Má partner s deťmi čas na vzťah?
Ahojte, popíšem moju situáciu. Mám priateľa - rok a pol. Obaja máme deti v striedavej starostlivosti. V zásade to máme veľmi narovnako, čiže v čase keď deti sú u partnerov sa vidíme viac, v čase keď sú s nami - menej - ale aspoň každý druhý - max tretí deň, i keď len na hodinku a pol. Deti sme spolu nezoznamovali, ani zatiaľ nebudeme. Ja som minulý týždeň išla v stredu ráno na služobku, vrátila som sa piatok o piatej, deti som nemala do nedele. Videli sme sa v utorok večer na chvíľu, lebo on mal deti a moje boli u ex. Odišla som na služobku a vrátila som sa v piatok. Myslela som, že sa vidíme v piatok na pár minút, na čo on povedal, že som unavená, nech si oddýchnem. V sobotu sme sa nevideli, lebo mal program s deťmi. V nedeľu tiež nie, tiež program s deťmi. Ok, tak som myslela, že v pondelok sa stretneme po práci, výsledok bol, že ho bolí hlava. Dnes som len čakala, čo povie, vraj dnes nie, že mu to nevychádza... Ja sa už nič nepýtam, ani nič nenavrhujem, len to celé sledujem. Zajtra ja nemôžem (čo on veľmi dobre vie). V piatok cestujeme s deťmi mimo mesto ku rodičom a budeme tam do nedele. Tak sa len pýtam, že dokelu, to muž nemá chuť vidieť ženu, ktorú tvrdí, že miluje aspoň na 10 minút? Voláme si asi 3x denne.
@anonym_autor tak ked nebude sex, staci aj telefonat🤔
A telefonat nestaci? Co tak asi za 10 minut vyriesite? Dve pusy alebo rychlovku na zadnom sedadle? Vsak nie si v puberte, pouzivaj aj hlavu
@anonym_autor tak asi to berie tak, že keď nemá s tebou byť dlhšie, tak stačí aj ten telefonát a vlastne prečo sa ho to narovinu nespýtaš?
@anonym_autor " v piatok na pár minút" tak, asi sa mu nechcelo, tak má nabitý program, stará sa ako muž sám o deti, to je výkon na chlapa, čo by si ešte po ňom chcela? nestíha, je ako žena, čo má na starosti deti, je unavený, chce čas pre seba na regeneráciu.
@anonym_autor " v piatok na pár minút" tak, asi sa mu nechcelo, tak má nabitý program, stará sa ako muž sám o deti, to je výkon na chlapa, čo by si ešte po ňom chcela? nestíha, je ako žena, čo má na starosti deti, je unavený, chce čas pre seba na regeneráciu.
@anonym_77dff0 aký čas ma nabitý s deťmi, má pubertálnych chalanov. Jeden sa zavrel do izby a hraje hry a druhý išiel von. Chápem víkend, mali aktivity spoločné. Ale už keď ja dojdem rozbitá ako cigánska hračka a mám chuť a záujem sa vidieť a ísť na kávu a on nie... tak neviem.
@anonym_autor
Aké má plány s tebou? Verí vo vás vzťah? Chce byť s tebou rodina?
@anonym_autor
Aké má plány s tebou? Verí vo vás vzťah? Chce byť s tebou rodina?
@zmrzlinka2021 viem ja? Zatvorená kniha. Teraz volal. Pýtala som sa, prečo mi volá, keď si na mňa nenájde do piatku pár minút čas. Nekričala som, pokojným kľudným hlasom, že načo je toto dobré. Tak sa urazil a zložil.
Mňa by zaujímalo,z akého dôvodu,keď ste spolu rok a pol,ste sa ešte navzájom nezoznámili a deťmi? Lebo to už mi pripadá relatívne dlhý čas na to,aby ste si komplikovali život tým,že sa stretávate vždy len vtedy,keď obaja deti nemáte..Akože ja chápem,že človek nechce do toho deti zaťahovať hneď od začiatku,sama to tak robím,ale neviem si predstaviť byť s niekým rok a pol a naše deti by sa navzájom nepoznali..
Keby chcel, nájde si čas 😊 deti ste už zoznámiť mohli bolo by toto vaše stretávanie jednoduchšie
Mňa by zaujímalo,z akého dôvodu,keď ste spolu rok a pol,ste sa ešte navzájom nezoznámili a deťmi? Lebo to už mi pripadá relatívne dlhý čas na to,aby ste si komplikovali život tým,že sa stretávate vždy len vtedy,keď obaja deti nemáte..Akože ja chápem,že človek nechce do toho deti zaťahovať hneď od začiatku,sama to tak robím,ale neviem si predstaviť byť s niekým rok a pol a naše deti by sa navzájom nepoznali..
