icon

Má toto dievča o mňa záujem?

Včera o 18:54

Zdravím,
mám tu menší vzťahový problém a otázka je skôr pre ženy - zaujíma ma hlavne ženský pohľad na vec.

Pred pár rokmi som sa na jednej udalosti zoznámil s dievčaťom - všimol som si, ako sa na mňa neustále pozerá a usmieva, tak som ju oslovil. Zistil som však, že mala okolo 17 rokov, navyše medzi nami vekový rozdiel 8 rokov, tak som s ňou nič ďalej nechcel riešiť. Máme spoločné miesta kde sa zvykneme stretnúť - pri takýchto udalostiach sa vždy na mňa usmiala a pozdravila, pár krát sme sa aj porozprávali, no išlo skôr o small-talk.

Na jednej akcii som sa rozhodol ju pozvať von, nad čím som dlho váhal. Jej odpoveď bola neutrálna a od toho momentu sa náš "vzťah" začal ochladzovať - menej úsmevu, niekedy vyhýbanie pohľadom z oboch strán.
Nedávno však mala 18 a stretli sme sa opäť. Vychádzala z budovy, mali sme spoločný smer, tak som išiel za ňou. Po chvíli sa otočila, nadviazala očný kontakt, jemne sa usmiala a pozdravila. Dokonca sa zastavila a stále pozerala na mňa. Chcel som sa jej prihovoriť, no nechcel som pôsobiť otravne a nenapadlo mi, čo by som sa jej opýtal, tak som len opäť pozdravil a šiel ďalej.
Nechcem si namýšľať, ale keď sa stretneme, všímam si, že pozerá mojím smerom - zdá sa mi, že má ku mne sympatie, no jej správanie tomu nie vždy zodpovedá.

Čo by ste poradili - mám ju nabudúce osloviť a porozprávať sa s ňou - čisto len tak kamarátsky? Neviem totižto ako mám chápať, že na mňa pozerá ale zároveň sa mi aj akoby vyhýba.

autor
Včera o 20:18
@reanda

to skor ona ma dovod rozmyslat, ci mas ty o nu zaujem, ked si taky nemastny neslany.. nechas ju na seba zizat a o nic sa nepokusis okrem jedneho pozvania von, po ktorom nasleduje ignoracia, lebo jej odpoved bola 'neutralna' .. ty si muz, este k tomu aj o dost starsi a bojis sa ju oslovit? ked nemas gule a potrebujes najprv istotu, ze ta urcite chce, tak to radsej nechaj tak, lebo ked uz zacat mas takyto problem, tak neviem, ako chces potom pokracovat

@reanda ešte som zabudol dopísať, že ja som jej dal najavo svoj záujem tým, že som ju pozval von len to, že odpovedala neutrálne som bral ako "nie" a tým pádom som ju tiež začal ignorovať. Tuším o nejaký čas neskôr som jej aj poslal žiadosť o follow, ktorú nepotvrdila

autor
Včera o 20:20
@tatiana288

Píšeš, že si o osem rokov starší, čiže 25? Trocha viac energie, ráznosti, s týmto prístupom alá rozvarená cestovina z teba záujem asi moc necíti. Pozval si ju von, tak to dokonči, kontakt na ňu máš. Ja byť na jej mieste, myslím si, že o mňa moc nestojíš.

@tatiana288 niektoré detaily sú upravené, nie veľmi ale iba trochu aby som sa náhodou neprezradil..

autor
Včera o 20:21
@anonym_78fd5e

@anonym_autor Lebo je možno hanblivá, zdržanlivá, potrebovala v sebe spracovať tvoj záujem.Alebo si nebola istá,či sa jej páčiš.Možno čakala na ďalšie ''dvorenie'',ale už neprišlo.Keď to na n̈u vybalíš,aspoň budeš konečne vedieť na čom si.Neboj sa toho a poteší,ak dáš neskôr vedieť , ako to vypálilo.Veĺa šťastia!

