icon

Má náš manželský vzťah budúcnosť?

stalasavec
6. júl 2025

Ahojte,
Chcela by som sa podelit o svoj problém.
S muzom sme spolu uz desať rokov,.mame dve deti, 5 a
2r.
Odkedy sa narodili deti, islo to medzi nami vyrazne k horsiemu. V poslednom case nulova intimita,.nasa komunikacia je akurát pozdrav. Velmi mi chyba z jeho strany zaujem, objatie, pusa len tak. On je veľmi pracovne vytazeny, pridava si aj pracu navyse, aby sme si udrzali nas zivotny standard na RD
, okrem toho velmi aktivne sportuje, je to velmi pekny a úspešný muz. Ma aj na mna extremne naroky, aby som bola neviemako.oblecena, upravena, vsetko absolutne tiptop, stale navarené,.tiptop upratane.
Po tejto stranke robim co.mozem, stale som ale kritizovaná.
S deťmi som prevazne ja, abh sa.mohol.venovat svojim pracovnym a.sportovym.aktivitam, pripadne ide niekam s kamaratmi von. Ja sa mu snazim to umoznit, zalezi mi na nom a jeho vyrovnanosti. Nedostavam vsak žiadnu vďaku,.len kritiku, nezaujem, chlad. Povedal,.ze sa citi vytazeny a nema.na.toto.kapacitu,.neciti.mlmentalne medzi nami puto a sme spolurodicia. Upadam z toho do depresie.
Este chcem povedat,.ze aj ja som myslim velmi pekna a czdy upravena zena, mam kam ist byvat ak by bolo treba, ale nechcem trhat rodinu, deti su na muža tiež naviazane.
Ma to podla.vas.sanci.ma.zachranu? Nikomu som o tom nepovedala nevhcem ludi zatazovat. Dakujem vopred za n

stvura
7. júl 2025

Akoze zena, sorry ale kam si klesla a este ho aj obhajujes. Toto co tu popisujes mas cestu k zruteniu. Ako sorry, za mna cele zle. Mas byt uzasna matka, milenka, upratovacka, kucharka, reprezentativna spolocnicka a pan si len luskne prstami ktoru z tychto tvojich tvari chce.
Troska prehodnot vase ulohy v domacnosti lebo o rok/dva ta vymeni za mladsi model. A neobhajuj jeho potreby, tvoje su kde akoze? Zabudla si ze ste v domacnosti dvaja ludia?

angeli121212
7. júl 2025
@stalasavec

Este dodam, ze povedal ze on sa stara o velmi vela veci, a ja sa staram.len o to ze som s detmi a o to aby mali co jest. (Teda inými slovami on sa predsa stará o vsetko a ja "iba o toto"). A tym padom on potrebuje ten svoj priestor

@stalasavec no . .... Ten tvoj manžel mi je čím ďalej tým menej sympatický... Vieš problém je aj to, že si ho do toho celého akoby nezapojila on si vždy niekde behá tak nemá ani predstavu čo to je to deti domácnosť atď. ... Vieš on bude vždy spokojný, však prečo by aj nebol.. má kariéru,hobby proste cíti sa dobre ale nemá ani predstavu ako to človeka psychicky aj fyzicky záťaží byť doma vždy v tom istom.... Ako ono to je presne tá daň za zdanlivo dokonalý život s neviem akou životnou úrovňou, že jeden alebo aj obaja sa zderú a pokazí to vzťah.. ono by to chcelo ubrať spomaliť prestať byť vždy top a užívať si jeden druhého ale pri tvojom mužovi to asi skôr nepôjde... Nechápem prečo potom neporieši upratovačku, opatrovateľku a bolo by...

lucka_ke
7. júl 2025

ty sa mu absolútne podriaďuješ vo všetkom, však on nie je sultán a ty jeho konkubína, ktorá čaká nalíčená a oblečená, kým si na ňu raz za týždeň nájde čas... mala by si byť rovnocenný partner, kľudne dieťa do jaslí a ty do práce na polovičný úväzok, aj on je rodič nech sa tiež stará

angeli121212
7. júl 2025
@stalasavec

@lb1984 on mi hovoril a zdoraznoval.ze peniaze co zarobi su predsa aj moje, atd, ja mam skor problem.s.tym ze si ich musim pytat. On mi ich posle len teda musim si vypytat.a ja mam s tym problem.

