Je v súčasnosti možné nájsť normálnu partnerku?
Krásne a vážené dámy,
ako čerstvého 50-tnika, rozvedeného východniara zo starej školy, by ma zaujímalo, či je v súčasnom svete ešte šanca nájsť normálnu a milú žienku, ktorej hlavná starosť nie sú selfíčka a príspevky na svojom FB alebo ktorá nerieši svojho ex, svoje ego, či nabotoxované pery.
Skúšal som zoznamky, avšak moje doterajšie pokusy zoznámiť sa s niekým normálnym, len narážajú na osoby nežného pohlavia, ktoré len málokedy vnímajú realitu.
Nech to nevyznie ako cliché, ale naivne verím, že skutočná krása prichádza zvnútra.
A preto sa nehnevajte teraz na mňa, no nemôžem sa ubrániť dojmu, že až príliš mnoho dám, na ktoré som narazil, nemá doma zrkadlo.
Nemám na mysli fyzickú krásu, ale skôr nerealistické očakávania a prístup k životu.
A úprimne, po 40-tke je už každý popísanou stránkou papiera, a tak je načase ubrať z nárokov a z hľadania princa na bielom Mercedese.
Alebo skutočne gentlemani zo starej školy, ovladajúci pravopis, so záľubou v umení, hudbe už sú odpísaní?!
Je nutné sa dať potetovať, kúpiť si "fancy" auto a začať vešať oblbujúce sľuby na nos, aby človek zapôsobil?!
Neberte to prosím ako žiaden výkrik zúfalstva, len ma zaujíma, či chcem veľa.
Ak áno, tak mi to prosím rovno napíšte, aby som zbytočne nenaháňal chiméru.
Ďakujem a prajem pekný večer!
Zalezi v akej vekovej kategorii hladas. NApr moj otec si nasiel v takom veku parnterku s kopou zalub a tak. Cize sancu mas.
@ja_claudius nechceš vela, a to čo hladas, existuje. Tu som 😉 ale už zadaná (4m) a daleko.
Skus minutové rande (ak nieco také v tvojom okolí existuje) - tam som našla ja. A aj v tej zoznamke (FB, Tinder) sa dá najst.
Možno zle hladas. Aku vekovu kategoriu chceš? Dávaš šancu aj tým sivym myškam s nedokonalou postavou a vráskami?
Takto.Nemám rada mužov ktorý na základe odmietnutia hodnotia ženu.
Ja ako žena neznášam ak ma niekto presviedča o svojej vnútornej kráse a ako treba poľaviť z nárokov.Asi to chápeš zle.Pre ženu aj pre muža musí byť človek atraktívny.To neznamená, že žena hľadá poloboha, ale jednoducho ty nemusíš byť práve typ tej ženy.
Či si myslíš, že my ženy očaríme každého muža?
Vy muži máte veľký problém prijať odmietnutie lebo však čo by ona chcela, namyslená pipka.Len ty by si tiež nechcel asi Raspušu bez zubov 150kg.
Za ďalšie, sebavedomého chlapa som ešte ani raz nevidela ľutovať sa ako ho žiadna nechce.Radšej by sami boli.
Myslíš si, že každý z nás mal šťastie hneď na prvom rande s prvým človekom? Možno by bolo fajn zrušiť tú zoznamku a oslovovať dámy na miestach kde by bola aspoň šanca mať niečo spoločné.
Mám v okolí normálne 45+ ženy, ktoré si partnerov našli bez nejakých problémov, úplne normálnych chlapov. Ak spomínaš botoxy a napichané pery, nemáš aj Ty trochu nereálne očakávania na vzhľad žien? Potom je ťažko nájsť milú a normálnu ženskú 🤷
V tvojom veku uz budes tazko hladat, lebo tie, ktore splnaju tvoje kriteria su uz davno zadane a ziju v stastnych a spokojnych vztahoch
úprimne? v 40 po niekoľkoročnom manželstve by ma 50nik neoslovil 🙊 brala by som od 30 do možno 43 🤷 skús aj ty trošku zmeniť cieľovku 😉
Osobne neznášam, keď niekto zo seba robí intelektuála. Možno keby si tie ženy, ktoré tak súdiš lepšie spoznal, zistil by si, že to nie sú len prázdne hlavičky, ako ich ty vykresľuješ.
