icon

Je tento muž vhodný na vzťah?

Včera o 11:39

Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o názor. Momentálne randím s jedným mužom a troška mi blikajú kontrolky a mám chuť to ukončiť aby som sa nepopálila. Neviem či to je len taký strach zo sklamania alebo čo ale niečo cítim.. Tento muž má 39 je o 11 rokov starší, páči sa mi aj všetko, len irituje ma jeho prístup k randeniu a celkovo.. Čo sa týka vymýšlania rande je dosť pasívny a príde mi, že je to štýlom uvidíme čo sa bude diať. Všetko mi príde také na poslednú chvíľu. Stretávame sa mesiac, ani raz sme neboli na večeri, ak sme boli sa niekde najesť tak to na kebab a jedli sme to v aute (nemám proti tomu nič) ale ja by som čakala nejaké rande, večera, prechádzka a také.. Na také som bola zvyknutá. My sme neboli nikde a jediné na čo ma volá je grilovačka k nemu domov a takéto.. Všetko ako keby uňho doma.. Ja som mu jasne povedala, že nemám záujem o sexuálne stretávania, na to mi on povedal, že ani on.. Na začiatku mi povedal, že on nebude živiť žiadnu ženu ani jej platiť dovolenky.. Na čo som ja povedala, že mám svoj príjem a ja ho v podstate nepotrebujem. Mám kde bývať a viem si na seba zarobiť a všetko si zabezpečiť.. Predtým som mala 2 vzťahy, kde sme normálne fungovali, chodili sa občas von najesť, do kina, na výlety a ja sa tu bojím, že budeme stále doma a prerátavať peniaze.. Naposledy čo mi spomínal aj kde bol na dovolenke v Thajsku tak zdôraznil, že to bolo low budget.. Ja si nepotrpím na luxus ale nechcem ani lakomca alebo niekoho s kým sa budem hádať za každé euro.. Ja som totiž mala takého otca a mama sa s ním nakoniec aj tak rozviedla a ja toto fakt zažiť nechcem.. Čo som mala bývalé vzťahy, tak tí muži boli gentlemani, aj kvietky nosili a tak.. A tento dotyčný aj zarába dobre.. Príde mi, že to dopadne ako som sa chvílu stretávala s jedným mužom, s ktorým sme sa za celý mesiac chodili sa len prechádzať a boli uňho v dome a len raz sme šli na limonádu do mesta a aj to pindal aké to bolo drahé.. A vlastne stále len doma.. A ja taký život nechcem. Na jednej strane nechcem byt taká, že každého hneď odpinkám a tak ale neviem či som náročná alebo aká ale ja si predstavujem svoj vážny vzťah a nedajbože manžela inak..

Strana
z4
sisska96
Včera o 11:45

OK. však ukonči a hotovo. Mesiac je nič

veronikam33
Včera o 11:45

Keď mu je ťažko v prvý mesiac ta pozvať niekam, tak čo v budúcnosti. Nebola by som s ním a nestrácala čas.

anonym_e407ae
Včera o 11:50

zle si si vybrala.
Pán je evidentne lakomý, dopraje akurát tak sebe. Už pri poznámke že nebude druhým platiť dovolenky ti jasne naznačil kade sa bude uberať váš vzťah.

Ideálne by bolo vzťah skončiť.

sissy27
Včera o 11:53

@anonym_autor okrem toho, že je lakomý, tak tam vidím ešte jednu vec - nechce sa s tebou ukazovať na verejnosti, zrejme sa bojí, že niekoho konkrétneho stretnete 😀
Nech si sedká doma sám a prepočítava, koľko peniažkov ušetril za limonádu v meste... Pre mňa je toto absolútne nepríťažlivé.