@stalasavec a ten komentár, že on sa stará o veľmi veľa vecí... Nehnevaj sa ale kecy... Tvoj muž by sa zas..al keby mal zvládnuť domácnosť a tú psychiatriu s deťmi a bol by všetko len nie tip top... Jednu vec mi povedz akože prečo ho tak šetríš? On nie je maľované vajce... Prečo žena má byť perfektná a muž nemusí?? Lebo on nie je ..otcovské povinnosti absolútne nezvláda a evidentne ani manželské

motylik2559
7. júl 2025

Ahoj, nehnevaj sa, ale pride mi to take uderene...on od teba ziada, aby si vyzerala tip top no napriek tomu sa mu tvoj vzhlad, ked sa upravis máli🤦‍♀️ Pises, ze si prides pekna, dbas o to...ale ja mam z tvojich pismeniek pocit, ze sa snazis byt taka tip tip len pre neho a potom, ked mu to je malo si z toho cela znicena. Podla mna neupravuj sa pre neho a podla neho, rob to pre seba tak, aby si sa ty citila dobre a komfortne. Clovek nedokaze byt denne ako modelka vystrihnuta z casopisu este aj pri detoch a domacnosti. A predpokladam,ze nemate pestunku, aby si sa denne o seba starala ako damicky z bulvaru. Toto rob hlavne pre seba, ty sa sama sebe musis pacit a ked jemu sa mali, to je jeho problem, nie tvoj. Druha vec je ta, ze naozaj si az priliz tolerantna, tak on si ide hocikedy hocico kupit, ide s kamosmi von, sportuje...dobre to,ze pracuje je ok, ved si na RD...ale aj on by mohol trochu viac zaujmu o domacnost prejavit🤷‍♀️ nemyslis? To,ze vas jeden den povedzme vezme na vylet s deckami, no bodaj by nie, je otec a este stale aj manzel...ale preco namiesto piva s kamosmi, alebo kam s nimi chodi nezoberie obcas teba, ze vy dvaja napr do kina, na veceru alebo len tak na prechadzku? Naozaj zijes ako v zlatej klietke...Co sa tych penazi tyka, tak ze ti ich dava ked si ich vypytas, tak vobec nemaj z toho zle svedomie, uvedom si, ze tie peniaze potrebujes rovnako tak ako on...mozno by nebolo odveci zvazit nieco aspon na pol uväzok aj z hladiska tvojej psychohygieny a spoznania novych ludi a deti do skolky dat. Ako by reagoval tvoj muz, kebyze nedajboze ostanes v nemocnici alebo by si chcela ist sama alebo s kamoskou na 10dni na dovcu? Pripadne ako by reagoval, kebyze mu navrhnes parovu terapiu? Ale celkovy dojem za mna je taky, ze sa mu az priliz vo vsetkom poddavas a tym padom si ta uz prestal alebo prestava vazit.

maruskat
7. júl 2025
@stalasavec

Je proste.velmi orientovany na vykon, ma extremne naroky na seba ale aj na mna. dostava sa mk ale len kritika

@stalasavec mne sa zdá,ze on je už nikde inde... nemá náhodou milenku? Mna by to neprekvapilo

glade22
7. júl 2025

Tak vy nie ste spolu rodičia...ty si rodič na 200 percentný úväzok a on je takmer slobodný muž

stalasavec
autor
7. júl 2025

Napr vcera mi hovoril ze sa cíti vyhoreto, lebo vela pracuje aby sme mali nejaky standard. Povedala som ci by nechcel uprednostnit radsej psychicku pohodu, a on na to ze nema psychicku pohodu lebo je tu furt bordel rozhadzane topanky, vsade pohadzane veci a on sa tu ptoom neciti ako doma - alebo keby som viac varila. Lenze ja mam pocit ze varim naozaj dost, snazim sa vsetko ako tak udrzat v poriadku ale su tu male deti ktore tu aktivne funguju..