@anonym_78fd5e máš pravdu v tom, že je hanblivá, to mi sama napísala.. na druhú stranu celkom dobra myšlienka, že to potrebovala určitým spôsobom spracovať.

blondinka95
Včera o 20:21

Podla mna zaujem nema, aj tou odpovedou, aj tym followom. Ale to znamena, ze nemas co stratit a zavolaj ju este raz a ked opat odmietne, mozes to uzavriet a posunut sa

anonym_998d72
Včera o 20:22
@anonym_autor

@tatiana288 niektoré detaily sú upravené, nie veľmi ale iba trochu aby som sa náhodou neprezradil..

@anonym_autor kurník, ty si ale neistý, normálne som z teba nervózna 😁. Trochu sebaistoty do toho života 😉

tykat
Včera o 20:28
@anonym_autor

@anonym_61e011 už som na predchadzajúce príspevky odpísal, že som ju raz pozval von a jej odpoveď bola neutrálna.

Kontakt samozrejme na ňu mám, len mi príde v tejto situácií blbé jej len tak napísať, keďže posledné mesiace sa vyhýbame/ignorujeme.

My sme si dávnejšie spolu chvíľu písali ale jej odpovede mi prišli také nezaujaté, ale to som vtedy prikladal jej veku

@anonym_autor tak ju nepozyvaj, ked ju stretnes daj small talk (skola, praca, dovolenka a pod.), nemusis ju hned niekam pozyvat.
Moj ciste osobny nazor, kebyze ma fakt velky zaujem tak by mozno.po prvom pozvani isla. Ale zase mozno je tazka introvertka tak ju nevyplas hned pozyvanim. Alebo si pre nu stary a berie ta ako znameho "uja". A popravde ako.matka 18r dcery by som od radosti neskakala kebyze chodi s o 8r starsim chlapom.

autor
Včera o 20:29
@blondinka95

Podla mna zaujem nema, aj tou odpovedou, aj tym followom. Ale to znamena, ze nemas co stratit a zavolaj ju este raz a ked opat odmietne, mozes to uzavriet a posunut sa

@blondinka95 no o to ide, že sa v nej neviem vyznať. Najprv úsmevy, dlhé pohľady a keď som ju pozval von tak neutrálna odpoveď.. keď jej neskôr pošlem žiadosť o follow tak nepotvrdila.. potom pri náhodnom stretnutí vyhýbave správanie či už z jej alebo mojej strany.

Potom príde situácia ako nedávno, že sa otočí a keď zistila, že som za ňou tak celý čas na mňa pozerala.

anonym_78fd5e
Včera o 20:30

Ak sa dokopeš k tomu,že sa jej ozveš a nechytí sa, určite neklop zrak, okato sa jej nevyhýbaj, nehraj urazeného.Maj v paži, buď dobre naladený ,nech z teba nesála neistota,ale sebavedomie.Dáš jej tým najavo,že tvoja smola , nebudeš ty,bude iná.Ale ja ti držím palce,že ťa bude chcieť.Mne keď sa niekto nepáčil,tak som ho neokukávala.

blondinka95
Včera o 20:31
@anonym_autor

@blondinka95 no o to ide, že sa v nej neviem vyznať. Najprv úsmevy, dlhé pohľady a keď som ju pozval von tak neutrálna odpoveď.. keď jej neskôr pošlem žiadosť o follow tak nepotvrdila.. potom pri náhodnom stretnutí vyhýbave správanie či už z jej alebo mojej strany.

Potom príde situácia ako nedávno, že sa otočí a keď zistila, že som za ňou tak celý čas na mňa pozerala.

