icon

Je tento muž vhodný na vzťah?

Včera o 11:39

Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o názor. Momentálne randím s jedným mužom a troška mi blikajú kontrolky a mám chuť to ukončiť aby som sa nepopálila. Neviem či to je len taký strach zo sklamania alebo čo ale niečo cítim.. Tento muž má 39 je o 11 rokov starší, páči sa mi aj všetko, len irituje ma jeho prístup k randeniu a celkovo.. Čo sa týka vymýšlania rande je dosť pasívny a príde mi, že je to štýlom uvidíme čo sa bude diať. Všetko mi príde také na poslednú chvíľu. Stretávame sa mesiac, ani raz sme neboli na večeri, ak sme boli sa niekde najesť tak to na kebab a jedli sme to v aute (nemám proti tomu nič) ale ja by som čakala nejaké rande, večera, prechádzka a také.. Na také som bola zvyknutá. My sme neboli nikde a jediné na čo ma volá je grilovačka k nemu domov a takéto.. Všetko ako keby uňho doma.. Ja som mu jasne povedala, že nemám záujem o sexuálne stretávania, na to mi on povedal, že ani on.. Na začiatku mi povedal, že on nebude živiť žiadnu ženu ani jej platiť dovolenky.. Na čo som ja povedala, že mám svoj príjem a ja ho v podstate nepotrebujem. Mám kde bývať a viem si na seba zarobiť a všetko si zabezpečiť.. Predtým som mala 2 vzťahy, kde sme normálne fungovali, chodili sa občas von najesť, do kina, na výlety a ja sa tu bojím, že budeme stále doma a prerátavať peniaze.. Naposledy čo mi spomínal aj kde bol na dovolenke v Thajsku tak zdôraznil, že to bolo low budget.. Ja si nepotrpím na luxus ale nechcem ani lakomca alebo niekoho s kým sa budem hádať za každé euro.. Ja som totiž mala takého otca a mama sa s ním nakoniec aj tak rozviedla a ja toto fakt zažiť nechcem.. Čo som mala bývalé vzťahy, tak tí muži boli gentlemani, aj kvietky nosili a tak.. A tento dotyčný aj zarába dobre.. Príde mi, že to dopadne ako som sa chvílu stretávala s jedným mužom, s ktorým sme sa za celý mesiac chodili sa len prechádzať a boli uňho v dome a len raz sme šli na limonádu do mesta a aj to pindal aké to bolo drahé.. A vlastne stále len doma.. A ja taký život nechcem. Na jednej strane nechcem byt taká, že každého hneď odpinkám a tak ale neviem či som náročná alebo aká ale ja si predstavujem svoj vážny vzťah a nedajbože manžela inak..

anonym_2a6b30
Včera o 13:05

Na tom muzovi je skor red flag, ze je o 11 rokov starsi. Na tebe je red flag, ze mas 28 a za sebou dva neuspesne vztahy. Hodinky tikaju, mas tak 10 rokov, aby si stihla niekoho spoznat a otehotniet. zatial riesis blbosti, ako pozvania do restauracii. Aby si tu o 10 rokov neplakala, ze si "nestihla" deti ...

anonym_664537
Včera o 13:07
@anonym_autor

@anonym_664537 sranda je tá, že ja tie peniaze nepotrebujem. Žijem vo svojom byte, kúpim si v rámci možností čo len chcem. Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli tak chodím von a všade s kamoškami na to muža nepotrebujem a ešte jemu plniť všetky sexuálne chúťky.. nie ďakujem. Ja som bola zvyknutá na gentlemena. A mne mnohých mužov to je norma. A ja som navrhla večeru v reštaurácii kde je pomer cena kvalita a vyšlo by to tak okolo 30 eur. Myslím si, že to by ho nezruinovalo raz za týždeň. Ja nechcem ani politika, ani právnika takého som nikdy nemala ale čakala som troška galantnosti.. ale ty si asi muž odhadujem.
PS: z vlastného bytu ťa nik nevyhodí🙂)

@anonym_autor napisala si mi citujem:

"sranda je tá, že ja tie peniaze nepotrebujem"

"Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli, tak chodím von a všade s kamoškami, na to muža nepotrebujem"

"Ja som bola zvyknutá na gentlemena"

Sama si sa pekne vo svojej odpovedi priznala k tomu, ze ak jednoducho muz ktory ma o teba zaujem ti nebude platit vsetky tie tvoje navrhy, ze ty takeho muza jednoducho nechces/odignorujes a radsej si to napoli zaplatis s kamoskami, ze si uz prosto tak zvyknuta a nechces to menit...