@lucylaw to je teraz irelevantné, toto nie je mojou otázkou. Čiže vráťme sa k meritu veci.
@zmrzlinka2021 viem ja? Zatvorená kniha. Teraz volal. Pýtala som sa, prečo mi volá, keď si na mňa nenájde do piatku pár minút čas. Nekričala som, pokojným kľudným hlasom, že načo je toto dobré. Tak sa urazil a zložil.
@anonym_autor si nezrelá na vzťah, podľa toho, čo tu vypisuješ. Ako zaľúbená 15tka. Zrelá žena si takéto žabomyšie vojny dokáže vyriešiť sama.
@anonym_autor si nezrelá na vzťah, podľa toho, čo tu vypisuješ. Ako zaľúbená 15tka. Zrelá žena si takéto žabomyšie vojny dokáže vyriešiť sama.
@anonym_738430 no asi máš pravdu. Som nezrelá na vzťah 🙂
@anonym_77dff0 aký čas ma nabitý s deťmi, má pubertálnych chalanov. Jeden sa zavrel do izby a hraje hry a druhý išiel von. Chápem víkend, mali aktivity spoločné. Ale už keď ja dojdem rozbitá ako cigánska hračka a mám chuť a záujem sa vidieť a ísť na kávu a on nie... tak neviem.
@anonym_autor mal som to podobne, ale z opacnej strany. Preto zenu s detmi uz nechcem a to vôbec. Mal som smolu na take, co si ma nevazili, lebo som s nimi chcel travit viac casu aj 10 minut denne by mi stacilo... ale asi mali ine priority.
Kto chce, si na teba cas najde a ano, vidim to rovnako, ze ak ste par, tak by ste sa mali vydiet a byt apolu castejsie. Za mna chyba, ze sa deti nepoznaju...uz davno sa poznat mali.
Chlap v kazdom veku, ked zenu dostatocne chce si na nu najde cas…kto si nenajde, je to na prehodnotenie…moja znama vdova si nasla priatelia tiez vdovec uz pomaly idu k 60tke obaja pracujuci, deti vacsie…. ale robi v nakupaku kym si urobi svoje konci o pol 10…chodi ju vzdy cakat po praci, od prevadi a ide dom, ked im to vyjde prespi…cize kto chcr
Jednoducho sa mu nechce. Asi to už ide do čerta.
Nie si pre neho dostatočne dolezita.Nepotrebuje s tebou tráviť cas tak casto, akoby si chcela.Inac by si cas našiel.A to ste relatívne krátko spolu, mala by si byt ešte vzácna.Skus nenavrhovat stretka, nechaj celú aktivitu na nom.Uvidis aké časté budu tie stretka, možno to pojde do stratena a môžeš sa pohnúť dálej a nemrhať casom s neperspektivnym muzom
@lucylaw to je teraz irelevantné, toto nie je mojou otázkou. Čiže vráťme sa k meritu veci.
@anonym_autor No nie,nie je to irelevantné,pretože ak by si napríklad napísala,že to,že sa vaše deti nepoznajú,je z jeho iniciatívy,tak by bolo nad slnko jasnejšie,že váš vzťah vôbec neberie ako vážny a má ťa len na občasné povyrazenie si vtedy,keď to jemu vyhovuje. Ale teda k tvojmu meritu veci,nie,takto sa nespráva chlap,ktorý ženu reálne miluje,keby ťa miloval,tak by urobil hocičo,aby ste sa stretli čo len na chvíľu. Ale on pre to neurobí nič,takže proste nie si vôbec jeho priorita. Je už len na tebe,či si ochotná to akceptovať,ale asi áno,pretože neverím tomu,že celý ten rok a pol to bolo inak.
Nema o teba taky vazny zaujem ako dufas. Nie si jeho priorita. Rok a pol je dost dlha doba randenia( ci vztahu) aby ta predstavil detom. Hlavne ak su starsi pubertaci nepotrebuju dozor 24/7 aj ked ich ma v striedavke- keby chcel, keby lubil - horu by preniesol aby mohol byt s tebou.
Nechápem, ako je možné, že ste deti za rok a pol vobec nezoznamili. To svedci o tom, ako je pre vás váš vztah dolezity. Ani pre jedneho asi velmi nie. Prvotna zamilovanost teraz končí. Ako to bude dalej? Reakcia tvojho partnera, aj tvoja, hovori za všetko...