@anonym_autor tak asi cakala ze sa date dp reci, nemusi byt za tym nic viac. Ale neverim ze by ti nepotvrdila follow keby ma zaujem. Jedine ze nevie ze si to ty?

ivana11155
Včera o 20:32

@anonym_autor prvykrat ked si ju pozval von, mozno bola zaskocena, ked reagovala neutralne. Pozvi ju znova a ked to nevyjde ani druhykrat tak ju pust z hlavy

autor
Včera o 20:35
@anonym_78fd5e

Ak sa dokopeš k tomu,že sa jej ozveš a nechytí sa, určite neklop zrak, okato sa jej nevyhýbaj, nehraj urazeného.Maj v paži, buď dobre naladený ,nech z teba nesála neistota,ale sebavedomie.Dáš jej tým najavo,že tvoja smola , nebudeš ty,bude iná.Ale ja ti držím palce,že ťa bude chcieť.Mne keď sa niekto nepáčil,tak som ho neokukávala.

@anonym_78fd5e posledná veta ma trochu potešila 😀
Ide aj o to, že ja som dávnejšie riešil jedno dievča, ktoré ma oslovilo ako prvé, neskôr sa mi priznala, že som sa jej páčil ale ku nejakému osobnému stretnutiu sa nemala. Stále to naťahovala až mi oznámila, že už niekoho má.

Teraz trochu premýšľam, či jej tiež určitým spôsobom nejde alebo nešlo o pozornosť.

reanda
Včera o 20:35
@anonym_autor

@reanda skôr ide o to, že sa mi tiež dosť páči a celkovo pri dievčatách, ktoré sa mi páčia mám jednoducho stres a bohužiaľ som ako z planéty opíc. V týchto veciach hanblivý a neskúsený 😢

@anonym_autor hanblivy muz plus hanbliva zena = nemoznost nadviazat a udrzat vztah.. minimalne jeden musi nabrat odvahu a zacat byt iniciativny.. vyzera, ze ty by si bol radsej, aby iniciativu prebrala ona.. co ked je hanbliva, tak by musela mat sakra velky zaujem, aby urobila.. tak asi sakra velky zaujem nema, takze z toho zrejme nic nebude..
vies co, najdi si radsej nejaku dominu.. ktora ta bude viest za rucicku a bude za to rada.. lebo ked ma nesmela zena tahat nesmeleho muza, tak je to vztah dobre o hovne.. pisem ti to z vlastnej skusenosti, ked uz si chcel ten zensky pohlad.. nikdy viac by som tu chybu neurobila, ze budem preberat iniciativu za chlapa, lebo on je plachy.. ked je plachy, tak nech chova holuby 😝

autor
Včera o 20:37
@blondinka95

@anonym_autor tak asi cakala ze sa date dp reci, nemusi byt za tym nic viac. Ale neverim ze by ti nepotvrdila follow keby ma zaujem. Jedine ze nevie ze si to ty?

@blondinka95 a nad tým si škrabem hlavu aj ja. Na jednej sociálnej sieti mi potvrdila žiadosť, potom prišlo pozvanie von z mojej strany a keď som neskôr zistil, že má aj inú sociálnu sieť a poslal som jej aj tam follow, tak ten už nepotvrdila. A teraz otázka že prečo ? Toto mi nedáva vôbec zmysel

anonym_f95532
Včera o 20:37

Nic v zlom, ale keby mala zaujem, len sa hanbi, tak na internete by bola o dost „uvolnenejsia” a minimalne ten follow (co je uuuplne najmenej) by prijala… Za mna je to nevyspele dievcatko, asi jej lichoti pozornost - preto tie pohlady, usmevy, na druhej strane ale nema zaujem - neprijme pozvanie, ignor, nepotvrdi ziadost.. Nech sa ti akokolvek paci, ty si prejavom a zmyslanim uz niekde inde, muz, akurat odvaha ti chyba. Byt tebou, tuto babu beriem uz ako uzatvorenu kapitolu, ale zaroven ako lekciu do buducnosti - musis byt viac odvazny, viac prejavit zaujem do buducna o dievca. Moj teraz uz priatel bol tiez taky nemastny, neslany.. keby sa na poslednu chvilu nevymackne, ani by sme sa nedali nikdy dokopy.. Ja som si uz myslela, ze je bud teply, alebo ja som to najskaredsie stvorenie v galaxii🫠😂, odvtedy je nastastie normalny, len vzdy na zaciatku stresoval, ked ma videl.😄😄Asi nieco ako ty. Na jednej strane je to sympaticke, ja nemusim „mačov”, ale ak je to uz prilis, mozes tym babu zneistit a posle ta k teplym vodam.

