icon

Je v súčasnosti možné nájsť normálnu partnerku?

ja_claudius
16. júl 2024

Krásne a vážené dámy,

ako čerstvého 50-tnika, rozvedeného východniara zo starej školy, by ma zaujímalo, či je v súčasnom svete ešte šanca nájsť normálnu a milú žienku, ktorej hlavná starosť nie sú selfíčka a príspevky na svojom FB alebo ktorá nerieši svojho ex, svoje ego, či nabotoxované pery.

Skúšal som zoznamky, avšak moje doterajšie pokusy zoznámiť sa s niekým normálnym, len narážajú na osoby nežného pohlavia, ktoré len málokedy vnímajú realitu.

Nech to nevyznie ako cliché, ale naivne verím, že skutočná krása prichádza zvnútra.
A preto sa nehnevajte teraz na mňa, no nemôžem sa ubrániť dojmu, že až príliš mnoho dám, na ktoré som narazil, nemá doma zrkadlo.
Nemám na mysli fyzickú krásu, ale skôr nerealistické očakávania a prístup k životu.
A úprimne, po 40-tke je už každý popísanou stránkou papiera, a tak je načase ubrať z nárokov a z hľadania princa na bielom Mercedese.

Alebo skutočne gentlemani zo starej školy, ovladajúci pravopis, so záľubou v umení, hudbe už sú odpísaní?!
Je nutné sa dať potetovať, kúpiť si "fancy" auto a začať vešať oblbujúce sľuby na nos, aby človek zapôsobil?!

Neberte to prosím ako žiaden výkrik zúfalstva, len ma zaujíma, či chcem veľa.
Ak áno, tak mi to prosím rovno napíšte, aby som zbytočne nenaháňal chiméru.

Ďakujem a prajem pekný večer!

Strana
z4
earlgrey
17. júl 2024

@rusalinka 😀

sandra19860
17. júl 2024

Výnimky ešte existujú , ale ich je v dnešnej skazenej dobe veľmi málo....

rikarika
17. júl 2024

@klementinka58 mať vodičák patrí k základnej výbave gramotnosti bez ohľadu či sa jedná o chlapa alebo o ženu. Zase sa netvarme ze aj takmer negramotny chlap môže urobiť ženu šťastnou...🙏

michaela329
17. júl 2024

@rorino to som napísala? Napísala som, že ak vníma okolo seba odmietanie a tak strašne mu zároveň vadia upravené ženy, možno sú jeho požiadavky nereálne.

rorino
17. júl 2024

@michaela329 ja som sa len opýtala,lebo to že je žena umelo vylepšená,neznamená,že je upravená.

michaela329
17. júl 2024

@rorino naozaj ideme slovíčkariť? Upraviť, môže znamenať aj zmeniť. A nebola to ani pointa môjho príspevku. Ak sa autor stretáva s odmietanim a zároveň sa sťažuje, že sú ženy vybotoxované a povrchné, tak jednoducho jeho očakávania sa nestretajú s jeho reálnymi možnosťami.

medda_beda
17. júl 2024

@rorino Tak muži radi ospevujú hlavne tí o ktorých žena nejaví záujem, že záleží na vnútornej kráse, ale sami si vyberajú ženu podľa vzhľadu.
Takže Raspušu by asi nechcel 🤣

rorino
17. júl 2024

@medda_beda môže byť,ale je to také milé,že 150 kilova Raspuša😉

madeincssr
17. júl 2024

@medda_beda a zeny si nevyberaju muza (aj) podla vzhladu? Len sa pytam.

rusalinka
17. júl 2024

@madeincssr aj ženy si vyberajú podľa vzhľadu, nemusíme sa tváriť, že to tak nie je. Je to predsa úplne normálne, že daný človek musí byť pre toho druhého príťažlivý... a tu sa už môžeme začať baviť, čo je pre koho príťažlivé. Chlap ani žena nemusia byť vyslovene Barbie a Ken, ale taký ten základ - čistota, vôňa, čisté oblečenie, čisté nechty, čisté a zdravé zuby, čisté vlasy (u mužov ani vlasy byť nemusia) - a bum, príťažlivosť je na svete 🙂

medda_beda
17. júl 2024

@madeincssr No veď áno 🙂.To som písala v prvom príspevku, že nemám rada ak muži hodnotiu ženu len preto, že ich odmietla lebo muži robia presne to isté a to, že odmietla nejakého Števa priemerného normálneho chlapa ešte neznamená, že sa jej nebude páčiť priemerný Peter.
Neznamená to, že žena chce len alfasamca z posilky napichaného pri peniazoch.

Proste to záleží od viacerých vecí.Števo aj Peter si môžu byť podobní, ale Peter môže byť názorovo viac záujímavý, rozhľadený, otvorenejší atď...

A hlavne človek sám vie čo hľadá, čo ho záujme nepotrebuje k tomu výklad ,,ty si taká namyslená lepšieho ako som ja už nenájdeš,,.Lebo myslieť si o sebe, že ja som ten koho ty hľadáš zaváňa narcizmom.

medda_beda
17. júl 2024

@madeincssr Čo sa komu páči je ťažko povedať.
Na každom človeku sa ti bude páčiť niečo iné.Ja som nikdy nemala prefernciu, že musí vyzerať tak a hentak.
Ale mám preferenciu čo ja netolerujem vo vzťahu a čo nemienim tolerovať lebo ani nemusím.

A v tom prípade je jedno či je muž krásavec.Automaticky je nevyhovujúci.

A aj nepríťažlivý muž pre niekoho iného môže byť pre mňa príťažlivý lebo ja v ňom môžem vidieť niečo iné čo inú ženu nezaújme.

lija22
17. júl 2024

@ja_claudius ahoj. Nepoznam nikoho kto by okrem mna pokladal Hlavu XXII za excelentnu premakanu knihu. Sme dvaja waaaw 😃

h2
17. júl 2024

@earlgrey Táni, si to ty?

la_dolce_vita
18. júl 2024

@ja_claudius naahodou, mne sa paci tvoj styl komunikacie, vidno, ze vela citas a to mi imponuje. Ale vela ludi bohuzial ani netusi, k comu sluzia knihy 🙂. Ale to je jedno.. kazdy sme nejaky a samozrejme s vekom je to tazsie si najst vhodneho partnera, ale nie nemozne. Uz som to tu viackrat pisala, moj otec ostal sam na dochodku a aj tsk si nasiel partnerku, s ktorou aj zije. V mojom okoli kamosky si tiez nasli partnerov, vratane mna. Treba byt nad vecou, brat to ako zabavu, tzn ziadne zufale tlacenie na pilu, verit si a mat otvorene srdce. Vzdy som si vravela, ze svet je predsa plny muzov/zien, tak s niekym si urcite sadnem 🙂.. Naroky su samozrejmost, ale ine ako v 20tich, sympatie musia byt. Drzim palce a este dodam, ze muz to ma lahsie. My zeny zo starej skoly totiz nie sme aktivne v tomto smere, tak je to na tebe 🙂

juliet86
18. júl 2024

@ja_claudius keby si mal.70 bol by si fsjn pre moju mamu ;)

janickacrazy
18. júl 2024

@lija22 hlásim sa do partie, tiež ju mám rada 😉

Strana
z4