Je váš partner aj vašim najlepším priateľom?
Môj partner pre mňa mojim najlepším priateľom je a takisto aj ja pre neho. Úprimne, neviem si to predstaviť inak. Myslím tým to, že máte po boku niekoho, s ktorým sú aj tie najobyčajnejšie chvíle celkom neobyčajné. Doberáte sa, vtipkujete, smejete sa spolu, môžete si povedať všetko na svete - aj tú najblbšiu myšlienku bez hanby. 😅
Zároveň sa viete podeliť aj o tie najhlbšie myšlienky a vzájomne sa podržať.
Skrátka je to niekto, pri ktorom môžem byť 100% uvoľnená a sama sebou.
Teraz mám v okolí skúsenosť takú, že kamarátka zatajuje svojmu partnerovi, že chodí na večeru so svojím ex napríklad. Obhajuje to tým, že súčasnému partnerovi do toho nič nie je a tým, že si udržiava nejakú vnútornú slobodu. To si ja vôbec neviem predstaviť takto fungovať vo vzťahu.
Ako to máte vy? Kľudne anonymne.
@anonym_autor Najprv sme boli len kamaráti. Potom sme sa začali hádať — takým tým spôsobom, ako sa hádajú len ľudia, ktorí si na sebe začínajú záležať. Práve v tých hádkach sme si uvedomili, že medzi nami asi predsa len niečo je.
Pamätám si, ako sme raz šli na prechádzku ulicou 17. novembra v Prešove, niekde pri Prešovskej univerzite. Bola zima. Chytil som ju za ruku — vraj preto, aby jej nebola zima — ale dobre som vedel, že to znamená viac. Ona si potom schovala ruku do môjho pravého vrecka na vetrovke. Ten moment si pamätám dodnes.
Nepamätám si náš prvý bozk. Ani prvý sex. Ale ten okamih, keď som sa jej opýtal, či jej nie je zima na ruky, a ona prikývla — a ja som jej ruku vzal do svojej a vložil do svojho vrecka — ten bol začiatkom nášho intímneho vzťahu. A samozrejme kamoši sme furt. Ten základ priateľstva skoro ročného ešte pred tou prechádzkou bol veľmi užitočný a stále je.
@slovakboy Krásne, avšak je vidieť, že je to písané cez chatgpt. 🫣
@anonym_autor nemyslim si. on takto pise vzdy davno pred chatom gpt
@anonym_autor a to kde vidíš že to má byť cez gpt?
@anonym_autor áno
@20erika07 absolutne ti rozumiem. som tiez taky isty "otrasny" blizenec 😀 nastastie (jeho stastie, ci moje? 😝)moj muz to vacsinou so mnou uz vie.
@pralinka25 Ježiš, som rada ,ze sa niekto podobny nasiel🤣 aj moj to so mnou vie a dáva, nic iné mu neostava ,keďže si život bezomna nevie predstaviť 😄😄😄😍😍😍
Úplne nie.
Vo veľa veciach áno, hovoríme si skoro všetko z bežného dňa. Doberáme sa, vtipkuje. Ale z mojej strany cítim, že k nemu nemozem byť úplne úprimná. Má ťažkú povahu a veľakrát som už mala v sebe pocit, že sa mu niečo "bojím" povedať. Teda v zmysle, že ako zareaguje.
V minulosti som ale mala partnera, ktorý bol môj najlepší priateľ ❤️ lebo sme nimi najskôr roky boli. Až potom prišla láska.
Áno ☺️☺️
@anonym_autor a to kde vidíš že to má byť cez gpt?
@pralinka25
@13uzivatelka11 uprimne ma teší, že sa vám páčia moje príspevky, ale autorka má pravdu. Písal som to normálne ako vždy. Všetko je to z mojej hlavy a spomienok presne ako si to pamätám. Bolo už neskoro, marodujem a mám bolesti. A čítam to po sebe - kopec štylistických chýb, opakujúce sa slová. Nechcelo sa mi to opravovať, tak som to pred odoslaním hodil do appky nech to napíše štylisticky správne. Môžem tu poslať aj originál text mám ho v požiadavke na apku, ale bolo by to trápne. Som tu sice anonymne, ale záleží mi na mojej povesti. A hlavne keď píšem o takej pre mňa intímnej veci, nechcem aby sa vnímala ako výmysel. Už som si tu pár krát kontroloval nejaké fakty cez AI, ale štylistiku som využil prvý krát. Nabudúce označím, keď to bude upravované, alebo inšpirované AI.