autor
Včera o 20:40
@reanda

@anonym_autor hanblivy muz plus hanbliva zena = nemoznost nadviazat a udrzat vztah.. minimalne jeden musi nabrat odvahu a zacat byt iniciativny.. vyzera, ze ty by si bol radsej, aby iniciativu prebrala ona.. co ked je hanbliva, tak by musela mat sakra velky zaujem, aby urobila.. tak asi sakra velky zaujem nema, takze z toho zrejme nic nebude..
vies co, najdi si radsej nejaku dominu.. ktora ta bude viest za rucicku a bude za to rada.. lebo ked ma nesmela zena tahat nesmeleho muza, tak je to vztah dobre o hovne.. pisem ti to z vlastnej skusenosti, ked uz si chcel ten zensky pohlad.. nikdy viac by som tu chybu neurobila, ze budem preberat iniciativu za chlapa, lebo on je plachy.. ked je plachy, tak nech chova holuby 😝

@reanda ja som to nemyslel tak, že by mala mať vo všetkom iniciatívu ale skôr to, že by mohla dať viac najavo, že má záujem. Tiež nechcem byť ten typ chlapa, ktorý neustále otravuje ženu a nedá jej pokoj.

Ja som si ešte prechádzal všetky naše správy, čo sme si napísali a ja som jej tam aj niekde napísal, že ak by teda mala záujem ísť von nech mi dá vedieť ale doteraz nič 😵 Možno som aj spravil chybu, že som jej nenapísal konkrétný čas kedy

anonym_78fd5e
Včera o 20:41
@anonym_autor

@anonym_78fd5e posledná veta ma trochu potešila 😀
Ide aj o to, že ja som dávnejšie riešil jedno dievča, ktoré ma oslovilo ako prvé, neskôr sa mi priznala, že som sa jej páčil ale ku nejakému osobnému stretnutiu sa nemala. Stále to naťahovala až mi oznámila, že už niekoho má.

Teraz trochu premýšľam, či jej tiež určitým spôsobom nejde alebo nešlo o pozornosť.

@anonym_autor Vieš čo ti chýba? Byť viac nad vecou a mať guráž.Odmietnutie je prirodzená súčasť hĺadania si vhodného partnera. Každú ženu teší zá ujem.Nie si predsa otravný , nemôžete byť obaja ani z voza,ani na voz. Skúsiš a keď nič,tak to necháš tak.

reanda
Včera o 20:42
@anonym_autor

@anonym_autor kua ty si normalny? v nej sa nevies vyznat a ona sa v tebe ma ako vyznat, ked najprv 'vyhybave spravanie z tvojej strany' a potom jej posielas ziadost o follow? 😀 moje nervy
ma osemnast a cakas od nej spravanie vyzretej zeny, pritom ty ako o osem rokov starsi sa chovas jak skolkar.. nehodi sa ti okolo krku hned ako sa jej spytas, ci nepojde von, tak ju radsej pre istotu zacnes ignorovat
omg

autor
Včera o 20:45
@reanda

@anonym_autor kua ty si normalny? v nej sa nevies vyznat a ona sa v tebe ma ako vyznat, ked najprv 'vyhybave spravanie z tvojej strany' a potom jej posielas ziadost o follow? 😀 moje nervy
ma osemnast a cakas od nej spravanie vyzretej zeny, pritom ty ako o osem rokov starsi sa chovas jak skolkar.. nehodi sa ti okolo krku hned ako sa jej spytas, ci nepojde von, tak ju radsej pre istotu zacnes ignorovat
omg

@reanda trochu si to prehodila 😀 Ja som ju pozval von, z jej strány neutrálna odpoveď, následne sme sa dlhšie nevideli, ja som zistil, že má aj inú sociálnu sieť, tam som jej poslal žiadosť, ktorú nepotvrdila a povedzme, že mám istotu, že iným ľuďom v tom čase potvrdila.

