icon

Je skoro na zoznámenie s rodičmi?

Včera o 21:56

Stretávam sa s jedným mužom 3 mesiace. On chce ísť spoznať mojich rodičov. Je to jeho iniciatíva, myslíte že je to vhodné takto skoro? Niesme ešte oficiálne spolu

Strana
z2
lubina
Dnes o 11:28

@anonym_autor a preco by ku vam nemohol prist, ved ako kamarat, ked sa oficialne este nestretavate. Mne to nie je divne, ak ku nam pridu kamarati nasich deti. Rada ich spoznam a viem s kym sa stretavaju. Ani sama asi este nevies, ci to bude vztah, ale ako kamarat ku vam hadam moze prist. Ved nie sme v 18. storoci, ze ked niekoho privedies domov, tak to musi byt len tvoj nastavajuci...

anonym_3c4e21
Dnes o 11:34

Ja som zvikla priateľa predstaviť tak na treťom stretnutí 😄 rodičov zaujíma tiež skym si

beronsche
Dnes o 12:13
@sisska96

@anonym_autor nepočúvaj tých múdrych, ktorým rozpadá vzťah. Určite má rozum a je slušný, tak kľudne sa zastavte u nich na kávu. V dnešnej dobe takýto mladý chalan je zriedkavý

@sisska96 čiže každá, ktorá si myslí, že to nie je úplne v poriadku, najmä, ak vlastne spolu ešte ani nechodia, tej sa rozpadá vzťah?
Zaujímavé..

Určite slušný? Ako vieš?
Možno je len manipulatívny a výborne predstiera slušnosť - takéto typy v tom excelujú...
Okrem toho, počas jednej návštevy aj tak rodičia nezistia nič prevratné. Uvidia len to, čo im on ukáže.

anonym_b3058b
Dnes o 12:15

Prečo hneď manipulátor
Možno chalan ktorý je zvyknutý, že rodičia sa boja o dcéry,tak chce byt empatický a ukázať sa im( aj v dobrom svetle)
Neviem prečo hneď to beriete tak strašne negatívne

enmery
Dnes o 12:17
@beronsche

@sisska96 čiže každá, ktorá si myslí, že to nie je úplne v poriadku, najmä, ak vlastne spolu ešte ani nechodia, tej sa rozpadá vzťah?
Zaujímavé..

Určite slušný? Ako vieš?
Možno je len manipulatívny a výborne predstiera slušnosť - takéto typy v tom excelujú...
Okrem toho, počas jednej návštevy aj tak rodičia nezistia nič prevratné. Uvidia len to, čo im on ukáže.

@beronsche V dnešnej dobe taky tlak na zoznámenie sa s rodičmi zo strany muza...mne tam bliká kontrolka.

Inak pobavili ma tu ženy, ktoré hneď každého ťahajú domov-mami, oci, tento ma prasi teraz /predstavujem s kým sa stretávam teraz/.

beronsche
Dnes o 12:25
@anonym_b3058b

Prečo hneď manipulátor
Možno chalan ktorý je zvyknutý, že rodičia sa boja o dcéry,tak chce byt empatický a ukázať sa im( aj v dobrom svetle)
Neviem prečo hneď to beriete tak strašne negatívne

@anonym_b3058b 20r chalan, ktorý ani nie je (zatiaľ) frajerom sa chce silou mocou stretnúť s rodičmi a ty sa pýtaš, prečo je to divné..

anonym_b3058b
Dnes o 12:33

Podľa mňa je to ok a je jedno ci ako frajer, či ako kamoš
A to nieje silou mocou ale ich chce spoznať a je to jeho iniciatíva
To neznamená, že na ňu tlačí, že to musí být hneď.zajtra

autor
Dnes o 12:38

Chce ma zobrať niekam na výlet, býva 60km odo mňa, často sa stretávame V MESTE u mňa alebo v meste u neho. Preto sa chcel prísť ukázať, aby naši vedeli, že s kým postaju svoju 20 rocnu dceru, keďže veľa cestujeme hore dole. Nechce nás určite vykradnut ani nič 😂

autor
Dnes o 12:41

Nespime spolu este, niesme oficiálne spolu znamená že sa stretávame a tak, mame sa radi, je medzi nami niečo a budujeme to k vzťahu. Mňa to tiež prekvapilo že sa chce prísť ukázať, ale keď cestujem stále a doma sa mi len kopia lístky na vlak, tak naši sú trošku nervózny za kým to toľko chodím. Príde mi to slušne od neho, ale bojim sa skôr ako by take stretko vyzeralo

beronsche
Dnes o 13:10
@anonym_autor

Nespime spolu este, niesme oficiálne spolu znamená že sa stretávame a tak, mame sa radi, je medzi nami niečo a budujeme to k vzťahu. Mňa to tiež prekvapilo že sa chce prísť ukázať, ale keď cestujem stále a doma sa mi len kopia lístky na vlak, tak naši sú trošku nervózny za kým to toľko chodím. Príde mi to slušne od neho, ale bojim sa skôr ako by take stretko vyzeralo

@anonym_autor prečo rodičom nepovieš, kam chodis? Na to, aby to vedeli, ho stretnúť nemusia. Koniec koncov mas 20r, nie 16..
Ze vykradnúť.. 🤪 myslím, že táto možnosť tu napadla len tebe a nikomu inému..

Strana
z2