icon

Majú muži záujem o ženy s deťmi?

6. apr 2026

Ahojte, zaujímal by ma Váš názor, ako to vnímate vy a aká je Vaša skúsenosť. Majú podľa Vás bežní, normálny muži záujem o ženu aj ak má už dieťa z predošlého vzťahu/manželstva? Uvediem dôležitú informáciu že hovorím skôr o ľuďoch pod 30 rokov. Aké sú Vaše skúsenosti? Išli by ste do takého vzťahu ako muž? Alebo naopak ak ste žena ktorá bola sama s dieťaťom mali ste problém nájsť si partnera?

Strana
z4
darmasiswa
7. apr 2026

taki muzi su, ale je ich vyrazne menej. Ani zeny vacsinou nedokazu prijat deti svojich partnerov. k takym vztahom treba pristupovat maximalne zodpovedne, realne, pretoze tych rizik je ovela viac, napriklad neskor, ked sa bude riesit dedenie, peniaze, vacsina uprednostni svoje biologicke dieta, napriklad muz kupi dom, vsetci tam ziju, vyrastaju, ale dom muz odkaze vylucne svojmu biologickemu dietatu. Kam pojde byvat dieta zeny z predchadzajuceho vztahu?

anonym_761a94
7. apr 2026
@darmasiswa

taki muzi su, ale je ich vyrazne menej. Ani zeny vacsinou nedokazu prijat deti svojich partnerov. k takym vztahom treba pristupovat maximalne zodpovedne, realne, pretoze tych rizik je ovela viac, napriklad neskor, ked sa bude riesit dedenie, peniaze, vacsina uprednostni svoje biologicke dieta, napriklad muz kupi dom, vsetci tam ziju, vyrastaju, ale dom muz odkaze vylucne svojmu biologickemu dietatu. Kam pojde byvat dieta zeny z predchadzajuceho vztahu?

@darmasiswa dieta predsa dedi po svojom bio otcovi. Prečo by malo po cudzom? Ani jeho bio dieta predsa nededi po ex.

darmasiswa
7. apr 2026
@anonym_761a94

@darmasiswa dieta predsa dedi po svojom bio otcovi. Prečo by malo po cudzom? Ani jeho bio dieta predsa nededi po ex.

@anonym_761a94 ano, dieta dedí po bio otcovi.
Ale len vtedy, ak ten otec nieco ma – co casto nema, mnohokrat ani alimenty neplati.
A potom dieta zije inde, bez akehokolvek naroku.

huxy
7. apr 2026
@anonym_761a94

@anonym_761a94 no veď aj o to ide, že rozumná žena sa aj nad týmto zamyslí, predtým, než by šla do takéhoto vzťahu. Investuje do bývania tiež svoj čas, energiu, peniaze, a potom jej dieťa nikdy z toho nič nebude mať a možno ani tá žena.

anonym_761a94
7. apr 2026
@huxy

@anonym_761a94 no veď aj o to ide, že rozumná žena sa aj nad týmto zamyslí, predtým, než by šla do takéhoto vzťahu. Investuje do bývania tiež svoj čas, energiu, peniaze, a potom jej dieťa nikdy z toho nič nebude mať a možno ani tá žena.

@huxy pokial je to aj jej byt/dom, jej dieta dedí po nej, jeho dieta zase po ňom. Stále nevidím, kde je problém. Pokial ide vylucne o jeho dom, je to už jej problém, že tam investuje. Bez ohľadu na "povod" deti a nejaké dedenie.

anonym_761a94
7. apr 2026
@darmasiswa

@anonym_761a94 ano, dieta dedí po bio otcovi.
Ale len vtedy, ak ten otec nieco ma – co casto nema, mnohokrat ani alimenty neplati.
A potom dieta zije inde, bez akehokolvek naroku.

@darmasiswa a co teraz? Za to, ze bio otec je nezodpovedný, ma ho suplovat druha osoba? No bohužiaľ . Bude teda dieta dediť po matke. Ta snáď všetko neprechlasce

darmasiswa
7. apr 2026
@anonym_761a94

@darmasiswa a co teraz? Za to, ze bio otec je nezodpovedný, ma ho suplovat druha osoba? No bohužiaľ . Bude teda dieta dediť po matke. Ta snáď všetko neprechlasce

@anonym_761a94 neda sa tvarit, ze novy manzel/partner je len bokom. Ak ide do vztahu s detmi, automaticky prebera cast rodicovskej roly. A prave preto to treba riesit racionalne dopredu, nie az ked vzniknu problemy.

huxy
7. apr 2026
@anonym_761a94

@huxy pokial je to aj jej byt/dom, jej dieta dedí po nej, jeho dieta zase po ňom. Stále nevidím, kde je problém. Pokial ide vylucne o jeho dom, je to už jej problém, že tam investuje. Bez ohľadu na "povod" deti a nejaké dedenie.

@anonym_761a94 veď ja tomu rozumiem. Potom nech sa nik necuduje, že žena nechce chlapa s deťmi a nie len z tohto dôvodu.

gigie24
7. apr 2026

@anonym_autor Mojej kolegyne syn mlady, sympaticky 33 rocny si nasiel mamicku s dvoma detmi a ziju spolocne ako stastna rodina a nevymenil by ich ani za nic na svete, stara sa ako ukazkovy otec, takze vsetko je vec hodnot a laska urobi tiez vela 😇.
Moja byvala svagrina ma 3 deti a dlhe roky partnera 😇

Strana
z4