Tak moja, pekne si len zostan v tom tvojom uzasnom bytiku pisanom na svoje meno, kup si umeleho kamosa do ktoreho budes vobec lakoma kupit si baterky ak nebude medzi vami kamoskami zdielany a bud/zotrvaj nadalej single, ak ti skutocne vazne robi problem zaplatit uz len polovicu spominanych nakladov na radne, si pekna zlatokopka, cas ale neoklames, starnes, ked ti si ale tak tvrdo das vrtat do kolena za kazdy cent..., casy rande zadarmo pre zeny skoncili.

anonym_df12e2
Včera o 13:17

@anonym_autor uz zo seba dal to najlepsie. Utekaj. Po tej vete ze nebude zenu zivit a platit dovolenky by videl iba moj chrbat.

autor
Včera o 13:25
@anonym_664537

"Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli, tak chodím von a všade s kamoškami, na to muža nepotrebujem"

Sama si sa pekne vo svojej odpovedi priznala k tomu, ze ak jednoducho muz ktory ma o teba zaujem ti nebude platit vsetky tie tvoje navrhy, ze ty takeho muza jednoducho nechces/odignorujes a radsej si to napoli zaplatis s kamoskami, ze si uz prosto tak zvyknuta a nechces to menit...

Tak moja, pekne si len zostan v tom tvojom uzasnom bytiku pisanom na svoje meno, kup si umeleho kamosa do ktoreho budes vobec lakoma kupit si baterky ak nebude medzi vami kamoskami zdielany a bud/zotrvaj nadalej single, ak ti skutocne vazne robi problem zaplatit uz len polovicu spominanych nakladov na radne, si pekna zlatokopka, cas ale neoklames, starnes, ked ti si ale tak tvrdo das vrtat do kolena za kazdy cent..., casy rande zadarmo pre zeny skoncili.

@anonym_664537 ja keby nechcem dieťa ja si žiadneho muža ani nehľadám popravde.. keď vidím čo je na trhu a tieto reči..

anonym_6c71fc
Včera o 13:25

Po kebabe v aute by ma uz nevidel. Nie sme uz studenti, prave v case randenia by mal chlap minimalne podprahovo flexit, ze sa o zenu dokaze postarat, ak ostane na materskej. To co ti prave ukazuje, je jeho najlepsia verzia. Uz to bude len horsie…

Ale este by som si mozno dopriala ten pohlad na jeho ksicht ked povies ze ocakavas ze muz sa podiela na domacnosti 50:50 a pokakane plienky tiez nebudu len tvoja povinnost. A ze sa po polroku na materskej planujes vymenit s otcom dietata. Lebo toto bude taky incelko (ako kolega tuto nadomnou) ktory si mysli ze je dar pre zenske pokolenie.

anonym_6c71fc
Včera o 13:27
@anonym_664537

@anonym_664537 casy randenia zadarmo skoncili pre tie chudence zeny, co narazia na teba. Drviva vacsina muzov su chvalabohu stale gentlemani. Prajem vam vela stastia v spolocnom zivote s Ancou Dlanovkou.

anonym_2a6b30
Včera o 13:29
@anonym_autor

@anonym_664537 ja keby nechcem dieťa ja si žiadneho muža ani nehľadám popravde.. keď vidím čo je na trhu a tieto reči..

