icon

Ktorá z nás dopadla horšie?

6. aug 2025

Som sklamaná a smutná a po dnešnom rozhovore s kamoškou aj rozhorčená.
Aby som nejak opísala situáciu, ešte pred mesiacom som bola šťastná, zaľúbená a zasnúbená, iba pár mesiacov pred svadbou, začali sme s prerábkou bytu , snažili sa o dieťa. Potom som zistila že snúbenec ma podviedol. Baba ktorá zdvyhla jeho mobil nezatajila nič. Nikdy sme sa nehádali, nič tomu nenasvedčovalo. Zrušila som zásnuby a aj keď sa snažil, vlastne sa stále snaží nedokážem mu odpustiť.
Kamoška je tiež sama, partnerom sa občas pochytila, tvrdí že nič vážne ale po jednej hádke ju vyhodil z bytu. Už ďalší týždeň tam bola nasáčkovaná iná baba. Tiež tvrdí že netušila čo partner plánuje a že boli v tom vzťahu na konci už traja.
Podľa nej ja som pochodila dobre a nemám sa sťažovať lebo .môj ex sa chcel ku mne vrátiť ,žiadal má o odpustenie a ona pochodili tak zle lebo keď sa po pár dňoch po rozchode išla za chlapom v domnení že emócie už vychladli našiel u neho inú.

Strana
z2
evazhoufova
6. aug 2025

Správny prístup holky! Len sa pretekajte ktorá je na zom horsie👍👍👍

dskjhfdlkdjhl
6. aug 2025

@anonym_autor Je uplne zbytocne zamyslat sa nad tym, ktora dopadla horsie. Treba sa zamerat na buducnost a poucit sa z toho, co sa stalo. Hlavne sa k tym dvom nevracat, ani jedinou myslienkou-proste to boli vadne kusy.

bystrozraky
6. aug 2025

@anonym_autor Otázka je: ktorá z vás pochodila horšie? Musím ti povedať, že to nie je súťaž 🙂 Tvoja kamoška ti hovorí, že nemáš byť sklamaná a smutná, lebo ťa chce utešiť. Problém s tým je ten, že pravý opak je pravdou. Ty máš byť sklamaná a smutná – veď ste mali pred svadbou a snažili ste sa o dieťa, a sklamal ťa človek, ktorému si najviac verila. Chlapi veľakrát berú bokovky ľahkovážne. Takže buď smutná. Buď pokojne tá najsmutnejšia osoba na svete. Len tak ten smútok môže prejsť. Nedrž ho, nechaj mu voľný priebeh. A potom, keď budeš pripravená, tak buď opäť šťastná. Nech je tvoje rozhodnutie akékoľvek, bude to to najsprávnejšie, aké môžeš v danej chvíli spraviť. Prajem veľa šťastia.

rozculena
6. aug 2025

@anonym_autor horšie je na tom ona,leba nemá sebaúctu,na rozdiel od teba....

tykat
7. aug 2025

@anonym_autor je uplne jedno ktora ako pochodila, tu sa nemate co pretekat, ktora je na tom horsie.

dadis
7. aug 2025

Obe ste pochodili velmi dobre, pochopite neskor..

sova7
7. aug 2025

Každá ste dostala kopacky a ako prave ženy miesto aby ste si boli oporou a spolu nadávali na tých dvoch vadnych kusov ešte budete medzi sebou súťažiť ktorá to má viac posratym navrch 🤦počuli ste už o tom že život nie je hitparáda v utrpeni? Každá ste na tom úplne rovnako. Našli ste si chlapov čo žijú heslom "Žiadny chlap nedokáže pretiahnuť všetky ženy. Ale každý by sa o to mal aspoň pokúsiť! "

sova7
7. aug 2025
@13uzivatelka11

😀 koľko máte rokov?16?

@13uzivatelka11 12 🤣🤣

anonym_39ab38
7. aug 2025

@anonym_autor tvoja kamoska to ma omnoho horšie, lebo ju ex vyhodil z bytu a ona śla nie že len po veci si k nemu šla, ale ona šla pozrieť či nevychladol. Čiže je vlastne otvorená aj takejto “komunikácii” a riešeniu konfliktov. Z hľadiska jej nízkeho nastavenia hraníc to má teda omnoho omnoho horšie a do budúcna aj bude.

motylik2559
7. aug 2025

No podla mna to mate obe na hovno asi rovnako, obe vas podviedol chlap, co horsie este moze byt? A na tvojom mieste by som mu sancu ani nedavala, lebo dovera v prdeli a stale budes mat niekde v zadu v hlave ulozene co sa stalo a ver,ze toto je snad este horsie takto zit s tymto pocitom, nez ked tvoju kamosku on vyhodil, ona sa z toho oprasi casom ale uz nebude musiet zazivat co ty vo vztahu s nevernikom🤷‍♀️ Takze si vyber, ktora je na tom horsie uz ked potrebujes v takejto veci sutazit...inak neprides mi kompletna,ked mas takuto otazku🤷‍♀️

kiki68
7. aug 2025

Sutaz, ktora ma vacsieho ko* 😂😂😂 Obidve, same shit different day

martinka17
7. aug 2025

Tvoja kámoška dopadla omnoho horšie. Ty si mala možnosť voľby a komunikácie, ona bola doslova odkopnutá.

anonym_39ab38
7. aug 2025

A na druhej strane, ty si mala postupujúci vzťah, zdravo napredujúci s plánmi do budúcna a ak oni dvaja len boli a boli tak dlho, tak u teba by som osobne viac ľutovala ale stratu času a tak sklamanie. No je to na zaplakanie ako niektorí muži vnímajú dnes ženy ako ľahkonahraditeľné VECI. Bola tu téma, či mať deti v nefunkčnom vzťahu. Chcela by som vidieť, kto má dnes ten fungujúci vzťah.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
pikachu999
7. aug 2025

Wtf to čo za téma

anouschka5
7. aug 2025

Uff teda máte starosti - to čo si egíčka škrabkáte kto dopadol horšie ??? Namiesto konštruktívnych riešení ????

Strana
z2