Kto by mal viac platiť vo vzťahu?
Kto podľa vás by mal viac platiť vo vzťahu? Muž alebo žena? Alebo napríklad čo také rande, výlety, reštaurácie a podobne? Myslíte si, že je ok platiť 50/50, ak ten muž aj tak zarába viac?
@zmrzlinka8 O com tocis? Zivot funguje, ze sa dvaja daju dokopy, nieco vybuduju, maju deti a zostarnu. Ty tu stale tocis, ze je normalne nic s niekym nevybudovat a ako je muz povinny sa dat dokopy aj so starymi, ktore predtym dali prednost inym, lebo sa ulakomili na peniaze,...
Ked uz das prednost inym, nevyjde ti to, tak si aspon priznaj vlastnu chybu, ze si to neurobila dobre a nehadz ju na inych ...
@anonym_d7d72f ano, normalne je spolu vsetko vybudovat, tak sme to aj my robili a preto by som si uz teraz ani nikoho nehladala.
@zuzana76 Tak preco to tu rozoberame? 🙂 Ty uz nikoho po 50tke nechces, muzi nechcu stare zeny, ktore s nimi predtym neboli a vsetci su tym padom spokojni a stastni. 🙂
@anonym_d7d72f len odpovedam a reagujem, je to tema. Samozrejme, v 50 tke by mali mat vsetci nejake zazemie. Hladat partnera v tomto veku by som uz nechcela.
Ja som generálne feministka až to hvízda, ale keď ide o úvodné dni a týždne vzťahu, neexistuje, aby som za seba platila. Ak muž nezvládne bez mihnutia oka zafinancovať bežnú večeru - kino - benzín (to už je bizár, ani keď sme mali 20 sme si medzi kamoškami nepýtali za benzín, no way aby to spravil chlap pri randení), tak jednoducho u mňa záujem hasne. Nie preto, že by som nemala 50 eur na príjemný večer, ale preto, že túžbu u mňa vyvoláva práve ten záujem muža, ochota risknúť aj ten čas aj tie peniaze a vôľa investovať, aby som sa cítila dobre a žiadaná. Na oplátku spravím všteko pre to, aby prišla na rande krásna usmiata žena. Ak sme už ale vo vzťahu, je to inak - tam ma fungovať tímovosť, lojalita, spoločné záujmy. Kým som bola na materskej, ťahal logicky väčšinu nákladov muž. Teraz zarábam násobne viac, ťahám to ja. Každý chvíľku ťahá pílku a každý prispeje tým, čo vie a čo má - aj keď ide o peniaze aj keď ide o domáce práce a starostlivosť o deti.
@anonym_d7d72f ja som kde napísala, ze je normalne nic s nikým nevybudovat? a ďalšie výplody tvojej chorej mysle mi láskavo nedávaj do úst, ja také drísty nerozpravam
@zmrzlinka8 chora mysel a pod. Dievca, o teba by som v zivote ani nezakopol, co sa takto vyjadruje ... Pri kazdej nezhode vo vztahu budes druheho urazat a nadavat do chorych,...? Trosku musia mat ludia aj nejaku uroven, aj inteligenciu. Koncim s reakciami na teba, chod sa ponukat niekde inde.
prvy rok dva ma vsetko platit chlap. Je to logicke dostane sex zadarmo.
@anonym_59570c za preglganie extra príplatok?
@anonym_autor počas randenia vždy platil priateľ, keď som chcela zaplatiť ja, tak mi povedal, že by ho hanba fackala, ak by ma nechal platiť. Už sme roky svoji, platíme zo spoločných, či manžel platí svojou kreditkou. Našťastie neriešime financie.
@zmrzlinka8 chora mysel a pod. Dievca, o teba by som v zivote ani nezakopol, co sa takto vyjadruje ... Pri kazdej nezhode vo vztahu budes druheho urazat a nadavat do chorych,...? Trosku musia mat ludia aj nejaku uroven, aj inteligenciu. Koncim s reakciami na teba, chod sa ponukat niekde inde.
@anonym_d7d72f jasne, lebo ty inteligenciu mas, podla toho ako píšeš o ženách. človeka vytocis a potom sa cudujes reakciam. a nikomu sa neponúkam ani sama nie som.
