icon

Má manžel obdarovať svoju manželku na Deň matiek?

10. máj 2026

Ahojte. Chapem, že nie kazdy oslavuje tento sviatok, ale tie čo áno, tak potrebujem vedieť váš názor.
Mažel poslal za mnou deti s 9 ružami, ktoré kúpil, ale on sám mi ruku nepodal a ani neobjal, všeobecne za mnou neprišiel. Keď som ho tým konfrontovala (ano, minuly rok aj pred minulé bolo všetko ok) tak mi povedal, že sak ja nie som jeho mama, on dal mame tiež kvety, že prečo by mal davat mne. Hovorim, lebo som matka tvojich deti. Viac sa mi nevyjadril ..

Strana
z3
anonym_8ac576
10. máj 2026

Podľa mňa on celý spojokný ako to pekne vymyslel, že aké milé, že deti prišli s ružami a ty riešiš toto... ja by som išla za ním, pobozkala a vyobíjmala jeho, že ďakujem, aby vedel, že si vážim, že na mňa myslel 🙂

januska12323
10. máj 2026

@anonym_autor takže ste mimo domu, on na teba myslel, zabezpečil kvety, poslal za tebou deti a ty na neho vybehneš lebo sám ti nedal nič? Mala si poďakovať a objať ho sama.

nicegirl369
10. máj 2026

@anonym_autor to sú problémy kokos. Toto naozaj musíš písať na koníka? Ak máš šťastné manželstvo, bud spokojná a nerieš takéto hlúposti.

anonym_3bbb3b
10. máj 2026

Tak za mňa takto.Ja dostávam kvety na meniny,MDŽ(áno sme staromódni🤣)narodeniny a hocikedy keď sme na nákupoch mi muž povie ak chceš si kúp kvety-hlavne tieto jarné.Ale na deň matiek mi tiež dá kvety,ja mu vždy poviem že som neni jeho matka.A on ale si matka mojích detí a si skvelá matka.Netrvám na tom aby mi ich dával ale poteší.Ja by som to neprežívala tak.Áno keby nedal deťom kvety alebo teda aj sladkosť ako kto má,to by ma troška trápilo.

gab1sol
10. máj 2026

A možno kvety od detí boli včera kvôli vášmu cestovaniu a objatie, bozk a poďakovanie od muža malo prísť ráno v tento deň. Ale po tom, čo si ho konfrontovala, si to možno rozmyslel. 🤷‍♀️😁

loliki
10. máj 2026
@gab1sol

A možno kvety od detí boli včera kvôli vášmu cestovaniu a objatie, bozk a poďakovanie od muža malo prísť ráno v tento deň. Ale po tom, čo si ho konfrontovala, si to možno rozmyslel. 🤷‍♀️😁

@gab1sol Už sú odcestovaní. Asi ju muž zobral vrátiť naspäť svokre.

anonym_ada0ea
10. máj 2026

@anonym_autor postaral sa aby ti tvoje deti zablahoželali aj s kvetmi. A to co ti povedal je v poriadku, nie si jeho matka. Je deň matiek, nie manželiek, tak nehysterči.

domkakvet
10. máj 2026

@anonym_autor ano je to v poriadku, ved nie si jeho mama.

oliolijanka
10. máj 2026

A ty si podakovala jeho mame, ze ti v bolestiach porodila tak skveleho manzela?
@anonym_autor

milanemila
10. máj 2026

@anonym_autor nie muz nema gratulovat svojej zene na den matiek, na to su ine sviatky. Z mojho pohladu je ale pekne ak vedie deti k tomu, aby tento sviatok vnimali a nieco pekne pre svoju mamu spravili.

lindusss2016
10. máj 2026

Ja som dostala od deti darceky, ktore vyrabali v skole. Ziadne kvety, ani nic, co by pre mna kupil partner, akoze od nich. Na co? Co z toho? Moj partner kupil svojej mame zakusok, ktory ma rada, mne nedal nic, ani neblahozelal, ved nie som jeho mama a som rada, ze ma tak neberie 🤣 mali sme super sex, kedze sme pocas dna boli vynimocne sami doma, ani mi len na um neprislo sa lutostit kvoli dnu matiek 🤣 potom sa vratili deti, dali mi darcek, spravilo mi to radost, ale najma pre ich uprimne slova, ktore mi tam napisali, nie preto, ze potrebujem dostavat kytice 🙈

anonym_430ee0
10. máj 2026

ako by bolo na svete krásne keby boli take "starosti" ja som dostala pozornost od syna, od muza som neockavala nie som jeho matka

anonym_c6063d
10. máj 2026

A ved co sa take stalo?poslal za tebou deti s kvetmi,ved to je krasne.Viedol ich k tomu,ze ma mama (ty)sviatok.To ti nestaci?Akoze chapem,ze kazda to asi inak vnima,no napriklad ja som sla do vztahu uz s dietatom,so synom z predosleho manzlestva,ako rozvedena.Moj novy partner (dnes uz manzel)mi prinesol vecer po praci (uz sme spolu zili)vonnu sviecku,ze na den matiek.Ja vyvalene oci,ze ved ja nie som tvoja matka a on na mna,ale si mama a ja si ta za to vazim.Odpalilo ma...Dalsi rok sme uz mali svoje babo a na den matiek som bola vonku s jeho mamou a sestrou (svekra a svagrina).Prisiel opat z prace spoteny,unaveny,rovno za nami na ihrisko.V ruke mal zakusky,jeden pre svoju mamu,druhy,pre svoju sestru (tiez je mama,ma dieta) a mne povedal,laska pre teba nemam,viem,ze sladke nelubis.Absolutne ale ,ze absolutne mi ani nenapadlo,sa na neho hnevat,urazit alebo to nejak rozprplavat s kamoskami,ci na roznych forach.Ja som mu len povedala,dobre si spravil,i tak by som to nejedla a vies co?pre mna aj toto bol krasny moment,ze ten moj muz este aj na sestru myslel,ze je mama,ze jej venuje kolacik.Ja viem,aky je,aky je nas vztah a taketo banality,ma naozaj nebolia..

kacendana
11. máj 2026

Tiež si myslím že to čo spravil je ok. Na mňa si nikto ani nespomenul a ty sa trápiš že si dostala od detí kvety. On ti nemusí nič dať, je pekné že to takto urobil. Nie si jeho matka.

cimage
11. máj 2026

Mne deti dali obrazky a muz mi len zazelal pekny den matiek. Svojej mame dal kvety. Ja som neni jeho mama, preto neocakavam ziadne dary, ani kvety.

anonym_582b0a
11. máj 2026

@anonym_autor a prečo ťa to zamrzelo? Potrebuješ tieto prejavy? Bez toho nevieš/necítiš, že si ťa váži a má ťa rád? Ja si na tieto veci, gestá vobec nepotrpim tak pre mňa úplne nepochopiteľne vyšiluješ.

iwesska
11. máj 2026

Aj na Den deti budes robit sceny? On je dieta svojich rodicov,ty svojich,takze sa budete navzajom obdaruvat?🤔 V zivote som toto s muzom neriesila,trapne by mi bolo.

Strana
z3