Lev ako partner: Aké sú jeho povahové črty?
Ano viem ze povaha cloveka nezavisi len od znamenia, ale od vela inych veci. Ale aj tak, vela povahovych crt sedi na ludi podla znameni aj co poznam ludi okolo seba. Zaujima ma, tie co mate partnerov, manzelov alebo poznate muzov v tomto znameni. Ake maju povahy a aki su vo vztahoch? Ja som s tymto mojim levom par mesiacov, no stale su veci, na ktore som si uplne nezvykla. Tak ma zaujima, ci je to fakt aj v tom znameni alebo v inom. Celkovo ma to zaujima na co sa pripravit aj do buducna. Dakujem za vsetky postrehy ☺️
V mojom okoli je ich vela a moja skúsenosť je, že sú to arogantní egoisti. Maju radi len seba a otocia sa za každou sukňou. Ale každý si musí urobiť názor sam.
@anonym0001 ano nazor si kazdy musi spravit sam to mas pravdu. No pooravde tiez ked som tohto spoznala, myslela som ze je namysleny. No uz ako ho poznam lepsie, viem ze vobec. Vo vela veciach pozera hlavne na moju spokojnost aj co sa tyka intimnych zalezitosti, vzdy pozera najprv na mna. A to som nezazila nikdy pri ziadnom doterajsom partnerovi 🙂
Milujú hlavne seba, trpia narcizmom. Moja skúsenosť. Ak ho dokážeš vychvalovať a neprotirečiť mu, ale vždy s ním súhlasiť, tak si budete rozumieť.
Veľa ľudí verí na znamenia, no keby to je ozaj pravda, my s mužom by sme sa po zabíjali. Sme dvaja blíženci, narodený v rovnaký deň🤣🤣
@lucia13022023 to je zaujimave mate peknu zhodu ☺️ teraz nenarazam na znamenie ale ze ste narodeni v rovnaky den.
ja som vodnár a lev je opozičné teda protichodné znamenie vodnárom.A teda poznám ich požehnane aj žien aj mužov.Oco je lev,potom poznám vela žien levíc aj z rodiny alebo okruhu známych.Proste skoro každý ak nie slnečný tak tam má ascendent.Ale pre mňa nočná mora.Tvrdohlavý,vychvalovačný,čo som ja to som ja,len by sa predvádzali a to je jedno či chlap alebo žena.Radi sú stretobodom pozornosti.Ja povahovo iného leva ani nepoznám ako tento typ. Kto hej tak klobúk dole.A majú radi peniažky a luxus radi sa tým prezentujú.Toť vše.Ja ich moc nemusím aj tak sa na mňa stále lepia ani ich nevyhladávam.Už mi to lezie až na nervy.Lebo zaručene ak niekoho nového spoznám tak je to další lev alebo levica😀ospravedlňujem sa ak som nejakých levov urazila🙂
@liusa82 haha tak vies ako to niekedy byva ze clovek pritahuje presne to co nechce asi 😂
Všetko je o tom čo si dokážeš pripustiť ja som zo sestrou rovnaké znamenie s vermi sme úplne rozkošné teraz sme už 6 rokov v takom stave že sa vôbec nebavíme a mám doma aj dvoch synov škorpiónov a sú tiež úplne ini a levy sú ťažké povahy ale najhorší je asi býk ten je najhorší aké ten to ma v sebe vidí ken seba a nikoho iného
Pozerala si aj ascendent ? Mimochodom, ako si sama napísala, vôbec to nemusí byť tak, že si nebudete sedieť, jedine možno pre pannu nebude nikdy nikto dokonalý a v kuse bude hľadať chyby, ale aj to je len podľa nejakého zverokruhu pričom realita môže byť úplne inde. Vo všeobecnosti sa ale hovorí že vzduch k ohňu a zem k vode, no určite nájdeš plno šťastných párov, na ktoré to nesedí. Možno vo vašom vzťahu niečo neladí a tak hľadáš príčinu, či nie ?
