Má zmysel obnoviť kontakt s bývalým kolegom?
Pred rokom som vrámci práce na projekte spoznala zaujímavého chlapa, iskrilo to medzi nami, vyhľadával moju blízkosť, veľa sme sa spolu nasmiali, ale nič medzi nami nebolo, keďže som bola zadaná (on vtedy nebol zadaný). Dúfala som, že po skončení projektu (pred pól rokom) ostaneme v kontakte ako kamaráti, ale nemal záujem, aj keď na fb ma z priatelov nevyhodil. Medzičasom už zadaná nie som, on o tom nevie. Občas sa náhodne stretneme na chodbe alebo v jedálni, cca 1x mesačne. Vždy sa veľmi poteší, že ma vidí, prehodime pár viet, pýta sa ako sa mám (o vzťahoch sa nebavíme). Napísala som mu k narodeninám a veľmi milo odpísal, ale debatu nerozvíjal. Strašne mi chýba jeho prítomnosť, jeho humor, naše rozhovory, jeho záujem, pozornosť, ktorú mi dával, stále naňho myslím. A ak by aj nebol vzťah, chcela by som ho aspoň ako kamaráta, lebo je pre mňa zaujímavý človek. Ale ak pri náhodnom stretnutí naznačím záujem, hneď cúva. A teraz mám dilemu. Mám možnosť ísť do projektu, kde by sme zas boli v každodenom kontakte. Môžem sa rozhodnúť. A ja neviem či do toho ísť. Či radšej naňho zabudnúť, alebo dúfať v nejakú možnosť vzťahu alebo aspoň kamarátstva? Bojim sa sklamania. Ešte stále som neprekusla to, že nechcel ostať v kontakte po projekte. Prečo je potom taky strašne rád keď ma náhodou stretne?
Nepočúvaj blbosti čo ti píšu niektoré baby. Mne raz môj muž.povedal že ak má chlap o ženu záujem tak "necuva" ako píšeš ty...skrátka záujem jednoducho nemá a je k tebe len zdvorilý. A zároveň mu robí dobre že ty záujem máš..nič si od toho nesľubuj, lebo ak by chcel uz dávno by to bolo inak..
Veď choď do toho projektu a buď jeho kamoška. Môžeš sa tešiť na neho jak na kamoša a potom uvidíš. Nejde predsa o veľa.
Robis z toho strasnu vedu. Ked ho nechces narovinu pozvat na rande tak mu medzi recou spomen ze uz si single, baby ti tu dali tipy. Proste nech to vie. A nechaj uz na nom co bude dalej.
Ak nebude mat zaujem tak kasli na neho, urcite sa mu nevnucuj a netancuj okolo neho ako strasna kamoska. O to zaujem nema, uz ti to povedal.
@teki1 Dnes o 7:46 písala, že on nevie, že ona je voľná. Ale aj keby to nenapísala, tak už z predošlého je jasné, že on to nevie. Nemá odkiaľ. Firma je zrejme veľká a keď už spolu nerobia na tom projekte, tak nie sú toľko v kontakte. Navyše, ona sa mu to zdráha povedať, aby si, božechráň!, nemyslel, že ho chce. Pritom ja osobne si myslím, že keby on vedel, že je voľná a že ho chce, veci by sa pohli tým správnym smerom. Ale čo už, keď niektoré ženy nespravia ani len minimálny krôčik k svojmu šťastiu? 😒
@teki1 vo firme sa o osobnom živote s nikým nebavím, nemám tam žiadne bližšie kamarátky, resp. mám 2 kolegyne v kancelárii, ktoré to vedia, že som single, ale nikde to neroztrubujú. Ony ale zas nevedia o tom chlapovi. Takže nevie celá firma, že som single
@h2 neviem a nechcem byť taká priama. Radšej asi využijem možnosť znova spolu pracovať a uvidím čo a ako bude. Snažím sa to brať tak, že bude ako má byť
Faktor ktorý najviac ovplyvňuje či sa do niekoho zaľúbime je to, ako má ku nám blízko (rozumej fyzická vzdialenosť).
Čítaj tu, časť "Proximity"
https://bakadesuyo.com/2013/07/make-someone-fal...
