Kolega podvádza ženu s novou kolegyňou: Vaše názory?
Žienky, prišla nám do práce nová kolegynka ukrajinka. Po nejakom čase s ňou kolega začal paktovať. Kolega je ženatý, má syna. Vykĺbilo sa to tak, že kolega s ňou chodí po dovolenkách, kupuje jej veci, po novom jej chce kupovať byt, žene sa vyhovára, že je s kolegami s nami, teraz je s ňou a jej dcérou v Chorvátsku, všetko to platí. Žene povedal, že je na rozlúčke so slobodou, jeden kolega sa ide v septembri ženiť. Keď so ženou volá, oslovuje ju “láska” a je mi na vracanie. Nedá si dohovoriť.
Nejdem to viac rozoberať. Píšem to preto, lebo chcem vedieť ako by ste sa k tomu stavali vy. Nieje mi do toho v podstate nič ale je mi extrémne ľúto jeho rodiny. Je mi z toho nagrc voči tej žene, hoci ju takmer vôbec nepoznám. Čo by ste robili? Ťažko mi je na to sa prizerať..
Ak je to celé pravda, potom tá jeho žena je sprostá jak putštok. A že jej chce kúpiť byt? Tak to si asi manželka všimne, že z rodinného rozpočtu ubudne 100000 a viac EUR. Alebo je možno chalan tak bohatý, že 100 litrov hore dole.
@minenkak Nie sú manželia? A to isté vravíš aj o tých, ktorí chodia na týždňovky? Boli spolu viac než väčšina domácností. Nie je to život pre mňa, ale nemyslím si, že keď od piatku do pondelku rána boli spolu, že to je o vikendovom spolubyvani. Kvôli jednej veci sa žena nemohla odsťahovať a on mal lepšiu ponuku pracovnu v inom meste.
Jasne, robi na zmeny a ide kupovat frajerke byt 😁
To je bizar. A zene ako vysvetli tu kupu bytu? Na grcanie z takychto chlapov. Ved to uz nie je len taky romanik. On uz zije v dvoch rodinach. Nepochopim zmyslanie takeho chlapa. Ak nechcem byt so zenou,tak sa rozidem a idem si po svojom. Co si mysli,dokedy to utaji? Neboj nic toto coskoro praskne. Mozno jeho zena uz nieco tusi.
@minenkak pýtam sa ťa, že či aj ostatní ktorí sú od seba ďalej muž cestuje do zahraničia, že či aj oni nie sú manželia. Lebo ak zvazujeme, že niekto cestuje za prácou do zahraničia celý život, tak toto mi príde stále viac strávený čas. Vyhovovalo, lebo peniaze boli potrebné v tom čase... Nedovolila by som si kvôli tomu nazvať niekoho ze nie sú manželia.
Ak máš nejaké dôkazy, daj ich dokopy a posli anonymne jeho žene, alebo jej napis list. Ty kokos, akože vidieť niekoho sa kur**t a ešte mu nadŕžať stranu a zatajovať ho, to je príliš. Ako tu prezentuje väčšina prispevkov, že sa nemáš starat. Len to pekne povedz jeho žene, nech vie čo ma doma a môže sa rozhodnúť …
@minenkak podľa mňa byť spolu 4 dni z 7 je úplne v pohode a lepšie akoby sa videli každý deň ale prišiel by po 20tej a ráno odchádzal skoro ráno... Nie vždy sú veci ideálne, ale mať kvalitný spoločný čas mi príde rozumnejšie, tu to ide skôr o povahu muža, ktorý nechce žiť monogamne. Neviem kde vidíš "celý život bez druhého" ale ja to vnímam inak.
@minenkak No nie každý je dokonalý ako ty. 😀 Sú typy, ktoré to nedávajú poznať on je očividne človek ktorý je šťastný keď ich má viac, v každej vidí niečo iné a tým pádom aj doma bol taky istý ako predtým všetkým. Je to šialene, ale ako niekto kto je im rodina tak za tie roky by si to nikdy netipla. Chlap si dával sakra pozor aby všetky veci sedeli, teta mala podozrenie ale myslela si, že to je menšia aferka, nie ze to trvá roky.
