icon

Majú muži záujem o ženy s deťmi?

6. apr 2026

Ahojte, zaujímal by ma Váš názor, ako to vnímate vy a aká je Vaša skúsenosť. Majú podľa Vás bežní, normálny muži záujem o ženu aj ak má už dieťa z predošlého vzťahu/manželstva? Uvediem dôležitú informáciu že hovorím skôr o ľuďoch pod 30 rokov. Aké sú Vaše skúsenosti? Išli by ste do takého vzťahu ako muž? Alebo naopak ak ste žena ktorá bola sama s dieťaťom mali ste problém nájsť si partnera?

cyberk
6. apr 2026

Urcite by som nechcela zenu s dietatom, keby mam pod 30r, to nech si zoberu zufalci, ktori na ine nemaju.
Avsak po 30tke uz vela dobrych ryb clovek nenajde, takze kompromis je na mieste uz spravit :D

anonym_dd2ae4
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zuzubb007 tak mám 42, partnera 2 roky, dieťa za chvíľu dospelé..obaja vieme, čo od života už chceme.
Okrem toho, reagovala som na tvoj príspevok, že muž chce ženu s dieťaťom len vtedy, keď má už vlastné. To je totálna blbosť. A za tým si stojím.

Práveže vieme, čo je skutočná láska

@anonym_c352c1 Dieťa je odrastené, čoskoro odíde a preto ho muž nevníma ako problém. To nie je žiadny vzťah, nieto láska k cudziemu decku, ale racionálny kalkul. Proste, keď už žena s deťmi, tak nech s tým aspoň nie sú starostí, výdavky, nech sa mi to nemotá okolo nôh a neotravuje, keď chceme byť vo dvojici.

anonym_0f7eea
6. apr 2026
@anonym_306c39

@anonym_0f7eea podľa teba je každá rozvedená žena s dieťaťom problémová? Ja som rozvedená s dieťaťom už 14 rokov. Dcéra je už dospelá. Nikdy som už nemala normálny vzťah, aj keď som po takom túžila, nebola som už ochotná zľaviť z nárokov na chlapa. Videla som čo si ponachádzali kamošky čo sa rozviedli. Tí chlapi ich deti iba tolerovali, vyvalovali sa na gauči a ony ich živili, len aby neboli samé. Mala som pár mileneckých vztahov, ale nikdy som ich neťahala do súkromia. Ja osobne by som nechcela chlapa s deťmi. Nebavilo by ma starať sa o cudzie deti, kazdy druhý víkend, ani hrať druhé husle. Čiže od rozvodu som sa starala o seba a dcéru.

@anonym_306c39 No presne, sama si problémová. Žena čo chce chlapa ale nechce sa starať o cudzie deti, ale chlap sa o jej deti môže starať,že? Preto si skončila sama. Ale je to dobre. Mne je luto toho mojho kamoša, že narazil na takú ako ty, čo si ho nevážila a to sa chcel starať aj o to jej dieťa.

anonym_413b3e
6. apr 2026

Bola som mladá keď som už bola rozv. s dieťaťom. niektoré spolužiačky sa ešte ani len nestihli vydať . záujemci boli, ale skôr len o moju osobu. Jeden známy mi rovno povedal, aby som dieťa dala rodičom a troška tú výchovu sprísnila, lebo malý je rozmaznaný.
Potom to boli muži omnoho starší čo už mali svoje rodiny , manž, deti, a neboli dokonca ani len rozvedení. Jednoduché to nebolo nájsť muža, ktorý nemal problém s mojim dieťaťom.
nie, muži nechcú matku s dieťaťom, skôr potom už starší okolo 40tky, ktorí tak isto majú už svoje deti

anonym_a9676c
6. apr 2026
@anonym_413b3e

Bola som mladá keď som už bola rozv. s dieťaťom. niektoré spolužiačky sa ešte ani len nestihli vydať . záujemci boli, ale skôr len o moju osobu. Jeden známy mi rovno povedal, aby som dieťa dala rodičom a troška tú výchovu sprísnila, lebo malý je rozmaznaný.
Potom to boli muži omnoho starší čo už mali svoje rodiny , manž, deti, a neboli dokonca ani len rozvedení. Jednoduché to nebolo nájsť muža, ktorý nemal problém s mojim dieťaťom.
nie, muži nechcú matku s dieťaťom, skôr potom už starší okolo 40tky, ktorí tak isto majú už svoje deti