Keďže nepotvrdila, tak som to bral tak ,že jednoducho nemá záujem inak by ho potvrdila celkom rýchlo. Od tej doby začalo povedzme to vyhýbavé správanie z oboch strán.

Len nedávno tá situácia, kde sa otočila a celý čas na mňa pozerala mi nedáva zmysel. Očakával som, že sa bude pozerať niekde inde ale ona ešte aj zastavila.

tatiana288
Včera o 20:47
@anonym_autor

@reanda trochu si to prehodila 😀 Ja som ju pozval von, z jej strány neutrálna odpoveď, následne sme sa dlhšie nevideli, ja som zistil, že má aj inú sociálnu sieť, tam som jej poslal žiadosť, ktorú nepotvrdila a povedzme, že mám istotu, že iným ľuďom v tom čase potvrdila.

Keďže nepotvrdila, tak som to bral tak ,že jednoducho nemá záujem inak by ho potvrdila celkom rýchlo. Od tej doby začalo povedzme to vyhýbavé správanie z oboch strán.

Len nedávno tá situácia, kde sa otočila a celý čas na mňa pozerala mi nedáva zmysel. Očakával som, že sa bude pozerať niekde inde ale ona ešte aj zastavila.

@anonym_autor Ešte raz a naposledy ju skús pozvať von, ale konkrétne. Ak bude súhlasiť, super. Ak nie, aspoň ju môžeš pustiť z hlavy.

reanda
Včera o 20:48
@anonym_autor

@anonym_autor "Na jednej akcii som sa rozhodol ju pozvať von, nad čím som dlho váhal. Jej odpoveď bola neutrálna a od toho momentu sa náš "vzťah" začal ochladzovať - menej úsmevu, niekedy vyhýbanie pohľadom z oboch strán." .. si sam ujasni, ako to vlastne bolo, alebo menej prehanaj svoje texty cez AI..

ale celkovo mam dojem, ze ovela nepridete, ked to nechas tak.. taketo obstrukcie okolo vlastne nicoho

autor
Včera o 20:54
@reanda

@anonym_autor "Na jednej akcii som sa rozhodol ju pozvať von, nad čím som dlho váhal. Jej odpoveď bola neutrálna a od toho momentu sa náš "vzťah" začal ochladzovať - menej úsmevu, niekedy vyhýbanie pohľadom z oboch strán." .. si sam ujasni, ako to vlastne bolo, alebo menej prehanaj svoje texty cez AI..

ale celkovo mam dojem, ze ovela nepridete, ked to nechas tak.. taketo obstrukcie okolo vlastne nicoho

@reanda čo je na tom nezrozumiteľné ? Stretli sme sa na jednej akcii, kde som sa konečne rozhodol/odvážil ju pozvať von, lebo som sa bál, či je to vhodný krok, keďže je o dosť mladšia. Odpovedala neutrálne, ja som jej o nejakú dobu neskôr poslal žiadosť na sociálnu sieť, ktorú nepotvrdila.

Ja som to zobral tak, že proste nemá záujem, tak som ju začal ignorovať a kvôli tomu asi aj ona mňa. Pred pozvaním sa vždy nádherne usmiala ale po pozvaní sme sa neraz stretli a ten úsmev bol minimálny alebo žiadny.

Nedávno však prišla situácia, kde sa otočila, bla bla bla a to bol alebo vlastne stále je dôvod dať tomu ešte druhú šancu

autor
Včera o 20:56
@tatiana288

@anonym_autor Ešte raz a naposledy ju skús pozvať von, ale konkrétne. Ak bude súhlasiť, super. Ak nie, aspoň ju môžeš pustiť z hlavy.

