Je vzhľad naozaj dôležitejší ako charakter?
Myslíte si ,že vzhľad je dnes už fakt všetko ? Všímam si veľmi vo svojom okolí to,že ak žena má peknú postavu atď.tak úplne mužom ako keby prepinalo ,proste úplne iné chovanie jak k priemerným ženám ,hneď aj iný úsmev aj všetko ,dokonca poznám aj veľa ženatých mužov čo sa pozerajú po iných ženách a pritom majú pri sebe normálnu ženu,ktorá sa o nich stará a možno toľko pozornosti jej nevenujú...väčšinou takým ženám platia ich muži skoro všetko ,nezávidím len ma udivuje to ,že či fakt je postava dnes dôležitejšia ako to ako sa ten muž cíti so ženou ? Či ho vie pochopiť,pomoct,postarať sa o neho ....čo si myslíte?
Neviem či len muži sú takí, ale aj mne ako žene viac imponujú a páčia sa mi samozrjeme muži s peknými postavami, než chlapi s pivným pupkom. Sama mám záľuby v športe a muži s peknou postavou mi prídu mne bližší aj svojimi záujmami pred/po práci, než muž veci chodi s pukom a asi sedí po práci na gauči alebo ma proste lenivý životný štýl. Do tvare môže byt pekný akokoľvek…
Jasné, že krajšie a chudsie ženy to majú v živote ľahšie a vo všetkom aj čo sa týka hľadania partnera aj práce atď. , každý má oči a na niečo mu slúžia 😃
@melanta a ty si odkiaľ??z osady??kdo ma lústiť tu tvoju hatlatilku
@melanta chlap ma dat priestor a financie zene na to aby sa mohla o seba starat a nie byt jeho sluzka a makat ako fretka od rana do vecera.
No neviem, podla mna je krasa velmi velmi subjektivna vec…. Skor ide o celkove vyzarovanie…. Ja mam kamosku, myslim si, ze do tvare je taka tuctovka, nic extra… ale z tej zeny ide nieco tak uzasne, ze ja ked som s nou, tak stale na nu musim pozerat 😂 a mnoho mnoho chlapov….
Ano, stara sa o seba, je sebestacna, sebavedoma… a to z nej proste ide… a tom to je… to ludia/chlapi vnimaju… take to fluidum… teda moj skromny nazor
Jasné, že krajšie a chudsie ženy to majú v živote ľahšie a vo všetkom aj čo sa týka hľadania partnera aj práce atď. , každý má oči a na niečo mu slúžia 😃
@zuzubb007 no, nie vzdy to maju lahsie. Mozno len u muzskej strany populacie. Byt pekna medzi zenami je skor problem, lebo ine zeny zavidia a podla toho sa aj spravaju. Ved vieme.

@vilma7 pokial chlap nema moc co ponuknut ci uz vyzorom alebo postavenim tak si aj vybera zenu vyzorovo nizsich kvalit , aby neostal sam a naopak to tiez plati. Taka je realita. Takze keby na to mal, urcite si vyberie tu krajsiu nez tu skaredsiu.