Je správne, keď si priateľ zvykne na moje platenie?
Ahojte baby chcem sa opytat jednu otázku. Mám priateľa s ktorým som 3 roky a on pracuje v zahraničí v Nemecku ale nie vždy zarobí veľa peňazí niekedy viac niekedy menej ale o to mi nejde skôr by som chcela radu ohľadom toho že či je zle keď niekedy zaplatím niečo aj ja, napríklad kino, kávu alebo nakup v obchode… zatiaľ spolu nebývame iba chodievame k sebe domov. Neviem možno je to hlúpa otázka ale mne to príde trápne že on zarába viac peňazí ako ja a nechá má platiť sem tam nieco kludne zaplatím ale mám pocit že si už na to ako keby zvykol a berie to ako samozrejmosť…Prosím o radu. Ďakujem
@chodec15 Prečo pripisuješ ich spoločný život k väzeniu? To čo má byť? Lepšie je žiť štýlom života, že každé dieťa s iným 5 rôznych priezvisiek, 3 rôzny otcovia a do toho každé 2 roky nový priateľ alebo naopak, priateľka? V dnešnej dobe je zuzanino fungovanie vzácnosť a tí, ktorí stredajú partnerov ako ponožky, na starobu nemajú vôbec nič zaručené.
@katkami123 vdaka Ti, ze si sa ma zastala, ja som to ani nebrala od Chodca ako urazku. Clovek, ked je spokojny, tak sa nema preco urazat a necha druheho, nech si mysli, co chce a nech sa utvrdzuje v svojej pravde.
Zo zaciatku som reagovala na autorku, ze samozrejme, ze aj ona sa ma podielat na plateni nejakych vydajov vo vztahu. Nie som zo zien, ktore cakaju, kedy co zaplati chlap a nechaju sa vydrziavat a tvrdia, ze vsetko ma platit len chlap. Ale ako som citala dalej, tak som pochopila, ze to nie je ani autorka, ze len uz sa citi vyuzivana, ze plati vsetko sama a este duplom, ak dava do vztahu aj seba a daruje partnerovi intimitu. Citi sa vyuzivana. Tak som opisala ako by to idealne malo byt, mozno niekomu to pomoze.
@zuzana76 👌🏻👌🏻👌🏻
@chodec15 vieš čo, už to nechaj tak a radšej poraď tuto slečne. 😉https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-uspokojit-partnera-aj-pocas-plodnych-dni/
A kľudne si zavolaj na pomoc aj toho ryšavého 😁
@demodun ryšavého? 😁 aaaale no tááák, si bosorka? SI. Tak sa nehanbí toho ryšavého označiť...Marso! pomôž slečne s technikou oralu. Link máš vyššie.
@marseillefan ❤️
@katkami123 Katka, musíš chodcovi odpustiť... myslím, že len sa snažil parafrázovať ten vtip, že manželia oslavujú 20. výročie svadby a muž si v duchu nešťastne hovorí: "Keby som ťa vtedy pred 20 rokmi zaškrtil, mohol som už dnes byť za dobré správanie von z basy..."
Ale nie každý je rodený Ander z Košíc ako ja... nemaj mu to za zlé.
@tanyag Táňa, čítal som to... ale čo jej mám povedať? Že najlepšia je hlboká, bez dotyku zubov, čo najviac vlhká? Veď chlap si to aj vie do istej miery manažovať... chytí ju za vlasy a... Možno to ona ani nerobí zle, len jej muž má teoreticky rád veci viac po svojom... To si viem živo predstaviť... Nie každý sme na všetko... mňa napríklad dáko nechytil ten opis môjho akože "konkurenta"... netvrdím, že to bolo vanilkové.. .bolo to fajn, aj kreatívne, aj dlhé, aj sa o ženu pekne staral... čiže malo to úroveň... Bol to dobrý sex, ale nemalo to agresiu... A napríklad tá honka na konci? Určite si viem predstaviť lepšie ukončenie. Moje dve základné pravidlá, ktorými sa v živote riadim sú:
1. "Facky vo vzťahu mimo posteľ nepatria"
2. "Kúp žene kyticu ruží, získaš si jej srdce na jeden deň. Urob jej dobre anál, získaš si jej srdce na celý život"
PS: Kytice zásadne nekupujem...
@marseillefan 🫣🫣🫣 Marsooooo! Napísal si to do zlej témy. Nespamuj tu o sexe, keď v tejto téme ide o peniaze 😁 šup šup vedľa ...
Ale ináč, dobre vieš, že do bodky súhlasím 😊 Hoci, vždy je to individuálne, každý má rád niečo iné.
@tanyag Peniaze, sex... je to až taký rozdiel? Vieš predsa, že mne sa to pletie... že mám rád sex za peniaze 😈 👎 🙊
@marseillefan 😂😂😂 nie že len ja to viem, polka MK to už dávno o tebe vie 😂 netajíš to pred svetom ... dokonca si na to hrdý ...
@tanyag A vieš čo je smutné? Som tu už 7 rokov, každý to tu už o mne vie.. a stále som nedostal žiadnu ponuku. Pomaly si začínam myslieť, že sa ženám asi nepáčia tuční škaredí ryšavci...
@marseillefan Hľadáš v zlých vodách zlatíčko 😂 tu sú samé slušné ženy, vydaté, zadané ale aj slobodné, ktoré neroztiahnú nohy len tak hocikomu a nie to Tebe 😂 a nezabúdaj, že si ženatý!!!!!!!!!!! Svoje vajíčka si kľudne vyprázdňuj tam, kde doteraz 😂
A k ryšavcom...Poznám niekoho, kto má na nich slabosť 🫣😂
Svojej ex som platil desiatky tisic eur za rie roky :D .. odomna mala drahe šperky, notebooky, mobily za tisice eur hodinky,.. po topanky aj ponožky.. dovolenky, kavičky, welness, zdarma u mna jedla, byvala :D najviac lutujem to, že som prišiel o tolko penazi pre pipku :D .. " ved si chlap,.zaplat" .. som kludne mohol mat druhe porsche :D .." priatelky" za to urcite nestoja.. dnes mas jednu, za rok inu.. daktore nevydrzia ani par mesiacov, čo je to za investiciu pre chlapa ? Je ina doba, chodis do prace, plat 50% bez ohladu na plat.. ak na to nenas, zniz zivotnu uroven.. keby som nechal ex platit len 10% , musela by pracovat v 2ch pracach :D ..
@drago12587 podľa mňa nemáš čo ľutovať... lepšie poriadne zjazdiť pipinu, ako Porsche... ver mi...
@tanyag tie vaše kostolné reči zasa... v tej druhej téme bol aj cenník... vydatá 8000€, slobodná 2000€. Košičanky, ani by som na benzín nemusel míňať. Len vydatá o tom chcela manželovi hovoriť a to ma odradilo 😂
@marseillefan 🤣🤣 inak som nepochopila, prečo taký cenový rozdiel. Ty tomu rozumieš?