Je v poriadku byť v kontakte s bývalým partnerom alebo partnerkou?
ahojte, je to podľa vás okej?
lebo zase ak to bol vzťah bez záväzkov, že ani deti ani byt/dom ani nič ich už nespája?
lebo mne to vždy prišlo divné ked ich nič nespája načo je to dobré?
ved ked ukončím vzťah tak načo sú v kontakte?
tak bud budeme spolu alebo spolu nebudeme vôbec nič medzi tým neexistuje a ked ukončiť vzťah tak bud uplne alebo vôbec.
treba si uvedomiť, že ten vzťah už skončil a aký relevantný dôvod môže byť ked ich nič nespája?
@lavinis lenže mňa intuitícia na 99 percent neklame a moje teórie sa v drvivej väčšine vyplnia
no hlavne sa riaď intuíciou, mna nikdy neklamala len som si ho obhajovala, že to by určite neurobil a blabla.. a urobil to 😀 (ex) naozaj by som ti to aj ja odporučila ukončiť to.
@zuzumajko dôvera je pre mňa veľmi dôležita ale nechcem konať pod vplyvom emócií a premyslieť si to
@andreatytler párkrát došlo k náhodnému stretnutiu a normálne ju pozdravím ale nevidím dôvod sa s ňou kamošit, nemám jej čo povedať, nepoznám ju, nedovolím si súdiť ale kamarátit sa s ex súčasného partnera mi príde divne, skratka nedokážem iste veci spojiť, keď raz ukončim ukončim natrvalo a úplne, nezabudnem, ale uzavrieme kapitolu a pohnem sa ďalej 😊
@zuzumajko zhruba 2 roky
@zuzumajko pretože je to nová situácia, také som neriešila a nie som si istá co je v úvodzovkách to spravne riešenie
@zuzumajko každý má svoje skúsenosti a názory alebo zásady, ale ako som vyššie napísala neviem iste veci spojiť, nedávajú mi zmysel 🙃😀
@zuzumajko nová situácia v zmysle, ze predtým co som mája vzťahy neboli v kontakte s ex
@zuzumajko mala *
Ono to nie je ani o tej priateľke, ale o Tom či teba má skutočne rád, či si jeho milovaná alebo len dievča na spríjemnenie a skrátenie času....
Nehraj druhé husle,ak v jeho srdci je stále miesto pre bývalú, obhajuje si ju, tak nemáš to miesto,po ktorom zrejme túžiš.
Sama vycítis,kde ťa on vidí.....teraz i v budúcnosti....
Ale niečo je zle,ak on nebojuje o teba....drž sa. Prajem ti všetko dobré 🥀
@anaj_janka ďakujem, vieš ja nechcem vyslovene zakazovať ale on jedinej žene ktorej sa má venovať som ja, samozrejme on ma kamarátov a občas s nimi zájde von, ved aj ja mam kamarátky a nemala by som nejak problém keby ma trebárs spolužiačku alebo ženskú známu co by sa občas stretli ale ex do kina 🤔
@autor tak ale nechat do 2 roky vyhnit je dost... preco si to neriesila uz v zaciatku vztahu? Toto je vazne zasadna vec ocividne pre teba. Tak bud on chce byt s tebou a polavi v stretavani sa, alebo nechce a tak daj od neho ruky prec. Nemate ziadne zavazky, ste spolu relativne kratko, pokial su toto pre teba uplne ze neprekonatelne veci, tak sa rozidte.
A kto bol iniciátorom rozchodu, on alebo ona....možno ona a on nechcel ...
Kamarátka mala aj syna a jej chodil s bývalou na kávu a s kávy má dcéru a už je s ňou.
Ja by som mu to netolerovala ale ani nezakazovala. Iba povedala,že mi to vadí a ak bude pokračovať nemôže od mňa očakávať plnú dôveru a že tiež možno budem mysliet na "zadné vrátka"... Bez pravej lásky vzťah nemá zmysel
@anaj_janka obaja sa vraj dohodli
No dohodli. Presne ako moj brat s byvalkou. Ona je Ukrainka, skvela baba, lubili sa, ale kedze moj brat cestuje stale po svete a ak aj bol doma tak ona zrovna nemohla pricestovat, tak sa dohodli na rozchode. Stale su v kontakte, obcas jej posle kvety ked ma sviatok, maju sa radi uz vraj ako kamosi, ale ja som presvedcena ze brat ju stale lubi.
