icon

Je sex na prvom rande potrebný?

nika247
8. júl 2024

Ahojte,
chcela by som sa opýtať na jednu vec, ktorú možno vnímam zastaralo. Poslednú dobu som začala viac chodiť na rande. Čo ma ale prekvapilo je, že skoro každé rande chce ten druhý skončiť v posteli. Už asi každý počul heslo, že "dobré rande končí sexom", no ja som presne zrejme tá stará škola, ktorá to tak vôbec nevníma. Len nerozumiem, či to tak muži maju s každou ženou, ktorú pozvú na rande alebo je dnešná mladšia generácia nastavená tak, že sex na prvom rande je potrebný, pretože však potrebuješ vyskúšať toho druhého. A ja to tak nejako beriem, ale hneď na prvom rande? Som veľmi konzervatívna alebo mám len ja okolo seba ľudí, ktorí sú viac open minded? Je to vôbec o tom, či som open-minded osoba? Nie, neboli to rande s mužmi pod 30, takže oni nespadajú do tej mladšej generácie a vnímajú to rovnako. Ak mi napíšete, že je to trochu zastaralé, tak nad tým budem uvažovať (minimálne), nezmením to hneď a možno vôbec, len by som chcela vedieť ako to vnímajú ľudia nie v mojej sociálnej bubline.

danielllka
11. júl 2024

@veronka1996 mňa by celkom zaujímalo, ak teda s tým nemáš problém odpovedať (zdáš sa mi dosť otvorená a úprimná..), o čo Ti v reále šlo- píšeš, že len o sex- prečo bolo potrebné tých chlapov zakaždým meniť? Zbierala si trofeje, chcela si dosiahnuť nejaký cieľ (určité číslo), alebo boli všetci nanič?? Lebo keď Ti šlo čisto len o sexuálne uspokojenie, to môže aj stály (šikovný) "parťák" - aj bez vzťahu...

veronka1996
11. júl 2024

@danielllka Dá sa to tak povedať, že mi šlo aj o "trofeje". Vzrušovalo ma striedanie partnerov, imponoval mi záujem mužov o mňa. Samozrejme s viacerými z nich som mala sex opakovane, Ale v princípe som to nejak neriešila, proste som sa vyspala s tým, kto bol práve k dispozícii a existoval obojstranný záujem.

danielllka
11. júl 2024

@veronka1996 mne to príde ako určitý druh úchylky (nemyslím to v zlom, xy ľudí má rôzne úchylky..)- myslíš, že budeš vedieť do budúcna fungovať monogamne? Odkedy máš stáleho partnera, iných si popri ňom nemala? (či mala..? )

veronka1996
11. júl 2024

@danielllka Úplne monogamne nie. S partnerom sme si cca raz na štvrť roka spestrili vzťah sexom v trojici alebo v štvorici aj s výmenou partnerov. Ale "tajne" som partnera nepodviedla. Teraz som tehotná, takže podobné veci neprichádzajú do úvahy. Čo bude po narodení dieťaťa, to vôbec netuším. Či bude na sex čas a chuť, či mi to umožní zdravotný stav, vôbec neviem...

danielllka
11. júl 2024

@veronka1996 jasné, chápem a dík za odpovede, každý nech ma v spálni, čo mu vyhovuje 👍

lopka1313
11. júl 2024

@milos81 jeziny, ja som sla 400 km do ineho statu (aj ked len cca 5 km za hranice SR) a sme stastny par - spolu uz 4.5 roka. Ale dnes by som asi za to dotycnu prefackala, kebyze to spravi nejaka v mojom okoli :D ale v mojom pripade nelutujem ani minutu :D

diamont00
11. júl 2024

@veronka1996 tak na kiu rit mas partnera a naco dieta? co to je za vztah ked su tam vymeny a trojky, stvorky... ano nic ma do toho nie je len ma to zaujima co do tohto tych ludi vedie.... ved zostanem slobodny (dalej si zvysujem skore) a nepletiem do toho dieta...