@anonym_d7d72f ked si si nevšimol, dal si mi do úst niečo, čo som absolútne nikde nepovedala a ani tak nerozmýšľam, preto taká reakcia.
A ja by som zase nezakopla o teba.
@anonym_d7d72f ked si si nevšimol, dal si mi do úst niečo, čo som absolútne nikde nepovedala a ani tak nerozmýšľam, preto taká reakcia.
A ja by som zase nezakopla o teba.
@zmrzlinka8 Samozrejme, uz druhykrat si to zvyraznila. 🙂 To travis svoj volny cas behanim po meste a hovoreni cudzim ludom, s tebou nie, ani s tebou nie, ani s tebou,... Ti ludia sa na seba pozru a sucitne pokrutia hlavou. 🙂
@zmrzlinka8 Samozrejme, uz druhykrat si to zvyraznila. 🙂 To travis svoj volny cas behanim po meste a hovoreni cudzim ludom, s tebou nie, ani s tebou nie, ani s tebou,... Ti ludia sa na seba pozru a sucitne pokrutia hlavou. 🙂
@anonym_d7d72f ja partnera mám, ale skôr ty mi prídeš taký, že s tou nie, s tamtou nie, lebo už nie je krásna a mladá a stále to zdôrazňuješ, tak verím, že ty si chodiaci Adonis večne krásny a mladý a iné hodnoty nemáš, lebo len tie vyznávaš.
@anonym_autor tak tvoj zarába viac, ale napríklad ja čo poznám ženy, všetky zarábajú viac odomňa, takže ak by som mal partnerku, tak by zarábala viac ako ja. Tým chceš povedať že ten má platiť kto viac zarába? Logicky to dáva zmysel. Len pozor na jednu vec. Výdavky a príjmy. Napríklad brat so švagrinou zarábajú viac ale majú niekolkonásobne vyššie výdavky. Keby bol pár kde jeden zarába 1000€ ale výdavky má len 200€ a druhý zarába 2000€ ale výdavky má 1500€. Mal by platiť ten, kto je na tom momentálne lepšie. Čo neznamená sumu v číslach, ale tak že mal by som frajerku čo má 6000€ ale ide si kupovať auto za 5000€, a ja by som mal 2000€ teda 3x menej ako ona, ale nejdem nič kupovať, takže logicky platím ja.
@anonym_d7d72f ja partnera mám, ale skôr ty mi prídeš taký, že s tou nie, s tamtou nie, lebo už nie je krásna a mladá a stále to zdôrazňuješ, tak verím, že ty si chodiaci Adonis večne krásny a mladý a iné hodnoty nemáš, lebo len tie vyznávaš.
@zmrzlinka8 Vidis, teraz si to obratila naopak ty. Ja sa tu iba pytam. Do 45r ste mlade, pekne, potom zacina staroba. Do 45r taky, onaky, co vsetko plati, skace okolo nej, vsetko robi. A aky je vas plan na starobu, ked sa to s tym panom, co vsetko platil, skonci? Ist potom za tymi muzmi, ktorych ste ignorovali a klipkat smutne ocami, ze samota je zla? A nadavat im, aki su povrchni, lebo ju staru nechce? A ze ona ich nechcela, ked bola mlada? Ved to je predsa ine, ked ide o nu ... :D To co si moze dovolit ona, to si ty nedovoluj? Toto ma kazdy v trube ... 🙂
Ved v kazdej diskusii tu je to rovnake. Ked tu istu vec spravi zena, je to super a ok. Ked to iste spravi muz, je samozrejme kreten. 🙂
To je tak, zena muza casto nechce. Ale ani nechce, aby ju on nechcel. :D
@zmrzlinka8 Vidis, teraz si to obratila naopak ty. Ja sa tu iba pytam. Do 45r ste mlade, pekne, potom zacina staroba. Do 45r taky, onaky, co vsetko plati, skace okolo nej, vsetko robi. A aky je vas plan na starobu, ked sa to s tym panom, co vsetko platil, skonci? Ist potom za tymi muzmi, ktorych ste ignorovali a klipkat smutne ocami, ze samota je zla? A nadavat im, aki su povrchni, lebo ju staru nechce? A ze ona ich nechcela, ked bola mlada? Ved to je predsa ine, ked ide o nu ... :D To co si moze dovolit ona, to si ty nedovoluj? Toto ma kazdy v trube ... 🙂
Ved v kazdej diskusii tu je to rovnake. Ked tu istu vec spravi zena, je to super a ok. Ked to iste spravi muz, je samozrejme kreten. 🙂
@anonym_d7d72f Prepáč, ale ja čítam dookola tvoje príspevky a stále nechápem, o čom točiíš.
