Je ten muž správnou voľbou pre život?
stretla som muza cez internetovu zoznamku, trochu ma na nom zarazilo, ze aj ked ma 45 vyzera ako keby uplne nedospel, nosi vytahane mikiny, derave rifle, chodi na skate, je strapaty, chyba mu jeden zub.. a co je najhorsie.. chodi z ruksakom 😅..toto nikdy nepochopim….
je rozvedeny.. ma jednu dceru, ktora ma do 10 rokov.. je s noutajmer kazdy den.. to je ok .. ale on vraj plati jeho ex vyzivne aj hypoteku..lebo ona ho inak vydiera, ze neuvidi malu.. mala je taka divna..taka ako keby zabrzdena, ma poruchy ucenia, oneskoreny vyvoj reci atd.. tazko sa s nou uci, …
a teraz finale.. on chudak zije ako bezdomovec aby sa oni mali dobre, nema kde byvat.. nema ani peniaze, smrdi grosom.., nikam nechodi vsetko co ma investuje do dcery.. ja mam svoj byt, dobru pracu.. pohodlie… bojim sa trocha toho co by bolo ak by sme sa dali dokopy.. ok tvrdi, ze je zamilovany.. ale ved chlap ma mat istoty.. nie ze sa ku nne domov tlaci daky sockar.. som zmatena, rozmyslam zle? alebo? dakujem za nazor
Si sa z nás robíš srandu?Si opísala svojo bývalého, totálny redflag a tento ešte väčší a ty sa s ním ešte doťahuješ. Mne rozum zostáva stáť.
Vymazat zablokovat neotvarat dvere, ja by som asi aj zamok vymenila…zle zle cele zle uplne zle, bez pozvania a sekirovat? Vo vlastnom byte? A vsetky ostatne ceresnicky k tomu, toto ozaj nie
no ked bol u mna prvy krat tiez to bolo take, ja som bola chora a on stale dobiedzal, ze ma dojde pozriet. Ja ze ok o 18 tej.. dosiel o 16 tej, nebola som s tym ok, ze kukneme si film. No a ja som potom cakala, ze sa zdvihne, ze necham ta, uz som bola uplne ko a on tu proste sedel do 23. A keby som ho realne nevyhodila sedel by do rana. Toto mi je take neprijemne, nemam rada navstevy, ktore nevedia kedy odist. Len vtedy som este nevedela ako on byva. Ze vlastne ani dceru tam nemoze vziat. A chodi za nou k ex.
Nechapem preco vobec uvazujes o vztahu s nim ked si ho opisala iba v negativach. Co sa ti na nom paci? To ze ta chce?
Ja rozmýšľam, akú nízku sebahodnotu musí mať žena, aby reálne uvažovala o vzťahu s takýmto mužom. Keby bola na ulici, u týrajúcich rodičov, bez práce, závislá od drog...ale ona má svoj byt, prácu, peniaze. Pomóóóc.
“S tym, ze nejak sa musel dostat do brany.”
No motal sa okolo a cakal, kym niekto nesiel dnu.
Z toho, ako sa chova, on hlada len niekoho, ku komu by sa nahrošil a do mesiaca by ta sekiroval, co a ako on chce. Akoby mu to tam patrilo a teba laskavo nechava u seba. Este by si pocuvala, ze to robi v tvojom zaujme a pre teba. Len ta uci, ako mas spravne zit.
To je presne ten typ cloveka. Navrchu same recicky, same duchovne poslanie, v realite do seba zahladeny sebec.
@enmery znie ako sestra tej mladej zeny z nasej temy, co si ani byt neprenajme, radsej bude mat pocit "domova" 5 sekund u manipulatora. Autorka znie rovnako zufalo. No vkus maju rovnaky, stari chlapi, co nic nedosiali a chcu parazitovat, este aj v BA. 🤣
Mila autorka, zablokuj, nepis, nezaujimaj sa. Upozorni susedov, nech nepustaju taku osobu dnu. Aj moj muz nosi ruksak, uz mu chyba nejaka ta stolicka v ustach, tiez je dobrak s hlbokym srdcom, nosi rifle, tricko, mikinu, v koseli ho vidim tak parkrat rocne. Aj cas sme travili u mna, lebo v podnajme som mala velku izbu s velkou postelou. Po pol roku sme si nasli spolocne byvanie. Ty si toto vies predstavit? Ze budes s umelcom zdielat domacnost? Lebo este par stretnuti a bude si mysliet, ze tiez mas city a vidis budicnost. A co, ked si povrchna, trochu musi byt kazda zena. Rozhodne nepokracuj s clovekom, u ktoreho nevidis buducnost. Preco ste u teba? To nema ani mekac a kino? Mas nejake sny? Mozno cestovat, mat rodinu... Ale s tymto to nebude...
