Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@lienka.7 Píšeš, že autorka tu spomenula dve veci, ktoré jej muž nerobieva a zrazu ich urobil naraz. Ale podľa mňa tie dve veci spolu súvisia. Do obchodu išiel (alebo teda išol, nech sme autentickí 🙂), lebo mal ísť do práce skôr, ako zvyčajne. A o tom, že tam má ísť skôr, dopredu nevedel, povedal, že mu volali. Podľa mňa (možno sa mýlim) sa nestihol najesť doma. Cestou dostal hlad a keďže z domu išiel o 12:00, tak mal 15 minút čas, keď berieme do úvahy, že ide z domu o 13:15, keď má ísť na 14:00. A ako to už býva, keď ide hladný človek do obchodu, kúpil piate cez deviate, aj viac, ako myslel. Tu nie je problém v tom, že autorka sa normálne muža opýtala, prečo išiel skôr a čo kúpil. Ide o to, že on jej aj normálne odpovedal, ale ona mu neverí. Nestačí jej "kúpil som si desiatu/koláče". Potrebuje to vedieť presne. Lustruje mu mobil, tlačí naňho, nech sa prizná, čo kúpil, lebo jej to nevychádza na 10€. Keby sa mňa opýtal muž, čo som si kúpila a ja by som povedala, že pár drobností na desiatu a on by chcel, nech mu to vymenujem presne, tak neviem, čo by som si pomyslela.
Ešte k tým bločkom: my si výdavky nezapisujeme. Ale neodsudzujem nikoho, kto to robí. Ak by som to robila ja, zapísala by som si v takomto prípade "10€ - drobný nákup". Hotovo, vybavené.
@all, ženy, že vás to baví, o takejto prkotine diskutovať na 18-tich stranách. Veď ten problém nestojí za reč. Niektoré tie príspevky som si za 3 min. prebehla, naozaj som tomu nevenovala viac času ani pozornosti. Príspevok jeden ako druhý. Ten MK je dobrý zabiják času...
@zirafienka baví čo sranda musí byť... mňa len zaujíma či mu už autorka po roku da.. chudakovi 🤣
@timea301196 takáto ani po desiatich 😄
@timea301196 dajak sa nam odmlacala...
@timea301196 nedá lebo veď maju tichu domácnosť kvôli tomu nákupu v tescu 🫠😁
@ivonluk ešte stále? 😐

@lakebabe napodobne. Ale laskavo tu nehodnot moj život keď o ňom vieš veľké guľové a nevydavaj to tu za fakty na základe ktorých si tu vyfabulujes to, čo ti prave vyhovuje.
Ďakujem a pekný deň ti prajem. Týmto s tebou končím debatu.