stalasavec
autor
7. júl 2025
@motylik2559

Ahoj, nehnevaj sa, ale pride mi to take uderene...on od teba ziada, aby si vyzerala tip top no napriek tomu sa mu tvoj vzhlad, ked sa upravis máli🤦‍♀️ Pises, ze si prides pekna, dbas o to...ale ja mam z tvojich pismeniek pocit, ze sa snazis byt taka tip tip len pre neho a potom, ked mu to je malo si z toho cela znicena. Podla mna neupravuj sa pre neho a podla neho, rob to pre seba tak, aby si sa ty citila dobre a komfortne. Clovek nedokaze byt denne ako modelka vystrihnuta z casopisu este aj pri detoch a domacnosti. A predpokladam,ze nemate pestunku, aby si sa denne o seba starala ako damicky z bulvaru. Toto rob hlavne pre seba, ty sa sama sebe musis pacit a ked jemu sa mali, to je jeho problem, nie tvoj. Druha vec je ta, ze naozaj si az priliz tolerantna, tak on si ide hocikedy hocico kupit, ide s kamosmi von, sportuje...dobre to,ze pracuje je ok, ved si na RD...ale aj on by mohol trochu viac zaujmu o domacnost prejavit🤷‍♀️ nemyslis? To,ze vas jeden den povedzme vezme na vylet s deckami, no bodaj by nie, je otec a este stale aj manzel...ale preco namiesto piva s kamosmi, alebo kam s nimi chodi nezoberie obcas teba, ze vy dvaja napr do kina, na veceru alebo len tak na prechadzku? Naozaj zijes ako v zlatej klietke...Co sa tych penazi tyka, tak ze ti ich dava ked si ich vypytas, tak vobec nemaj z toho zle svedomie, uvedom si, ze tie peniaze potrebujes rovnako tak ako on...mozno by nebolo odveci zvazit nieco aspon na pol uväzok aj z hladiska tvojej psychohygieny a spoznania novych ludi a deti do skolky dat. Ako by reagoval tvoj muz, kebyze nedajboze ostanes v nemocnici alebo by si chcela ist sama alebo s kamoskou na 10dni na dovcu? Pripadne ako by reagoval, kebyze mu navrhnes parovu terapiu? Ale celkovy dojem za mna je taky, ze sa mu az priliz vo vsetkom poddavas a tym padom si ta uz prestal alebo prestava vazit.

@motylik2559
Mas pravdu ale zase upravujem sa sama pre seba hlavne, som tak odjakživa zvyknuta, chcem aby sa mi pacilo co vidím v zrkadle.
Ale teda..chcem este povedať ze ja niekedy naozaj rozmyslam ze keby som viac upratala, tak by to bolo lepšie...proste hladam chybu v sebe a ona len vo mne zjavne nie je. Cením si vase nazory.

stalasavec
autor
7. júl 2025

A teda, rodicia ho takto vychovali, ze mal 1000percentny servis vo vsetkom. Najprv ale to nebol vo vztahu problem, pred detmi neboli vycitky alebo prehnane kriteria na mna

newman1705
7. júl 2025

@stalasavec Na čo sa máš vlastne stale starať o seba byť Tip top, keď je tam nulova intimita a bývate len ako spolubývajúci?😱... Musí zahýbať podľa mňa, chlap nikdy nestratí záujem o intimitu podľa mňa... Pokiaľ za tým nie sú zdravotné problémy, alebo vysoký vek...

romiada
7. júl 2025
@stalasavec

Napr vcera mi hovoril ze sa cíti vyhoreto, lebo vela pracuje aby sme mali nejaky standard. Povedala som ci by nechcel uprednostnit radsej psychicku pohodu, a on na to ze nema psychicku pohodu lebo je tu furt bordel rozhadzane topanky, vsade pohadzane veci a on sa tu ptoom neciti ako doma - alebo keby som viac varila. Lenze ja mam pocit ze varim naozaj dost, snazim sa vsetko ako tak udrzat v poriadku ale su tu male deti ktore tu aktivne funguju..