Prvemu manzelovi som nemohla, nechapal by, v hadkach by to zneuzival, mal uplne ine nazory postoje myslienky, nevedel o mojich myslienkach obavach strachu atd skoro nic, nemala som v nom oporu doveru a to 20r som s nim zila 😳😳😳
S terajsim zdielam aj ,,potrebu na wc,, 😆😆😆 doverujem mu, nikdy ma nevysmial, nikdy nezneuzil nic co som mu povedala, na 90% sa zhodujeme v nazoroch snoch predstavach humore zivote, tych 10 je to ze on je este slahnutejsi jak ja a ubrzdujem ho aby neulietol totalne 😆
@pralinka25 Ježiš, som rada ,ze sa niekto podobny nasiel🤣 aj moj to so mnou vie a dáva, nic iné mu neostava ,keďže si život bezomna nevie predstaviť 😄😄😄😍😍😍
@20erika07 presne tak az sa divim. Moj uz 20 r a zatial ho entuziazmus neopusta 😀
Tak vystizne si to opisala az som na to musela zareagovat. 👍
@anonym_autor ano, je,uz 20 rokov sme manzelia..ale cudujem sa tvojmu popisu najlepsieho priatela-"smejete sa ,vtipkujete spolu,doberate sa"..v zivote pridu niekedy bohuzial situacie ako je strata prace,problem s byvanim, choroby , problemy vo vztahoch a vtedy sa naozaj ukaze ze priatel je aj nieco uplne ine ako len spolocnik na pekne chvile
@anonym_autor žiaľ nie je. Musím si premyslieť, čo mu môžem povedať. Jednak z dôvodu, že povie druhým veci, o ktorých nechcem, aby niekto vedel (on si to nejako nepremyslí a vytára to), a jednak z dôvodu, že niekedy veci obráti proti mne. Nejako nám to nefunguje v poslednom čase ☹️
@20erika07 presne tak az sa divim. Moj uz 20 r a zatial ho entuziazmus neopusta 😀
Tak vystizne si to opisala az som na to musela zareagovat. 👍
@pralinka25 to je pekné 😇nam este rok chyba do spoločnej 20tky🤗 asi mu dám aj nejake uznanie na 20.vyrocie, ze to so mnou tak dlho dáva😄
@pralinka25
@13uzivatelka11 uprimne ma teší, že sa vám páčia moje príspevky, ale autorka má pravdu. Písal som to normálne ako vždy. Všetko je to z mojej hlavy a spomienok presne ako si to pamätám. Bolo už neskoro, marodujem a mám bolesti. A čítam to po sebe - kopec štylistických chýb, opakujúce sa slová. Nechcelo sa mi to opravovať, tak som to pred odoslaním hodil do appky nech to napíše štylisticky správne. Môžem tu poslať aj originál text mám ho v požiadavke na apku, ale bolo by to trápne. Som tu sice anonymne, ale záleží mi na mojej povesti. A hlavne keď píšem o takej pre mňa intímnej veci, nechcem aby sa vnímala ako výmysel. Už som si tu pár krát kontroloval nejaké fakty cez AI, ale štylistiku som využil prvý krát. Nabudúce označím, keď to bude upravované, alebo inšpirované AI.
@slovakboy Ďakujem. Častokrát to totižto prezradia v texte tie dlhé pomlčky.
@autorka záleží ako dlho ste spolu. Inak to človek vníma po pár mesiacoch, inak po x rokoch. My sme s manželom tiež najlepší priatelia, už viac než 20 rokov. Ale všetko mu určite nehovorím. Aby sme si rozumeli - nič zásadné mu netajím. Ale nevyzvoním mu všetko. Istá miera súkromia nie je v žiadnom vzťahu na škodu😉
@pralinka25 to je pekné 😇nam este rok chyba do spoločnej 20tky🤗 asi mu dám aj nejake uznanie na 20.vyrocie, ze to so mnou tak dlho dáva😄
@20erika07 medajlu a diplom 😁 nemaju to lahke ale zas aspon je sranda.
@pralinka25
@slovakboy tak ja chatgpt nepouzivam. Tak neviem. Len som tak vychadzala z toho ze by si si nevymyslal.
@anonym_autor aky chatgpt? slovakboy písal davno pred takýmto vynálezom
@20erika07 aj ja som blizenec…v hlave mi prejde kopec myslienok a nahlas poviem vysledok k veci, co sme preberali pred 15 minutami, medzitym isiel rozhovor niekam inam, teraz uz len deti vyvaluju okale, ze co? O com to hovorim? Tak im nahlas ozrejmujem moj myslienkovy pochod v hlave. Manzel sa len smeje….uz sme spolu 27rokov. Ale niekedy sa pyta, ako som od A dosla k Z za sekundu 😂 jeho to bavi, ze ho stale dokazem prekvapit a rozosmiat 🙂
@anonym_autor aky chatgpt? slovakboy písal davno pred takýmto vynálezom
@karolinakr sám sa priznal, že to je to napísané cez chatgpt. Je to jednoducho poznať podľa tých dlhých pomlčiek.
ano, je
Áno, pretože iba pri ňom môžem byť úplne otvorená a prirodzená, poznáme aj svoje negatíva, dokážeme si odpustiť, pretože stále to skončí pri tom, že sa máme radi a že nie je dobré robiť vedu z bežných nezdarov. Žiaden cudzí človek, ani jedna z kamošiek mi nebola taká blízka.
@20erika07 medajlu a diplom 😁 nemaju to lahke ale zas aspon je sranda.
