Konflikt so svokrou
Strašne ma nastavala svokra. Dnes tam išli deti viezol ich tam strýko lebo oni išli už v nedeľu. V nedeľu sa vracali lebo boli s mojimi rodičmi na chate. Chceli sme sa dohodnúť, že na polceste niekde sa stretnú a môžu ísť a nimi. Ale to odmietli, že to nie je po ceste aj keď dal sa nájsť kompromis. Tak sa vrátili v nedeľu a povedali, že v utorok ich dovedie strýko. Dnes tam teda išli a hneď ako vystúpili z auta sa k nim hrozne chovala. Že musia ísť okamžite jesť lebo, že určite nic doma nejedli. Že sa o ne nestarame, že doma nemajú navarené. Že načo sme im balili tričko, že stacila mikina a jedny nohavice. Minule, keď som im dala malo zasa hovorila, že som mala zbaliť viac. Povedala na dcéry, že tie strigy budú spat hore na poschodí. Že im okamžite naloží aj keď nie sú hladné. Minule mi prišli domov a všetky vracali ešte tri dni. Povedala, že prečo nemohli ísť tu nedeľu, že im len robím naprieky. Povedala, že vyhodí mobily, že čo im mám čo písať, že oni sú na chate. Ja som akurát telefonovala s dcérou či už dorazili. Ale dcéra položila telefón a nevypla tak som všetko počula. Hneď som jej písala na messenger nedalo mi to. Proste takto sa nemá čo k vnúčatám chovať, keď ich tam ona pýtala. Nemuseli tam ísť kôli mne. Muž sa jej stále zastáva a ja už to nedávam. Teraz tam budú do nedele a už teraz mi je psychicky tazko. Že takto baliť deti, že sme jebnute. Myslela mna a moju mamu ako sme ich zbalili. Čo mam robiť ? Nepáči sa mi to vôbec
@anonym_autor Áno, áno, svokre zrazu preplo a dnes sa takto začala chovať. Dovtedy to bola milujúca babička.
Ja milujem tieto koníkovské príbehy.
Povedz mi, prečo si tam tie deti poslala, ked vieš, aká svokra je. Máš občiansky preukaz?
@anonym_autor si myslím, že keď sú deti schopné ti zavolať a majú Messenger, tak sú schopné sa aj rozhodnúť, či niekam chcú ísť. Tak sa skús nabudúce spýtať detí 🙂
@anonym_autor Áno, áno, svokre zrazu preplo a dnes sa takto začala chovať. Dovtedy to bola milujúca babička.
Ja milujem tieto koníkovské príbehy.
Povedz mi, prečo si tam tie deti poslala, ked vieš, aká svokra je. Máš občiansky preukaz?
@abbey1 nie nikdy sa takto k nim predomnou nesprávala ale je pravda, že už skoro rok sa nestretávame. Ale máš pravdu som boba, že som sa nechala presvedčiť mužom, že sa chce zmeniť.
keď viem aká je svokra tak tam deti nepošlem ani keby poslala list s okrúhlou pečiatkou.
@anonym_autor deti tam budú do nedele? Sadla by som do auta a išla po nich hneď teraz. Ale to som ja ;)
Lepšie by bolo keby si pokračovala vo svojich pôvodných témach.
@anonym_autor tak načo ste ich púšťala keď viete ako to tam chodí.
@abbey1 nie nikdy sa takto k nim predomnou nesprávala ale je pravda, že už skoro rok sa nestretávame. Ale máš pravdu som boba, že som sa nechala presvedčiť mužom, že sa chce zmeniť.
@anonym_autor tak sadni do auta, na vlak, do autobusu a chod pre deti. Co je na tom take zlozite?
@anonym_autor Velmi tazko sa po tebe cita, mas medzery v slovenskom jazyku a aj vo vyjadrovani.
Babky su na to, aby krmili, rozmaznavali vnucatka, brali ich na dovolenky, atd.
Ked babka navarila, tak super, moze nabalit aj domov. No veru su strigy tie vnucata a babka je ich predstavena. 😁 Pokial by sa detom nepacilo, tak nechcu ist ma chatu. Ty si uzivaj aspon trosku volna a uzivajte si s manzelom.
… prečo pre tie deti hneď nejdeš?
@anonym_autor už dávno by som bola s deťmi naspäť doma.
Opýtaj sa deti, či tam chcú ostať. Ak nie, vieš čo máš robiť.
...neda mi nezareagovat, aj ked si myslim, ze autorka trosku prehana...ale tie, co tu pisete, ze ma ist pre deti, ked deti tam nechcu byt a pritom ani nevieme, ci je to tak 🙂 ..celej tejto veci asi nerozumiem...lebo, ked som ja bola dieta nikto sa ma nepytal, ci chcem alebo nechcem ist k babke na prazdniny, ani ci babka ma nejake komenty na mojich rodicov atd...moji rodicia boli radi, ze maju zabezpecene prazdniny a ja na ten cas spominam ako na krasne detstvo...takze mozno su tam deti spokojne a nemusi sa cely svet tocit okolo nespokojnych neviest alebo naopak deti, ktore maju mozno naroky na starostlivost, o ktorych babky netusia...
@anonym_autor moja svokra raz povedala jednu blbost malemu ked mal 6rokov a bol tam s muzom. Odvtedy u nej sam ani s muzom nebol. Vlastne jej moj muz vynadal a potom sa vidavala s malym len u nas.
k takej krave by som deti ani neposielala... keby bola hnusna k tebe, tak no ,,, budiz prezijes ak vies, ze deti miluje... ale ked je hnusna este aj na deti? to preco si ich tam vobec davala?
@anonym_autor svokra tiež pýta deti na prázdniny (aj keď nie priamo nás). Deti mali naplánované prázdniny u našich - chodia tam aj sesternice, tak sa tešia, že môžu byť spolu. Pýtala som sa dievčat, či si to chcú rozdeliť a ísť aj tam, aj tam. Staršia sa jasné vyjadrila, že nie, mladšia podľa nej. Že na návštevu áno, aj celý deň, ale spať nie. Nech sa za to na mňa hnevá, kto chce, čo chce, nebudem posielať deti, kde nechcú byť. Tvoje deti to vnímajú ako?

Zase?🤦♀️