Ktoré ženy priťahujú mužov viac?
Žena, ktorá nepúta na seba príliš veľa pozornosti. Nie je šedá myš, je sabavedomá ale tajomná. Má určené hranice, vyžaruje z nej sila a tajomnosť... Alebo žena, ktorá je energetická, spoločenská, veľa sa smeje kľudne aj hlasno na verejnosti, je otvorená. Vyžaruje z nej radosť a hravosť.
záleží čo muži vlastne chcú...ak len flirtovať a popr. k tomu nezáväzný sex tak jasné že dáma č.2 ... ľahšia korisť
Mňa priťahujú ľudia ktorý nie sú ani extrem jedna ani extrem 2,
Ale veď každý chce niečo iné,toto zas taká otázka
Obidve
na kazdu kravu skoci byk ... alebo sto ludi 100chuti... otazne je akeho muza chces pritahovat ty a na co pritahujes muzov .. ci na vztah alebo jednu noc etc ...
Podľa mňa záleží, aj v akom veku ... Ja som číslo 1 a moja kamoška z puberty bola číslo 2 ... Všetci z nej boli hotoví, o mňa nikto nezakopol (našťastie 😃) ... Keď sme boli staršie, tak sa to obrátilo ...
Ale áno, platí aj 100 ľudí,100 chuti ...
@deti95060810 nemas pravdu vobec. Vesela extrovertka neznamena radodajka.
By si sa divila co dokazu sive mysi. Ked som to zistila, sanku som nezavrela tyzden.
@babulkomale ano ano ano ,uplne suhlasim 😃
Extrovertka je zväcsa vzdy uprimna, otvorena a clovek vie co od nej cakat. Sice na druhu stranu, samozrejme na vela ludi posobi hoc ako ( co moze byt dotycnej uplne jedno).
Tu uplne sedi ze ticha voda brehy myje
@deti95060810 preco lahsia korist? Zato, ze je atraktivna a extrovertna? Co to ma spolocne s radodajkou? Nemas pravdu.
a aký je tvoj problém či čo riešiš??
Niektorých chlapov priťahujú záhadné femme fatale - iní sa ich boja. Niektorých priťahujú energické ženy, činorodé, ukecané, zábavné. A ďalší zase rád vyskúša všetko možné aj nemožné a napokon sa usadí pri šedej myške, s ktorou prežije pohodový pokojný život.
Najlepšie je, keď je žena sama sebou. Lebo pretvárka napokon aj tak vyjde najavo, a to sa potom ťažko dáva do poriadku.
Podla mna sa im pacia pekne zeny,, teda tie, ktore su im sympaticke,, ,, jasne taka vesela hlucna kopa zaujme hned,, ale ak sa muzovi nepaci,, po prvotnom zaujme to konci a ocami patra dalej,, ,, a kludne moze skoncit aj pri tej sivej myske, ktoru si predtym vobec nevsimol,,,,,
To podľa mňa záleží od povahy muža. Každý mame iné preferencie. To, že možnosť číslo dva skôr upúta pozornosť ešte nemusí hned znamenať, že to každému imponuje.
Odvážna rebelka so zmyslom pre humor, ktorá je schopná nejakého citu. Niečo ako Emily Blunt vo filme Wild Target.
Zlatík, energetický môže byť nápoj, žena skôr energická
To co je za otazka? Kolko mas rokov? 🙉
Ale to je uplne vec vkusu. Ja som skor ten druhy typ, na nezaujem muzov sa stazovat nemozem. Na druhej strane nasli sa aj taki, ktori mi povedali, ze som prave malo tajomna. Niekto chce to, niekto zase nieco ine.
ta, ktora lepsie vyzera (sam chlap by to lepsie nenapisal')
Z toho čo si vymenovala ma zaujala len radosť a hravosť. A možno len tá radosť. Energickosť mi vadí. Šedá myš kľudne môže byť, ak nie je taká pri mne. Sebavedomá áno, len neviem či správne chápeme obaja čo je to sebavedomie. Podľa mňa to je vedomie si seba a svojich kvalít aj nedokonalostí. Vedomie si svojich nedokonalostí a ich priznanie si je znak sebavedomia. Speváci v rychlej rote superstar určite nie sú sebavedomí. Tajomná ma môže priťahovať len prvý deň. Potom by mi to šlo už na nervy. Nemusí hneď o sebe všetko prezradiť ale byť tajomný a tým zaujimavý stačí ak dotyčná odpovie len na to na čo chce odpovedať. Vie povedať áno aj nie. A rozhoduje sa slobodne nie ako ja chcem. Nebojuje so mnou a nevníma ma ako muža ktorého musí niečím zaujať, ale ako šancu sa zahrať. Ako keď nájde opusteneho psika alebo vlčiaka a dá sa s ním do reči. Možno si ho nechá možno nie. Divné prirovnanie ale chcel som skĺbiť prírodu a vzťah. Pes alebo mačka kombinuje oboje. Energická áno ale kedy? Pri zoznamovaní to je nanič. Ak je zapálená za dobrú vec tak áno. Energická keď ide pomôcť psikom v utulku a hnevá sa na ich predošlých majiteľov. To beriem. Spoločenská? Super. Ale to ako že vymetá diskotéky, je hviezdou večierka? Každý o nej rozpráva? To nie. Vraj muži milujú blondíny, pretože vynikajú voči iným ženám. Mne stačí, že je iná. Je pekná ale má dlhý nos? Super. Je pekná ale má krivé uši? Super, milujem ženy s nejakou tzv. chybou krásy. To je tá blondína. Spoločenská neznamená že sa dá s každým do reči ale že sa vie venovať aj inym ľuďom. Nie len sebe, nie len mne. A hlasná na verejnosti a smeje sa hlasno? Nie to nemusím. Od takej ruky preč. Som skôr introvert. Ale niekto by takú chcel. Áno vie sa zasmiať a má zmysel pre humor. To beriem. Ale zmysel pre humor sa nemusí prejavovať smiechom. Môže to byt napriklad irónia, doberanie si ma, vedieť si urobiť srandu zo mňa aj zo seba. To áno.
Niekoho taka, druhého zas onaka...keby všetci muži mali rovnaký meter, tak to by sme dopadli...tiež nechápem ako sa toto niekto môže pýtať, čo človek, to iný záujem.
take co su pekne, mile, nestratili zenskost, zaroven su pricetne a take co sa emocne nezosypu pri prvej prkotine 🙂
Záleží od povahy muža každý je iný, keď je chlap introvert co cely deň sedí doma za PC nebude si hľadať ženu ktorá ma rada spoločnosť a všade ju počuť.
Ja som extrovert milujem spoločnosť, zábavu a môj muž je desať krát horší ako ja, takže obidvaja mame okruh ľudí okolo seba zo skupiny 2, neviem si predstaviť, ze by mal byť s nejakou tichou šedou myškou, lebo by sa s nou unúdil a ja takisto si neviem predstaviť takého chlapa.
Takže všetko záleží od povahy toho muza

Mna celkovo ,,pritahuju" viac ludia cislo 2 ktorych popisujes v statuse, ja sama som taka, vsade ma je pocut,vidiet,milujem spolocnost a som energicka.
ALE je xy ludi ktorych pritahuje pravy opak