icon

Majú muži záujem o ženy s deťmi?

6. apr 2026

Ahojte, zaujímal by ma Váš názor, ako to vnímate vy a aká je Vaša skúsenosť. Majú podľa Vás bežní, normálny muži záujem o ženu aj ak má už dieťa z predošlého vzťahu/manželstva? Uvediem dôležitú informáciu že hovorím skôr o ľuďoch pod 30 rokov. Aké sú Vaše skúsenosti? Išli by ste do takého vzťahu ako muž? Alebo naopak ak ste žena ktorá bola sama s dieťaťom mali ste problém nájsť si partnera?

Strana
z4
anonym_cce587
6. apr 2026

Myslim ze toto sa pausalizovat nedá. Niektorým cudzie dieta neprekaza a pre niekoho je nepredstavitelnou prekážkou. Takze zalezi od cloveka. Ale osobne si myslim, ze zena s dieťaťom si partnera hľadá trochu ťažšie

anonym_5aea7d
6. apr 2026

Niekomu to vadí a je to pochopiteľné a inému nie. Tak ako niekomu vadí žena, čo má pár kg navyše a niekomu to nevadí, lebo sám nie je super krásny a niekoho to priťahuje. Môj mal 30 , nevadilo mu, že mám dieťa a časom sa ukázalo, že deti ani mať nemôže. Už si ho osvojil a všetko je ako má byť, dieťa skoro dospelé. Necítila som to ako nejakú veľkú nevýhodu, že mám dieťa. Skôr som bola prieberčivejšia, už som nemohla riskovať ľahkovážne , neuvážené vzťahy bez perspektívy.

anonym_dd2ae4
6. apr 2026

Rodinne založení muži, takí, ktorí chcú rodinu na celý život, chcú sa tým deťom aj venovať, tí si chcú urobiť a aj vychovať vlastné deti.

anonym_ac8001
6. apr 2026

Keď som mal do 30, tak som takýto vzťah nevyhľadával a nechcel by som ženu s dieťaťom. Dnes keď mám skoro o 20r viac, tak viem, že inú možnosť nemám. Tých bez dieťaťa je výrazne menej.

anonym_0f7eea
6. apr 2026

Žena s dieťatom je problém. Lebo chlap si berie na krk jej minulosť. Nejde len o dieťa, ide o to že musí riešiť aj jej bývalý vzťah, bývalého partnera ktorý s tým dietaťom chce byť. Jeden môj kamoš (nepoučiteľný) si začinal s takýmito ženami (rozvedené s dieťatom), lebo takú ženu je ľahko zbaliť a jemu sa nechce chodiť po rande, niekoho dobýjať a zažívať odmietnutia. Rozvedená ide rýchlo na vec. Hovoril som mu, že n sa na to vykašle a nájde si normálnu, bezdetnú, lebo on sám je slušný a chce vzťah. Ale nie, on sa bojí tých odmietnutí a naivne si myslí, že rozvedená ocení slušného chlapa. No a ako to dodaplo? Tá prvá bola divná, problémová. A vydržal s nou asi 1,5 roka a potom sa to rozpadlo, lebo už robila psychické peklo. Potom si našiel inú, tá bola normálnejšia ale musel riešit jej bývaleho, ktorý stále niečo vymýšlal. Nakoniec ho táto normálnejšia opustila ( !!!) a ostal zase sám a to sa venoval veľa aj tej jej dcére. To je úroveň čo?

anonym_ac17cd
6. apr 2026

Ja mám dieťa z predošlého vzťahu a môj terajší partner ma syna ako vlastného. Neskutočná láska je medzi nimi.

huxy
6. apr 2026

Je to veľmi individuálne. Niekomu deti prekážajú, niekomu nie. Mám dávno po 30-tke ale s tým,.že mám dieťa, nik problém nemal,.teda možno práve preto, šlo o mužov po 40-tke. A teda boli to hlavne muži bez detí, lebo sama som muža s deťmi už nechcela (možno pre niekoho pokrytecké, ale ja viem prečo-z predchádzajúcej skúsenosti).

anonym_784407
6. apr 2026
@anonym_ac8001

Keď som mal do 30, tak som takýto vzťah nevyhľadával a nechcel by som ženu s dieťaťom. Dnes keď mám skoro o 20r viac, tak viem, že inú možnosť nemám. Tých bez dieťaťa je výrazne menej.