@anonym_d7d72f Prepáč, ale ja čítam dookola tvoje príspevky a stále nechápem, o čom točiíš.
@abbey1 Ked im nerozumies, preco sa zbytocne trapis a nepreskakujes ich? 🙂 Tu je denne tolko zbytocnych prispevkov a diskusii o nicom, ze par navyse sa strati. 🙂
@anonym_d7d72f ale preco by malo nieco koncit? Si myslis, ze normalny chlap, co ma normalne manzelstvo, je spokojny, ma deti, nieco s manzelkou vybuduje, tak bude taky hlupy, aby o toto prisiel? Nikto tu neobhajuje prizivnictvo, ale delbu prace na zaklade nejakych vopred dohodnutych pravidiel a urcita cast zien sme orientovane tradicne, teda skor sa postarame o domacnost a deti a karieru a financne zazemie nechame na manzela, ale spolu budujeme. Ja ako zena, som tiez zdedila, dostala nieco od rodicov a islo to do spolocneho, to iste manzel, vsetko amme spolocne, obaj tahame za ten isty povraz a snazime sa vychovat spolocne deti. Dufam, ze my vydrzime spolu navzdy, ja by som ineho chlapa uz asi nechcela, nevedela by som si to predstavit a ani neviem, co by som s nim uz teraz budovala. Asi ti odpoveda zla vzorka zien, ktore su v dlhodobych vztahoch a maju presne definovane svoje ulohy v manzelstve a su s nimi stotozneni.
@tiezjedna to, že dokážeš byť tehotná a rodiť znamená, že sa cítiš "viac"? Alebo čo to znamená? Lebo síce samozrejme existujú rôzne rozdiely medzi mužom a ženou, ale nerozumiem ako tie rozdiely bránia v "rovnoprávnosti" 🤔
@anonym_d7d72f
@wolf_
Joj, chlapci, keď vám dá niekto argumentačne po rypáku, tak hneď začnete spievať inú 😎 Celá táto debata sa točí okolo rovnoprávnosti, ale tá v skutočnosti proste nemôže existovať. To je celé, na čo poukazujem. Tak snáď ste to konečne pochopili. A nie, na vojne som "nebula". Rovnako ako na nej "nebulo" a nebude 95 % súčasných "chlapcov", ktorí hlásajú rovnoprávnosť (hlavne pri platení účtov)😉
@anonym_d7d72f
@wolf_
Joj, chlapci, keď vám dá niekto argumentačne po rypáku, tak hneď začnete spievať inú 😎 Celá táto debata sa točí okolo rovnoprávnosti, ale tá v skutočnosti proste nemôže existovať. To je celé, na čo poukazujem. Tak snáď ste to konečne pochopili. A nie, na vojne som "nebula". Rovnako ako na nej "nebulo" a nebude 95 % súčasných "chlapcov", ktorí hlásajú rovnoprávnosť (hlavne pri platení účtov)😉
@tiezjedna ja som žena 🙂
a znova opakujem, že biologické rozdiely neodporujú rovnoprávnosti. Či v čom konkrétne nemôže existovať rovnoprávnosť (nie "rovnakosť", ale rovnoprávnosť)?
@anonym_d7d72f
@wolf_
@tiezjedna to si sa akoze pochvalila, ze ty si dala tu argumentacnu?
Ci ma muz platit viac? kludne, je to zdvorile. Ci ma platit vsetko? Nie
Uprimne, mam svoju cenu, preto si nepotrebujem nikoho kupovat. Nepaci sa ti, pozadujes platenie vsetkeho? si slobodny clovek, tam su dvere otvorene, nikto ta tu nedrzi ...
Muzi kedysi zivili zeny, tie nemali vlastne peniaze, vysledkom toho bolo, ze zena musela drzat hubu a bola na muzovych peniazoch zavisla. Casto bola od muza mlatena, obcas aj dnes a nemala kam odist. Tato stranka zivenia by sa asi nepacila nikomu. Kde mohla slovenska zena pracovat pred 1900? No max ako sluzka za jedlo a noclah, alebo na poli za odmenu dve vrecia zemiakov. Preto muz musel platit, lebo ona nic nemala.
