icon

Je v poriadku chodiť von sám?

30. jún 2025

Ahojte, mám takú otázočku, ktorá je možno len v mojej hlave ALE je podľa vás blbé ak ide človek sám na limonádu/drink aj večer alebo sa sám opaľovať ? Mám teraz dosť voľna v lete a pracujem len pár hodín a nejak sa neviem s kamoškami časovo zladiť. Viem sa napríklad zladiť na jeden deň ale čo tie ostatné nechcem sedieť doma ale tiež nechcem aby si niekto myslel že som zúfalá a nemám s kým a preto som sama alebo že nemám kamarátov. Chodím sama nakupovať oblečenie alebo vybavovať alebo na prechádzky to áno ale tieto činnosti si nejak neviem predstaviť sama. Pomohli by mi nejaké tipy ako sa prekonať. Som skôr typ človeka, čo sa stretáva prevažne so svojim malým okruhom ľudí. Vďaka za komentáre

Strana
z2
iwesska
30. jún 2025

Ja si najlepsie oddychnem,ked som sama. Ohucana som z deti a som rada,ked na mna chvilu nikto nehovori😁

marcellka32
30. jún 2025

Baby dajte tipy na ten standup

evcagabi
30. jún 2025

Ja som pred dietatom milovala ten cas, ked som mohla ist hockde sama. Obedy, prechadzky, kavicky, nakupovanie, len tak do parku na slniecko. Vecer na drinky do podniku to nie, to som si vedela kupit tie miesane drinky alebo flasu vina 😅 a pocuckavat pri jazere alebo na polnej ceste, pozerala na hviezdy, svatojanske musky, och.. ako mne to chyba 😅😅🤣🤣

nikpa
30. jún 2025

Ja chodím sama na bajk, na prechádzky, aj na kúpalisko. Dám si slúchadlá do uší a užívam si to. Jediné na čo sa neviem odhodlať, je ísť sama niekde do podniku. Tam mam obavy, že by sa na mňa lepili chlapi a to mi vadí 😄

1ryba
Odpoveď bola odstránená
eva8
1. júl 2025

Skus ist sama von, skusis, uvidis. Asi by som zacala s tym opalovanim a nejakou knizkou v zalohe. Na kupalisku si das sama limonadu. A tak postupne, kava v meste, potom skusit robit na co mas chut. Zistis, ci ano, ci nie. Mozno ani sama nebudes, ked sa ti niekto nahodou prihovori. A mozno ani nie, lebo ludia si vsimaju sami seba.

777januska777
1. júl 2025

Ja zas chodievam veľmi rada na obed ci na kávu a koláčik sama, ci len tak si sadnut na limonadu, na výlety sama nechodím, keďže mam male deti a veľa času som s nimi. A to som veľký extrovert a mam rada ľudí ale na káve mi nejako ďalší ľudia vadia 😀

ha_ha
1. júl 2025

"...ale tiež nechcem aby si niekto myslel že som zúfalá a nemám s kým a preto som sama alebo že nemám kamarátov..." Vážne si myslíš, že keď budeš sedieť niekde na drinku sama, tak všetci ľudia, ktorí tam práve budú, si budú všímať len teba, budú rozmýšľať nad tým, prečo si tam sama, ohovárať ťa, že si zúfalka, alebo určite hrozná osoba, ktorá nemá kamarátov?

bambulka224
1. júl 2025

Aj ja chodím sama. Snáď nebudem sedieť doma.....

lalu_sk111
1. júl 2025

Ja milujem samotu.. Jediný krát kedy som sa cítila trošku divne bolo v Grécku na večeri, tam to je naozaj veľmk sociálne. Ale je to skvelo strávený čas. 😊

yoginka231
1. júl 2025

Je to uplne v pohode. Rada chodim sama.

princezna_bosorka
2. júl 2025

co je na tom divne? ved chod... vezmi si knihu na citanie, krizovky na lustenie alebo si pusti podcast
do mobilu a hajde.

johanka21
2. júl 2025

Ak chodíš sama preto, že máš chuť ísť von, ale nemáš s kým, tak je to v úplnom poriadku. Poznám ale baby, ktoré chodia von samy preto, aby niekoho ulovili a je to na nich aj poznať. To však nie je tvoj prípad, pretože aj na tebe je určite poznať, že nikoho nelovíš, pretože z teba vyžaruje normálne zdravé ženské sebavedomie, takže buď v pohode.

dory11
2. júl 2025

V kľude chod ja chodím sama do mesta keď je dcérka škôlke ja zmením prostredie oddýchnem si dám si kávu /zmrzlinu /limonádu dačo kúpim a idem domov po dcérku zo škôlky muža to nebaví

okm221
2. júl 2025

Ano ja som chodila bežné sama aj na prechádzky po meste, veľmi mi to pomáhalo, triediť si myšlienky v hlave 🙂.