@anonym_413b3e moja kolegyňa bola slobodná matka s dcérou. Všetky jej vzťahy zlyhali kvôli dcére. Neposlušná, divá, problematická. Až jeden sa ulakomil. Svadba, druhé, ich spoločné dieťa. Prvá dcéra začala vystrájať ešte viac. Drogy, alkohol, večne ju po meste hľadajú policajti. Chlap chodì strhaný, melie z posledného, skutočný dobráčisko. On by ten nevlastnej dcére dal všetko. A život v troskách. Matka si zastáva dcéru ako levica. Ale 2 životy pomaly v troskách. Nikdy ženu s dieťaťom

anonym_d56a7d
6. apr 2026

@anonym_autor ono s deťmi je to komplikovanejšie. My mame obaja deti z predchádzajúcich vzťahov. Nie vždy je to jednoduché, ani nie kvoli tým detom ako kvôli ex. Môj ex ma v paži, tomu je všetko jedno, hlavne že výživné môže platiť čo najmenej. Ale mužova ex je extrém. Keď bolo dieta malé, manipulovala ho proti nám, kázala mu filmovať nás, cele zle. Teraz keď je už veľký, skáče jej po hlave, teraz ho už ona nechce, tak ho poslala byvat k nám. Ako psa. To by nebolo také zle, ale ma tisíc požiadaviek, na čo ma jej dieta právo a to sú také chujoviny, že sa čudujem chlapovi, že ju nepošle raz a navždy niekam do teplých krajín (ja sa mu do toho nemiešam, to som zistila hneď na začiatku, že je lepšie nemiešať sa).

anonym_f9ce5c
6. apr 2026

Po smrti otca mojich 3 deti som bola dlho sama. Nakoniec máme k sebe fajn partnera a skveleho parťáka pre mojich pubertiakov. Super si rozumeju. Aj jeho rodina nas prijala aj ked 3 deti su v dnešnej dobe zahul.

julish
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

Žena s dieťatom je problém. Lebo chlap si berie na krk jej minulosť. Nejde len o dieťa, ide o to že musí riešiť aj jej bývalý vzťah, bývalého partnera ktorý s tým dietaťom chce byť. Jeden môj kamoš (nepoučiteľný) si začinal s takýmito ženami (rozvedené s dieťatom), lebo takú ženu je ľahko zbaliť a jemu sa nechce chodiť po rande, niekoho dobýjať a zažívať odmietnutia. Rozvedená ide rýchlo na vec. Hovoril som mu, že n sa na to vykašle a nájde si normálnu, bezdetnú, lebo on sám je slušný a chce vzťah. Ale nie, on sa bojí tých odmietnutí a naivne si myslí, že rozvedená ocení slušného chlapa. No a ako to dodaplo? Tá prvá bola divná, problémová. A vydržal s nou asi 1,5 roka a potom sa to rozpadlo, lebo už robila psychické peklo. Potom si našiel inú, tá bola normálnejšia ale musel riešit jej bývaleho, ktorý stále niečo vymýšlal. Nakoniec ho táto normálnejšia opustila ( !!!) a ostal zase sám a to sa venoval veľa aj tej jej dcére. To je úroveň čo?

@anonym_0f7eea zenu s dietatom je lahsie zbalit? Uf, no presne naopak. A taka zena s dietatom si da vacsi pozor aj na muza po 30 bez skusenosti s dlhodobejsim vztahom, toxikov si neprosi…

anonym_413b3e
6. apr 2026
@anonym_a9676c

@anonym_413b3e moja kolegyňa bola slobodná matka s dcérou. Všetky jej vzťahy zlyhali kvôli dcére. Neposlušná, divá, problematická. Až jeden sa ulakomil. Svadba, druhé, ich spoločné dieťa. Prvá dcéra začala vystrájať ešte viac. Drogy, alkohol, večne ju po meste hľadajú policajti. Chlap chodì strhaný, melie z posledného, skutočný dobráčisko. On by ten nevlastnej dcére dal všetko. A život v troskách. Matka si zastáva dcéru ako levica. Ale 2 životy pomaly v troskách. Nikdy ženu s dieťaťom

