icon

Mala by žena pred svadbou povedať, koľko mala partnerov?

16. jún 2025

Ahojte ženy, tak mi to nedá a musím sa opýtať. Myslíte, že by mala žena svojmu budúcemu mužovi povedať, s koľkými chlapmi pred ním bola? Ja viem, že minulosť je minulosť, ale čo ak sa to raz dozvie a urazí sa? Ale zas klamať mi tiež nepríde fér. Lebo ja rýpem do jeho minulosti každú chvílu, on do mojej ani nie

Strana
z2
1gramofon
16. jún 2025
@nyusika

ja neverim
to uz vazne neviete, ake fiktivne temy zxakladat ??

@nyusika nemusí to byť vymyslená téma. Mala som spolubývajúcu, ktorej vadilo ak mal chlap veľa dievčat pred ňou a pritom ona sama mala viac vzťahov a pred ukončením vzťahu už mala ďalšieho. Nie jeden krát! 😁

thirstymonk
16. jún 2025

Čauko, mne to moja povedala sama od seba a nie pred svadbou, ale asi po mesiaci vzťahu. Priznam sa, že som bol z toho tak trošku zle (ja vtedy panic), ale potom som si povedal, že ona spravila par krat chybu, ktoru oľutovala, kdežto ja kukam Pčko denne a mastim si pri tom valašku a ako to ma brať asi ona? A ani som to nejako extra neľutoval.

lili929
16. jún 2025

Ja som s manzelom 17 rokov a netusim kolko zien mal predomnou, ani ma to nezaujima, hlavne je, ze do konca zivota bude mat uz iba mna 😀

domkakvet
16. jún 2025

Ak to je pre neho dolezita informacia, tak by sa ju mal opytat este pred svadbou.

janickacrazy
16. jún 2025

Niekedy je lepšie nevedieť. Aspoň ťa to nebude trápiť. Ja viem približne, môj muž tiež vie, ale nám to nevadí, my si povieme hocičo. Ale pre niekoho to môže byť problém.

zelenina1
16. jún 2025

ty vole 🙂 myslel som ze v ramci fazy "spoznavania sa" tato informacia obvykle padne :D ak mate pred svadbou a stale nevie aky je tvoj "bodycount", znamena to ze vela dovernych rozhovorov ste naozaj neviedli.... decka, vy este nie ste zreli na dlhodoby spolocny zavazok 🙂

lindusss2016
17. jún 2025
@zelenina1

ty vole 🙂 myslel som ze v ramci fazy "spoznavania sa" tato informacia obvykle padne :D ak mate pred svadbou a stale nevie aky je tvoj "bodycount", znamena to ze vela dovernych rozhovorov ste naozaj neviedli.... decka, vy este nie ste zreli na dlhodoby spolocny zavazok 🙂

@zelenina1 a ja zas naozaj tuto informaciu nepovazujem za nutnu a uz vobec podla mna nie je znamkou zrelosti vyratat si navzajom na prstekoch, kto mal kolko sexualnych partnerov 🙈 Doverne rozhovory pre mna znamenaju nieco uplne ine a hlavne ak si vyberiem partnera, tak predsa s tym, ze mu verim a ze bez ohladu na jeho minulost spolu zaciname pritomnost. Sparat sa v tom, kto, co, kedy a ako mal pred 10 ci 20 rokmi, nema absolutne ziaden vyznam.

zelenina1
17. jún 2025
@lindusss2016

@zelenina1 a ja zas naozaj tuto informaciu nepovazujem za nutnu a uz vobec podla mna nie je znamkou zrelosti vyratat si navzajom na prstekoch, kto mal kolko sexualnych partnerov 🙈 Doverne rozhovory pre mna znamenaju nieco uplne ine a hlavne ak si vyberiem partnera, tak predsa s tym, ze mu verim a ze bez ohladu na jeho minulost spolu zaciname pritomnost. Sparat sa v tom, kto, co, kedy a ako mal pred 10 ci 20 rokmi, nema absolutne ziaden vyznam.

@lindusss2016 Partnera si berieme aj s celou jeho historiou. Mne osobne by bolo jedno ci mala pred tym 20 chlapov a fungovala na drogach. Ale chcel by som touto informaciou disponovat. 🙂

sevrin
17. jún 2025
@tenerifka

Naco? Preco?
Ty sa urazis, ked povie, ze mal 10 partneriek?