Ak nechceš urobiť prvý krok, tak rozhodnutím zúčastniť sa spoločného projektu máš šancu ovplyvniť ako často a ako blízko budete spolu. Ak je tam šanca na iskru, tak preskočí.
Ale rozmýšľaj aj nad plánom B. Čo budeš robiť ak budete na spoločnom projekte, ty sa zaľúbiš a on nie?
Autorka, ja si myslim, ze keby mal ku tebe skutocne blizko, tak by po ukonceni projektu s tebou neprerusil kontakt. A pod tym, skutocne blizko, myslim dusevnu spriaznenost, nie nadrzanost. Jediny akceptovatelny dovod, preco by mal kontakt s tebou prerusit, by bolo to, ze by sa do teba nestastne zalubil, kedze si bola zadana. Ale to by si na nom videla, ci? A sam od seba by patral po tom, ci si este zadana.
@hugger rozmýšľam aj nad plánom B, je mi jasné, že to môže celé dopadnúť všelijako. Budem to musieť prijať. Aj preto neviem, či do toho projektu ísť, ale láka ma to
@grof_monte_christo nepoznali sme sa až tak, aby som ho vedela takto rozanalyzovať. Ja fakt neviem ako to u neho bolo/je. Môžem si namýšľať a možno je to celé inak.
No čo ,uzsi bola zavolať na rande?
Co ho toľko uhanas za kamaráta?
Veď sa s ním porozprávaj o tom projekte. Že váhaš, či do toho ísť, opýtaj sa ho čo si o tom myslí. Z jeho reakcie ti bude hádam jasné viac.
Mne je inak vcelku vtipné, že osud toho projektu závisí od toho, ako sa autorka a ten chlap k sebe majú, či nemajú. Ja teda neviem, ako kde, ale u nás sa robí podľa toho, čo je treba urobiť, nie podľa toho, kto sa do ktorého kolegu zahľadí. 😁
@minenkak nie
@aandrea9 ako ho uháňam?
@vikiki29 mám za ním ísť osobne do kancelárie s viacerými ľuďmi? To som zatiaľ nikdy neurobila, ani on mňa nenavštívil. A stetávame sa náhodne veľmi zriedka
@h2 😀 som radový zamestnanec, každý má viac projektov a nové si rozdeľujeme v podstate náhodne, alebo kto ako chce
Ako ho uhanas? Stále som neprekusla atakdale. Nie každý chlap musí byť tvoj kamarát len preto lebo TY chces. Ak by o to stal on sám, určite niečo pre to spraví.
@aandrea9 okej, čiže nemám ísť do toho projektu?
Choď a daj nám vedieť,ako zareagoval,ked zistil, že si sama.😉
Chod. Preco by si nemala.
A keď mu to nejak nenaznačíš, nepovieš, nepozveš, nebude ťa potom štvat, že si napr mohla mať vzťah, chlapa, ktorého chceš, bola si od toho jednu otázku ďaleko a nezistila si to? 🙂 ja by som toto nedokázala, ro by som ho radšej kdesi pozvala a hneď by som vedela čo a ako 😁
@pralinka25 tak niektoré mi tu píšu, že mám naňho zabudnúť... ja neviem akým smerom ísť
@teki1 neviem kedy sa najbližšie uvidíme. Projekt sa rozbehne cca za 2 mesiace
@andrea2323 odrádza ma to jeho cúvanie, keď sa pri náhodnom stretku snažím priblížiť (slovne). Vtedy ho nedokážem niekam pozvať alebo mu povedať, že som single. Neviem akým štýlom to s ním komunikovať. Asi moc analyzujem, ale nechcem sa vnucovať
Ale ved kľudne choď.. len si hlavne nerob zbytočné nádeje. Možno vôbec nie si jeho typ a preto sa nerozhybal. Len nevie ako ti to taktne naznačiť.
Tiez si myslím..ze nema záujem..keby ma,uz davno sa snaží zblížiť.

@teki1 Podľa mňa on nevie, že ona už nie je zadaná. Nemá to odkiaľ vedieť. Ona mu to nepovedala a ani nechce, aby si náhodou nemyslel, že mu to hovorí, lebo ho chce. 🙄