Nemyslim si vôbec, že som vyberavý a že preberám. Rád by som spoznal aj sivú myšku, ktorá má svoje muchy, mušky ale nech tých svetlých stránok, takých svetlušiek, je viac.
@ja_claudius a ako dlho hladas? Ja som bola na rande s asi 15 mužmi behom roka, s dvomi som mala aj nieco viac. Takže celkom 2 roky pomerne intenzivneho hladania.
@clementine93 Mať rád literatúru, kinematografiu, či divadlo neznamená, že sa tu niekto hraje na intelektuála.
@ja_claudius a rovnako keď si niekto spraví selfie, post na instagrame alebo dá upraviť pery neznamená, že hľadá potetovaného mača s Mercedesom. 🤷♀️
Myslím, že ženy primerané Tvojmu veku realitu vnímaju dosť. Ak si hľadal v neprimeranej vekovej kategórii, tak sa nečuduj. Ty máš tiež určite v tomto veku niečo za sebou, tak len či Tvoja optika na ženy nie je poznačená tým. Ja som na zoznamke zažila od chlapa odsúdenie aj za to, že v kuchyni používam margaríny. A bolo po komunikácii 😆😆😆. Ak riešiš také prkotiny aj Ty, tak sa nečudujem, že máš problém nájsť pani dokonalú.
stretavas sa aj s realnymi zenami mimo zoznamiek?Nie ze si dohodnes stretnutie na zoznamke s nejakou zenou. Ale tak v partii niekde možno podla prilezitosti sa zoznamit a oslovit...
Teraz je leto, vacsina ludi travi cas na roznych akciach, festival, koncerty, tanecne party.
Napriklad take tanecne kurzy, salsa, kizomba, bachata, vyhladavaju vacsinou zrelejsi ludia, ktori sa chcu nie len zabavit, naucit nieco nove ale niektori aj spoznat nových ludi, kamaratstva, ci potencialne partnerky .
Mne osobne macovia zo zoznamiek, frflajuc na to, ake su zeny, nie su vobec pritazliví.
Ale na druhej strane mam sice 33r, a lezu mi na nervy novodobe predbiehanie sa v selfie ....
Skus najst iný sposob hladania kontaktu .🙂
@ja_claudius Podľa mňa máš veľmi príjemné záľuby a neznamenajú, že si intelektuál... A možno by sme boli prekvapení, koľko "intelektuálov" by oslovili také ženy, ako si spomínal a dali by im prednosť pred sivými myškami.. Držím palce, aby sa ti podarilo nájsť niekoho, kto ťa očarí a aj ty naopak. Avšak naozaj záleží, aké máš reálne očakávania. Ja som ich už stratila, tak už ma snáď môže čokoľvek iba príjemne prekvapiť. 🙂 Ale nikdy nevieš, koho stretneš. A ak to bude naozaj to pravé, vari sa ani nenazdáš, a akékoľvek otázky a kritériá budú v nedohľadne, a rachne to v srdiečku riadne 😊
A co zeny v tvojej vekovej kategorii?
Co takto skusit sa zoznamit na koncerte? Alebo v galerii?
Proste hladat tam, kde mas sancu natrafit na niekoho v podobnymi zaujmami.
Veru, veru. Tiez som smrncnuta umenim, ale do zivota by som hladala najma praktickeho cloveka, co si vie so vsetkym poradiť, nie takeho, co vie ohodnotit obraz Martina Benku. Idealne, keby bol praktik+ intelektual dokopy 😀 Samozrejme, su zeny, ktorym nezrucnost neprekaza.
Myslim, ze vyhladavas zbytocne krasky, ktore napokon ani kraskami nie su. V tvojom okoli rizvedene nie su? Pracovne sa s nikym takym nestretavas?
No, skôr by som oddelila nároky po 40+ a ich zamienanie si s potrebou zlavnenia. Snáď žena nebude mať nižšie kritériá kvôli veku, to nerobia ani muži.
Dámy. veľa otázok od Vás, za čo ďakujem.