@milos81 mala.som predtym priatela pannu a podla vsetkych konstalacia idealny par. Bolo tomu tak ale to hladanie chyb a vecna kritika na moju osobu mi liezla na mervy po case plus ine veci. Nedajboze som ho ja zs nieco skritizovala to uz neuniesol. No lev sa v mojom zivote objavil po prvy raz a pride mi taky uplne iny nez ostatni muzi doteraz. Najprv mi tiez prisiel namysleny. Zaujima ma ci je to aj u inych tak a co zistujem aj z okolia plus dnes tu tak to na nich vela veci sedi. Vela ludi jeveri znameniam vobec. No ja som rak a naladova a emotivna som dostatocne..plus intuicia..rodina je pre mna vsetko. Bola som taka aj predtym nez som.si to niekde precitala o svojom znameni. Neplati to uplne na kazdeho ale ma to nieco do seba. Netreba vsetko comu celkom nerozumieme spochybnovat 🙂 ani vykladu z kariet som nikdy neverila, az mi jedna baba spravila taky vyklad ze som usta otvarala..nevedela o mne dokopy nic..takze tak
@milos81 ked hovoris o tom ze zem k vode tak ja som voda a napriklad lev je ohen a to tiez vela ludi hovori ze tam je velka pritazlivost ale vztahy komplikovane. Moze byt nemusi. Je to o tom ako dokazu dvaja spolu komunikovat a robit kompromisy. No aj tak tie veci su zaujimave pre mna. Neviem preco ale je to tak
autorka ale lev a rak sú znamenia po sebe idúce v zverokruhu možno preto si celkom dobre rozumiete.Ja si celkom rozumiem ešte s rybami aj kozorohmi to je zas popri vodnárovi.Mám rada moje vzdušné znamenia teda blížencov,váhy,strelcov aj baranov z ohnivých tiež, panny ako ktoré, rakov ani býkov velmi nestretávam ale ten lev je pre mňa ozaj dielo😀
@autorka Ja som už dlhší čas sám a tak som toho viac čítal aj o tomto, aj o životných číslach a čínskych znameniach, tie samé o sebe sú podľa môjho názoru najpresnejšie, keďže vychádzajú z pozorovaní. Aj životné čísla sú celkom presné, vidíš to v okolí na šťastných alebo rozpadnutých vzťahoch.
Lev je špecifické znamenie, ale ak poznáš ascendent, vieš z toho vyjsť, len na to musíš poznať aj hodinu a minútu narodenia
Napríklad môj otec vôbec nebol typ, že by si nejako všímal ženy a nebodaj s nimi flirtoval. On bol stará škola. A vyslovene neznášal ženy vyzývavé a vulgárne.
@anos18 no možno mamina má ascendent teda hodinu narodenia v levovi dá sa to možno aj tak vysvetliť.Ani by ma to neprekvapilo keďže je to opozičné znamenie ako aj vyššie píšem tie zvyknú byť dosť často ascendentmi ale aj nemusia to je jasné🙂 tam je toho strašne vela rôzne kombinácie niečo prebíja viac,niečo menej to je na dlhé vysvetlovanie
Ja som strelec a sedí na mňa tento opis leva co tu čítam. To len taka slaba a nic neznamenajuca vsuvka k znameniam 😀
Lev potrebuje neustalu pozornost,ak ju nema,sprava sa urazene. On je panom vsetkeho,krajsieho,lepsieho,mudrejsieho,sikojnejsieho ... od neho niet . Mame v rodine leva a mala som aj kamosku levicu a uprimne,ja tieto povahy nezvladam. Ty si rak,citlivejsia povaha,neviem,ci ho aj ty zvladnes. Lev je neskutocne narocny na seba aj okolie pri nom pohodu nezazijes.
ked si rak, skor by som sa zamerala na bykov, ryby, skorpionov. mozno aj kozorozcov, leva omrzis, raci su prilis "uplakane" znamenie, a lev potrebuje obdiv a uznanie, a chce byt stredobodom pozornosti
My to mame opacne ja som lev a manzel je rak 😊
@marca12 no uvidime ako to bude. Na zaciatku som ja nechcela ani pocut o vztahu, on ma uhanal. Aj som mu hovorila ze povahovo si nebudeme asi sediet ale vidi to inak 😂 zatial si vieme spravit aj pohodu spolu, nazorovo sa zhodneme. Ja som ta co ma rada aj cas osamote no on je v tomto iny, chce byt vacsinu volneho casu so mnou, ale.toleruje moje chvilky osamote. Sama som zvedava ako to bude dalej pokracovat

@tilly to je v poriadku, podla mna na nikoho nikdy nesedi vsetko..