Možno to nie je u teba také čierne, ale ty musíš cítiť istotu,aby si mala radosť zo vzťahu a vedeli obaja čo chcete, drž sa 💪
@gerrwie_girl tak tie kvety mi prídu trochu príliš 🤔ale každý podla seba
No vadilo by mi to a dosť a kto hovorí, že nevadilo, tak klame 🙂 Žiadnej, žiadnemu by sa nepáčilo, keby bol vo vzťahu a partner by sa stretával s bývalkou niekoľko x do mesiaca, choré. Nevidím dôvod na takéto stretnutia. Mám bývalých takisto a pre nejaký dôvod tí bývalí sú, čiže aké stretávania, za akým účelom.
vsak jasne mne by sa to tiez nepacilo keby poslal moj drahy kvety byvalej, ale moj brat nikoho nema 🙂. To je za ine.
A byvaly bol nejaky neustupny clovek, co ti nedal pokoj a stale hladal sposoby, ako ta kontaktovat a pisat ti, ked si na obycajne popriatie k narodeninam takto reagovala? Lebo uprimne, je to vcelku prehnana reakcia na spravu, kde stacilo napisat: Dakujem. A nic viac.
@moonlight1210 nie, len mi bolo divne, načo mi píše keď už medzi nami nič nie je a napísala som to slušne 😊nevidím na tom nič zlé
@moonlight1210 lebo on mal asi týždeň predom nou narodeniny a nepísala som mu, ved načo. A on napísal tak som mu dala najavo, že ako to medzi nami je respektíve niej e
@srdeenko19 presne , ten kto má nutkanie sa stretávať s bývalým, má ešte nedoriešenu minulosť, chce byť v jeho prítomnosti, to je dosť nezdravé a neférové voči aktuálnemu partnerovi 😑
@elementissa neviem teda toto mi príde ako pekny pribeh. Ale niesom typ človeka ktorý má potrebu vo svojom živote drzat takýchto akože “kamaratov” to je pre mna známy a nie priatel a známy mi nestojí za to aby som akýmkoľvek sposobom v partnerovi vyvolávala čo i len zlý a neprijemny pocit. Mala som milión známych bab, spoluziacok s ktorými sme ako pises v určitej etape živote zdieľali niečo podobne a ostali sme tak v kontakte že si možno raz za rok dva napiseme čo nove a tým to hasne. Pre mna toto niesu priatelia. Za cely svoj zivot si dovolím povedat len o dvoch osobách že sú moji priatelia a s obe sú zeny a obe má poznaju cez 20 rokov 🙂 takze keď niekto tvrdí že je v kontakte s ex priatelom s ktorým nemá žiadne záväzky deti a podobne. Tak je to len vyhovorka pre mna človek s ktorým som mala vzťah fajne tomu 4-5 rokov nieje priatel 🙂 pre mna je to krátka doba aby som toho človeka mohla nazývať priatelom.
@zuzumajko Ano nový nick a ? Mám tu ešte jeden starsi ale ten aktualne nepouzivam.
No aby som hovorila k teme. Tvrdíš o ex že ti dokáže dat viac ako nejaka kamaratka? Tak to potom nerozumies pojmu kamarat. Pre mna človek s ktorým sa mám trebárs o čom rozpravat ohľadom mojej hobby, prace kultúre a bla bla…. Nieje kamarat 🙂 pre mna je kamarat človek ktorý si to u mna vybudoval rivnako ako ja u neho rokmi vo sa poznáme. Koľko krat sme si pomohli v naozaj životných situaciach. Niesom človek ktorý potrebuje kopu kamaratov pretože chcem vidiet, ako ti z tých 100 kamaratov aspoň polovica ponúkne strechu nad hlavou keď skoncis niekde na ulici. Alebo ako ti polovička z tých tvojich super kamaratov povie do oci to, čo si o tebe naozaj mysli.
To že ty máš kamarátky ktoré potrebuju intrigovat a nato si hľadáš priateľstvo u tvojho ex to je tvoja vec.
Ale to že to autorke je nepríjemne a vy sa jej snažíte vsugerovať aké je to v poriadku. Nie nieje to v poriadku, mlady muz si veselo vypisuje s exkou . Nieje to muz s ktorým má ta ex deti a podobne že by ako pises mali medzi sebou roky manželstva tak si dovolím tvrdiť ze by možno to priateľstvo aj slo keď niekto spolu žil 30 rokov a zrazu sú len priatelia. To sa často stáva ale prepac ak chalan je v dajme tomu 2 ročnom vzťahu v ktorom si má ešte chut pisat s ex s ktorou bol napr tiež dva roky tak to nieje PRIATEĽSTVO to je hľadám si kde pichnúť inam a každá normalna zena ktorá nezatvára oci a potom place prečo ju podviedol vidi 🙂)

@banderaska29 tak nejak