icon

Je vzhľad naozaj dôležitejší ako charakter?

18. aug 2024

Myslíte si ,že vzhľad je dnes už fakt všetko ? Všímam si veľmi vo svojom okolí to,že ak žena má peknú postavu atď.tak úplne mužom ako keby prepinalo ,proste úplne iné chovanie jak k priemerným ženám ,hneď aj iný úsmev aj všetko ,dokonca poznám aj veľa ženatých mužov čo sa pozerajú po iných ženách a pritom majú pri sebe normálnu ženu,ktorá sa o nich stará a možno toľko pozornosti jej nevenujú...väčšinou takým ženám platia ich muži skoro všetko ,nezávidím len ma udivuje to ,že či fakt je postava dnes dôležitejšia ako to ako sa ten muž cíti so ženou ? Či ho vie pochopiť,pomoct,postarať sa o neho ....čo si myslíte?

jamimo
18. aug 2024

@enmery aj sprostosť je dar Boží 😄

zmrzlinka2021
18. aug 2024

@babulkomale to som nenapisala

zmrzlinka2021
18. aug 2024

@11bodka11 aké tvoria profesia? Lebo toto som ešte nikdy nepocula

11bodka11
18. aug 2024

@zmrzlinka2021 v administrative som robila. Vzdy sa kolegovia inak spravali k peknym kolegyniam. Aj kolegyne sa vzdy chvalili medzi sebou, aka je stihla, aka je pekna, ake ma pekne saty atd

michaela329
18. aug 2024

@11bodka11 a tým, že jedna druhej niečo pochvalili, ťa akože zhadzovali?

zmrzlinka2021
18. aug 2024

@11bodka11 tak pochváliť za šaty, či nechty je ok, ale to nie je dehonestujúce

11bodka11
18. aug 2024
michaela329
18. aug 2024

@11bodka11 a nechceš radšej na sebe popracovať? Niekomu si dať poradiť ohľadom obliekania, vlasov, nechtov? Lebo toto vnímaš ako zhadzovanie...

llull
18. aug 2024

@dharmasanata to je strasne ponizujuce.. co este hovorili :D ? som zvedava

dharmasanata
18. aug 2024

@llull ani nechci vedieť 😅 a to majú doma partnerky.. celý deň rozprávajú len o ženách, aká ktorá má kozy, zadok, ako by tiekla , no perverz.. a to sa bavíme o chlapoch 30-45. Väčšinou rozoberali kolegyne 20tky, ale aj rôzne iné ženy ktoré stretli. Bohužiaľ neostávajú len pri rečiach, ale svoje partnerky podvádzajú, medzi sebou sa povzbudzujú aj spolu podnikajú zalety.

11bodka11
18. aug 2024

@michaela329 obliekam sa pekne, moderne, som stihla, malujem sa, chodim kadernicke na farbenie, strihanie, na obocie, na nechty. Ale proste nie som pekna do tvare. To by som musela ist na plastiku sánky, nosa, ust, viečok. Ja som uz zvyknuta. Vzdy sa kazdy chvali navzajom a mna vzdy obídu... Ale tak mam zrkadlo a necudujem sa im. Moje sebavedomie je 0.

11bodka11
18. aug 2024

Ked som nastupila do novej prace, mame firemny casopis, vzdy tam daju fotku novych kolegov plus nieco o nich pisane. Dali tam vsetky kolegyne okrem mna.

michaela329
18. aug 2024

@11bodka11 vieš čo... pochybujem, že si tak ohavná. Skôr si neveríš, alebo sa moc negatívne vnímaš a už to potom ľudia tak berú. Pretože ja nepoznám nikoho dokonale krásneho v tvári, ide o vyžarovanie.

darinaslay
18. aug 2024

ROZHODNE

libertz
18. aug 2024

castokrat mam pocit ze ano.. u vacsiny.. A to pisem jako chalan...

harrisson
18. aug 2024

@11bodka11 posli foto

bonboniera
18. aug 2024

@11bodka11 to ze niekto pochváli niekoho iného a nie teba je zhadzovanie teba? Ak to tak berieš tak so sebou niečo rob lebo tato krivda z teba musí vyslovene “smrdieť”. Pochybujem ze sa k tebe v práci správajú inak kvôli výzoru (ak sa naozaj správajú inak …).

zuzitko74
18. aug 2024

Mne je to jedno, nezávidím tým pekným ich miesto na výslní, ja osobne som aj tak nerada stredobodom pozornosti.

11bodka11
18. aug 2024

@bonboniera to sa neda opisat takto par vetami. To by si musela zazit.

egonsk
18. aug 2024

@11bodka11 vies ako rozpoznas rasistickeho fotografa? Ked pride fotit a pozrie do objektivu pred ktorym stoji cernoska, tak len zakrici "dopric, kto tu zasa zhasol svetlo!" ... to, ze ta niekto neospevuje este neznamena, ze nevnima tvoje ine kvality.
Nikdy vsetkym ludom nevyhovies, ved ani ja tu nemam tisice fanusikov, lebo nejdem s prudom a hovorim bez servitky 😁😉 ale neprekaza mi to, lebo som sam sebou a nemusim sa za seba hanbit v ziadnej situacii 😉

llull
18. aug 2024

@dharmasanata a to je vacsina chlapov takych...podla mna by bola haluz, keby existovalo forum ako modrykonik ale pre chlapov, ze by tam oni hovorili svoje uprimne nazory anonymne a ako by sa vela zenam otvorili oci ze ako je to v skutocnosti a ako realne muzi ohovaraju a ponizuju zeny :D

vilma7
18. aug 2024

A tebe sa tvoj chlap nepáči? Jasne ze áno. A každému sa páči niečo iné, takže niekomu aj ženy s nie ideálnou postavou. A chlapi nemajú nadváhu?

janickacrazy
19. aug 2024

@mamamasama čo robíš za prácu, ak to nie je tajné?

janickacrazy
19. aug 2024

@11bodka11 veď ani Adela nie je v tvári pekná, ale napriek tomu je to symposka a so záujmom mužov teda problém nemá

11bodka11
19. aug 2024

@janickacrazy no len je sebavedoma

janickacrazy
19. aug 2024

@11bodka11 no vidíš, tak skús na tom sebavedomí aj ty trochu popracovať, určite sa na tebe nájde niečo pekné

maxxim
21. aug 2024

Na túto tému by som mal čo povedať, no nemyslím že by bolo dobré pisať verejne...to by bolo komentarov...ak chceš, napíš mi súkromne...😊

isabella15
5. nov 2024

@janickacrazy so zaujmom chlapov problem nema lebo zaraba riadne prachy. Keby robila v pokladni v Tescu tak po nej ani pes nestekne.

janickacrazy
6. nov 2024

@isabella15 určite nie, ja mám kamarátku, má 51 rokov a nedávno mala svadbu a vôbec nie je žiadna krásavica a takého super chlapa si našla a nebol jediný, ktorý mal záujem, vzhľad nie je všetko

jovka
1. jan 2025

@snowflakenel s kym s chcim?! Kde ? 🤣