Nerieš. Ich život 🤷🏻♀️
Napíš jej anonymne ale aj s nejakým dôkazom. Nebudeš ty tá zlá. Ja byť na mieste tej ženy, chcem to vedieť. A takto ochranis seba
A mne sa tento pribeh nejako nezda. Neviem si predstavit chlapa, co taha 4zmenku a zaroven kupuje byty, dovolenky... Taky rozmar si nedovoli ani chlap co ma 5000 mesacne cisteho ( a taky nechodi na 4zmenku).
ako ja nechapem ako vie ten chlap inu financovat....to fakt zena netusi kolko muz zaraba?
a rovnako dovolenka v praci... my si len max 2-3 dni berieme s muzom zvlast dovolenku ( aj to skor ked nieco riesime a nie ze odidem na 5 dni a on by ani nevedel kde som... a hlavne s kym).
@katkaseiner presne,ako toto manželia nemôžu vedieť
@autorka ak jej to chceš povedať, urob to anonymne, sprav si nový účet na fb, alebo jej napíš list alebo niečo vymysli, možnosti je dosť.
Ja osobne by som bola rada keby ma takto anonymne niekto upozornil, ale na druhej strane ak je to naozaj tak ako píšeš tak jeho žena je hlúpa a slepá lebo toto co píšeš by on len tak neutajil. Ale sú aj také ženy, ktorým jednoducho žiadna kontrolka nezasvieti
A ohľadne kupovania bytu, tak to bude podľa mňa riadne nafúknuté, lebo si neviem predstaviť chlapa co ťahá 12stky, ma rodinu a ešte by mal na kúpu bytu pre frajerku
@katkaseiner tiež mi to rozum neberie, ale osobne poznám ženu ktorej nebolo divne ze manžel ťahal aj 10x do mesiaca smeny navyše, akože 2 smeny po sebe, ľudia okolo sme si tukali do čela a ona bola stále v tom ze on maká ako srob v práci 16stky a úcty mali samostatné tak nevedela koľko presne mal výplatu
on je na dovolenke v Chorvátsku a tvrdí,že je na rozlúčke kolegu so slobodou? Ešte som nevidela rozlúčku,čo trvá 7-10-14 dní....a dokonca nie jedna dovolenka,ale dovolenky?? Kde na to berie? Kde berie peniaze na veci,čo jej kupuje? Kde zoberie tisíce na byt??
A robí vo fabrike niekde za pásom na zmeny...no iste....
žena si nevšimne že je na dovolenke? však v poondiatom chorvátsku je slovákov ako maku - ani nevieš kedy stretneš rodinu, suseda...
dvojitý život žil Patejdl
Chlap z fabriky na trojzmenke platí milenke dovolenky, veci , byt???
Pochopím keby podnikal alebo mal vysoký príjem a svoje účty, ze si to nikto nevšimne, ale to koľko zarabate v tej fabrike, že utiahne všetko dvojmo?
nič by som nerobila. Každý zodpovedá za svoje skutky sám....aj tak to raz praskne a svoje 💩 nech si každý rieši ako chce 🤷♀️
@minenkak súhlas, poznám taký prípad.... Majiteľ firmy súložil s ekonómkou. 20 rokov si myslel, aký je plemenný býk, ako mu všetko vychádza pri sprostej manželke 🤔 A? Za tých 20 rokov sa manželka zabezpečila na 3 životy (peniaze bokom....) a mala milenca. Nuž... kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie 😄
@jamimo dobre urobila 😁
ale k čomu je potom toto dobre, keď obaja mali mimo manželské vzťahy, lepšie je sa podľa mňa rozviesť a žiť si verejne a asi teda aj šťastnejsie

Na jednej strane, netyka sa ta to. Ale na druhej? Ja by som bola rada, keby ma niekto upozorni na to, ze muz bieli ucet…