Je ten muž správnou voľbou pre život?
stretla som muza cez internetovu zoznamku, trochu ma na nom zarazilo, ze aj ked ma 45 vyzera ako keby uplne nedospel, nosi vytahane mikiny, derave rifle, chodi na skate, je strapaty, chyba mu jeden zub.. a co je najhorsie.. chodi z ruksakom 😅..toto nikdy nepochopim….
je rozvedeny.. ma jednu dceru, ktora ma do 10 rokov.. je s noutajmer kazdy den.. to je ok .. ale on vraj plati jeho ex vyzivne aj hypoteku..lebo ona ho inak vydiera, ze neuvidi malu.. mala je taka divna..taka ako keby zabrzdena, ma poruchy ucenia, oneskoreny vyvoj reci atd.. tazko sa s nou uci, …
a teraz finale.. on chudak zije ako bezdomovec aby sa oni mali dobre, nema kde byvat.. nema ani peniaze, smrdi grosom.., nikam nechodi vsetko co ma investuje do dcery.. ja mam svoj byt, dobru pracu.. pohodlie… bojim sa trocha toho co by bolo ak by sme sa dali dokopy.. ok tvrdi, ze je zamilovany.. ale ved chlap ma mat istoty.. nie ze sa ku nne domov tlaci daky sockar.. som zmatena, rozmyslam zle? alebo? dakujem za nazor

utekaj preč, lebo aj ja by som utekal čo najďalej od takej ženy, čo smrdí grošom, nemá bývanie a chce sa nasáčkovať ku mne, aby som ju živil, lebo pre ňu "materiálne hodnoty nič neznamenajú". Ale trt makový neznamenajú. Znamenajú, lebo ich nemá, tak hrá formu!