@stalasavec tvoj muž je perfekcionista s vysokými nárokmi. Ale tie ma preto lebo rodičia pravdepodobne od neho nikdy nevyžadovali niečo doma okrem 100% výsledkov výkonu v škole, športe. Teba sa snaží vtesnať do tej istej role. Máš mu poskytnúť servis na to aby bol výkonný. Svoju spokojnosť podmieňuje Tvojimi službami, nie pohodou a láskou ktorá by mala vyžarovat z Teba keby si sa citila milovana len naozaj za to že si (a nie od vykonu) . Ty mu robíš protislužbu za prachy. Tvoje emócie sú kde? Môžeš sa pred ním vyplakat a úprimne mu povedať že aj Ty sa cítiš vyhoreta, nedocenena, nemilovana, neobjata, frustrovana z rutiny? Vieš úprimne bez mejkapu (doslova aj obrazne) predstúpit pred neho ? Obnažit sa a nebyť dokonalá? Pretože tvoj muž mi zaváňa obsedantno kompulzivnou poruchou bez štipky empatie. On môže byť unavený, ale Ty nie. Výmena úloh by mu prospela . Vy Ste zreli na manželskú poradňu ak chceš niečo zachraňovať. Ak nie je neskoro , a nemá milenku.

motylik2559
7. júl 2025
@stalasavec

@motylik2559
Mas pravdu ale zase upravujem sa sama pre seba hlavne, som tak odjakživa zvyknuta, chcem aby sa mi pacilo co vidím v zrkadle.
Ale teda..chcem este povedať ze ja niekedy naozaj rozmyslam ze keby som viac upratala, tak by to bolo lepšie...proste hladam chybu v sebe a ona len vo mne zjavne nie je. Cením si vase nazory.

@stalasavec Rozmyslas,ze keby si viac pratala? Podla teba upratujes tak,ze mate doma spinu alebo bordel napriek uprataniu? Dom ci byt nema byt sterilne prostredie ako v nemocnici predsa a pri malych detoch je normalne,ze neupraces vsetko na 120%. Podla mna aj toto ako rozmyslas uz z teba za ten cas urobil on, zial. To,ze si zvyknuta sa upravit je fajn, na tom nevidim nic zle, ale v tom prispevku si to opisala tak, ze aj ked sa pacis sama sebe, to co vidis v zrkadle, ale tvojmu muzovi sa to máli, tak si potom z toho frustrovana alebo znicena...a moj nazor je, ze by si nemala byt ked si so sebou spokojna...on ti tymto svojim sposobom podkopava sebavedomie, uvedomujes si to? Namiesto toho, aby ta pochvalil aka si dnes krasna ta kritizuje🤦‍♀️ pritom iní muzi by si isli oci vyocit aka si pekna, chapes co tym myslim? To,ze mal pri rodicoch full servis za to nemozes predsa ty, zober si, ze by to bolo opacne a ty ho zacnes kritizovat, ze vies co zmen uces lebo tento je uz obkukany, viac pohni pre domacnost lebo tiez tu zijes, venuj sa viac mne tvojej zene ako s kamosom na pivo a mozno sa ti budem aj ja zdat zamilovanejsia a krajsia a mozem menovat donemoty z vyplyvajucej temy...ako by sa on citil? Bol by este vzhladom na jeho vysoke ego, ktore by si mu podkopavala (ako on tebe v realite robi) este vobec s tebou alebo by sa nestitil ta kvoli tomu opustit a prispieval by len na deti? Nehnevaj sa co napisem, ale mam pocit taky, ze on ta ma sice rad ale nelubi/nemiluje ta..vsetko uz robi uz ako keby len z nejakej povinnosti a vobec ho neserie, ze ta jeho vyrokmi voci tebe neraz da dole do zleho psychickeho stavu. Skus mu navrhnut este tu parovu terapiu a ked ani o to nebude mat zaujem, tak si myslim,ze tam uz nemas co velmi spravit aby sa ten vztah napravil,lebo to by aj on musel mat o to zaujem a nejavi sa mi,ze by ho mal z toho co si napisala.