Dnes moze byt zena lepsie platena ako muz, lebo lepsie sa plati praca hlavou, nez ta tazka rukami. Predsa dnes je to lepsie, ci? V Afganistane dales islam zakazuje zenam chdit do skoly a pracovat, aby boli na muzoch zavisle.
Vysledkom je, ze zena dobre zaraba a pozera zvrchu na rovnako, ci menej zarabajuceho muza, ze takeho si ona "nevie" vazit. A dokonca dobre zarabajuca si necha platit, lebo jej to vyhovuje ...
Z mojej skusenosti ta co pozaduje platenie vsetkeho, si vie najst svojho kupcu. Takisto sa najdu zeny, co nepotrebuju "testovat" muza platenim vsetkeho, staci im, ak plati viac a ma dalsie ine vlastnosti, o ktore sa moze opriet.
@tiezjedna to si sa akoze pochvalila, ze ty si dala tu argumentacnu?
Ci ma muz platit viac? kludne, je to zdvorile. Ci ma platit vsetko? Nie
Uprimne, mam svoju cenu, preto si nepotrebujem nikoho kupovat. Nepaci sa ti, pozadujes platenie vsetkeho? si slobodny clovek, tam su dvere otvorene, nikto ta tu nedrzi ...
Muzi kedysi zivili zeny, tie nemali vlastne peniaze, vysledkom toho bolo, ze zena musela drzat hubu a bola na muzovych peniazoch zavisla. Casto bola od muza mlatena, obcas aj dnes a nemala kam odist. Tato stranka zivenia by sa asi nepacila nikomu. Kde mohla slovenska zena pracovat pred 1900? No max ako sluzka za jedlo a noclah, alebo na poli za odmenu dve vrecia zemiakov. Preto muz musel platit, lebo ona nic nemala.
Dnes moze byt zena lepsie platena ako muz, lebo lepsie sa plati praca hlavou, nez ta tazka rukami. Predsa dnes je to lepsie, ci? V Afganistane dales islam zakazuje zenam chdit do skoly a pracovat, aby boli na muzoch zavisle.
Vysledkom je, ze zena dobre zaraba a pozera zvrchu na rovnako, ci menej zarabajuceho muza, ze takeho si ona "nevie" vazit. A dokonca dobre zarabajuca si necha platit, lebo jej to vyhovuje ...
Z mojej skusenosti ta co pozaduje platenie vsetkeho, si vie najst svojho kupcu. Takisto sa najdu zeny, co nepotrebuju "testovat" muza platenim vsetkeho, staci im, ak plati viac a ma dalsie ine vlastnosti, o ktore sa moze opriet.
@anonym_d7d72f 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ pekne sa ukazuješ, čo si zač. Poviem ti príklad, moji starí rodičia. On pracoval, ona sa starala o deti a domácnosť, ako vtedy každá žena. Nemusela držať hubu, naopak, ked bolo treba niečo riešiť, nejaký problém, sadli si obaja za stôl, obaja povedali, ako to vidia zo svojho pohľadu a spoločne našli riešenie. Toto mi este moja mamka rozprávala a obdivovala, lebo toto videla doma. Jej otec mamku miloval, bral vážne aj jej názor, vážil si ju a ona jeho a chcel, aby s ním bola šťastná. Nikdy neurobil nič, čo by ona nechcela. A už vobec nikdy by na ňu nedvihol ruku. Takto to bolo celý zivot, vychovali spolu dve deti, tretie im zomrelo. Žili spolu krásne v láske celý život.
Takže tie tvoje príklady z minulosti si mozes strčiť vieš kde, celé to je o charaktere človeka, v každej dobe.
@anonym_d7d72f 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ pekne sa ukazuješ, čo si zač. Poviem ti príklad, moji starí rodičia. On pracoval, ona sa starala o deti a domácnosť, ako vtedy každá žena. Nemusela držať hubu, naopak, ked bolo treba niečo riešiť, nejaký problém, sadli si obaja za stôl, obaja povedali, ako to vidia zo svojho pohľadu a spoločne našli riešenie. Toto mi este moja mamka rozprávala a obdivovala, lebo toto videla doma. Jej otec mamku miloval, bral vážne aj jej názor, vážil si ju a ona jeho a chcel, aby s ním bola šťastná. Nikdy neurobil nič, čo by ona nechcela. A už vobec nikdy by na ňu nedvihol ruku. Takto to bolo celý zivot, vychovali spolu dve deti, tretie im zomrelo. Žili spolu krásne v láske celý život.
