Je sex na prvom rande potrebný?
Ahojte,
chcela by som sa opýtať na jednu vec, ktorú možno vnímam zastaralo. Poslednú dobu som začala viac chodiť na rande. Čo ma ale prekvapilo je, že skoro každé rande chce ten druhý skončiť v posteli. Už asi každý počul heslo, že "dobré rande končí sexom", no ja som presne zrejme tá stará škola, ktorá to tak vôbec nevníma. Len nerozumiem, či to tak muži maju s každou ženou, ktorú pozvú na rande alebo je dnešná mladšia generácia nastavená tak, že sex na prvom rande je potrebný, pretože však potrebuješ vyskúšať toho druhého. A ja to tak nejako beriem, ale hneď na prvom rande? Som veľmi konzervatívna alebo mám len ja okolo seba ľudí, ktorí sú viac open minded? Je to vôbec o tom, či som open-minded osoba? Nie, neboli to rande s mužmi pod 30, takže oni nespadajú do tej mladšej generácie a vnímajú to rovnako. Ak mi napíšete, že je to trochu zastaralé, tak nad tým budem uvažovať (minimálne), nezmením to hneď a možno vôbec, len by som chcela vedieť ako to vnímajú ľudia nie v mojej sociálnej bubline.
@veronka1996 Mňa len zaujíma, Ty sa nebojíš vírusu HPV a následne rakoviny? Lebo pred ním ani prezervatív neochráni.
@kikus7 Som očkovaná proti HPV.
@diamont00 Tabu v tom, že otvorene povie že má žena rada sex a veľa partnerov a nehanbi sa za to, napriek tomu ako sa všetky snažíte v nej vyvolať výčitky svedomia svojimi “príjemnými” poznámkami. Ako povedala nikomu neubližovala a jej partner je z podobného cesta. Takže happy end 😉
@diamont00 Nie som si istá či som rovnaká vlnová dĺžka, počet mojich partnerov zpočítám na jednej ruke, každopádne mi to vôbec nevadí ak má niekto životné nastavenie úplne inde. Môže byt rovnako dobrý človek, inteligentný a možno aj šťastnejší ako väčšina tu “prskajuceho” okolia 😉
Ahoj autorka ja to ties vnímam tak ze som stara škola a ze chlapi chcú sex na prvom rande ale ties som toho názoru ze nepripadá do úvahy mat sex hneď
S mojim sme sa dohodli a tak to aj bolo ze sex na prvom rande nie ale ze neskor

@bubuska co je na tom tabu? trtkalo sa uz v davnych dobach a pozname geise, kurtizany, prostitutky.... niektore za peniaze, niektore nie... a novodobe ako napr.
@veronka1996 len tak pre zdvihnutie ega... kde zmysel vidia v tom, ze su ziadane (z mojho pohladu skor, ze chlap si to nemusi robit sam a ma moznost lahkeho pristupu).... ale tak kazdy zijeme podla toho svojho a dufam, ze moj syn alebo nedajboze manzel nezasunie do takehoto cuda 😬 lebo moj pohlad nie je pohladom na zenu, matku ale chodiacu vaginu...