domkakvet
7. júl 2025

@stalasavec normalne bez problemov si pytaj peniaze, si predsa na rodicaku, je to normalne a deti mu nechaj a chod cvicit.

sense
7. júl 2025

A kedy má čas na rodinu? Ako môžu byť deti na neho naviazané keď je workoholik, popri Tom šport, kamoši? Kedy má čas na deti a ženu. A za ďalšie ok nemáte babky ale keď toľko pracuje tak hádam tých pár eur raz dvakrát mesačne na babysitterku sa nájde aby ste si mohli vyjsť. Len to by musel chcieť s on zjavne nechce

mischy00
7. júl 2025

Co je to mat štandard? Lebo ten ma mnoho ľudí a predsa su spolu a nežijú v práci. Na teba energiu nemá, ale na kamaráta si v pohode nájde 🙂.
Nuž, uz si len matka jeho detí, stratila si šmrnc milenky a priateľky, ako to bolo na začiatku.
Ja by som mu detičky pekne cez víkend nechala a isla si tiež za kamarátkou zmeniť myšlienky. Tvoj problém je ten, ze si myslíš, ze ked chlap zaraba, žena je uz len na to, aby mu slúžila. Ee.....porozmýšľaj nad sebou

stvura
7. júl 2025

@stalasavec inac, skusila si si po sebe precitat co pises? lebo je to piate cez deviate...a vsetky nase dobre mienene rady len ignorujes.
Daj si povedat lebo skutocne toto nedopadne dobre. Ked teraz sa mu mali, co bude ak pojdes do roboty? Ten poriadok, organizaciu nedas s tym co od teba vyzaduje. Tvoj cas sa este viac zuzi. Musis polavit - a to ti pisem ako matka troch deti (uz pubertiakov), vydata 20r. Ani zdaleka nie som dokonala a ani sa na taku nehram. Ked chcem sa nalicim, no castejsie nechcem 🙂, varim lebo moje deti by zjedli aj kona - ale zasa ak neuvarim si spravia oni alebo muz daco. Proste pohoda, no stres. Si si ho rozhyckala, je ako rozmaznane decko. Partner/otec sa sprava uplne inak ako to co popisujes ty.

mischy00
7. júl 2025

Vo vašom vzťahu je cítiť nadradenosť. On môže, on je ideálny.....ty nie, ty málo varis, peries, upratujes, asi si není dosť sexi. Lebo ON povedal. A ty sa začínaš podobať na klasické obete manipulátorov(takto to žiaľ začína ). Bud si dupnes teraz a zastavíš to alebo skončíš ako zdeptana ženská s 2 deťmi a s pocitom, ze si neschopná. Ja som tiež bola mladá a kopu veci nevidela, neriešila...až pride vek a ty si povieš a dosť! Ver mi, nechcem ti zle....
Partnerský vzťah nieje kto z koho.....ale ako to spolu tahat, aby dobre bolo.... obom 😉

any_soj
7. júl 2025
@stalasavec

@any_soj dakujem za názor..detom sa venuje, hlavne cez vikendy ich (teda nas,,) vselikam berie,vymysla vylety. To zas nemozem.plvedat. jedno vikendove doobedie mam aj na volno,. môžem si robit co chcem. Slobody ma.on nepomerne viac, a ja sa mu prisposobujemz to je pravda. Nevadilo by mi to ale keby mi prejavoval pozornost.
Pokial viem, jeho rodicia s príchodom deti uz velmi nefungovali, vela sa hadali, jeho mama uz nezije ale k otcovi bola velmi dominananta rozkazujuca kriciaca.
Ja pochádzam z laskyplnejo vztahu prejavujuceho si neznosti
o mojich aktuálnych vztahovych lroblemoch som nikomu nepovedala, nechcem ludi zatazovat. Ale rozumiem ze robim zrejme chybu ze som prilis tolerantna, chcem mu dopriať, hovorim.si a cncem vela veci zvládnuť sama,.mam problém poziadat o pomoc druhého cloveka.
Dakujem za vas názor