rebeka7501
11. júl 2024

Mnohým tu už len svätožiara chýba 🤣🤣🤣

diamont00
11. júl 2024

@rebeka7501 necitim sa svata a ked ti pride vtipne mat do 25 ky 100 partnerov a viac tak sa zamysli nad sebou aj ty...

cholitko
11. júl 2024

@rebeka7501 sorry, že som jej za jej “trofeje” nezatlieskala. Tebe príde v pohode promiskuitne striedať partnerov ako ponozky? VERONIKA jedného dňa aj sama zistí, prečo to nie je v poriadku… Aj alkoholik, ktorý ma problém s alkoholom, tvrdí že problém s alkoholom nemá. Prvý krok je uvedomenie sa.

cholitko
11. júl 2024

@veronka1996 vieš o tom, že kondomy chránia pred prenosom HIV, ale nie pred HPV? Vieš čo je HPV a čo spôsobuje?

rebeka7501
11. júl 2024

Tak ako Veronika písala, muž pretiahne celý valal a je frajer, ženu pretiahne celý valal a je ku#va.....
Aký je medzi tým rozdiel? V pohlaví? V postavení žien v spoločnosti od počiatku?....
Každý nech sa stará sam o seba a nerieši a neodsudzuje život iných....

yosi
11. júl 2024

@princkrason Mne sa to stalo... Ráno som bol s jednou a večer som sa zoznámil a dal dokopy s mojou budúcou manželkou 🤣

cholitko
11. júl 2024

@rebeka7501 kto povedal, že muž ktorý popreťahuje každú sukňu je frajer? Výraz kur3vník nemáme? Frajer je ten, čo nefajčí, pokiaľ ja viem. Ale OK. Sto ľudí, sto pohľadov. Vrana k vrane sadá.

diamont00
11. júl 2024

@rebeka7501 muz - - - > kurevnik.... zena - - - - >stetka.... o obhajuj si kolko chces dotycnu ja tvrdim, ze tam v poriadku nieco nie je...

diamont00
11. júl 2024

@yosi to si nechaj radsej pre seba... lebo keby par hodin predomnou si strcil do druhej tak sa dogrcam

veronka1996
11. júl 2024

@cholitko Posteľou Karla Gotta prešlo cca 4000 žien, Gene Simmons spal s cca 3500 ženami, Alain Delon i Julio Iglesias mali stovky mileniek atď. Kto ich kedy označil za kurevníkov?? Sú to "idoly žien" a "lámači ženských sŕdc". Boris Kollár je "multiotecko", ale keby nejaká žena mala 15 detí s 13 mužmi, je to totálna kurva. Takto to funguje.

cholitko
11. júl 2024

@veronka1996 oni sa tým verejne aspoň verejne nechválili narozdiel od teba

cholitko
11. júl 2024

@veronka1996
Boris Kollar idol žien? 😂😂😂 Dievča moje, vidis ako klameš samú seba? A Kája niekedy o sebe povedal, koľko žien vystriedal? Bol idolom žien preto, že ich striedal alebo pre svoj talent?

cholitko
11. júl 2024

@veronka1996
Genne Simons toho som si vygooglila 🙂🙂🤣🤣 idol žien 🤣🤣🤣🤣 Ostatných už ani nejdem riesit, ani neviem kto to je.

tttbb
11. júl 2024

Mat sex je v pohode, aj mat sex s kondomom tiez viem chapat. Na takomto zivote mi skor vadi to riziko pohlavnych chorob a ze nie je male ani s kondomom je jasne.. Mykozy, HPV, kadejake chlamydie a spol. Dakujem, radsej stalu partnerku ;)