@anonym_a9676c zato moje dieťa bez problémov. V každej škole super žiak, nikdy dieťa nepilo, nefajčilo... Uvidíme či potom neskoršie nepríde druhá puberta.

anonym_0f7eea
6. apr 2026
@julish

@anonym_0f7eea zenu s dietatom je lahsie zbalit? Uf, no presne naopak. A taka zena s dietatom si da vacsi pozor aj na muza po 30 bez skusenosti s dlhodobejsim vztahom, toxikov si neprosi…

@julish Žena s dietatom keď zbadá trochu schopného chlapa, tak si ho hneď "pripusti". Bezdetná chce chodiť na rande, do kina, do večere, neviem kam, ešte si užívať a na konci toho chlapa ešte odmietne, lebo možno príde lepší. Toto tá rozvedená neurobí, nemá na to všetko čas pri dietaťi a ani si to nemôže dovoliť.

anonym_ed2282
6. apr 2026
@julish

@julish No neviem neviem z toho co som za tie roky vo svojom okoli videl mam pocit ze toto je prave ten typ ktore slobodne mamicky vyhladavaju. Idealne este ked je introvertny, tichsi, nesmely, taky u ktoreho bude mat istotu ze ked uz doteraz inu nemal, za inou uz nepojde, a bude drzat hubu, krok a nosit poslusne vyplatu

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

@anonym_306c39 No presne, sama si problémová. Žena čo chce chlapa ale nechce sa starať o cudzie deti, ale chlap sa o jej deti môže starať,že? Preto si skončila sama. Ale je to dobre. Mne je luto toho mojho kamoša, že narazil na takú ako ty, čo si ho nevážila a to sa chcel starať aj o to jej dieťa.

@anonym_0f7eea problémový si ty... 😆. Ja som si nehľadala chlapa s deťmi. Ani netúžim po nejakom primitivovi čo sa mi bude vyvalovat na gauči. Ja sa nestažujem. Mám auto, dom, o seba dcéru sa starám sama. Určite by som k sebe nenadstahovala nejakého slobodného bodybildera z maminej detskej izby... Zaujímalo by ma aký vzťah a život máš ty, keď tak súdiš. 😉

mandzula
6. apr 2026

Ja dieta mam a aj manzela, ktory prijal dieta za svoje. On svoje bio dieta nema, nikdy ho nechcel a ja som rada, lebo som uz druhe neplanovala. Kedze viem, ake je to cele v takomto zlozeni zlozite, velmi si ho vazim - o to viac, ze ja by som chlapa s dietatom nechcela.

anonym_878f34
6. apr 2026

Sú prípady, kedy je nevlastný otec lepším rodičom ako sploditeľ. Na druhú stranu, ľutujem deti, keď mater myslí len na seba a deti trpia kvôli chlapovi, ktorý si na nich vybíja svoju frustráciu.

anonym_0f7eea
6. apr 2026
@anonym_306c39

@anonym_0f7eea problémový si ty... 😆. Ja som si nehľadala chlapa s deťmi. Ani netúžim po nejakom primitivovi čo sa mi bude vyvalovat na gauči. Ja sa nestažujem. Mám auto, dom, o seba dcéru sa starám sama. Určite by som k sebe nenadstahovala nejakého slobodného bodybildera z maminej detskej izby... Zaujímalo by ma aký vzťah a život máš ty, keď tak súdiš. 😉

@anonym_306c39 Teba nemusí zaujímať aký život mám ja 😀 Tam si rieš svoj pokašlaný život. Len ma pobavilo, že žena čo má vlastné dieťa s opovržením kuká na chlapa čo má tiež dieťa. A ešte sa tvári, že taký pre ňu nie je dosť dobrý. Normálne komédia 😀

anonym_c352c1
6. apr 2026
@anonym_dd2ae4

@anonym_c352c1 Dieťa je odrastené, čoskoro odíde a preto ho muž nevníma ako problém. To nie je žiadny vzťah, nieto láska k cudziemu decku, ale racionálny kalkul. Proste, keď už žena s deťmi, tak nech s tým aspoň nie sú starostí, výdavky, nech sa mi to nemotá okolo nôh a neotravuje, keď chceme byť vo dvojici.