@stalasavec rozumiem. Skús tú knihu. Samozrejme sa z teba nemá stať kričiaca harpia. Ale máš nejaké potreby, túžby, ktoré sú vo vzťahu oprávnené. Dúfam, že bude ochotný och spolu hľadať... Veľmi inak odporúčam aj projekt Manželský refresh - pozri na nete. Býva vždy v januári, 4 týždne, zadarmo, v pohodlí domova. Super.

rejka7
7. júl 2025
@mischy00

Vo vašom vzťahu je cítiť nadradenosť. On môže, on je ideálny.....ty nie, ty málo varis, peries, upratujes, asi si není dosť sexi. Lebo ON povedal. A ty sa začínaš podobať na klasické obete manipulátorov(takto to žiaľ začína ). Bud si dupnes teraz a zastavíš to alebo skončíš ako zdeptana ženská s 2 deťmi a s pocitom, ze si neschopná. Ja som tiež bola mladá a kopu veci nevidela, neriešila...až pride vek a ty si povieš a dosť! Ver mi, nechcem ti zle....
Partnerský vzťah nieje kto z koho.....ale ako to spolu tahat, aby dobre bolo.... obom 😉

@mischy00 presne tak z toho čo autorka píše cítiť, že žaba 🐸 vo vriacej vode je už pomaly uvarená. Ďaleko má toto trápenie ku pohodovému manželstvu. Áno pán manžel si urobil zo svojho manželstva pohodový prístav, ale za cenu zotročenie a ponižovania ženyšku. Ty autorka sa prosím ťa pozbierať a prestaň hľadať chybu v sebe a nastav si hranice. Muž má nepopratane? Nech si poprace, keď chce mať servis okolo seba nech sa servisuje sám. Ja chcem, ja chcem a žena ty urob a ešte sa pritom usmievaj a dobre vyzeraj. No mám dosť. Ty choď do práce jemu daj deti a prestaň brať toho manipulátora vážne. Svoje ambície nech si uspokojuje na sebe. A deti sú aj jeho, nech im dá jesť a uvidí koľko práce je s tym. Osobne by som na takom mužovi nevidela nič dobré, tak ako on nevidí nič dobré na tebe. Ja by som sa na odchod pripravovala, lepšie by mi bolo samej.

angeli121212
7. júl 2025
@stalasavec

A teda, rodicia ho takto vychovali, ze mal 1000percentny servis vo vsetkom. Najprv ale to nebol vo vztahu problem, pred detmi neboli vycitky alebo prehnane kriteria na mna

@stalasavec nehnevaj sa ale ten tvoj manžel je pekný prúser.... Furt bordel.on si nevie oddýchnuť furt len kňučí a ty ho ešte obsluhuješ a dávaš voľnosť... Pozri tento potrebuje dostať od života pekne na hubu a nie upratanejšiu domácnosť. ... Veď to je smiešne my ženy sa tu ideme dolamať dobre že nie kvôli mužom a oni sú spokojní so sebou a ešte si myslia akí sú majstri sveta...

bielasovicka
7. júl 2025

@stalasavec prosím ta, ty si sem nemala ani písať. Ved to je otras ako tu opisujes toho svojho adonisa,ako keby bol z porcelánu. To sa nedá už ani čítať. fakt sa takto ponižujes? Skaces ako ti on povie, každé ráno sa namalujes, a načo, kam, na ihrisko? Záleží ti na jeho vyrovnanosti? Prosím? No čistá katastrofa....?

tiezjedna
7. júl 2025
@bielasovicka

@stalasavec prosím ta, ty si sem nemala ani písať. Ved to je otras ako tu opisujes toho svojho adonisa,ako keby bol z porcelánu. To sa nedá už ani čítať. fakt sa takto ponižujes? Skaces ako ti on povie, každé ráno sa namalujes, a načo, kam, na ihrisko? Záleží ti na jeho vyrovnanosti? Prosím? No čistá katastrofa....?