@anonym_df12e2 Preco by ju mal zivit a platit dovolenky, ked ma vlastny byt a slusny vlastny prijem? Potom preco je tolko nevery. Najskor zena chce financne vydrbat s muzom, vyuzit ho co najviac, on ju potom na oplatku podvadza a pred 50tkou ju ako staru kopne do zadku a najde si mladsiu. Vztahy na cely zivot zalozene na spolupraci uz dnes nevidis, kazdy chce druheho vyuzit, ten mu to nasledne vrati a nasleduje rozvod.

@anonym_autor tak zostan sama, vsetkym je to ukradnute, ci zostarnes sama, bez deti a vsetkym chlapom si to akoze natrela ... Vybabres iba sama so sebou a nie s inymi.

sissy27
Včera o 13:34
@anonym_c9f0c1

Tak 40 ročný muž už má rozum, a nenechá si skákať po hlave od ženy. A robiť to, co všetko ona vymysli. A vôbec nemusí byť lakomec, len už sa nenechá ovládať od ženy,najma keď ma zle skúsenosti.

@anonym_c9f0c1 a veď môže vymyslieť niečo aj sám - okrem sedenia doma 😀 čo mu bráni? Verím, že by stačila jednoduchá prechádzka so zmrzlinou, výlet na bicykloch, ísť venčiť psov z útulku, v tomto teple sa ísť okúpať niekam na jazero (nech nemusí platiť vstupné na kúpalisko), múzeá sú tiež v určité dni zadarmo, v každom okresnom meste je nejaký letný program (zdarma)... možností je isto viac ako len sedieť doma.
Kks, žena vymyslí program, a zatrpknutý debilko v tom vidí "skákanie po hlave" 😀 a to srdiečko na príspevok si si dal isto sám 😀

anonym_269ff1
Včera o 13:35

@anonym_autor
Podľa tvojich komentárov ty ešte stále dúfaš, máš nasadené ružové okuliare a chcela by si zostať s týmto starým lakomým a, čo je hlavné, sprostým pakom. Good luck. 😄

anonym_c9f0c1
Včera o 13:36
@anonym_autor

@anonym_664537 sranda je tá, že ja tie peniaze nepotrebujem. Žijem vo svojom byte, kúpim si v rámci možností čo len chcem. Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli tak chodím von a všade s kamoškami na to muža nepotrebujem a ešte jemu plniť všetky sexuálne chúťky.. nie ďakujem. Ja som bola zvyknutá na gentlemena. A mne mnohých mužov to je norma. A ja som navrhla večeru v reštaurácii kde je pomer cena kvalita a vyšlo by to tak okolo 30 eur. Myslím si, že to by ho nezruinovalo raz za týždeň. Ja nechcem ani politika, ani právnika takého som nikdy nemala ale čakala som troška galantnosti.. ale ty si asi muž odhadujem.
PS: z vlastného bytu ťa nik nevyhodí🙂)

@anonym_autor keď nič nepotrebuješ tak načo si sem napísala, a fnukas tu aký je zgrlos? Nejak sa tie dve veci bijú.

autor
Včera o 14:01
@anonym_c9f0c1

@anonym_autor keď nič nepotrebuješ tak načo si sem napísala, a fnukas tu aký je zgrlos? Nejak sa tie dve veci bijú.

@anonym_c9f0c1 nepotrebujem aby mi platil celú dovolenku a všetko len on. Pre mňa je ale zaplatiť v začiatkoch večeru a kino samozrejmosť proste.

anonym_13e307
Včera o 14:02

Načo ti je taký stary muz /pre teba/čo umiera zaživa a najradšej by sedel doma medzi styrmi stenami .Nevie vymyslieť, naplánovať výlet, program, reštauráciu.Gol všetkého, jest v aute.Este teraz sa zrejme premôže, ale kebyže s nim ostanes, budete sedieť medzi 4 stenami a hniť.Stiahne ta dole nezáujmom, negativitou.Chlap ma byt plný zivota, planovat, vymýšľať aby ste mali spolocne zazitky.Kedy keď nie teraz.Si mlada, šikovná načo ti je tento pasívny stary mladenec?
Ty si môžeš vyberať mladých, akčných muzov, tento ta stiahne so sebou a budes nešťastná.Radsej sama ako takéhoto nudného chlapa. Potom budes plakat ako tu zeny ktoré majú takéhoto lenivca doma a jedine čo vedia je sedieť pri TV, mobile. Ani len cez víkendy sa niektorí nepohnu
Môj muz je akčný, plánuje, vymysla vylety, dovolenky.No mala som aj takéhoto lenivca ale našťastie som to skončila.