PS ano, stariy, po 40ke by mal clovek byt niekde inde, ako byvat s 5 ludmi na byte v Pentagone, nemusi byt vila na Kolibe. Ten pripad s chorym bratom... nemam slov.
On ma iné priority? A aké presne?
@majka99999 No tá naša kamarátka má ešte jednu kamarátku v tejto diskusii:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-riesit-prispievanie-na-partnerovu-hypoteku/?page=6#comment-88442214
Pre pána kráľa a pre svoj život, ZABLOKUJ HO, NESTRETNI SA S NIM UZ VIAC a keby Ta vyhľadal tak ignoruj.
@earlgrey tak tu si? 🙂
@princkrason 😀 stalker 🤣
@earlgrey 😅 a to sa tu o mne pise?😍
@earlgrey
@princkrason
Vy dvaja ste môj oblúbený pár🤣Dostanem potom aspoň svadobné oznámenie?🤔
@princkrason Áno, len som ťa nechcela prezrádzať 😀
@earlgrey vsak spravme zbierku ked chcu hostinu 💃🙂
@princkrason 🤣 nebuď ako muž, s ktorým sa stretáva autorka 😀 že zbierku...nechceš sa ku mne rovno nasťahovať a ja zaplatím aj svadbu? 😀
dievcata aj ja nosim derave džínsy😔
@princkrason
@earlgrey
@enmery nechápem vôbec o com píšete, má to niečo spoločné s touto témou? Lebo som sa nejak stratila v tom.....
@bielasovicka Nie, ospravedlňujem sa. Nemá to nič s témou. Kľudne to ignoruj.
@earlgrey ved ja cakam na adresu kam to mam prist, pobalený som - dve billa igelitky
...no mne stačí, že nemá jeden zub 😁
@bielasovicka ani ja , ale o tom to je 😉🙂
Poslala by som ho kade ľahšie.
@earlgrey aha, ok😄
@autorka,ked on tak veľmi neuznáva peniaze, tak načo ich všetky dáva svojej ex? Véd nech aj jej potom povie ze jej nedá lebo peniaze nie sú všetko.
Naco ho zbytocne natahujes a minas jeho cas,ked ho nechces. Nehodite sa k sebe,nech hlada inde

No a este jedna ceresnicka.. mala som doma vcera choreho brata.. no a on pisal, ci sa uvidime.. ja ze budem doma, lebo mam tu choreho brata… no on sa asi o 18 vecer dovalil, ale tak, ze zrazu zaklopal na dvere.. s tym, ze nejak sa musel dostat do brany. Dosiel rovno vosiel do kuchyne spravil si caj.. ako doma…brat lezal na sedacke kukal rozpravku.. a zaklaslal.. a on mu, ze nech si zakryje usta.. takym akoze dost neprijemnym sposobom.. tak som isla s bratom do izby kde ma hracky… (brat ma 10) byt mam 3 izbovy.. takze ta izba je vyclenena pre neho.. sme sa tam hrali, on sedel v obyvacke a kukal telku.. citila som to ako uplne nevhodne.. potom brat isiel na vecko, ze ho boli brucho a mal hnacku, tak som mu pomohla do vane, ze nech sa umyje a toaletu som len splachla, kym sme my boli v kupelke on bol na WC. no a ked uz sa brat osprchoval bolo asi 8 chcela som ist do sprchy ja a bolo mi divne aby tam on sedel ako doma. Bez slova. Tak hovorim, ze chceli by sme si sprsvit vecernu hygienu. Ze mohol by si ist. Bez slova sa zdvihol a odisiel ja som len zabuchla dvere. Normalne sa mi dako ulavilo. potom dnes vypisoval, tak som mu napisala, ze citim ako nevhodne ked u mna doma sekiruje brata co lezi za to, ze si nedal ruku.. lebo ved je doma, nie je v skole na ulici, atd.. a on ze on nechce ochoriet.. hovorim ty si sa dovalil bez dohodnutia.. a tym, ze si vedel, ze je tu chory clovek.. tak nemal si chodit. A potom mu este pisem len, ze nech dava po sebe dosku dole.. a on ze, nabuduce nech umyjem hajzel.. ja ze nestihla som.. lebo som pomahala bratovi, a ze mam hajzel umyty vzdy. On ze tak nabuduce si da pozor.. ja ze nabuduce uz to nebude nutne.. On na to, ze to uz ma uz nikdy k sebe nezavolas? Ja ze necitila som sa prijemne. A uz neodpisal 😀😅