Nič menej a nič viac ma nezaujímalo, iba to, či intelektuáli (ako píše clementine93) zo starej školy, ktorí dokáže opraviť veci v domácnosti a nastaviť hruď, ak by čosi štvronohé vybehlo spoza roha, to nemajú v súčasnej dobre konzumu a krivých zrkadiel sociálnych sieti, zrátané. Prosím, nehľadajte za tým nič rafinované z mojej strany. A veľmi rád s niekym pokecám na túto tému, keď mi pošle správu. Som tu nový, takže netuším, ako to tu funguje.
Podla mna nechces vela a je kopec zien ktore vyhovuju presne tvojim poziadavkam. Tak len ze ci nahodou nemas aj ty nerealisticke predstavy 🙂
osobne ani cez net nepoznám ani jednu takú,aké ty opisuješ........
@ja_claudius treba hľadať ďalej, stretávať sa, možno si len zatiaľ nemal šťastie, ja som svojho muža tiež stretla na zoznamke, ale predtým som tiež zažila niekoľko neúspešných kandidátov a teda z niektorých som bola dosť v šoku, to ti môžem povedať. Netreba hádzať všetkých do jedného vreca. Držím palce, nech sa ti podarí stretnúť tu pravú.
Stále si neodpovedal, v akej vekovej kategórii hľadáš. Ja som sa osobne stretla s 52 ročným mužom. Tiež stará škola, tiež pracuje v oblasti umenia, má VŠ atď. Všetko by bolo super, ak by sa na "staré" kolena nechcel ženiť 🤣 čo som nepochopila doteraz. Vraj je "čierna ovca" rodiny, lebo je jediný rozvedený a chce mať aj on status manžela.
Ale...on hľadal v kategórii 35-40. Takže sa nečudujem, že je dodnes slobodný, keď hľadá v zlých vodách.
@earlgrey Vek som nikdy veľmi neriešil ... No napriek tomu, čo mi tu niektoré z Vás napísali, človek nemusí mať (a ani nebude) s tým druhým úplne všetko v zhode a byť na jednej lodi .... ale keď s tým druhým nie som ani na to istom mori ... potom to nemá žiaden zmysel. Snáď sa to dá pochopiť.
@ja_claudius Ja to chápem. Len (neber to v zlom) v tvojom veku by si ten VEK ženy riešiť mal. Resp. mal by si vedieť, čo chceš a akú budúcnosť s tou ženou očakávaš. Či chceš mladú, ktorá túži po manželstve a rodine (rozumej - deťoch), alebo chceš staršiu, vo svojom veku, ktorá už má deti odrastené, dokáže ti venovať všetok voľný čas atď.
Ja ako slobodná matka mám problém nájsť partnera vo svojom veku a to je z toho dôvodu, že muži - slobodní 40tníci, ešte deti nemajú, túžia po rodine, deťoch a to bohužiaľ nie je to, čo chcem ja. Preto mám aj ja určité požiadavky od muža, ktoré mi to hľadanie neuľahčujú.
Skús sa na to pozrieť z tejto stránky a potom selektuj, stretávaj sa, spoznávaj a určite jedného dňa stretneš niekoho. Ja síce hľadám už niekoľko rokov, ale nestrácam nádej a už vôbec nehádžem každého muža do jedného vreca a ver mi, že som stretla už viacerých psycho mužov 🤣 ale neodradilo ma to...
Skoro kazdy si o sebe mysli, ze je takmer dokonaly, alebo minimalne celkom fajn (zeny aj muzi). Ale sme velmi rozni, mame ine kriteria, predstavy, zvyky, stereotypy... A cim sme starsi, tym menej dokazeme zo svojich kolajnic (zavazkov, nazorov...) vybocit. Cize mozne to je (najst vo vyssom veku spriaznenu dusu, suladneho partnera), ale je to malo pravdepodobne.
@ja_claudius Netreba hľadať tam, kde niet o čo stáť, t.j. internetové, azetové či fb zoznamky alebo nedajbože sexzoznamky. Tam sväčša naďabíš len na "lacný tovar". Možno nejaké akcie, spoločenské stretnutia pre zrelších pánov a dámy v najlepšom veku. Nevzdávaj to, je na svete ešte stále dosť úplne normálnych fajn báb 🙂
@ja_claudius keby si na mňa takto prehovoril, tak sa rovno otočím a idem domov. "Sladsie" sa to nedá? A to mam 45+

Suhlasim s tebou. Ale myslim, ze ti tu o chvilu nalozia. Tu nemaju muzske nazory v laske.😁