Ja mám deti v striedavke, partner je na ne sám. Sme spolu dva roky, v lete sme boli všetci spolu na dovolenke, deti sa prvý krát videli asi po pol roku. Jeho su už pubertaci, moji este nie, takže si nerozumeju. Ale poznaju sa. Castejsie sa vidíme ja + oni alebo on + moje deti.
Nema o teba taky vazny zaujem ako dufas. Nie si jeho priorita. Rok a pol je dost dlha doba randenia( ci vztahu) aby ta predstavil detom. Hlavne ak su starsi pubertaci nepotrebuju dozor 24/7 aj ked ich ma v striedavke- keby chcel, keby lubil - horu by preniesol aby mohol byt s tebou.
@zuzinka888 ja som nechcela, aby sa naše deti zoznamovali a zatiaľ som nechcela ani nás zoznamovať s deťmi. Ak na to príde čas, tak na to príde čas. Teraz nie.
@anonym_738430 milujem tieto samozvane psychoanalyticky co vedia z par riadkov diagnostikovat vsetko a vidia do kazdeho vztahu 🙂 🙂
@zuzinka888 ja som nechcela, aby sa naše deti zoznamovali a zatiaľ som nechcela ani nás zoznamovať s deťmi. Ak na to príde čas, tak na to príde čas. Teraz nie.
Dovod?
Nejdete do vztahu naplno, posobi to tak, že vám to vyhovuje takto "polovicato". Po roku a pol nepoznáte vzajomne svojich najblizsich ludi. Takže to, že ta partner nechce vidiet, nie je velmi prekvapive.
Dovod?
Nejdete do vztahu naplno, posobi to tak, že vám to vyhovuje takto "polovicato". Po roku a pol nepoznáte vzajomne svojich najblizsich ludi. Takže to, že ta partner nechce vidiet, nie je velmi prekvapive.
@barka1 dôvod na to nebudem tu písať cudzím ľuďom. Dôležité je, že to vieme my obaja a spoločne sme to pochopili. Hlavne teda aj on je s tým úplne ok.
Vase životy nie sú spojené
Ide len o voľný čas a náladu.... takže keď to tak máte,tak to tak máte
Na zmenu musia byt dvaja
Však nič sa nedeje, len to že máte potrebu inej frekvencie sa vidieť. Keď Ti to nevyhovuje, čo zjavne nie, tak u tohto sa to nezmení. Kľudne si hľadaj iného a keďže deti nechceš zoznamovať, môže to byť aj milenec bez detí a príde kedy chces ty 🤷
Tiez mi to tak pride, ze sa stretavate len podla nalady a volneho casu. Ako pubertiaci, ked spolu chodia. Ked mam naladu a nemam kruzok, tak dame stretko...a inak si volaju alebo pisu cez den. Ten telefonat...on ti zavola, ty sa ho spytas, na co ti vola, ked nema cas sa stretnut a on ti zlozi. A co si cakala? ...to nebola otazka s kludom, ale vycitka. Otoc si tu situaciu naopak. Ja by som zlozila tiez, keby ma zacal "cvicit", ze na co volam...to si si mala nechat na osobny rozhovor.
Tiez mi to tak pride, ze sa stretavate len podla nalady a volneho casu. Ako pubertiaci, ked spolu chodia. Ked mam naladu a nemam kruzok, tak dame stretko...a inak si volaju alebo pisu cez den. Ten telefonat...on ti zavola, ty sa ho spytas, na co ti vola, ked nema cas sa stretnut a on ti zlozi. A co si cakala? ...to nebola otazka s kludom, ale vycitka. Otoc si tu situaciu naopak. Ja by som zlozila tiez, keby ma zacal "cvicit", ze na co volam...to si si mala nechat na osobny rozhovor.
@anonym_cdbec3 keby sa mna niekto opytal, ze preco mu volam, povedala by som, ze som ho chcela pocut a ze mi chyba. On nevedel odpovedat. Tak sa nahneval a zlozil.
@anonym_cdbec3 keby sa mna niekto opytal, ze preco mu volam, povedala by som, ze som ho chcela pocut a ze mi chyba. On nevedel odpovedat. Tak sa nahneval a zlozil.
@anonym_autor to je tiez pravda...🫤

@anonym_autor on rozhodol za teba ze v piatok si bola unavena alebo ty si to spomenula prva?