cholitko
11. júl 2024

@veronka1996 zabudla si na Charlieho Sheena

lenkalienka321
11. júl 2024

@nika247 mňa by skôr zaujímalo, aký "prah" neviazaneho správania a sebaúcty majú ľudia, ktorí sa na niečo také ( sex pri prvých stretnutiach dajú) a aké šťastné vzťahy vlastne maju. Sme stále ľudia, nie zvieratá a naša hlava by mala víťaziť nad pudmi. To, čo sa ti vo vlastnom príspevku zdá nemoderné, stará škola a pod..to je iba zdravý rozum, sebaúcta a normálna prirodzená vnútorná krása, ktorú žiaľ ti, čo ju stratili, nevedia vôbec oceniť a označujú ju za puritanstvo, chechtaju sa, provokujú a myslia si, že ľudia, čo sa vedia ovládať a majú tiež zvyčajne aj stabilné vzťahy, majú zároveň nudný život, bez vzrušenia. To je iba mýtus😉 Práveže čo môžeš očakávať od cloveka, ktorý sa už na prvom stretnutí správa ako kralik? Ako tá napr. podrží, ostane verný, keď budeš chorá, na sluzobke, po pôrode...a nebudes môcť? Že sa neskôr zmení a ukľudní? To je trošku naivne. Tak ako to už niekto napisal. Nech si rovný rovného hľadá, a vtedy si môžu ubližovať navzájom ( lebo to sa zvyčajne aj deje) a ty aspon nebudeš ťahať za kratší koniec. A tiež, nikto nie je 100% bez chyby, čiže ak sa aj pritrafí, že sa nechas prehovoriť do niečoho, s čím nie si stotožnená ( pri častom využití veľmi manipulacneho správania opačného pohlavia) tak si treba odpustiť, a ísť ďalej. Človek nie je definovaný jedným rande, jedným vzťahom. Iba keď sa konkrétne správanie stále opakuje a ty si ho stále dookola dobrovoľne volíš, tak sa niektorým ženám ( ktoré to už v na tomto fóre aj zjavne pocítili 🥺), netreba čudovať, že sa na nich ostatní môžu pozerať ako na "ľahke". Cize zhrnutie: Si skvelá, že tvoj rozum a tvoje telo sú v súlade, spolupracujú a rozum má vždy trochu navrch. A nezabudni, nikdy si netreba nastavovat budúce sexuálne správanie na základe jedného rande, jednej udalosti. Takto sa človek dostane do pasce, lebo si hovorí: No veď minule som to spravila a svet sa nezrutil. Ale on sa rúca. Aj keď postupne, ale isto.

jevma
11. júl 2024

@nika247 je to v poriadku presne tak, ako to vnímaš...skončiť s mužom na prvom rande v posteli...Asi im ide iba o jedno...skutočný záujem sa zakladá na iných hodnotách

silvike
11. júl 2024

@rebeka7501 To fakt niekto povazuje chlapa, ktory pretiahne " caly valal" za frajera ? Ja neviem, to asi len taki trubci jak aj on sam. Ja ho povazujem za primitovneho kurevnika.

dadana22
12. júl 2024

Zavisi od sympatií. Ale na prvom isto nie 😉

iv1rozali
12. júl 2024

@veronka1996 Prepáč že sa pýtam? Nie si ty rodina so Samanthou zo sexu v meste.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
veronka1996
13. júl 2024

@walentina7 Áno, na skole som mala povesť radodajky. Ale vôbec mi to neprekážalo, práve naopak. Vďaka tomu ma chalani považovali za ľahkú korisť, nadbiehali mi, mohla som si vyberať a tým pádom som bez problémov mala zabezpečený prísun sexu.
Niektoré baby ma samozrejme ohovárali, tie som neriešila. Avšak mala som aj stále mám úzku skupinu kamarátok, ktoré vôbec neriešili môj životný štýl alebo žili podobne neviazane. Priateľa spoznáš podľa toho, že ťa neodsudzuje za niečo, čo sa ho absolútne netýka a zároveň to nie je zakázané. Či už je to nymfomanka, homosexuál alebo mníška. Ži a nechaj žiť - to je moje motto.

bubuska
13. júl 2024

@veronka1996 Ty tu búraš úplne tabu s tvojim prístupom 😉