icon

Keď partner povie rob si čo chceš

27. apr 2025

Co si myslite o tom, ked vám partner s ktorým žijete dosť dlho povie rob si co chceš ked sa ho spytate na nazor na nieco, co si mysli o tom on ..mimochodom mame spolu dve deti, nie sme zobrati. Ďakujem

Strana
z2
rozculena
27. apr 2025

to vážne sa ho pýtaš takú pitchovinu?

enmery
28. apr 2025

Ja na odľahčenie. Ak Ti žena povie "rob si, čo chceš", nikdy si nerob, čo chceš, inak si v pitxi.🙃 K vám
dvom, načo si robíte deti, keď tu základnú vec neviete-komunikovať. A dúfam, že deti majú jeho meno😚

kitycat
28. apr 2025

Kolke ho hned odsudili 🤣

gov
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. apr 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ako papier donuti byt zodpovedny?

gov
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. apr 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ale ty si pisal o zodpovednosti. To co papier zarucuje pravne, to je vseobecne zname, ale ako zaruci tu zodpovednost?

vilma7
28. apr 2025

Brala by som ako " mam ťa na háku".

zuzana76
29. apr 2025

pre mna tato veta znamena presne to co napisala vilma nado mnou - mam ta na haku, alevo v pazi. Ziadny partner by nemal toto vyslovit, ak sa nevie, nechce vyjadrit, treba radsej povedat, nemam nazor, neviem rozhodnut, rozhodni sama, necham to na teba,... mnoho inych, ale povedat rob si co chces je pasivno-agresivne spravanie

zuzana76
29. apr 2025

V zivote by som to manzelovi nepovedala a dufam, ze ani on mne.

zuzana76
29. apr 2025

Ale my sme z generacie, ze manzel mi aj teraz hocikedy pobozka ruku, alebo čelo. Prejav ucty.

lenka.25
29. apr 2025

Toto je tak individuálne . A hlavne aj tón hlasu je veľmi dôležitý . Ja veľa krát poviem mužovi , rob si čo chceš , si dospelý a väčšinou sa jedna o úplne prkotiny a ani nechápem prečo sa ma to vôbec pýta . Nie som ani jeho matka , on nemá päť rokov , alebo sú to veci , do ktorých sa vôbec nerozumiem , tak naozaj na to nemám svoj názor a ani nechcem . Ale je pravda , že mne to muž nikdy nepovedla , apson si nepamätám , ale tak ja sa ho zas nepýtam veci , ktorých mám jasno a aj keby asi nesúhlasil , tak ma to nezaujíma a tým pádom mu to oznamujem bez otázky .

sonula
29. apr 2025

V preklade to znamena: Nepytaj sa ma kraviny a raz sa dokaz rozhodnut aj sama.

evkatk
29. apr 2025

Záujem o teba a rodinu z jeho strany opadol. Je mu to úplne jedno, čo budeš robiť ty a tým aj deti. Skôr ste mu na ťarchu. Uvidíš, aký postoj zaujme k dôležitým veciam alebo rozhodnutiam. Ak mu na deťoch záleží čo len trošku, nemôže mu byť jedno, že si máš robiť, čo chceš. Dvierka má však otvorené, nič ho k rodine nepúta a tiež si môže robiť, čo chce.

sonula
29. apr 2025
@evkatk

Záujem o teba a rodinu z jeho strany opadol. Je mu to úplne jedno, čo budeš robiť ty a tým aj deti. Skôr ste mu na ťarchu. Uvidíš, aký postoj zaujme k dôležitým veciam alebo rozhodnutiam. Ak mu na deťoch záleží čo len trošku, nemôže mu byť jedno, že si máš robiť, čo chceš. Dvierka má však otvorené, nič ho k rodine nepúta a tiež si môže robiť, čo chce.

@evkatk a to vsetko dokazes vydedukovat z toho, ze chlap povie pri otazke ci dat kvet na stol, ze rob co chces?

sidicek
29. apr 2025

Mňa by z teba tiež porazilo, všetko sa pýtať ako malé nesvojpravne decko.Keby sa aspoň jednalo o nejakú mužskú tému, ale kvety?.OMG

mandarinka555
29. apr 2025

Znamená to presne to, že má úplne v pi**, kam tie kvety položíš🙈 Ja keby som sa takú kravinu spýtala muža, tak jeho odpoveď by bola, či mi náhodou nepreplo😝 Ako ťa vôbec napadlo sa pýtať také stupidity? Si nesvojprávna, alebo čo?

jednorozec007
29. apr 2025

Neviem povedať za mňa je to vytrhnuté z kontextu.

jednorozec007
29. apr 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov to je určite to, na čom po ovdoveni tak brutálne záleží.Mam známu, ktorá po ovdoveni skončila s 3ma deťmi na ulici, pretože bola ešte na materskej, hypotéka na dom bola písaná na muža, jej banka nič nedala a skončila s 3ma deťmi v materskom centre lebo z vdovskeho to neuplatila.Cize TEN PAPIER Z MATRIKY ti negarantuje VOBEC NIČ.

maya_hi
30. apr 2025

Tak ak sa ho pýtaš či máš dať na stôl kvet alebo nie, očividne sa ho pýtaš na každú blbosť. Prepáč🤷🏻‍♀️ Ja by som odpovedala rovnako. Musí byť riadne otrávený

blackcat8885
30. apr 2025
@barka1

Bez mucenia priznavam, že ja tuto frázu používam, ked chcem vyjadrit nesuhlas s názorom druhej strany. Ale nemam chuť alebo nemá význam ju presviedcat. Takže za mna je tato fraza vyjadrenim nesuhlasu a rezignacie. Ale to som já, chlap to može mat inak.
Z tvojho dotazu sa mi zdá, že problém je inde. A toto je len mala cast.