anonym_31df81
Včera o 14:04

@anonym_autor nie len držgroš, ale aj lenivý buran. Neviem si predstaviť mať s takým nevyzretým deckom dieťa a zostať na materskej.
Hľadaj normálneho chalana v tvojom veku a nepozeraj na peniaze, časom si spolu kúpite nehnuteľnosť, založíte rodinu...

anonym_13e307
Včera o 14:11

Ma 40, je stary mladenec máš odpoved prečo je v tom veku sam.No presne pre toto ako aj ty píšeš ho ziadna nechcela.
Pasívny lenivec, lakomec a nevychovanec.Ten bude ešte i v 60-tke sam
Hladaj seberovneho 30-nika a nie vadnych 40-ročných starych mládencov
Držím palce

anonym_6d64f4
Včera o 14:12

Kebab v aute …..ďalej som ani necitala. Pusti ho k vode, dajaky čudák to je

anonym_a8af5a
Včera o 14:13
@anonym_c9f0c1

Tak 40 ročný muž už má rozum, a nenechá si skákať po hlave od ženy. A robiť to, co všetko ona vymysli. A vôbec nemusí byť lakomec, len už sa nenechá ovládať od ženy,najma keď ma zle skúsenosti.

@anonym_c9f0c1 😂 si sa v tom našiel?

anonym_a8af5a
Včera o 14:16
@anonym_664537

@anonym_664537 ty si riadny truľo

anonym_6098d8
Včera o 14:25

@anonym_autor Pride mi ako lakomec..

petronelag
Včera o 14:34
@anonym_autor

@anonym_b149f7 nemám sa moc o tom s kým poradiť popravde a mám nejaké skúsenosti tak chcem nestranný názor..

@anonym_autor Ale môže tam byť aj to, že on nerád chodí na rôzné večere, môže to byť aj vekovým rozdielom, ale netreba to tak rýchlo vzdávať, ja by som ho pozvala na nejakú večeru alebo akciu, čo by nato povedal, nestojí to tak veľa. Nemusí byť lakomec, len už žije takým životom viac doma s ohľadom na vek.

anonym_b73c4b
Včera o 14:35

Ja na tom nevidím nič zlé. Ak budeš jeho zákonita manželka, vtedy určite bude robit všetko pre rodinu. Možno ma už zlu skúsenosť, tak je opatrný. 🤷‍♀️ gril doma na dvoje je v pohode, aj jest kebab v aute.🤷‍♀️ skús ho zavolať na prechádzku do prírody, alebo bicykel🤷‍♀️

anonym_b51c36
Včera o 14:40

Mne keby chlap na zaciatku randenia povedal, ze on nebude živiť žiadnu zenu 😬 mohla by som zarabat aj 10000, toto je tak anti sexi veta, ze by som hned odišla..

cacianka
Včera o 14:56
@anonym_autor

@cacianka boli sme raz na drinku ale to som celé vymyslela ja.. a ja neviem či čaká že program budem vymýšlať ja alebo kde je problém..

@anonym_autor ani mňa by nebavilo niečo navrhovať, chlap by veru mohol spomenúť kde by sme mohli zájsť, a nemusí to byť luxusná reštaurácia, ani drahé kino,. ale niečo na striedavku - raz za € raz niečo lacnejšie. sadnúť si na kofolu, limonádu, inokedy malú večeru, prechádzka v prírode, okúpať sa na jazero, inokedy termálne kúpalisko, aquapark. skrátka spomenúť nejaké možnosti, kde by ste mohli nabudúce ísť a dať ti vybrať, na čo máš chuť a podľa počasia. čakať ako mumák čo navrhnem ja, by ma veru nebavilo stále. 🙂 alebo by som navrhla drahé miesto a aspoň sa smeti vynesú same.🙂