@arrram presne aj ja to tak mam 🤣
@pralinka25 ano je to inak super, ved ktorý muž má toľko žien každý den doma 😄 ked sa zobudím ako dokonalá tak som taká, zajtra sa zobudím ako dajte mi pokoj všetci, uz to cítim v kostiach 😄 ale počas dňa viem pomeniť toľko osobnosti ,ze sa naozaj neda so mnou vo vzťahu nudiť, niekedy si ale aj sama sebe leziem na nervy 😄
@20erika07 aj ja som blizenec…v hlave mi prejde kopec myslienok a nahlas poviem vysledok k veci, co sme preberali pred 15 minutami, medzitym isiel rozhovor niekam inam, teraz uz len deti vyvaluju okale, ze co? O com to hovorim? Tak im nahlas ozrejmujem moj myslienkovy pochod v hlave. Manzel sa len smeje….uz sme spolu 27rokov. Ale niekedy sa pyta, ako som od A dosla k Z za sekundu 😂 jeho to bavi, ze ho stale dokazem prekvapit a rozosmiat 🙂
@20erika07 presne. a ani 5 minut dopredu neviem kym budem za chvilu 😀 on fakt nema sancu sa nudit. ono vlastne aj s tym hovorenim mu vsetko vsak ja niekedy kym vyslovim myslienku uz su veci uplne inak. ale inak som stabilna a pohodova osoba (jedna z monhych😝) uplne normalna (skoro 😀) cest a slava kazdemu kto to s nami dava. zas si treba priznat ze to daju len silne osobnosti. len tak pre zaujimavost co je tvoj muz znamenie
@arrram a tvoj?
@20erika07 presne. a ani 5 minut dopredu neviem kym budem za chvilu 😀 on fakt nema sancu sa nudit. ono vlastne aj s tym hovorenim mu vsetko vsak ja niekedy kym vyslovim myslienku uz su veci uplne inak. ale inak som stabilna a pohodova osoba (jedna z monhych😝) uplne normalna (skoro 😀) cest a slava kazdemu kto to s nami dava. zas si treba priznat ze to daju len silne osobnosti. len tak pre zaujimavost co je tvoj muz znamenie
@arrram a tvoj?
@pralinka25 môj je baran
@arrram a tvoj?
@pralinka25 moj je ryba a je to taka typická ryba , som pri nom taka skrotená 😄 on je taka citlivá duša a ja taká divoká ,ale ja sa viem kedykoľvek prepnúť na jeho vlnu bez problémov 😄 on takú vymoženosť nemá 😄 a tvoj je aké znamenie?
@pralinka25 môj je baran
@20erika07 tiez ryba 😀
@arrram barani su vacsina mojich celzivotnych kamosov. (myslim takych co to so mnou tahaju uz cez 35 rokov.) zaujimave.
ja teda na znamenia nejak moc nie som ale musim trochu pripustit ze to moje na mna sedi.
tiez mojho muza nemozem zahlcovat vsetkym co mi bezi hlavou lebo to ani nestiham. ale zas on je uz u mna zvyknuty vazne na vselico.
@20erika07 tiez ryba 😀
@arrram barani su vacsina mojich celzivotnych kamosov. (myslim takych co to so mnou tahaju uz cez 35 rokov.) zaujimave.
ja teda na znamenia nejak moc nie som ale musim trochu pripustit ze to moje na mna sedi.
tiez mojho muza nemozem zahlcovat vsetkym co mi bezi hlavou lebo to ani nestiham. ale zas on je uz u mna zvyknuty vazne na vselico.
@pralinka25 wau to je aka náhoda 😊 rybky naše úžasné 🥰
Áno, je. My sa dorozumieme už aj gestami a mame hlásky čo poznáme len my 😁 u nás hádka len raz ročne, inak milujeme byť spolu. Už sa manželovi kolegovia čudovali že prežijeme spolu dovolenku bez hádok, lebo oni s manželkami nevydržia 😅

No u nas to tak nie je z mojej strany. Ja som otrasný blíženec, mam milión osobnosti a každý den so všetkými bojujem a riešim, sama so sebou vela vydiskutujem. Manželovi hovorím len to co chcem ,co povazujem za vhodne a co si myslím, ze ho zaujíma. Veci ,ktorým by nerozumel mu nehovorim. Väčšinou sa nastavujem na jeho vlnu aby sme si porozumeli. On by mojej reči, zmyslaniu v roznych oblastiach nerozumel, teda aspoň si to myslím. Pri nom mam práve taký ten pokoj ,ze konecne vypnem od mojich objemnych myšlienok . Bez neho mam pocit ,ze neprestávam rozmýšľať, stále mi v hlave nieco beží, strašne vela veci naraz ma zaujíma a nestíhala by som o tom este aj rozpravat . Pri nom proste vypínam seba a nechávam sa unášať tym co navodí on. Samozrejme to tak vždy nie je ale minimálne v 80tich percentách je. Aj teraz ,on uz davno spi a ja skáčem v mojej hlave z témy do temy ,musim ist spať🙂
@20erika07 absolutne ti rozumiem. som tiez taky isty "otrasny" blizenec 😀 nastastie (jeho stastie, ci moje? 😝)moj muz to vacsinou so mnou uz vie.