@barka1 toto robím aj ja, poviem mužovi rob si čo chceš vtedy, keď uz debata nemá zmysel každý si ide svoje a on chce niečo s čím nesuhlasim. Tak to vzdam a poviem to.

martin96321
30. apr 2025
@barka1

Bez mucenia priznavam, že ja tuto frázu používam, ked chcem vyjadrit nesuhlas s názorom druhej strany. Ale nemam chuť alebo nemá význam ju presviedcat. Takže za mna je tato fraza vyjadrenim nesuhlasu a rezignacie. Ale to som já, chlap to može mat inak.
Z tvojho dotazu sa mi zdá, že problém je inde. A toto je len mala cast.

@barka1 Som muž a použivam to presne v pripade ako Ty. Ak uz nezaberaju argumenty a ocividne si chce presadit svoje,tak poviem....si dospela,rob si co chces. Takze davam ruky od toho prec......nic viac nic menej

earlgrey
30. apr 2025
@sidicek

Mňa by z teba tiež porazilo, všetko sa pýtať ako malé nesvojpravne decko.Keby sa aspoň jednalo o nejakú mužskú tému, ale kvety?.OMG

@sidicek No počkaj, poznám muža, ktorý miluje kvety a má ich plný byt, stará sa o ne, jeho žena sa ich ani dotknúť nemôže 🤣

moonlight1210
30. apr 2025

Zalezi od situacie a atmosfery, aku ste mali prave doma.

Ak sa ho pytas bezne na kazdy detail (kam co dat, zavesit, odlozit, co si mas obliect, aku farbu obrusa dat na stol a pod.), tak uz moze mat toho dost. Citi sa viac ako tvoj tatko, nez partner.
(Poznam par zien, co su tak nesebaiste, ze idu muzovi oznamit aj to, ze idu nachvilu na wc, “keby ich hladal”. Prenesene si tak pytaju jeho suhlas. Tie vsak maju velmi sebestrednych partnerov, lebo take povahy sa hladaju.)

Ak ta chlap bezne trapi tym, ze akokolvek sa rozhodnes sama, pride obratom s kritikou typu “Preco si …?”, tak sa ho uz radsej vopred na vsetko pytas, aby neustale na vsetko nemal vycitky, tak je to od neho sproste, ze zrazu sa tvari indiferentne. Lebo dobre vie, ze keby si sa nespytala (neziadala takto nenapadne o suhlas), nasiel by si obratom vycitku, ktorou by ta zvozil, ze si sa sama rozhodla zrovna takto.
(Take manipulativne spravanie.)

Ak ste boli zrovna kratko predtym pohadani (ci mali uz dlhsie tichu domacnost), a ty si chcela takto pozvolna rozbehnut daku komunikaciu, tak slo o truc.
Take povedanie: este stale som urazeny, nebavim sa s tebou.

Ak to bola len vasa bezna komunikacia (v podstate prenesena otazka, ci tiez poklada tie kvety na stole za pekne) a on ti inak bezne na take veci normalne odpovie, tak to moze zaskocit, ze sa nieco deje. Ked odpovie necakane takto stroho.
Ci ma inu starost a nie je v nalade sa zaoberat nicim inym. Alebo zrazu tym prejavil, ze jeho zaujem o teba klesa (vsetko, co robis, sa mu zda malicherne, otravne), …

Atd, atp.

Bez poznania pozadia ti nikto nepovie, co to mohlo znamenat a co tym chcel povedat.

evkatk
30. apr 2025

Odpovedať sa dá rôzne ako nechám to na teba, ako myslíš,... Rob čo chceš je veľmi hrubé a vyjadruje to doslova nezáujem o tú ženu, že jej má po krk, že mu je jedno, čo ona urobí, nech mu dá pokoj.

sidicek
30. apr 2025
@earlgrey

@sidicek No počkaj, poznám muža, ktorý miluje kvety a má ich plný byt, stará sa o ne, jeho žena sa ich ani dotknúť nemôže 🤣

@earlgrey tak ale tam by sa žena asi neodvážila presúvať kvety na stôl 🙂

johanka21
30. apr 2025

To znie, ako keby mu na tebe nezáležalo... A prečo sa to nespýtaš priamo jeho? Ja na tvojom mieste by som chcela mať vo veciach jasno.

earlgrey
30. apr 2025
@sidicek

@earlgrey tak ale tam by sa žena asi neodvážila presúvať kvety na stôl 🙂

@sidicek Pravda 😀

Strana
z2