rozkvet1
2. júl 2025

Som mladá a väčšinu života chodím von sama. Chodím sama do krčmy na kofolu, sedím tam ako outsider ale nevadí mi to. Do kina chodím sama, najesť sa chodím sama, opalujem sa sama pri jazere. Som takto spokojná. Pokiaľ ma niekto zavolá, ovšem prijmem to. Ale sama od seba ja už nikoho nevolam lebo to bolo väčšinou aj tak len odmietnutia. Potom človek zistil že nemusí chodiť s niekym za ručičku, veď sme dospelí a určite zvládneme byť aj sami

juliet86
2. júl 2025

och ked si spomeniem ked som cely den bola sama v rakuskych kupeloch!!! asi 10-12hodin. uz nech su deti vacsie. a mozem zas.rada chodim sama aj do kina aj do divadla. aj,do lesa. uvazujem ci je nejake mieato kde by mu bolo blbe iat samej. nemyslim si 😅😅😅

iv1rozali
2. júl 2025

Ja chodím stále všade väčšinou sama. Proste to tak vychádza. Sem tam s kamoškami. Je to úplne normálne.

mircalla
2. júl 2025

Ja chodim sama do kina, na kavu, aj na dovolenku (presla som sama polku sveta), s deckami chodim na tradicne rodinne dovolenky. Chodim sama skoro vsade. V nedelu som bola sama na koncerte....

aylinn_
2. júl 2025

Ja chodím všade sama 😃 aj do kina , aj na kavu každý deň , aj na Zanzibare som bola sama a tam na všetkých výletoch či safari či šnorchlovanie atď , aj na koncert z BA do KE som išla sama. Zamňa na tom nieje nič zlé ani divné. 🩷

blackcat8885
2. júl 2025

Išla by som aj sama keby som nemala s kým. Kedysi som chodila sama na kávu a v pohode, robí to xy ľudí. Ja milujem sama chodiť po obchodoch a kľudne by som išla saka aj na kúpalisko ale mam deti takže nehrozí 😀 zatiaľ si to užívame spolu

andrea2667
2. júl 2025

Veľmi rada chodím sama. A úplne najradšej som sama doma. Ideálna predstava najlepšieho dňa je, že nebudem musieť nič robiť a nikto nebude nič požadovať, ani papuľovať, ani pišťať a budem dĺĺĺho spať. Lenže to patrí do sci-fi.

zajinkakoni
3. júl 2025

Je to úplne v poriadku. Za mňa je skôr neprirodzene, ak som s niekým 🙈

muchotrafka298
3. júl 2025

Ja idem teraz sama na koncert. Nie je mi to vobec trapne, nech si kazdy mysli co chce. Cena listka je vysoka, keby som cakala kto so mnou pojde, tak ostavam doma. Suseda najprv ze pojdeme spolu a potom ked zistila, za kolko je listok, ze ved za to ma dovolenku pomaly.

nyusika
3. júl 2025

Chodm sama na kávu, na obed, do kina, nakupovať
Chodím sama na celý deň na kúpalisko
Chodím sama dvakrát ročne na dve nocí na wellness, cez týždeň, keď je prázdnejš8 hotel

Všetko cielene, nie preto, lebo nemám s kým ísť.

Na večere, dovolenky, do divadla sama nechodím

pseudomonas87
3. júl 2025

Ja rada chodím sama, na nákupy, na kávu a koláč, na obed, do kina.
S kým ísť mám, ale zladiť sa ,je problém a za druhé, po celom dni, týždni v práci náročnej, doma s dieťaťom a mužom , čo stále na mňa rozprávajú, ja to milujem 🙂

miriamzba
3. júl 2025

Úplne v poriadku🙂 Pred deťmi som si pravidelne brávala 1den dovolenku, aby som mohla byť sama. Dala som si na obchodnej raňajky a kávu, šla som peši k hradu, k Dunaju, niekde potom sama na obed, prípadne na vlasy, manikúru... vždy som sa pekne obliekla, užívala si volno, svaty pokoj a sama seba. Chodila som rada von aj s kamoskami, aj s mužom, ale parádne bolo aj to, keď som šla sama. Určite choď a uži si to.
Jedine si daj pozor na rôznych otravovatelov.... 🙈😾

niki11223344
3. júl 2025

Kludne clovek potrebuje byt aj sam. A pripadne si mozes dat podcast do uska alebo vychutnavat lepsie moment a atmosferu 🙂

Strana
z2