icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

alickapusinka
1. mar 2024

Si myslíš že zdraví chlap rok bez sexu . A TY si nemyslíš že za ten rok čo sex nebol tak ani ON nič. Skôr či neskôr ak ho tak budeš sledovať vypytovať sa a žiarliť tak mu povolia nervy a odíde. A aj keby si zistila že bol kúpiť ochranu čo urobíš no nič. Ak bude chcieť odisť odíde aj tak.

anna777115
1. mar 2024

Tak, to si chlap, teda riadne užil. Za 10€ a hodinu k dobru ...

lakebabe
1. mar 2024

@anna777115 chudák chlap myslím ze už si v živote taky výstrelok ako ísť do tesca kúpiť si kolac nedovoli😁

jana_eyre_2
1. mar 2024

Čiže od 12tej stihol ísť do Tesca po koláče, rýchlo za nejakou ženou a o 13tej už v práci a to všetko aj s cestou? 🤔 Rýchly on, aj milenka by to bola dosť nenáročná...

autor
1. mar 2024

@tykat To sa asi nedá týždeň dozadu vypitat si blok ináč viem v ktorom Tescu bol, u nás je iba 1
@lakebabe Normálne dní to nehovoríme veď vieme kto z nás odkedy dokedy je v práci. Hovoríme len to keď musíme ostať dlhšie že ťaháme nadčas aby ten druhý isol do škôlky pre dieťa. Alebo keď vieme že končíme skorej povieme že pustia nás skôr zastavím sa ešte v obchode čo ti mám kúpiť. To mu hovorím ja alebo keď idem doktorovi vie že kedy idem. Aj to vieme dopredu kto kedy má dovolenku aby sme sa vedeli zariadiť s deťmi alebo keď treba niečo vybaviť. Predsa žijeme spolu tak sa zaujímame jeden o druhého. Keď ide na benzín alebo platil niečo vždy mi dá blok nech to zapisem do notesa čo platil keďže píšeme si výdavky nech máme prehľad kam sa kotulaju naše peniaze.

anna777115
1. mar 2024

Zaujímať sa o seba je síce pekné, ale toto čo robíš ty, je už ďaleko za pomyselnou čiarou záujmu.

lakebabe
1. mar 2024

Prepáč ale toto je pritiahnuté za vlasy tak si poznac do notesa ze minul desať eur na koláč. Vy musíte mat strašne vzrušujúci život , všetko si znacite do notesa, chlap si nemoze kúpiť desiatu, sex s nim nemáš... Mala by si si nájsť nejaké koníčky a odreagovanie. Prísť na ine myšlienky a nedrzat sa toho tvojho harmonogramu

autor
1. mar 2024

Vidím že si robíte z toho niektoré srandu. No keď má človek zdravotné problémy a operáciu myslí na to nech prežije a nie na sex. A keď čítam tu na koniku aký sú chlapi čo podvádzajú jasné že ma to napadlo.

miska1997
1. mar 2024

Čo by si robila keby chodí na týždňovky ? To že išiel o hodinu skôr, nemusí znamenať že ti je neverný ..
Skrz 10€ nerob scény, prosím ťa.
Keby máme každá sledovať pohyb naších mužov, tak by sme boli asi všetky samé .. 🙂

lakebabe
1. mar 2024

@miska1997 no inak ta keby mala chlapa co robí kdesi v Nemecku na turnusy tak umre

vikisisi
1. mar 2024

Kľudne mohol nejaký kolega mať sviatok a mu niečo kúpil ako pozornosť, ako ozaj kvôli 10 eurám takéto podozrenie

autor
1. mar 2024

@lakebabe Žijeme úplne normálne a čo je na tom že so píšeme výdavky. Vďaka tomu vieme šetriť a máme prehľad.
@miska1997 Môj nikdy nerobil na týždňovky ani nechce, on chce byť s nami s rodinou. Viem že nejeden vzťah rozpadol kvôli tomu že manželia žili zvlášť.

anna777115
1. mar 2024

Nikdo, ti predsa nevyčíta zdravotné problémy. Ale, odhliadnuc od zdravotných si koleduješ ešte aj o vzťahové a partnerské problémy. Ja, cítim strašné napätie z svojich slov, všetko musíš mať zmapované a o všetkom prehľad. Takto, sa dlhodobo nedá žiť, bez následkov z takéhoto konania vyplývajúcich.