@anonym_dd2ae4 to dieťa malo v čase nášho zoznámenia 13 rokov, ale ok. Kalkul, nekalkul. Tiež som mala preferencie a nároky na chlapa, a hlavne aby deti nemal. Tiež je to v očiach niekoho kalkul, a je mi to jedno čo si kto o tom myslí. Ale keby to bolo tak, ako píšeš, tak byť určite nekupoval nový byt s tým, že myslí aj na izbu pre moju dcéru a nechodíme spoločne aj na akcie, výlety...

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@anonym_dd2ae4 to dieťa malo v čase nášho zoznámenia 13 rokov, ale ok. Kalkul, nekalkul. Tiež som mala preferencie a nároky na chlapa, a hlavne aby deti nemal. Tiež je to v očiach niekoho kalkul, a je mi to jedno čo si kto o tom myslí. Ale keby to bolo tak, ako píšeš, tak byť určite nekupoval nový byt s tým, že myslí aj na izbu pre moju dcéru a nechodíme spoločne aj na akcie, výlety...

@anonym_c352c1 byť ste kupovali už ako manželia alebo ak ešte nie ste manželia, ste obaja na liste vlastníctva?

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_c352c1 byť ste kupovali už ako manželia alebo ak ešte nie ste manželia, ste obaja na liste vlastníctva?

@zmrzlinka2021 a nie nie je to jedno? Ja mám svoj byt, on svoj a teraz bude mať druhý. Čo to má s tým spoločné? Dieťa nikdy nebral ako záťaž, ale to asi aj preto, lebo dieťa nedávam na piedestál, ako mnohí rodičia. Ale pozerám aj na potreby partnera, svoje a snažím sa robiť rozumné kompromisy.

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

@anonym_306c39 Teba nemusí zaujímať aký život mám ja 😀 Tam si rieš svoj pokašlaný život. Len ma pobavilo, že žena čo má vlastné dieťa s opovržením kuká na chlapa čo má tiež dieťa. A ešte sa tvári, že taký pre ňu nie je dosť dobrý. Normálne komédia 😀

@anonym_0f7eea rovnako ako muži čo nemajú záujem vychovávať cudzie deti. Ja som si svoje dieťa vychovala sama. A žijem šťastný a spokojný život, bez obmedzení. 😘♥️🙂

laila22
6. apr 2026
@julish

@julish presne tak 🙂.

zmrzlinka8
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Drvivá väčšina nie.

A žiaľ tie single mamičky sú pre veľa mladých mužov zdrojom vtipu a la Nicola.

@zmrzlinka2021 to nie je pravda, že drvivá väčšina nie. Je to o charaktere muža, jeho zrelosti. S tým som nikdy problém nemala, ale ani by som nechcela muza, ktory by mal problém s mojim dieťaťom. Muž, ktorý má srdce na správnom mieste, s dieťaťom nemá problém. To skôr sebec sa nebude starat o cudzie dieťa a nechápe, ze to dieťa je neoddeliteľnou súčasťou ženy.

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

@anonym_0f7eea ty sa nauč čítať s porozumením a 3x si po sebe prečítaj čo píšeš...

anonym_761a94
6. apr 2026
@zmrzlinka8

@zmrzlinka2021 to nie je pravda, že drvivá väčšina nie. Je to o charaktere muža, jeho zrelosti. S tým som nikdy problém nemala, ale ani by som nechcela muza, ktory by mal problém s mojim dieťaťom. Muž, ktorý má srdce na správnom mieste, s dieťaťom nemá problém. To skôr sebec sa nebude starat o cudzie dieťa a nechápe, ze to dieťa je neoddeliteľnou súčasťou ženy.

@zmrzlinka8 nie tam ide najma o to, ze pokial su náhodou nejaké problémy, tak zvyčajne to konci tým, je to moje dieta, ja si ho vychovávam. Ty sa nestaraj. A je uplne jedno, z ktorej je to strany.

anonym_761a94
6. apr 2026
@anonym_306c39

@anonym_0f7eea podľa teba je každá rozvedená žena s dieťaťom problémová? Ja som rozvedená s dieťaťom už 14 rokov. Dcéra je už dospelá. Nikdy som už nemala normálny vzťah, aj keď som po takom túžila, nebola som už ochotná zľaviť z nárokov na chlapa. Videla som čo si ponachádzali kamošky čo sa rozviedli. Tí chlapi ich deti iba tolerovali, vyvalovali sa na gauči a ony ich živili, len aby neboli samé. Mala som pár mileneckých vztahov, ale nikdy som ich neťahala do súkromia. Ja osobne by som nechcela chlapa s deťmi. Nebavilo by ma starať sa o cudzie deti, kazdy druhý víkend, ani hrať druhé husle. Čiže od rozvodu som sa starala o seba a dcéru.