@bielasovicka tak upravuje sa kvôli sebe hlavne... ja sa tiež nečančám kvôli manželovi primárne, ale kvôli sebe, aby som sa sama sebe páčila. Ale v ostatnom s tebou súhlasím. To sa ozaj zle číta. Panko sa hrá na Popolušku a ona sa kvôli tomu zahrabáva pod zem...

bielasovicka
7. júl 2025
@tiezjedna

@bielasovicka tak upravuje sa kvôli sebe hlavne... ja sa tiež nečančám kvôli manželovi primárne, ale kvôli sebe, aby som sa sama sebe páčila. Ale v ostatnom s tebou súhlasím. To sa ozaj zle číta. Panko sa hrá na Popolušku a ona sa kvôli tomu zahrabáva pod zem...

@tiezjedna hej, no dobre, kvôli sebe. Tak ale to co opísala, je hrúza.

anonym_67f6c4
7. júl 2025

Neviem prečo sa cítiš trápne pýtať si peniaze.Co si myslíš jeho šport, kamaráti nestoja nič?chlap zameraný na výkon nebude sedieť s deťmi v piesku.

sisaka
7. júl 2025
@stalasavec

Ty brďo, ten chlapík musí zarábať iné peniaze, keď je žena ochotná vzdať sa vlastnej identity a skákať okolo neho ako nejaká otrokyňa, len aby pán veľkomožný sa cítil komfortne, mal priestor, klídek, pohodičku, plné brucho a nemusel oprieť zrak o neupravenú ženu, či neuprataný dom…

Súhlasím s pohľadom @newman1705 , že sex má asi niekde inde, nie s otrokyňou, tá je na plnenie iných potrieb.

@stalasavec ak toto nie je vymyslené, tak si prečítaj po sebe, čo píšeš. Však ty si už tak zmanipulovaná, že ti ani nepríde divné, ako ťa má vycvičenú, jak nejakú opičku…

newman1705
7. júl 2025
@sisaka

Ty brďo, ten chlapík musí zarábať iné peniaze, keď je žena ochotná vzdať sa vlastnej identity a skákať okolo neho ako nejaká otrokyňa, len aby pán veľkomožný sa cítil komfortne, mal priestor, klídek, pohodičku, plné brucho a nemusel oprieť zrak o neupravenú ženu, či neuprataný dom…

Súhlasím s pohľadom @newman1705 , že sex má asi niekde inde, nie s otrokyňou, tá je na plnenie iných potrieb.

@stalasavec ak toto nie je vymyslené, tak si prečítaj po sebe, čo píšeš. Však ty si už tak zmanipulovaná, že ti ani nepríde divné, ako ťa má vycvičenú, jak nejakú opičku…

@sisaka Tak dobre vyzerá jej muž, cvičí atď...Tak isto nepotrebuje sexovať😃... Niekedy sa mi tu aj rozum zastaví nad tým všetkým, a len ľutujem tie ženy čo tomu veria, že celé dni len robia v práci hm...

bielasovicka
7. júl 2025
@sisaka

@sisaka no presne ako hovoríš.

rejka7
7. júl 2025
@newman1705

@sisaka Tak dobre vyzerá jej muž, cvičí atď...Tak isto nepotrebuje sexovať😃... Niekedy sa mi tu aj rozum zastaví nad tým všetkým, a len ľutujem tie ženy čo tomu veria, že celé dni len robia v práci hm...

@newman1705 ja si myslím, že takému mužovi žiadne nie je dobrá, a keď tak len na chvíľku. Myslím že taký muž je spokojný len s " vlastnoručnou prácou" ehm, ak sa rozumieme🫤

rejka7
7. júl 2025
@rejka7

@newman1705 ja si myslím, že takému mužovi žiadne nie je dobrá, a keď tak len na chvíľku. Myslím že taký muž je spokojný len s " vlastnoručnou prácou" ehm, ak sa rozumieme🫤

@rejka7 žiadna