@tatiana288 dať pred tým nejaký small talk, že ako sa má a podobné veci alebo rovno prejsť k veci v prvej správe ?

tatiana288
Včera o 20:59
@anonym_autor

@tatiana288 dať pred tým nejaký small talk, že ako sa má a podobné veci alebo rovno prejsť k veci v prvej správe ?

@anonym_autor Rovno prejdi k veci, small talky vám očividne nefungujú.

Ahoj Anna, nezašla by si so mnou v utorok na kávu? Rád by som ťa videl. Mišo

billy_jean
Včera o 21:00
@anonym_autor

@anonym_autor mňa by prešla chuť pri tebe. Ženy majú radi rozhodných mužov, iniciatívnych, čo nebudú rozoberať z každej strany, ale urobia. Nie reči, ale skutky dpč. A áno, dobýjať, raz, dva krát, tri krát. Namiesto vypisovania tu si jej mohol dávno napísať, spýtať sa ako sa má a či by nešla do kina. Ja mám také heslo, že nerozoberaj, lebo rozoberieš a neposkladáš.

reanda
Včera o 21:05
@anonym_autor

@reanda čo je na tom nezrozumiteľné ? Stretli sme sa na jednej akcii, kde som sa konečne rozhodol/odvážil ju pozvať von, lebo som sa bál, či je to vhodný krok, keďže je o dosť mladšia. Odpovedala neutrálne, ja som jej o nejakú dobu neskôr poslal žiadosť na sociálnu sieť, ktorú nepotvrdila.

Ja som to zobral tak, že proste nemá záujem, tak som ju začal ignorovať a kvôli tomu asi aj ona mňa. Pred pozvaním sa vždy nádherne usmiala ale po pozvaní sme sa neraz stretli a ten úsmev bol minimálny alebo žiadny.

Nedávno však prišla situácia, kde sa otočila, bla bla bla a to bol alebo vlastne stále je dôvod dať tomu ešte druhú šancu

@anonym_autor takze ak dievca neprejavi okamzity zaujem ist s tebou rovno na rande, tak to je dovod zacat ju pri stretnuti ignorovat? ty si sa dlllho odhodlaval ju vobec pozvat a ona mala hned reagovat bez zavahania? opakujem, ocakavas od nej zrelsie chovanie, ako mas ty sam.. a ta ignoracia, tak to je ceresnicka na torte..
ak chces vediet pravdu a nie si len domyslat, budes musiet proste riskovat a komunikovat z oci do oci a nie usudzovat z usmevov a toho, ci ti niekto potvrdi follow

anonym_6be871
Včera o 21:50

To, že ti nedala follow a po pozvaní von sa ti vyhýbala, sa zdá, že, bohužiaľ, nemá záujem, ale chce byť zdvorilá, preto sa dala potom do reči. Inak sú to však všetko len dohady. Byť tebou, pozvem ju ešte raz. A podľa odpovede sa zariadiš. Aj neutrálna odpoveď je odpoveď a naznačuje, že záujem nemá, len nechce napriamo povedať, že nechce ísť von. Podľa mňa je lepšie vedieť hneď na čom si ako to dlho riešiť a o to dlhšie sa trápiť, ak odpoveď bude negatívna/neutrálna. Ver mi.

