Kamarátka predáva môj dar na Sashe. Ako by ste reagovali?
Co by ste si pomysleli o tejto situacii? Moja kamoska kupila byt a pozvala ma na prvu navstevu. Ja som jej doniesla kvetinku v kvetinaci a este som sa jej pytala, ze ci by chcela susenu lipu, ze mam nazbieranu, ze si moze dat do caju. A ona ze ano. Tak som jej doniesla aj tu lipu. Po par mesiacoch som si vsimla, ze v jej obchodiku na Sashe predavala moju susenu lipu, ktoru s dobrym umyslom dostala, len ju dala do cajovych vrecusok. Normalne som ostala v soku 🤣. Ja by som si toto v zivote nedovolila. Chapem, ze to uz bolo jej a moze si s tym robit co chce, ale mne by to bolo proste blbe a este to prezentuje ako jej vyrobok..
AJ KEBY to bola lipa odo mna, zasmiala by som sa na tom a v ten moment to vyhodila z hlavy.
Ale kedze Ty uz sa od toho momentu s nou nebavis, bud ste normalne realne kamosky ani neboli, alebo si mimo😃
@anonym_740b71 hej? Keby si travila hodiny casu zberom, cistenim a susenim, tak by si to len tak hodila za hlavu, ze.
@motylik2559 a co uz na tom vykomunikuje clovek? Ved to mala odkomunikovat obdarovana este predtym, nez ponukla podarovane na predaj. Je jedno, ake dobre kamosky boli, dovera je tam narusena urcite, cize kamaratstvo by uz islo aj tak dole vodou.
@dorizzz Napisala som svoj nazor. Mam ho taky aky ho mam. Ak by len toto mal byt dovod na skoncovanie kamaratstva, tak jej to narovinu poviem, porozpravam sa s nou, teda pokial by sme boli skutocne dobre kamosky a nie len nejake zname. Dala by som tomu sancu na rozhovor. Ty mas nazor iny a ja ti ho neberiem, kludne ho maj. Kazda sme ina a kazda mozeme svoj nazor povedat.
@anonym_autor boze ved to je len lipa rastieme vsade zadarmo.nekupils si ju urcite. Povedala ze ju chce tak mozno preto ju chcela. Dala si nej dar a ona ho vyuzila..
@slavomira236 zbierala si niekedy lipu? Ja kvoli vcelam a osam nie. Je to sice “len lipa” ale pointa je niekde uplne inde…
@dorizzz Napisala som svoj nazor. Mam ho taky aky ho mam. Ak by len toto mal byt dovod na skoncovanie kamaratstva, tak jej to narovinu poviem, porozpravam sa s nou, teda pokial by sme boli skutocne dobre kamosky a nie len nejake zname. Dala by som tomu sancu na rozhovor. Ty mas nazor iny a ja ti ho neberiem, kludne ho maj. Kazda sme ina a kazda mozeme svoj nazor povedat.
@motylik2559 iste, respektujem.
@motylik2559 nie je to jedina vec, pre ktoru sa s nou uz nebavim.
@anonym_autor a sme doma 🤣🤦♀️
@anonym_autor A ake su este teda dovody? Ked sa ti nieco nepacilo, tak si jej to povedala, alebo si to presla len mlcanim? Lebo prave priatelstvo je o komunikacii a nie len znasani veci potichu (co tiez moc uprimne nie je v tom pripade).
Robis z komara somara. Mozno aj dobre, ze nebudes v jej zivote 😉
@anonym_autor mna by to teda riadne zamrzelo a zaskocilo, take veci sa jednoducho nerobia.
Inak skoda, ja by som sa susenej lipe potesila velmi..
@anonym_740b71 hej? Keby si travila hodiny casu zberom, cistenim a susenim, tak by si to len tak hodila za hlavu, ze.
@anonym_autor ano, ak to kamaratstvo za nieco stoji, vobec sa nebudem zavzdusnovat blbinami 🙂
@anonym_autor pocuj a pozrela si si dobre inzerat? Lebo ja som teraz hladala na Sasche s tvojmu opisu lips vo vrecuskach zodpoveda len jedno. Ale to pani predava tie vrecuska, nie lipu. Takze tolko k tomu.
@anonym_autor Ak by si dala kamoske na narodky peniaze a ona by ich vymenila za nieco v obchode, co by sa jej pacilo, alebo iba pouzila pri obycajnom nakupe, aj tak by si bola nazlostena???
Dar je dar. Darovana osoba si s nim moze robit co chce. Mohla mat X dovodov, preco to posuva dalej. Ale asi Ty nie si dobra kamaratka, ak Ta takato vec dokaze rozhodit.
@anonym_autor pocuj a pozrela si si dobre inzerat? Lebo ja som teraz hladala na Sasche s tvojmu opisu lips vo vrecuskach zodpoveda len jedno. Ale to pani predava tie vrecuska, nie lipu. Takze tolko k tomu.
@anonym_69c96a ved sa to nestalo teraz 🤣.
@anonym_69c96a Mozno dalsia trollia tema...
@anonym_autor Ak by si dala kamoske na narodky peniaze a ona by ich vymenila za nieco v obchode, co by sa jej pacilo, alebo iba pouzila pri obycajnom nakupe, aj tak by si bola nazlostena???