@anonym_ac8001 za tych 20 rokov si nenasiel taku, s ktorou by si mal vlastne deti?

anonym_69f189
6. apr 2026

Mna si vzal moj muz s piatimi detmi,dve mame spolu,mal 39 ked sme sa dali dokopy.Pod 30 je to asi tazsie,clovek ma este cas si uzivat zivot,nemusi robit velke rozhodnutia,ale myslim,ze to bude coraz horsie nakolko pribuda ludi co deti nechcu vobec.

anonym_5241fe
6. apr 2026

Ja mam jedno dieta z prveho vztahu..uz ma 26 sme spolu od jej 7rokov. Mame aj dalsie 2 deti problem nikdy nebol. V case puberty dospievania si s nim rozumela lelsie ako so mnou...

zmrzlinka2021
6. apr 2026

@anonym_autor

Drvivá väčšina nie.

A žiaľ tie single mamičky sú pre veľa mladých mužov zdrojom vtipu a la Nicola.

anonym_5aea7d
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Drvivá väčšina nie.

A žiaľ tie single mamičky sú pre veľa mladých mužov zdrojom vtipu a la Nicola.

@zmrzlinka2021 Zdrojom vtipov bývajú aj staré dievky a často.

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_5aea7d

@zmrzlinka2021 Zdrojom vtipov bývajú aj staré dievky a často.

@anonym_5aea7d určite.

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

Žena s dieťatom je problém. Lebo chlap si berie na krk jej minulosť. Nejde len o dieťa, ide o to že musí riešiť aj jej bývalý vzťah, bývalého partnera ktorý s tým dietaťom chce byť. Jeden môj kamoš (nepoučiteľný) si začinal s takýmito ženami (rozvedené s dieťatom), lebo takú ženu je ľahko zbaliť a jemu sa nechce chodiť po rande, niekoho dobýjať a zažívať odmietnutia. Rozvedená ide rýchlo na vec. Hovoril som mu, že n sa na to vykašle a nájde si normálnu, bezdetnú, lebo on sám je slušný a chce vzťah. Ale nie, on sa bojí tých odmietnutí a naivne si myslí, že rozvedená ocení slušného chlapa. No a ako to dodaplo? Tá prvá bola divná, problémová. A vydržal s nou asi 1,5 roka a potom sa to rozpadlo, lebo už robila psychické peklo. Potom si našiel inú, tá bola normálnejšia ale musel riešit jej bývaleho, ktorý stále niečo vymýšlal. Nakoniec ho táto normálnejšia opustila ( !!!) a ostal zase sám a to sa venoval veľa aj tej jej dcére. To je úroveň čo?

@anonym_0f7eea podľa teba je každá rozvedená žena s dieťaťom problémová? Ja som rozvedená s dieťaťom už 14 rokov. Dcéra je už dospelá. Nikdy som už nemala normálny vzťah, aj keď som po takom túžila, nebola som už ochotná zľaviť z nárokov na chlapa. Videla som čo si ponachádzali kamošky čo sa rozviedli. Tí chlapi ich deti iba tolerovali, vyvalovali sa na gauči a ony ich živili, len aby neboli samé. Mala som pár mileneckých vztahov, ale nikdy som ich neťahala do súkromia. Ja osobne by som nechcela chlapa s deťmi. Nebavilo by ma starať sa o cudzie deti, kazdy druhý víkend, ani hrať druhé husle. Čiže od rozvodu som sa starala o seba a dcéru.

anonym_761a94
6. apr 2026

@anonym_autor mužom vadi presne ti iste, co ženám. A to zasahovanie ex do života. A tiež to, ze dieta na prvom mieste a všetko vylucne pre dieta a chlap na poslednom mieste. Kamoska je single mama, a tento problém nikdy nemala, práve kvôli tomu. Mala 3 partnerov, s posledným sa vzali a dokonca si malú aj osvojil.

anonym_343d6a
6. apr 2026

Ako ktorí a ako ktoré. Poznala som ženy, čo mali dieťa s predchádzajúceho vzťahu a nedokázali byť samy. Niektoré si našli mužov, čo ich dieťa prijali ako vlastné a venovali sa mu nielen vo fáze prvotného randenia, aby boli za "chrumkavých". A potom boli ženy, ktorých noví partneri od začiatku javili nevraživosť voči "kukučke" (na spôsob: bez decka by nám bolo lepšie) alebo až o čosi neskôr, keď už bola ruka v rukáve (a k tomu ich spoločné dieťa, ktoré dostávalo modré z neba a to "cudzie" už len nadávky a bitku). A vieš, čo? Niektoré tie trúby s nimi ostávali a dieťa z prvého vzťahu trpelo...

rachel36a
6. apr 2026

Ako kto....niekomu to nevadi, niekto by to nechcel...mojmu muzovi to nevadilo....mal 28 keď sme spolu začali žiť....ja som mala 12 rocneho syna...