earlgrey
Včera o 22:05

Bože, veď buď chlap. Normálne jej napíš, že sa ti páči a že rád by si s ňou išiel von. Že ak by mala aj ona záujem, budeš rád a ak nemá záujem, nič sa nedeje.
Veľmi analyzuješ. Ja som sa tak raz zapozerala na jedného muža na aurobusovej zastávke. Všimol si to, prišiel ku mne a normálne sa ma opýtal, že čo tak na neho pozerám 🤣 hanba, nehanba (a to som veľmi hanblivý človek) som mu povedala, že sa ospravedlňujem, ale že rozmýľam odkiaľ ho poznám a že si neviem spomenúť. On ma nepoznal. Ale vypýtal si odomňa číslo, dala som mu ho, boli sme párkrát von a nakoniec som zistila odkiaľ ho poznám 🤣 a to už vlastne nie je podstatné...len som tým chcela povedať, že buď jej napíš alebo ak nastane opäť situácia, keď sa na teba bude pozerať, tak choď k nejz prihovor sa...veď nie si nejaký pubertiak ale si dospelý muž.

stevvvka
Včera o 22:11

Nechcem sa nikoho dotknúť, ale ak chlap v tvojom veku nevie normálne zavolať babu von a rieši na fóre co kto povedal a kto sa kedy usmial.. 🤦 Co sa bojíš, že ti odhryzne nos? Ak ta odmietne, čo také strašné sa stane?

autor
Včera o 23:15
@reanda

@anonym_autor takze ak dievca neprejavi okamzity zaujem ist s tebou rovno na rande, tak to je dovod zacat ju pri stretnuti ignorovat? ty si sa dlllho odhodlaval ju vobec pozvat a ona mala hned reagovat bez zavahania? opakujem, ocakavas od nej zrelsie chovanie, ako mas ty sam.. a ta ignoracia, tak to je ceresnicka na torte..
ak chces vediet pravdu a nie si len domyslat, budes musiet proste riskovat a komunikovat z oci do oci a nie usudzovat z usmevov a toho, ci ti niekto potvrdi follow

@reanda priznám sa, že nemám moc v randení skúsenosti a neviem ani prečo, mám v hlave nejakým spôsobom zafixované, že keď dievča ma sympatie ku mužovi a dáva to najavo podobným spôsobom ako v mojej situácii, tak pozvanie by mala prijať bez väčšieho zaváhania ale to je len môj názor..

autor
Včera o 23:21
@earlgrey

Bože, veď buď chlap. Normálne jej napíš, že sa ti páči a že rád by si s ňou išiel von. Že ak by mala aj ona záujem, budeš rád a ak nemá záujem, nič sa nedeje.
Veľmi analyzuješ. Ja som sa tak raz zapozerala na jedného muža na aurobusovej zastávke. Všimol si to, prišiel ku mne a normálne sa ma opýtal, že čo tak na neho pozerám 🤣 hanba, nehanba (a to som veľmi hanblivý človek) som mu povedala, že sa ospravedlňujem, ale že rozmýľam odkiaľ ho poznám a že si neviem spomenúť. On ma nepoznal. Ale vypýtal si odomňa číslo, dala som mu ho, boli sme párkrát von a nakoniec som zistila odkiaľ ho poznám 🤣 a to už vlastne nie je podstatné...len som tým chcela povedať, že buď jej napíš alebo ak nastane opäť situácia, keď sa na teba bude pozerať, tak choď k nejz prihovor sa...veď nie si nejaký pubertiak ale si dospelý muž.

@earlgrey ja teraz nechcem zase všetko analyzovať, ale:
-pozval som ju von osobne(neutrálna odpoveď)
-o pár dní na to keď sme si písali, tak som jej tiež navrhol stretnutie, ale takým spôsobom, že som to nechal na ňu nech sa ozve(odpovedala, že dá vedieť ale doteraz nič). Nechcel som na ňu nejakým spôsobom tlačiť kvôli veku, chcel som jej nechať priestor nech sa rozhodne sama.
-o niekoľko týždňov keď som jej poslal follow tak z jej strany nič.

A potom príde situácia ako nedávno, že nevie zo mňa spustiť oči. Už tu boli nejaké komenty, že mám byť chlap ale keď mám takéto protichodné signály tak som ozaj zmätený a príde mi "trápne" jej znovu písať a pozvať von - v mojom prípade však ale asi najlepší a najrýchlejší spôsob zistiť na čom som 🤷