cacianka
Včera o 14:58
@anonym_664537

@anonym_664537 🙈🙉🙊

anonym_664537
Včera o 15:02
@anonym_autor

@anonym_autor zlatokopka

pralinka25
Včera o 15:04
@anonym_b73c4b

Ja na tom nevidím nič zlé. Ak budeš jeho zákonita manželka, vtedy určite bude robit všetko pre rodinu. Možno ma už zlu skúsenosť, tak je opatrný. 🤷‍♀️ gril doma na dvoje je v pohode, aj jest kebab v aute.🤷‍♀️ skús ho zavolať na prechádzku do prírody, alebo bicykel🤷‍♀️

@anonym_b73c4b toto ma pobavilo.

explorer666
Včera o 15:22

Chodíte, lepšie povedané stretávate sa mesiac, to je málo na zistenie, čo je zač. Prakticky si sama vytváraš "pascu mysle" keď ho porovnávaš s bývalými a on je pritom úplne iný, je dosť možné, že ide o silného introverta. Chop sa teda iniciatívy ty a vytiahni ho niekam von a uvidíš, či sa chytí, alebo či sa zachová ako večne frfľajúci domased. PS dúfam, že v tom Thajsku nebol za babami, lebo to by bol RF ako sfiňa....

elz1920
Včera o 15:28

Nestačím sa diviť nad niektorými príspevkami.
Môj muž je iba obyčajný "roboš", ale nemá v hlave nasrané ako henten antigentleman.
Je o odo mňa o 16 r. starší, rozvedený, s dospelým synom a povedzme s nevšedným životným príbehom.
Za prvé dva mesiace stretávania sme mali na konte prvú kávu v centre, kde mi priniesol ružu, kávu na lodi, prechádzku na Železnej studničke, Petržalské dni, romantiku pri Dunaji pri Eurovea ... Vždy sa správal galantne a nevtieravo, zaplatiť 1 môj nápoj bral ako samozrejmosť, nie ako zruinovanie. Nechodili sme hneď po reštauráciách, to až neskôr, ale do pol roka ma predstavil kamarátom a rodine, neskrýval ma.
Ja som dosť samostatná, až mi to na nervy lezie, takže som len vítala, že sa ujal iniciatívy.
Je strašne fajn cítiť sa dobýjaná. Že stojíš za vynaložené úsilie.

anonym_51bfd9
Včera o 15:31

Mňa by videl posledný krát v momente ako by povedal že žiadnu ženu živiť nebude :D
Veď fajn, nemusí. Ale takto sa ľudom hneď na začiatku spoznávania nepredstavuje. Je to agresívne vyvolávanie konfliktu. Je to to isté ako keby mi povedal že "nemysli si že ťa budem živiť ako takú pijavicu!".
Ja tiež nehovorím mužom "no ale nemysli si že ti budem robiť slúžku, kŕmiť ťa a upratovať po tebe, kým si ty budeš váľať gule na gauči". Jednoducho takto sa ľudmi nekomunikuje. Ani s cudzími, a už duplom nie s ľuďmi ktorých si vážim a mám rada. Čo by malo byť pri romantických partneroch absolútne minimum.

huxy
Včera o 15:31
@anonym_664537

@anonym_664537 vraj zlatokopka, ktorá nechce uhradiť polovicu za rande 😄

anonym_31df81
Včera o 15:36
@explorer666

Chodíte, lepšie povedané stretávate sa mesiac, to je málo na zistenie, čo je zač. Prakticky si sama vytváraš "pascu mysle" keď ho porovnávaš s bývalými a on je pritom úplne iný, je dosť možné, že ide o silného introverta. Chop sa teda iniciatívy ty a vytiahni ho niekam von a uvidíš, či sa chytí, alebo či sa zachová ako večne frfľajúci domased. PS dúfam, že v tom Thajsku nebol za babami, lebo to by bol RF ako sfiňa....

@explorer666 do Thajska sa nechodí za babami...