Dar je dar. Darovana osoba si s nim moze robit co chce. Mohla mat X dovodov, preco to posuva dalej. Ale asi Ty nie si dobra kamaratka, ak Ta takato vec dokaze rozhodit.
@adri266 velmi zle prirovnanie. Darovat peniaze sluzi na to, aby si nieco kupila. Darovat rucne nazbieranu lipu, ktoru som este aj susila, co teda trvalo niekolko hodin, je snad nieco uplne ine. Dalej je rozdiel dat niekomu nevyziadany dar. Toto bol vyziadany dar a ona ho zneuzila - snazila sa ho predat pod zastitou vlastnej vyroby. Unikla ti pointa.
@anonym_69c96a ved sa to nestalo teraz 🤣.
@anonym_autor Tak naco to teraz riesis. Proste bud si si to cele vymyslela, alebo nechces priznat, ze si zle citala inzerat.
Chápem, čo ťa nahnevalo, je to taká neúcta k tebe akoby. Ja som už taká, že by som nad tým mávla rukou, koniec koncov, ona si s tým darom môže urobiť čo chce.
@anonym_69c96a Mozno dalsia trollia tema...
@adri266 Docela trápne od teba, všetko tým pádom môže byť trollia téma.
Panebože🙏 ďalšia ohrdnutá "kamoska" ako vo vedľajšej téme čo nedostala pozvanie na svadbu. Ja sa s ňou už nebaviiiiiiiim. Fakt jak deti🙄
Panebože🙏 ďalšia ohrdnutá "kamoska" ako vo vedľajšej téme čo nedostala pozvanie na svadbu. Ja sa s ňou už nebaviiiiiiiim. Fakt jak deti🙄
@1sally12 no ved ty sa nechaj zneuzivat a vyuzivat ludmi vo svojom okoli. A ked ti nakadia na hlavu, tak im este za to podakuj. Ja taka nie som
@anonym_autor je vobec legalne take nieco predavat?
@anonym_69c96a ak sú to prebytky,tak jednorázovo áno,ale ak by to mala pestovať za účelom zisku,musí mať živnosť a kadečo okolo toho,lebo je to brané ako potravina
To si jej koľko tie lipy nazbierala 200 kíl? Aspoň sa zbavila akože kamarátky, tu vidno aká si vychcaná a nevieš prežiť, že to využila na aké účely je už jedno, keď raz dakomu dačo dám, nech si s tým robí čo chce
Aké pohoďáčky sa tu v téme zišli. Neviem, či by som rovno ukončila pristeľstvo, ale toto by mi vadilo, zvlášť keď sa pýtala, či tú lipu chce.
Vôbec by mi nevadilo, keby som niekomu niečo darovala a on sa rozhodne to neskôr predať (čo už, netrafila som sa do vkusu), ale keby sa vyslovene spýtam, či to chce a ona povie áno a potom zistim, že sa to snaži speňažiť, tak by sa ma to tiež dotklo.
Ako by som reagovala? Podľa situácie a momentálneho rozpoloženia. Keďže som osoba, čo na srdci, to na jazyku, tak by som sa ozvala a niečo sarkastické by som jej povedala (áno, mám často problém zahryznúť si do jazyka). Myslím si, že by sa kamarátka cítila tak trapne, že by ona sama kamarátstvo ukončila.
To si jej koľko tie lipy nazbierala 200 kíl? Aspoň sa zbavila akože kamarátky, tu vidno aká si vychcaná a nevieš prežiť, že to využila na aké účely je už jedno, keď raz dakomu dačo dám, nech si s tým robí čo chce
spytala si sa ci ju chce? ano. chcela ju? ano. asi ste sa dalen nebavili na co... takze kde je problem
Ahojte. Ja bylinky a ovocie darujem keď viem, že také množstvo nespotrebujem. Potom mi je jedno ako to obdarovaný využije.
@anonym_autor tak to ešte čo povieš na to čo urobil kamarát. Boli v kúpeloch ako celá rodina, a jeho rodičia vyhrali na kvíze kúpeľné oplátky. Dali to ako darček synovi (tomu kamarátovi), jemu nepasovala príchuť, tak to zobral ako darček na návštevu, ako suvenýr z kúpeľov. Nakoniec vysvitlo že je to staré. Takže darček sa 2x podaroval ďalej ako primárny darček. Ako by sa mal cítiť teraz on alebo tí rodičia? Lebo oni sa tiež dozvedeli že ich darček bol vlastne darovaný ako darček. A ešte dokonca ani nevedeli že syn to posunul príbuzným. Až tam sa dozvedeli že tam skončil ich pôvodný darček ktorý vlastne vyhrali oni.

@anonym_autor boze ved to je len lipa rastieme vsade zadarmo.nekupils si ju urcite. Povedala ze ju chce tak mozno preto ju chcela. Dala si nej dar a ona ho vyuzila..
@slavomira236 tak ked je to len lipa, ktora rastie, mala si ju sama natrhat a ususit. Nie ze ja si dam s tym namahu a potom ona sa to snazi predat bez namahy. Je to zneuzitie mojej dobrej vole . Ak to nevidis, tak asi mas ine hodnoty