@tenerifka ja som to zažil, povedal som jej koľko a ona sa urazila.

bielasovicka
17. jún 2025

Nie, netreba o tom hovoriť. A ty keď si tak žiarlivá, tak sa prosím ta ani nevydávaj.

letfenixa
17. jún 2025

@autorka čo ťa vedie k tomu rypaniu partnera? Sa veľmi čudujem, že máte pred svadbou.

letfenixa
17. jún 2025
@zelenina1

@lindusss2016 Partnera si berieme aj s celou jeho historiou. Mne osobne by bolo jedno ci mala pred tym 20 chlapov a fungovala na drogach. Ale chcel by som touto informaciou disponovat. 🙂

@zelenina1 zaujímať ťa má spoločná budúcnosť, nie minulosť, ktorá s tebou nesúvisí.

malalienka85
17. jún 2025

najprv dospej a potom buduj vzťah

miadi
17. jún 2025

My sme sa o tom normalne rozpravali na zaciatku vztahu . Neslo o cislo ale o zivotny pribeh . Normalny vyzrety clovek stym problem nema. Ved minulost je minulost .Ale ty ked ziarlis aj na nieco co bolo pred tym ako zistil ze existujes vyzreta nebudes.

zelenina1
17. jún 2025
@letfenixa

@zelenina1 zaujímať ťa má spoločná budúcnosť, nie minulosť, ktorá s tebou nesúvisí.

@letfenixa lenze buducnost stoji aj na minulosti 🙂 pri takomto prisnom metri sa nemozem opytat ani na detstvo a pomery v akych vyrastala... sak to je minulost, teraz ju to nijak neovplyvnuje, vsakze 🙂 iba ze by nie..... Ano, ked mas burlivu mladost a spala si kazdy vikend s inym chlapom - ma to vplyv na tvoju buducnost - pozitivny, negativny, nejaky.... to je sumak, ale ma

lindusss2016
17. jún 2025
@zelenina1

@letfenixa lenze buducnost stoji aj na minulosti 🙂 pri takomto prisnom metri sa nemozem opytat ani na detstvo a pomery v akych vyrastala... sak to je minulost, teraz ju to nijak neovplyvnuje, vsakze 🙂 iba ze by nie..... Ano, ked mas burlivu mladost a spala si kazdy vikend s inym chlapom - ma to vplyv na tvoju buducnost - pozitivny, negativny, nejaky.... to je sumak, ale ma

@zelenina1 myslim si, ze rodinne pomery ta do zivota ovolyvnia rozhodne viac ako to, ci si spal s tromi alebo piatimi babami pred svojou zivotnou laskou. Isteze by si mal byt aspon v obraze, ci ozaj mala kazdy vikend ineho, alebo skor budovala vztahy, ale nrmyslim si, ze vediet presny pocet je potrebne

hefo
17. jún 2025
@lindusss2016

@zelenina1 myslim si, ze rodinne pomery ta do zivota ovolyvnia rozhodne viac ako to, ci si spal s tromi alebo piatimi babami pred svojou zivotnou laskou. Isteze by si mal byt aspon v obraze, ci ozaj mala kazdy vikend ineho, alebo skor budovala vztahy, ale nrmyslim si, ze vediet presny pocet je potrebne

@lindusss2016 Iste, či s tromi alebo piatimi, na tom až tak nezáleží, ale či s tromi (a s každým z nich v dlhšom vzťahu) alebo s dvadsiatimi (čo už pochopiteľne nijaké stabilné vzťahy nebudú), to už môže o všeličom vypovedať.
Ale na druhej strane, áno, malo by sa to dať usúdiť aj z iných vecí než len z tohto čísla.

lindusss2016
17. jún 2025
@hefo

@lindusss2016 Iste, či s tromi alebo piatimi, na tom až tak nezáleží, ale či s tromi (a s každým z nich v dlhšom vzťahu) alebo s dvadsiatimi (čo už pochopiteľne nijaké stabilné vzťahy nebudú), to už môže o všeličom vypovedať.
Ale na druhej strane, áno, malo by sa to dať usúdiť aj z iných vecí než len z tohto čísla.