anonym_b56e5c
Včera o 11:54

Ja by som si ho vyskúšala.Pozvala by som ho ja na slušnú večeru do slušnej restiky.Samozrejme s tým, že pozývam,tak aj platím.V prípade,ze by sa snažil zaplatiť on,je ok.Keby ma aj nechal zaplatiť, ale by ma pozval inokedy on na večeru, je to tiež ok.Spozornela by som,keby sa snažil zaplatiť svoju časť platby, lebo to by.bolo varovanie, že je to drzgros, ktorý bude chcieť platiť všetko na polovicu a to aj v prípade,keby sa náš vzťah posunul až k manželstvu.Kontrolka by mi však svietila na červeno aj vtedy, keby neopatoval pozvanie na večeru,ale moje by prijal hocikedy.

anonym_b149f7
Včera o 11:54

Na to ze mas 28 rokov sa Ti cudujem ze potrebujes radu k tomuto exemplaru. 😊 Ale ok, beriem - takze, kontrolky Ti blikaju spravne, nechapem co na tom 40tnikovi ty vidis. Jedine ze by si bola velmi zufala. A na to si moc mlada a podla Tvojich slov celkom uspesna, takze uplne realne kasli nanho, pravdepodobne na Teba caka niekto, kto si Ta bude viac vazit.

autor
Včera o 11:55
@anonym_b149f7

Na to ze mas 28 rokov sa Ti cudujem ze potrebujes radu k tomuto exemplaru. 😊 Ale ok, beriem - takze, kontrolky Ti blikaju spravne, nechapem co na tom 40tnikovi ty vidis. Jedine ze by si bola velmi zufala. A na to si moc mlada a podla Tvojich slov celkom uspesna, takze uplne realne kasli nanho, pravdepodobne na Teba caka niekto, kto si Ta bude viac vazit.

@anonym_b149f7 nemám sa moc o tom s kým poradiť popravde a mám nejaké skúsenosti tak chcem nestranný názor..

cacianka
Včera o 11:58

ked ťa nevie pozvať na zmrzlinu za pár drobných, ani na kávu, vyhýba sa verejnému zdieľaniu času s tebou, ešte aj ten kebab chalujete v aute (ozaj kto ho platil ?), tak by mi pri starom capovi blikali 🎈🎉💣. a tie jeho reči je extra bonus 😝

autor
Včera o 11:59
@cacianka

ked ťa nevie pozvať na zmrzlinu za pár drobných, ani na kávu, vyhýba sa verejnému zdieľaniu času s tebou, ešte aj ten kebab chalujete v aute (ozaj kto ho platil ?), tak by mi pri starom capovi blikali 🎈🎉💣. a tie jeho reči je extra bonus 😝

@cacianka boli sme raz na drinku ale to som celé vymyslela ja.. a ja neviem či čaká že program budem vymýšlať ja alebo kde je problém..

anonym_683063
Včera o 12:01

zalubeny muz robi maximum pre zenu. Po spadnuti ruzových okuliarov ostane tak 1/2. Takze, z toho, co ti teraz dava, budes mat 1/2. To si viem predstavit tie dovolenky - low cost. Zena vari cely cely cas...naco ti bude taky tutko? Celkovo, ja mam pocit, ze ti chlapi fakt za nic nestoja. A zvlast v tomto veku. Normalni su vo vztahu a ti ostatni takto na volno...to radsej byt sama...

anonym_5a4338
Včera o 12:03

utekaaaaaaaaaj

anonym_a6135e
Včera o 12:04

Z toho co píšeš bude to kolenovrt. Nebude živiť žiadnu ženu, dobre. A keď náhodou bude dieťa a jeho matka na rodičaku bez príjmu bude co? Bude od nej žiadať polovicu na bývanie a benzín a nedá jej nič viac ebo on ju živiť nebude. V lepšom prípade jej dá polovičku z toho co zaplatíla za plienky a sunar.
Tu by mi neblikali kontrolky, tu by už mal svietiť majak

mmooly
Včera o 12:05

aj mne sa zdá lakomý a aj sprostý... aby mi chlap z fleku povedal, že nebude žiadnej žene platiť život, či dovolenky, to je idiot aby sa takto prezentoval.

anonym_d25bd1
Včera o 12:06

Cítiš to dobre, lebo si videla u vás doma aký je to život. A ty takto žiť nechceš. Nie si náročné, proste tento človek nie je pre teba.

