icon

Koľko hádok vo vzťahu je ešte v poriadku?

21. máj 2025

Vcera sme sa zase pohadali. Nie kvoli velkej veci – ale kvoli uplnej malickosti. Zase. Tentoraz to bolo o tom, ze som zabudla kupit jeho oblubene kavy do kapsuly a on mal rano zly start dna. Zacalo to nevinnym povzdychom, ale skoncilo utocnym tonom a odmlcanim na pol dna. ked som si vecer sadla, napadla mi otazka: Kolko hadok je este v poriadku? kedy sa uz hadky stavaju niecim, co zacne nahlodavat samotny zaklad vztahu?

Strana
z2
letfenixa
21. máj 2025

Tiež sa s partnerom nehádame, áno, máme občas nezhody, ale nehadame sa, ani jeden z nás o to nestojí, ja preto, že sa často hádam s mojou mamou alias riaditeľkou zemegule, on preto, že to z domu nepozná a prvú ženu mal hádavú.

romiada
21. máj 2025

Ma zlý štart do dňa vlastne kvôli Tebe. Lebo si zabudla kúpiť kapsule. Hm, on nikdy nič nezabudol kúpiť o čo si ho požiadala Ty??

kvetinka_2
21. máj 2025

Koľko hádok vo vzťahu, je ešte v poriadku? Za mňa žiadne.🤷Ale samozrejme, to závisí od toho, koľko ste vy ochotná akceptovať a tolerovať, aj keď to môže byť náročné.🤔

marca12
21. máj 2025

Nejde o to kolko,ale ake hadky. Hadka kvoli zabudnutej kave? Nezniesla by som taketo spravanie. Vyzera,ze mate obaja vysoke ega a nic si nedarujete. Skus to otocit na srandu,ci sa jeho postoj nezmeni.

libusak
22. máj 2025

Pre mna 0. Za 9 rokov sme sa nepohadali a ani nemali tichu domacnost 🤷

shee11
24. máj 2025
@sisska96

@guudy Ale si strašne smiešna že sa hráš na dokonalú

@sisska96 ani my s mužom sa nehadame, nekricime po sebe a pod. Muž je flegmoš a keď je niečo vyostrené, dám si čas a potom v pokoji prediskutujeme. Nikdy sme na seba nekricali a už vôbec nie kvôli káve alebo zubnej paste.

sisska96
26. máj 2025
@shee11

@sisska96 ani my s mužom sa nehadame, nekricime po sebe a pod. Muž je flegmoš a keď je niečo vyostrené, dám si čas a potom v pokoji prediskutujeme. Nikdy sme na seba nekricali a už vôbec nie kvôli káve alebo zubnej paste.

@shee11 hádka nemusí byť iba kričanie😂

Strana
z2