Takže tie tvoje príklady z minulosti si mozes strčiť vieš kde, celé to je o charaktere človeka, v každej dobe.
@zmrzlinka8 "pekne sa ukazuješ, čo si zač." a co take, teraz som zvedavy, co z teba vypadne. Som zo skupiny muzov, ktori platia vo vztahu viac, ale nemaju potrebu platit vsetko, lebo bambulka je leniva a na vsetko sa ohana, ved ona v zivote rodi, tak uz nic nemusi. A ze taka o mna nestoji, mi je srdecne u p..., lebo je to vzajomne.
Ja som stará škola samozrejme žiadne 50 na 50 chlap ma byť gentleman a za mojich mladych čias to aj tak fungovalo umňa to nieje chlap ak pýta polovicu samozrejme zasa nie ho zdierať občas treba aj zaplatit,ale túto 50 na 50 dobu nechápem🫣🫣🫣
@zmrzlinka8 "pekne sa ukazuješ, čo si zač." a co take, teraz som zvedavy, co z teba vypadne. Som zo skupiny muzov, ktori platia vo vztahu viac, ale nemaju potrebu platit vsetko, lebo bambulka je leniva a na vsetko sa ohana, ved ona v zivote rodi, tak uz nic nemusi. A ze taka o mna nestoji, mi je srdecne u p..., lebo je to vzajomne.
@anonym_d7d72f si zač to, čo máš v hlave a akým spôsobom premýšľaš. Že ak zena nepracovala, tak vraj preto muz mohol byť jej nadradený, nerespektovat ju , nevážiť si a dokonca aj biť, veď tak to bolo v minulosti? Nie nebolo to tak preto, že žena nepracovala, ak k tomu niekde dochádzalo a ak k tomu dochádza aj dnes, je to charakterom toho konkrétneho muža. Aj v minulosti boli dobrí muži a aj dnes sú, ale nie sú to takí ako ty, ktorí vidia iba obal ženy, či je mladá a krásna, ale takí, ktorí v nej vidia oveľa viac, čo si dokážu vážiť a milovať.
@anonym_d7d72f si zač to, čo máš v hlave a akým spôsobom premýšľaš. Že ak zena nepracovala, tak vraj preto muz mohol byť jej nadradený, nerespektovat ju , nevážiť si a dokonca aj biť, veď tak to bolo v minulosti? Nie nebolo to tak preto, že žena nepracovala, ak k tomu niekde dochádzalo a ak k tomu dochádza aj dnes, je to charakterom toho konkrétneho muža. Aj v minulosti boli dobrí muži a aj dnes sú, ale nie sú to takí ako ty, ktorí vidia iba obal ženy, či je mladá a krásna, ale takí, ktorí v nej vidia oveľa viac, čo si dokážu vážiť a milovať.
@zmrzlinka8 aky obal? o com to tocis? Ak zena da prednost niekomu, co jej plati, na mna sa vyserie a potom, ked je stara, pride za mnou s ponukou na vztah, tak seriem na nu rovnako ako ona predtym. Staci to takto.? Davam spat, co som dostal. Nezaujem a reci, ako treba davat sancu niekomu, kto ju nedal, ma nezaujimaju.
Ta zena sa zaujimala o tvoje vnutro a obal, ked sla sukat s inym, lebo jej platil dovolenky?
@zmrzlinka8 aky obal? o com to tocis? Ak zena da prednost niekomu, co jej plati, na mna sa vyserie a potom, ked je stara, pride za mnou s ponukou na vztah, tak seriem na nu rovnako ako ona predtym. Staci to takto.? Davam spat, co som dostal. Nezaujem a reci, ako treba davat sancu niekomu, kto ju nedal, ma nezaujimaju.
Ta zena sa zaujimala o tvoje vnutro a obal, ked sla sukat s inym, lebo jej platil dovolenky?
