icon

Je váš vzťah po 10 rokoch stále živý?

1. nov 2024

Ahojte.
Chcela by som sa vas opytat - zeny - ako to mate doma ktore uz mate 7,8,9,10 alebo viac rokov spolu s partnerom?
Ako sa chovate doma? Teraz myslim na objatie, pusa, mojkanie, rande, pekne slova jeden k druhemu…. Slovo milujem ta u nas neexistuje…
Rada by som vedela, ze ci to je u nas “mrtvy” vztah … stale otvaram hubu ze chcem viac lasku, bozky objatie atd… z toho nic nemam. Uz rozmyslam nad tym ze to ukoncim. Nechce sa mi verit ze v kazdom vztahu je takto isto ako u nas…

Strana
z2
kiki68
2. nov 2024

9 rokov a stale ako keby mame po druhom rande. My sme taki cely cas. Asi mame obaja radi tu pozornost partnera, vsade chodime spolu.

autor
2. nov 2024

Ďakujem pekne každému za odpovede. Toto som chcela vedieť.
Ešte raz sa posnažím s ním porozprávať o tomto, ako všímam nie som jediná ktorá potrebuje objatie, bozkávanie atd.. on to vôbec nepotrebuje. Nepovedal, ale stále som ja ktorá začína. A už som sa z toho unavila. chcem iba maličký pozornosť od neho, tak veľa chcem? Podľa mňa nie. Ale keď nie, tak nie, nemôžem to presilovat. Aj keď už takto to mám prosíkať od neho, cítim sa tak blbo.

nikpa
2. nov 2024

Nie, nie je to tak v každom vzťahu, ani po toľkých rokoch. Treba s tým nieco robiť keď sa ti to nepáči, je už len na tebe, čo.

vorkola
2. nov 2024

@nikol789 tak toto ti zavidim, ale v dobrom,a zelam aby vam to vydrzalo az do smrti

nikaeli
2. nov 2024

A keď prídeš 'prvá' a objímeš ho, tak čo? odtiahne sa? či ty to sama od seba neurobíš, iba čakáš, kedy ťa objíme? keď to potrebujem, tak sa naňho proste zavesím 😛 a on ma pomojká. Sme spolu 10 rokov, máme 6 ročného fešáka a obrúčky nosíme 3 roky. Nepotrebujeme si každý deň 'hovoriť' ľúbim ťa Dokazujeme si to skutkami. Je nám spolu dobre a neriešime kto koho prvý objíme, či dá pusu 🤷🏻‍♀️

Strana
z2