anonym_2a6b30
Včera o 12:10

No ak je tvoja predstava o tvojom zivote chodenie po restauraciach, tak tu to asi nenajdes. Mas 28, ak v 39 budes stale sama, tak uz budes vediet, ze asi prilis odpinkavas ...

anonym_c4cc70
Včera o 12:13

Nema o teba zaujem pretoze sa ani nesnazi a to ste na zaciatku. Naozaj az taka slohovka nebola k tomu potrebna stacilo prvych par riadkov precitat.

anonym_cdcd04
Včera o 12:14

Je to lakomec a pablb na pohladanie. Jest kebab v aute akoze rande? To je trapaas 🙈 Co si sa ho neopytala hned, ci to akoze mysli vazne s tym jedenim v aute. Ma dost rokov,aby vedel ako sa ma k zene spravat. Povedat zene hned na zaciatku randenia, ze jej nebude nic platit? Asi uz vies preco je volny ;) Cudujem sa, ze s nim stracas uz mesiac cas.

autor
Včera o 12:14
@anonym_2a6b30

No ak je tvoja predstava o tvojom zivote chodenie po restauraciach, tak tu to asi nenajdes. Mas 28, ak v 39 budes stale sama, tak uz budes vediet, ze asi prilis odpinkavas ...

@anonym_2a6b30 a ty by si s takým bola? Ktorý ťa v úvode nepozve ani raz do normálnej reštaurácie?

anonym_c9f0c1
Včera o 12:15

Tak 40 ročný muž už má rozum, a nenechá si skákať po hlave od ženy. A robiť to, co všetko ona vymysli. A vôbec nemusí byť lakomec, len už sa nenechá ovládať od ženy,najma keď ma zle skúsenosti.

anonym_5a4338
Včera o 12:17

@anonym_autor ...prečo brať, čo je pod Tvoju úroveň a už teraz cítiš, že to nie je v poriadku...nechápem, prečo to sem píšeš, ked je to v podstate i tebe jasné...radšej sama, ako s takým polenom

dom_evi
Včera o 12:20

ak ti uz teraz blikaju kontrolky, asi to nebude muz vhodny pre teba.

anonym_2a6b30
Včera o 12:20
@anonym_autor

@anonym_2a6b30 a ty by si s takým bola? Ktorý ťa v úvode nepozve ani raz do normálnej reštaurácie?

@anonym_autor Ked sa vydas a s 2 detmi si tvoj milacik, co ta kedysi pozyval do restauracii, doma ani okolo deti nehne ako prst, lebo ho to doma nenaucili, tak ti tie restauracie budu uzitocne ako slepemu dioptricke okuliare.
Obraz o cloveku sa sklada z viac bodov, nie iba z restauracii ... Potom si das na jednu stranu plusy, na druhu minusy, co bude prevazovat (podla zavaznosti)a lebo dokonaly nie je a nebude nikto. Ani ty.

thereisabear
Včera o 12:21

Je jedno či je alebo nie je lakomec, podstatné je, že ti nevyhovuje. A nikdy nebude. Nemárni s ním čas.

anonym_6f66f0
Včera o 12:28

Ak by som si hľadala staršieho muža, tak preto, že je skúsenejší, má väčší rozhľad, váži si ma ako ženu a je "ošľahaný" galantnosťou. Nehľadala by som chlapa, ktorý chce sedieť doma u TV, je pasívny, nemá zápal pre plánovanie, nemá v sebe potrebu prekvapiť a pre ženu niečo vymyslieť. Tento mi z tvojho opisu príde ako unudený, unavený životom, 5 Eur za kvety sú u neho vyhodené peniaze. A hlavne, reči že nebude financovať ženu hneď na začiatku vzťahu a podobné bláboly, tým sa vyznačujú chlapi, ktorí toho moc nemajú, ani v hlave, ani v peňaženke. Nehovorím teraz o tom, že ťa má živiť a kupovať ti šperky. Ale aby jeden chlap nepozval ženu do reštaurácie, nezobral ju na výlet, nekúpil jej kvet len tak, to mi príde hlúpe.