@anonym_306c39 presne ako píšeš. Pre mňa je to raz cudzie dieta, ja som pre neho cudzí človek. A je veľmi ťažké nájsť nejaký prienik medzi tým. Ešte pokial do toho kafre aj ex (jedno ci žena alebo muz).

anonym_761a94
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zmrzlinka2021 a nie nie je to jedno? Ja mám svoj byt, on svoj a teraz bude mať druhý. Čo to má s tým spoločné? Dieťa nikdy nebral ako záťaž, ale to asi aj preto, lebo dieťa nedávam na piedestál, ako mnohí rodičia. Ale pozerám aj na potreby partnera, svoje a snažím sa robiť rozumné kompromisy.

@anonym_c352c1 presne, ono momentálne tu máme ten veľmi populárny "kult dietata" , kedy dieta môže všetko a je mu dovolené všetko. Partner je až na druhom mieste. A potom sa divia ľudia, ze su sami.

anonym_ed2282
6. apr 2026
@zmrzlinka8

@zmrzlinka8 Tak toto je presne zhrnutie zenskeho zmyslania ktore odpudzuje muzov od slobodnych matiek. Ze muz je nezrely a sebec ked nechce dotovat decko cudzieho muza.

anonym_c352c1
6. apr 2026
@anonym_761a94

@anonym_c352c1 presne, ono momentálne tu máme ten veľmi populárny "kult dietata" , kedy dieta môže všetko a je mu dovolené všetko. Partner je až na druhom mieste. A potom sa divia ľudia, ze su sami.

@anonym_761a94 ja som názoru, že ak chce mať niekto pekný vzťah, je jedno ci je to priateľ či manžel, musí na vzťahu pracovať. A nesúhlasím s tým, že dieťa vždy na prvom mieste. Na potreby dieťaťa samozrejme prihliadať, ale rozumne, nie za každých okolností robiť všetko tak, ako ono chce a jemu sa prispôsobovať. Potom tak tie vzťahy ak vyzerajú.

julish
6. apr 2026
@anonym_ed2282

@julish No neviem neviem z toho co som za tie roky vo svojom okoli videl mam pocit ze toto je prave ten typ ktore slobodne mamicky vyhladavaju. Idealne este ked je introvertny, tichsi, nesmely, taky u ktoreho bude mat istotu ze ked uz doteraz inu nemal, za inou uz nepojde, a bude drzat hubu, krok a nosit poslusne vyplatu

@anonym_ed2282 Nuz, neviem, co to mas v okoli za zeny, ja by som zaujem o takeho ťuťka nemala ako detna ani ako bezdetna

anonym_2128ac
6. apr 2026

@anonym_autor uz tu taka tema bola a nie nemaju zaujem. Štatisticky je menej takych co by brali matku s deckom, staci si pozret komenty Mama ožeň ma, od chlapov. Kukučku nechcu mat v dome. Zena je takto uz second hand použitá s deckom od ineho. Slobodná matka si najde len zufalca a on to decko tazko prijme. Česť výnimkám.

julish
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

@julish Žena s dietatom keď zbadá trochu schopného chlapa, tak si ho hneď "pripusti". Bezdetná chce chodiť na rande, do kina, do večere, neviem kam, ešte si užívať a na konci toho chlapa ešte odmietne, lebo možno príde lepší. Toto tá rozvedená neurobí, nemá na to všetko čas pri dietaťi a ani si to nemôže dovoliť.

@anonym_0f7eea A podla coho sudis? Lebo ja som rozvedena s dietatom a teda preklepavala som si velmi dlho, vela ich islo het, len co sa mi nieco znepacilo… podobne pripady mam na okoli, schopne zeny, co nehladaju niekoho za kazdu cenu