@anonym_d7d72f hovorí z teba len to tvoje urazené ego, lebo ťa v minulosti nejaké ženy odmietli. Mal by si sa už nad to povzniesť a nehadzat všetky ženy do jedného vreca. Tvoj problém, aké ženy si si vyberal. Zrejme si sa díval len na krásu a nie na charakter.
@orisker ja nie, ja mám normálneho chlapa, výrobu detí sme si vždy užili😉 Ale samozrejme, že táto možnosť už tu dávno je. Penis na otehotnenie ženy dávno nepotrebujú👍
@tiezjedna ,
taká, ktorá ho nepotrebovala vôbec, bola iba jedna, vraj pred vyše dvetisíc rokmi.
Ostatné ho potrebujú doteraz, lebo potrebný materiál sa nezhmotní v chladničke.
🙂
@zuzana76 Ja som viackrat zazil, ze v 20tke nemala zaujem a v 30-40r ano. Lebo v 20tke ten muz vyzera este soplavo, je este len student, nema peniaze, karieru,... Tak si vyberie o 5 rokov starsieho, co uz robi, ma peniaze,...Ale v 30tke je uz zaujimavy, Druhy pripad je menopauza. Jeden den mas 40, dobre vypadas, 5 napadnikov, just vyberies ineho. 45r, zena zostarne behom roka o 5 rokov, vzhladovo spadne z 100% na 50%, je z nej stara tetka, pribera. A zrazu je ten, co si ho este pred par rokmi nevsimala, zaujimavy. Aj to sa mi stalo. Ale ona uz nie je zaujimava pre neho... Ak myslis, ze to nie je pravda, skoc do diskusii o menopauze ... co vsetko sa zacne po 40tke kaslat.
@anonym_d7d72f ja ti nechcem kaziť ilúzie ale moja mama má 58 a má postavu lepšiu ako niektoré 20ny.. cvičí celý život pravidelne teraz ako je staršia iba 3x do týždňa a dbá na stravu.. oblieka sa nádherne. Má spravené zuby, chodí ku kaderníčke, má pekné blondavé vlasy a vyzerá fakt skvelo.. Mnohí neveria ani koľko má rokov a nie je jediná ktorú takú poznám
@anonym_d7d72f ja ti nechcem kaziť ilúzie ale moja mama má 58 a má postavu lepšiu ako niektoré 20ny.. cvičí celý život pravidelne teraz ako je staršia iba 3x do týždňa a dbá na stravu.. oblieka sa nádherne. Má spravené zuby, chodí ku kaderníčke, má pekné blondavé vlasy a vyzerá fakt skvelo.. Mnohí neveria ani koľko má rokov a nie je jediná ktorú takú poznám
@anonym_cfd1a8 v tom pripade nevies, ako funguje evolucia a muzsky mozog. Tu stranku, ako sa dostat k co najviac peniazom na vychovu deti, tu chapete velmi dobre, az prilis. Muzsky mozog pracuje, ako ma. Obzera sa za plodnymi babami, 20-45r,nema stracat cas s neplodnymi (po menopauze).
60 rocna moze byt vyfitkovana, ako chce, ale ten chlap na nu proste nema chut ...
Staroba funguje, ze sa dvaja daju dokopy, spolu zostarnu, lebo maju spolocnu historiu, spolocne deti,.... Nie su spolu preto, ako kedysi, ze su si atraktivni. Stara ciperka uz noveho partnera prilis neoslovi. A tak to ma byt. Aby plodna zena mala na vyber viac vhodnych a zabezpecenych muzov, mladych aj starych, ked chce dieta, tak jej tie stare nesmu robit konkurenciu. Keby muzi palili za starsimi a neplodnymi, miesto za mladymi a plodnymi, tak ludia davno vymru .. To iste keby zeny mali deti s neschopnymi a chudobnymi muzmi, tak deti len tazko preziju.

@anonym_d7d72f ale ja nikoho nehladam a keby som nenasla chlapa, co mi vo vsetkom vyhovuje, tak by som sa nevydala tiez, jednoducho to nemam za potreby, ak by sa teraz nieco stalo, tak by som tiez zostala sama, naco uz teraz na starobu si zavesit chlapa na krk?
@zuzana76 Tak preco to tu rozoberame? 🙂 Ty uz nikoho po 50tke nechces, muzi nechcu stare zeny, ktore s nimi predtym neboli a vsetci su tym padom spokojni a stastni. 🙂