autor
Včera o 12:33
@anonym_6f66f0

Ak by som si hľadala staršieho muža, tak preto, že je skúsenejší, má väčší rozhľad, váži si ma ako ženu a je "ošľahaný" galantnosťou. Nehľadala by som chlapa, ktorý chce sedieť doma u TV, je pasívny, nemá zápal pre plánovanie, nemá v sebe potrebu prekvapiť a pre ženu niečo vymyslieť. Tento mi z tvojho opisu príde ako unudený, unavený životom, 5 Eur za kvety sú u neho vyhodené peniaze. A hlavne, reči že nebude financovať ženu hneď na začiatku vzťahu a podobné bláboly, tým sa vyznačujú chlapi, ktorí toho moc nemajú, ani v hlave, ani v peňaženke. Nehovorím teraz o tom, že ťa má živiť a kupovať ti šperky. Ale aby jeden chlap nepozval ženu do reštaurácie, nezobral ju na výlet, nekúpil jej kvet len tak, to mi príde hlúpe.

@anonym_6f66f0 tak.. presne suhlasim

anonym_68868a
Včera o 12:33

@anonym_autor Veľmi mi to pripomenulo jedného muža, s ktorým som sa asi 4 roky dozadu stretávala. Pracoval ako IT pre nemeckú firmu, mal naozaj dosť peňazí, auto, byt. Vtedy mal 34 a ja 25 asi. Presne takéto správanie mal, maximálne sa voziť autom, prípadne uňho alebo u mňa. Žila som sama v podnájme vtedy. Stretávali sme sa skoro rok, a ja doteraz neviem, prečo som toľko času s ním strávila. Bol síce inteligentný, rozumeli sme si, a nechcela som, aby mi platil všetko. Vraj má ľúbil, ale ani raz neprišiel s kvietkom alebo večerou. Keď sme niekam šli, platili sme napoly. On mal 5x vyšší plat ako ja v tej dobe. Ukončila som to, lebo nie som žiadna zlatokopka, ale časom mi došlo, že nestojím za nič. Prechádzky, ani to nie, nechcelo sa mu. Výlety tiež nie. Chodil cvičiť, nebol lenivý, ale proste bolo to celé zvláštne.

crazy_cat_lady
Včera o 12:40

40 rocny lakomec bez fantazie a chuti nieco vymysliet/niekam ist.. run girl 🚩

anonym_664537
Včera o 12:41

@anonym_autor vsetko je maximalne drahe, casy rande na ktorych zeny natahovali chlapov dlhe mesiace aby sa vobec dostali ci i len k jednemu sexu co ich stalo nenormalne peniaze su uz definitivne prec, diesel 1,85€ za liter, vecera za 40€, jeden vylet do Tatier 200€, navyse zeny chceli byt emancipovane teda zrovnopravene pravom a platom. tak to tu maju, musia si jednoducho uz raz a naraz uvedomit ze uz nebudu len brat teda byt tymi zlatokopkami, ale ze aj same dnes uz musia otvorit svoju penazenku a mastne za-platit, ako preco by aj zena nemala dnes sama zacvakat celu veceru a vylet? Podla mna je to uz plne akceptovatelne, teda normalne.

Ja sa muzom nedivim ze si radsej dnes zaplatia prostitutku, stoji ich to totiz ovela menej nervov, penazi a namahy ako sa doprosovat kazdej zene aby s nimi isla a tie samozrejme i ked su aktualne same a tu o tom silno vzlikaju, su stale v tom ze si mozu vyberat a tak lovia vselijakych dementov ktory maju peniaze namiesto ponuku od normalnych chlapov a potom nam tu vyplackuvaju ze zo sexu nic nemaju, ze ich mlati a z domu vyhadzuje, pretoze on takych zien moze mat dnes stovky a ona bola len ich dalsia rohozka na pobavenie sa.