@hefo no ved presne tak som to myslela, polovicka by mala byt schopna to posudit aj inak, ako sa priamo opytat na presny pocet, to mi pride take... Neviem, neuctive? Aj voci tym byvalym partnerom, ze ich mam ratat ako nejake cislo... Samozrejme teraz sa bavime o beznych ludoch, nie o nejakych promiskuitnych jedincoch, ale u mna by taky nemal sancu ani na druhe rande, to sa, myslim, da celkom lahko odhalit

stanislavicenka
17. jún 2025
@thirstymonk

Čauko, mne to moja povedala sama od seba a nie pred svadbou, ale asi po mesiaci vzťahu. Priznam sa, že som bol z toho tak trošku zle (ja vtedy panic), ale potom som si povedal, že ona spravila par krat chybu, ktoru oľutovala, kdežto ja kukam Pčko denne a mastim si pri tom valašku a ako to ma brať asi ona? A ani som to nejako extra neľutoval.

@thirstymonk ty si ma pobavil 🙂

marryliese
17. jún 2025

ak sa ťa opýta nevidím dôvod klamať. Každý máme nejaké predstavy o partnerovi, každému vadia iné veci a prečo by si mal o tebe myslieť že si mala dvoch ak ich bolo desať?

zelenina1
17. jún 2025
@marryliese

ak sa ťa opýta nevidím dôvod klamať. Každý máme nejaké predstavy o partnerovi, každému vadia iné veci a prečo by si mal o tebe myslieť že si mala dvoch ak ich bolo desať?

@marryliese pretoze vela zien sa za to cislo hanbi 🙂 mozno maju pocit ze to degraduje ich hodnotu alebo co

marca12
17. jún 2025

Ja by som sa nevydala za muza,ktory ma bude buzerovat za pocet partnerov. Ja netusim kolko mal predomnou a je mi to jedno. Dolezite je,ze sa nesprava ako suknickar. Takisto je to aj naopak mojho nezaujima moja detailna minulost,nikdy ma nespovedal,kolko som mala partnerov. Takze nie,nemusi zena ani muz oznamovat kolko partnerov mali.

thirstymonk
17. jún 2025
@marca12

Ja by som sa nevydala za muza,ktory ma bude buzerovat za pocet partnerov. Ja netusim kolko mal predomnou a je mi to jedno. Dolezite je,ze sa nesprava ako suknickar. Takisto je to aj naopak mojho nezaujima moja detailna minulost,nikdy ma nespovedal,kolko som mala partnerov. Takze nie,nemusi zena ani muz oznamovat kolko partnerov mali.

@marca12 Jasne a rovno ani nemusi oznamovať, že už ma dieťa s dajakym inym ne? Toto sú presne prípady, ktoré zneplatňujú manželstvo.

marca12
17. jún 2025
@thirstymonk

@marca12 Jasne a rovno ani nemusi oznamovať, že už ma dieťa s dajakym inym ne? Toto sú presne prípady, ktoré zneplatňujú manželstvo.

@thirstymonk Pleties jablka s hruskami

zelenina1
17. jún 2025
@marca12

@marca12 hej, jasne ze nemusi oznamovat... Potom ale nech sa pripravi na situacie v style, ze sa v meste stretne particka starych znamych a dozvies sa ze jeden z nich ti klatil zenu 🙂 lepsie dostat toto info od dotycnej, zejo?

zelenina1
17. jún 2025
@marca12

@marca12 ved sa nevydavaj za muza ktoremu vadi tvoja pestra minulost 🙂 je ale korektne vopred ho informovat... Za muza si vezmi toho, ktory s tym nebude mat problem. Jednoduche.

marca12
18. jún 2025
@zelenina1

@marca12 ved sa nevydavaj za muza ktoremu vadi tvoja pestra minulost 🙂 je ale korektne vopred ho informovat... Za muza si vezmi toho, ktory s tym nebude mat problem. Jednoduche.

@zelenina1 Samozrejme,ze zbezne informacie si treba povedat. Ale su ludia,ktori vyzaduju presne pocty,mena,adresy a potom pridu vycitky a psychicky natlak. Uplne suhlasim s takym debilom netreba planovat svadbu.

Strana
z2