icon

Kedy a prečo klesli nároky žien na mužov?

9. feb 2024

Príde mi šialene úbohé, ako sa dnes mladé ženy doslova vnucujú mužom. Ako keby nemali žiadne nároky, hranice a neuvedomovali si vlastnú hodnotu.
Ja mám partnera a šťastný vzťah. Ale vidím okolo seba tú mizériu. Príklad: Kamarátka ide na dovolenku s priateľom a platí si zo všetkého polovicu, ešte aj každú blbú večeru platia pol na pol (on pracuje a ona je študentka). Druhá kamarátka pravidelne nedostáva od snúbenca ani len blbú čokoládu a kvety na sviatky a toleruje mu to….
Bolo to tak stále, alebo je to ozaj len “novodobý trend”? Nechápem jednak, ako sa môžu tváriť muži, že sú tak hlúpi, že nepoznajú základnú slušnosť a ako ženy môžu tolerovať tupcov?
Ak si muž neváži ženu aspoň natoľko, že v začiatkoch vzťahu si spomenie na jej narodeniny, meniny, ich výročie, tak čo vôbec očakávajú ženy od takého vzťahu? Keď tam nie je prítomná slušnosť a úcta v začiatkoch nebude to už len horšie ?

kristiii
10. feb 2024

@egonsk takže podľa svojej ex posudzuješ všetky matky a ich výchovu? Že ty nevieš u seba doma trvať na svojich pravidlách je tvoj problém. Tak si zažiadaj o striedavku a budeš mať rovnako veľa času na svoju "správnu" výchovu.

egonsk
10. feb 2024

@kristiii trafena hus zagagala? Nie, nepisal som o vsetkych, napisal som vetu na zamyslenie, lebo vela ludi tak cini a na vysledok sa potom stazuju...

reddflowerlife
10. feb 2024

Autorka rozumiem ti, mne by bolo riadne trapne, ze ako studentka ktora nezaraba , musim pytat peniaze od mojich rodicov, lebo moj buchač ktory zaraba mi nic nezaplati 😩

janage
10. feb 2024

@domi2425 takisto aj muži si hľadajú skratky. Nechcu sa ženiť lebo záväzok, ale dieťa nech ma ich meno. A tak ako nie sú všetky ženy rovnaké tak ani muži. Nie je to dôsledok podkladania sa a rozťahovacia nôh ako sa tu písalo.

reanda
10. feb 2024

ja hovorim, partnerstvo bude rovnocenne v zmysle fifty-fifty az vtedy, ked budu muzi schopni vynosit, porodit a odkojit dieta.. dovtedy proste tahaju za kratsi koniec a musia tuto svoju neschopnost vyvazovat inymi vecami.. napriklad trebars tym vyssim financnym obnosom, do partnerstva investovanym 😀 a ked sa im nepaci, nech si trhnu 😝

wolf_
Autor odpoveď zmazal
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
reddflowerlife
10. feb 2024

@wolf_ Mne to bolo trapne. Chodila som raz s takym, uplne pre mna klesol ako muz, uz som ho nevnimala ako silneho muza, ale ako nejakeho kamosa. Nemohla by som byt s takym. Ale kazdy ako chce

zuzulka558
10. feb 2024

@wolf_ ja som tiež nezniesla aby ma muž financoval,, mladá zdravá a nevedela by som si na seba zarobiť ale čakať koľko prinesie domov by bolo pre mňa ponižujúce a hanba

katkazocele
10. feb 2024

@wolf_ Presne, ak by za mal všetko platiť môj priateľ, tak by som cítila ako neschopná žena, dieťa o ktoré je treba sa starať🤐 Cítila by som sa ako Vec😖

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nikyball
10. feb 2024

Az mi je trapne za tych chlapov. A tie zeny, no nevazia si same seba, dobrovolne sa davaju do tejto pozicie , po par rokoch im dopne a potom vyplakavaju napriklad aj tu na MK, co to maju za chlapov.

miskakyska
10. feb 2024

@katkazocele najskôr by si nejakého priateľa musela mať😁 taký čo bude splňať Tvoje nároky sa ešte nenarodil a hádam ani nenarodí...len moc nepreberaj,aby si sa potom nemusela cítiť,ako vec..

katkazocele
Odpoveď bola odstránená
reddflowerlife
10. feb 2024

@wolf_ áno presne tak kazda sme ina , mna by taky muz ani nevzrusoval

wolf_
Autor odpoveď zmazal
aurora33
10. feb 2024

@katkazocele paneboze a je to tu zase 🤦‍♀️

vroni
10. feb 2024

@wolf_, niekoho jednoducho nevzrusuju chlapi, ktorí sa trasú hrôzou pri predstave, že budú musiet tri eurá za kávu. By ma fakt zaujímalo, kde sú tie davy žien, ktoré živia chudáci chlapi. V realite vidím skôr ženy, ktoré makaju ako fretky v práci i doma, kým si ich geroj váľa šunky s užíva života alebo sa sťažuje po celom svete, ako živi nehodné exky a tie si za "jeho" prachy užívajú života. Áno, obvykle ma na mysli to kráľovské stoeurove výživné. Ak toľko vôbec plati.

nikyball
10. feb 2024

@reddflowerlife vidis a niekoho zjavne vzrusuje ,ked sedia v restike a on preratava ucet presne na polovicu ,aby nahodu nezaplatil o cent viac. 🤣🤣🤣 a ked budu spolu zit, bude stopovat ako dlho sa sprchovala a kolko vody minula 🤣

katkazocele
10. feb 2024

@wolf_ takýto typ žien chce aby za ne všetko platil muž, chcú proste chodiaci bankomat, oni ho nikdy nebudú ľúbiť pre jeho osobnosť, ale len pre jeho výplatu, ktorú možno bude musieť skoro celú na nich mínať, také ženy sú len prívesky 😕

valeria_h
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
valeria_h
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
10. feb 2024

@valeria_h https://refresher.sk/126664-Slovenka-Jarmila-ro...
Ja len som informovaná čo sa deje na takých miestach, keď sú muži ďaleko od rodiny ☹

katkazocele
10. feb 2024

@chodec15 Ja sa za ženy ako ona ospravedlňujem, neboj sú aj normálne ženy ako Ja , ktoré chápu že vzťah je o tom aby obaja sa podiely na chode domácnosti aj výdavkov 😇

chodec15
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
zuzulka558
10. feb 2024

@wolf_ ale tak mame takú známu mužovi sa darí z autami peňazí ma fakt ze môže rozdávať,, manželka sa dlho držala pri nom nechcela sa rozviesť on jej mal plné zuby ze nič nerobí po materskej 2 deťoch,, nakoniec podala takticky žiadosť o rozvod ze bude pri peniazoch koľko dostane,, ano zostal jej veľký dom tak chcela no sprostá nerozmýšľala ako ho bude financovať, predať ho nevie a ona z roboty do roboty chodí aby to potiahla, deti majú už nad 18 rokov

reanda
10. feb 2024

@chodec15 ked sa ti nepaci, trhni si 🙂