icon

Má manžel obdarovať svoju manželku na Deň matiek?

Dnes o 04:40

Ahojte. Chapem, že nie kazdy oslavuje tento sviatok, ale tie čo áno, tak potrebujem vedieť váš názor.
Mažel poslal za mnou deti s 9 ružami, ktoré kúpil, ale on sám mi ruku nepodal a ani neobjal, všeobecne za mnou neprišiel. Keď som ho tým konfrontovala (ano, minuly rok aj pred minulé bolo všetko ok) tak mi povedal, že sak ja nie som jeho mama, on dal mame tiež kvety, že prečo by mal davat mne. Hovorim, lebo som matka tvojich deti. Viac sa mi nevyjadril ..

Strana
z3
anonym_8ac576
Dnes o 09:29

Podľa mňa on celý spojokný ako to pekne vymyslel, že aké milé, že deti prišli s ružami a ty riešiš toto... ja by som išla za ním, pobozkala a vyobíjmala jeho, že ďakujem, aby vedel, že si vážim, že na mňa myslel 🙂

januska12323
Dnes o 09:32

@anonym_autor takže ste mimo domu, on na teba myslel, zabezpečil kvety, poslal za tebou deti a ty na neho vybehneš lebo sám ti nedal nič? Mala si poďakovať a objať ho sama.

nicegirl369
Dnes o 09:55

@anonym_autor to sú problémy kokos. Toto naozaj musíš písať na koníka? Ak máš šťastné manželstvo, bud spokojná a nerieš takéto hlúposti.

anonym_3bbb3b
Dnes o 10:22

Tak za mňa takto.Ja dostávam kvety na meniny,MDŽ(áno sme staromódni🤣)narodeniny a hocikedy keď sme na nákupoch mi muž povie ak chceš si kúp kvety-hlavne tieto jarné.Ale na deň matiek mi tiež dá kvety,ja mu vždy poviem že som neni jeho matka.A on ale si matka mojích detí a si skvelá matka.Netrvám na tom aby mi ich dával ale poteší.Ja by som to neprežívala tak.Áno keby nedal deťom kvety alebo teda aj sladkosť ako kto má,to by ma troška trápilo.

gab1sol
Dnes o 10:27

A možno kvety od detí boli včera kvôli vášmu cestovaniu a objatie, bozk a poďakovanie od muža malo prísť ráno v tento deň. Ale po tom, čo si ho konfrontovala, si to možno rozmyslel. 🤷‍♀️😁

loliki
Dnes o 11:08
@gab1sol

A možno kvety od detí boli včera kvôli vášmu cestovaniu a objatie, bozk a poďakovanie od muža malo prísť ráno v tento deň. Ale po tom, čo si ho konfrontovala, si to možno rozmyslel. 🤷‍♀️😁

@gab1sol Už sú odcestovaní. Asi ju muž zobral vrátiť naspäť svokre.

anonym_ada0ea
Dnes o 12:42

@anonym_autor postaral sa aby ti tvoje deti zablahoželali aj s kvetmi. A to co ti povedal je v poriadku, nie si jeho matka. Je deň matiek, nie manželiek, tak nehysterči.

Strana
z3