anonym_d63c69
6. apr 2026

@anonym_autor
Na to sa nedá odpovedať ano/nie.

anonym_a9676c
6. apr 2026
@anonym_ac8001

@anonym_ac8001 ja by som ženu s dieťaťom nechcel. Aj keby som náhodou zistil, že som neplodný. Zúfalo sa upnúť na to vo veku 50 rokov, tak ani náhodou. Radšej sám, ako nasilu, len aby som mal babu, nasilu brať aj dieťa 2v 1.

anonym_a9676c
6. apr 2026
@anonym_0f7eea

@anonym_0f7eea najhoršie sú také s 2 deťmi od dvoch chlapov, ktoré zúfalo hľadajú tretieho, len aby mali kde hlavu s nimi skloniť. Berú každého, kto príde do cesty. A potom tie páry a životy tak aj vyzerajú. Ako čisté zúfalstvo 🫩
Ty si to napìsal tak ako to je.

zuzubb007
6. apr 2026

Osobne si myslím, že muž chce ženu s dieťaťom, len vtedy, keď aj on má svoje dieťa, ináč nie

anonym_ea92c1
6. apr 2026

@anonym_autor nie nemajú

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zuzubb007

Osobne si myslím, že muž chce ženu s dieťaťom, len vtedy, keď aj on má svoje dieťa, ináč nie

@zuzubb007 tak ja mám skúsenosti iné, mala som minimálne 5 nápadníkov bez detí a aj aktuálny partner deti nemá.

anonym_f63478
6. apr 2026

Moje skúsenosti sú také, že mali záujem aj keď som mala manžela 🤣.

anonym_56492b
6. apr 2026
@anonym_ac17cd

Ja mám dieťa z predošlého vzťahu a môj terajší partner ma syna ako vlastného. Neskutočná láska je medzi nimi.

@anonym_ac17cd kým sa nenarodi jeho biologické. Potom uvidíš tu lásku.

anonym_ed2282
6. apr 2026

Ja ti to poviem na rovinu ako muz: slobodna mamicka je uz vacsinou ta posledna moznost. Do 30tky - tak to vela stastia, vacsina mladych muzov si chce do 30tky uzivat, budovat karieru a zazemie, najst si bezdetnu rovesnicku / mladsiu bez burlivej minulosti a ''batoziny'' s ktorou si po 30tke zalozia rodinu s vlastnymi detmi. Po 30tke ked chlap nema deti tak uz je to vacsinou kvoli tomu ze k tym detom proste nema vztah, alebo sa nechce viazat k jednej zene.

anonym_56492b
6. apr 2026

Moje skúsenosti z okolia sú také, že chlapi je to úplne jedno. Chce si len vrznúť. Ak ho už budu deti príliš zaťažovať, odíde.

anonym_c352c1
6. apr 2026
@anonym_ed2282

Ja ti to poviem na rovinu ako muz: slobodna mamicka je uz vacsinou ta posledna moznost. Do 30tky - tak to vela stastia, vacsina mladych muzov si chce do 30tky uzivat, budovat karieru a zazemie, najst si bezdetnu rovesnicku / mladsiu bez burlivej minulosti a ''batoziny'' s ktorou si po 30tke zalozia rodinu s vlastnymi detmi. Po 30tke ked chlap nema deti tak uz je to vacsinou kvoli tomu ze k tym detom proste nema vztah, alebo sa nechce viazat k jednej zene.

@anonym_ed2282 alebo len stále nenašiel tú pravú, s ktorou by tie deti mať chcel, aj taká možnosť existuje

zuzubb007
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zuzubb007 tak ja mám skúsenosti iné, mala som minimálne 5 nápadníkov bez detí a aj aktuálny partner deti nemá.

@anonym_c352c1 no to nieje skúsenosť, treba sa ozvať, keď budeš s takým chlapom 20 rokov, nie ako prechodná handra, skutočná láska je niečo iné

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zuzubb007

@anonym_c352c1 no to nieje skúsenosť, treba sa ozvať, keď budeš s takým chlapom 20 rokov, nie ako prechodná handra, skutočná láska je niečo iné

@zuzubb007 tak mám 42, partnera 2 roky, dieťa za chvíľu dospelé..obaja vieme, čo od života už chceme.
Okrem toho, reagovala som na tvoj príspevok, že muž chce ženu s dieťaťom len vtedy, keď má už vlastné. To je totálna blbosť. A za tým si stojím.

Práveže vieme, čo je skutočná láska

Strana
z4