autor
1. mar 2024

@vikisisi To mi tiež hovorí keď má niekto sviatok v praci a treba na to poskladať či mám drobné. On nenosí pri sebe peniaze len kartu.

aj47456
1. mar 2024

Myslim ze v appke tesco clubcard sa daju najst blocky, aj Lidl to tak ma

mamina7070
1. mar 2024

Vyse roka mu nedas a potom sliedis ci si kupuje kondomy sak aj keby aj dobre spravil je zodpovedny (chrani sa ) 😉

lakebabe
1. mar 2024

Nežijete normálne, toto co dorabas nie je normálne, je dospelý môže ísť kam uzná za vhodné to fakt si myslíš, že ta nepodvedie , keď bude chcieť? A v živote na to neprídeš. Sused mal milenku stretli sa každé ráno za jednotou v aute si to za päť minút rozdali a nikto o tom rok nevedel. Ta povedala mužovi že ide na rožky a on to mal cestou do roboty. A podobných prípadov som už videla x. S týmto tvojim prístupom, že mu nedáš dýchať to tvoje manželstvo dobre nedopadne

simca06022011
1. mar 2024

Paranoia ako vysita...

mam1na
1. mar 2024

Podľa mňa dostal na niečo nezvyčajné chuť a skočil do Tesca. 🙂
Aj muži majú svoje dni. 😁

betulinka1
1. mar 2024

Akoze co???? Trosku preháňaš. Toto je uz extrémny pripad stolkera a aj ked je to tvoj muz ale aj tak. Zober si to opacne ako by ti to bolo prijemne, tak proste isiel o hodinu skor. My si s muzom pocas dna aj volávame, teda on vola, lebo je ukecaný ako babka na trhu ale nepyta sa ma, kde som, kde som bola, kade som chodila ani ked pridem o hodinu neskor z prace. Ja tiez neriesim. Naco, ked si nejaku aj najde aj tak to nezmením. Preco si s tym mam znepríjemňovat zivot a mysliet na to

vikisisi
1. mar 2024

Ja chápem tvoje zdravotné problémy, to som hneď napísala, len keby mi toto robil môj muž, aby ma podozrieval kvôli 10 eurám, tak časom by som utekala ak keby som ho milovala. Ako neviem v akej oblasti robí tvoj muž, ako kľudne si mohol kúpiť kávu, malinovky, aby mal čo piť, možno dostal chuť na iný obed než čo ste mali doma.... ako nádych, výdych

zuzanazu85
1. mar 2024

Normálne sa ho opýtaj,narovinu 😁. Ak by ťa podvádzal,urobil by to už skôr a nie pre blbych 10e ho podozrievať,aj tá milenka výjde viac 😏.

lenkasarka
1. mar 2024

Mna irituje to došlo,isol🙄

autor
1. mar 2024

@aj47456 On nemá clubcard to mám iba ja a nosím to v peňaženke. Tak to už asi nedozviem čo presne kúpil.
@mamina7070 Možno tebe by to bolo jedno keby tvoj chlap spí s inou hlavne že sa chráni však
@betulinka1 Aj my si volavame z práce, on mi volá a pýta sa ako v práci čo nové kedy dôjdem domov a tak alebo čo mám na pláne poobede.

tundra
1. mar 2024

@lenkasarka tipujem Terchova,Strecno a dedinky okolo.Mal som spoluziakov od tial a ty mali presne taketo vyjadrovanie😁

lakebabe
1. mar 2024

@tundra ja tipujem Oravu😃

lenkasarka
1. mar 2024

@tundra
@lakebabe ja východ.

autor
1. mar 2024

@lenkasarka Veľa ľudí nerozpráva ani nepíše spisovnú slovenčinu, všade sú nárečie a ľudia hovoria podľa toho.

sense
1. mar 2024

Myslim ze by nebol taky hlupina kupoval orezervatuvy z uctu ked vie ze kontrolujes vypisy a cakal by ho vysluch...

otazka1
1. mar 2024

@sense ale keby chcel hotovosť musí si vypýtať a doniesť bloček 🥲