Je správanie môjho priateľa normálne?
Ahojte, mám priateľa, už asi 7 rokov. Má jedného asi naj kamoša z mladosti, dávno 30r dozadu a s ním sa stretáva raz za 3-6m na káve. Nikdy sme sa nezoznámili. Vieme o sebe, on má už druhú manželku, dve dospelé deti, brata, ale nikdy nás spolu nezoznámil. Poznám ale iných jeho priateľov. Tomuto kamarátovi pred pol rokom ochorela mama. Ktorá mala skoro 90 rokov. Môj priateľ mu každé dva dni volal, písal, ako sa má, čo nové apd. Už mi to prišlo také až vlezlé, keďže on má okolo seba rodinu, manželku, deti, súrodencov. Naozaj každé dva dni mi volal, ak mu nedvihol, tak písal. Tomu kamošovi pred pár dnami zomrela mama. Poslal môjmu priateľovi sms. On mu odpísal a bol hneď rozrušený, že mu musí volať. Hovorím mu nevolaj, nechaj ho, musí to spracovať, má okolo seba deti, manželku, on sa ozve a dá ti vedieť. Nie samozrejme, on mu musel hneď volať a kamoš mu samozrejme nedvihol. Posledné dni rieši len čo si oblečie, prezlieka sa .. na pohreb ide samozrejme, aj na vkladanie do hrobu, keby sa dalo pôjde aj na kar. Pýtal sa ma, či pôjdem aj ja. No popravde nikdy som ho osobne nevidela, nepoznala som ani jeho mamu, príde mi to také zvláštne, povedala som, že asi nie.
Zamýšľam sa nad tým, či je normálne takéto správanie môjho priateľa. Popravde mne zomrela mamina a ani moji súrodenci neboli takýto úzkostliví. Je to v pohode, jeho správanie?

@eva8 áno, radila som mu cez kamaráta, sprostredkovala som kontakt na lekára, na zariadenie pre dlhodobo chorých. A tu vôbec nejde o pohreb. Asi si nepochopila ten príspevok.
@anonym_autor a preco ta vlastne nikdy s nim nezoznamil?