vôbec nevníma. Len nerozumiem, či to tak muži maju s každou ženou, ktorú pozvú na rande alebo je dnešná mladšia generácia nastavená tak, že sex na prvom rande je potrebný, pretože však potrebuješ vyskúšať toho druhého. A ja to tak nejako beriem, ale hneď na prvom rande? Som veľmi konzervatívna alebo mám len ja okolo seba ľudí, ktorí sú viac open minded? Je to vôbec o tom, či som open-minded osoba? Nie, neboli to rande s mužmi pod 30, takže oni nespadajú do tej mladšej generácie a vnímajú to rovnako. Ak mi napíšete, že je to trochu zastaralé, tak nad tým budem uvažovať (minimálne), nezmením to hneď a možno vôbec, len by som chcela vedieť ako to vnímajú ľudia nie v mojej sociálnej bubline.
@nika247 Nikdy v živote by som sa nevyspala s chlapom na prvom rande,aj keby tam neviem aká chémia bola,proste som zásadová a nie..A ak by mi ten chlap na tom rande naznačil alebo narovinu povedal,že očakáva,že to rande skončí v posteli,tak v tom momente sa zdvihnem a odchádzam..A to nie som žiadna puritánka,ale proste mám svoje zásady..
Keby mi nejaká žena povedala ešte na začiatku že mala sex s medzi 90 a 100 chlapmi, asi by bolo komplet po vzrušení a bol by koniec, aj keď, viem, že dnes majú ženy len počas jedinej diskotéky sex s niekoľkými, možno preto potom neskôr vo vzťahu keď sa ich partner pýta že koľko ich bolo pred ním povedia že traja 🤦
Asi som tiež staromódny ale 3x som zažil že ona navrhla sex na prvom rande, ale zakaždým som cúvol. To až tak zle na tom nie som, aby som necúvol.
Ďakujem všetkým za názory a myšlienky 🙂
@nika247 netreba preceňovať ten sex. Ani muži ani ženy. Teda ani ty tomu neprikladaj velmi veľkú vážnost. Ak si ale konzervatívnejšieho názoru, tak sa rešpektuj a odmietni hneď. Muž si chce sexom dokázať, že sa ti páči. A chce to hneď. Nemusi vobec ísť o nadržanca, ktorému ide len o sex. Ale aj môže. Jednoducho sa na to nesústreď a sústreď sa na neho ako takého. Ak si rozumiete na prvom rande a on to bude chcieť a ty tiež, tak to môžeš bez výčitiek urobiť, ale neostaň na ňom visieť. Tak bol sex no a čo? Čo ďalej? Keď bude chcieť aj na druhom rande sex, vtedy sa ho spýtaj, to ti vážne ide len o to? Čakala som viac. Dôkaz si mu dala, to treba furt?
😃😀😀 ja som mala spolužiačku, čo mala sex na chate s 9 timi chalanmi za víkend.. a ešte aj otehotnela, bola bitka o ňu, všetci ju chceli, aj si ju jeden z tých chalanov zobral za ženu😅 mali ju vyskúšanú a chceli ju doma😀 chlapček sa normálne podobal na neho, obaja hrdzavé vlasy.. aj my poriadne sme sa hned po strednej minuli..
Tak aj dnes to funguje rôzne, ak má človek rád sex, značí to, že je zdravý a všetko funguje, tak nevidia zmysel to odkladať a na niečo sa hrať 😅
@nika247 zastaralé to nie je. Ak chcú obaja sex na prvom rande, nech ho majú, ak nie, nie je dôvod sa na toho, kto nechce dívať ako na čudného alebo staromódneho. A zase ja poznám jednu, ktorá KAŽDÉ rande ( vrátane tých kde videla dotyčného 1.raz v živote) zavŕšila sexom. Ma štyridsiatku na krku, biologické hodiny jej už nie týkajú ale rovno zvonia a stále hľadá vážny vzťah. Takže ani toto nie je vždy cesta k úspešnému randeniu 😉
Moja kamoška mala rande v nákupnom centre na káve(pre istotu)a keď išla k autu, tak ju bol schopný prekotiť tam na parkovisku v aute pod kamerami..vôbec nechápal, že nechce🙄
@veronka1996 A nestalo sa ti, že po "tom" už žiadne rande nebolo? Lebo veď načo sa má chlapec kamsi trepať a míňať peniaze, keď svoje už dosiahol?
@h2 Stalo. Akurát to bolo naopak. Dostala som, čo som chcela, a viac som ich nepotrebovala, hoci sa doprosovali. Až do osudného dňa. Mal to byť len tiež len flirt na pár večerov a už sme spolu 3,5 roka a čakám s ním dieťa 🙂
@veronka1996 dracica 🤦♀️🤣
@veronka1996 Mate zrejme 28 rokov a svojho času ste už mala kedysi 100 mužov? To sa dá pri normálnom živote preboha stihnúť okolo dvadsiatky? Viete, ako sa to hovorí, ze chlap rad v tomto preháňa, takze keď povie číslo, počet je nadnesený, takze treba rátať, ze pravda je tak polovica z toho a žena si zasa rada uberá, takze sa má zdvojnásobiť počet, aby bol pravdivý. Nemoralizujem, len ma to zarazilo.
@katusenka78 Tak ja som sex chápala veľmi liberálne, striedanie partnerov bolo moje hobby, nič zlé som na tom nevidela a nikomu som tým nebližovala. Ľudí posudzujem podľa iných vecí, nie podľa počtu sexuálnych partnerov.
@milos81 ja uz by som sla na fajn ,rande,
Tento rok je tragický😑🙈
@veronka1996 Ja som si bola ista ze si robis srandu s tym ze si ho isla otestovat k nemu domov pred prvym rande a ty pritom vazne.😀
@veronka1996 a teraz si ako ustalena? nechyba ti to? lebo zo dna na den s tym seknut 🤔 z mojho pohladu riadne "liberarne" ba priam stetkovske....

@veronka1996 po 100 chlapcoch sa cudujem, ze si ta este nezobrali do SAVky ako vzorkovy archiv pre kultivacie 😉😁