Peniaze, peniaze a peniaze, dnes mozte by akokolvek pekny, normalny a pracovity, zlatokopovectvo sa ale v zenach nezaprie, toto dnes zeny naucili a dokonca u nich prehlbuju tie hlupe socialne siete, nieje to ani krasne, ani sa to nevie vyjadrovat, dokonca je to sama umelina, ale mysli si o sebe ze je len pre milionara, doktora, politika, tak tie zeny v starobe aj dopadnu, dnes si vyberaju, po 40 po nich nestekne ani pes.

autor
Včera o 12:50
@anonym_664537

@anonym_autor vsetko je maximalne drahe, casy rande na ktorych zeny natahovali chlapov dlhe mesiace aby sa vobec dostali ci i len k jednemu sexu co ich stalo nenormalne peniaze su uz definitivne prec, diesel 1,85€ za liter, vecera za 40€, jeden vylet do Tatier 200€, navyse zeny chceli byt emancipovane teda zrovnopravene pravom a platom. tak to tu maju, musia si jednoducho uz raz a naraz uvedomit ze uz nebudu len brat teda byt tymi zlatokopkami, ale ze aj same dnes uz musia otvorit svoju penazenku a mastne za-platit, ako preco by aj zena nemala dnes sama zacvakat celu veceru a vylet? Podla mna je to uz plne akceptovatelne, teda normalne.

Ja sa muzom nedivim ze si radsej dnes zaplatia prostitutku, stoji ich to totiz ovela menej nervov, penazi a namahy ako sa doprosovat kazdej zene aby s nimi isla a tie samozrejme i ked su aktualne same a tu o tom silno vzlikaju, su stale v tom ze si mozu vyberat a tak lovia vselijakych dementov ktory maju peniaze namiesto ponuku od normalnych chlapov a potom nam tu vyplackuvaju ze zo sexu nic nemaju, ze ich mlati a z domu vyhadzuje, pretoze on takych zien moze mat dnes stovky a ona bola len ich dalsia rohozka na pobavenie sa.

Peniaze, peniaze a peniaze, dnes mozte by akokolvek pekny, normalny a pracovity, zlatokopovectvo sa ale v zenach nezaprie, toto dnes zeny naucili a dokonca u nich prehlbuju tie hlupe socialne siete, nieje to ani krasne, ani sa to nevie vyjadrovat, dokonca je to sama umelina, ale mysli si o sebe ze je len pre milionara, doktora, politika, tak tie zeny v starobe aj dopadnu, dnes si vyberaju, po 40 po nich nestekne ani pes.

@anonym_664537 sranda je tá, že ja tie peniaze nepotrebujem. Žijem vo svojom byte, kúpim si v rámci možností čo len chcem. Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli tak chodím von a všade s kamoškami na to muža nepotrebujem a ešte jemu plniť všetky sexuálne chúťky.. nie ďakujem. Ja som bola zvyknutá na gentlemena. A mne mnohých mužov to je norma. A ja som navrhla večeru v reštaurácii kde je pomer cena kvalita a vyšlo by to tak okolo 30 eur. Myslím si, že to by ho nezruinovalo raz za týždeň. Ja nechcem ani politika, ani právnika takého som nikdy nemala ale čakala som troška galantnosti.. ale ty si asi muž odhadujem.
PS: z vlastného bytu ťa nik nevyhodí🙂)

anonym_cdcd04
Včera o 12:56
@anonym_c9f0c1

Tak 40 ročný muž už má rozum, a nenechá si skákať po hlave od ženy. A robiť to, co všetko ona vymysli. A vôbec nemusí byť lakomec, len už sa nenechá ovládať od ženy,najma keď ma zle skúsenosti.

@anonym_c9f0c1 urcite zivotom sklamany..ale prosim ta, toto byva vacsinou povaha a vzdy bol taky drzgros. Preto je sam. Je to moj rovesnik a teda ziadny z mojich spoluziakov/kamaratov/kolegov nikdy nemal problem aspon blbu kavu zaplatit a dotaraz nema. Zene, o ktoru mali zaujem ani nevravim. Gentlemani v tomto veku su uz ale vacsinou rozchytani a ostali len tie chybne kusy ;)

Strana
z4