icon

Mali by ste ukončiť vzťah kvôli chorobe?

natalia876
4. okt 2024

Ahojte, mňa by zaujímalo, či by ste ukončili 5 ročný vzťah, kvôli nevyliečiteľnej chorobe?
Diagnostikovali mi pred 4 mesiacmi nevyliečiteľné ochorenie, trpím depresiami, aj keď sa veľmi snažím žiť normálne, nejde to. Môj partner mi tvrdí, že ma nechce opustiť a nechať ma v štichu, ale ja mám pocit, že už nikdy nebudem taká ako predtým.
Nezaslúžil by si aby som ho opustila ja a dala mu šancu, byť opäť šťastný aj keď bezomňa?

Strana
z2
nikpa
5. okt 2024

@natalia876 co ti dáva právo takto za neho rozhodovať? Rešpektuj jeho rozhodnutie, zostať s tebou. A SM neznamená, že máš pred sebou pár mesiacov života, to vôbec nie. Nesklanaj hlavu, poznám osobne človeka, ktorý s týmto ochorením žije už roky.

180207
5. okt 2024

@natalia876 Zlatko, len toľko...
Čo by som ja dala za to, keby so mnou má žel ostal, keď som bola po operácii hlavy. Ale keďže zakázané lyže, dlhé túry....atď, po 17 rokoch, čo sme boli spolu, som aj s 8 ročným dieťaťom musela odísť. Všetko by som zvládala lepšie, nebyť na to sama. Až potom prišli depky....Nechaj ho, vie sa sám rozhodnúť. A je super, že máš chlapa, ktorý neuteká hneď, keď je problém.

angela85
5. okt 2024

Ja keď som spoznala môjho muža,tak mal tiež nepríjemnú nevyliečiteľnu chorobu. Zo začiatku som mala pochybnosti. Našťastie som im nepodľahla. Prežili sme si aj veľmi ťažké chvíle. Ale našťastie sa z toho dostal a je už 13 rokov bez príznakov. My sme spolu 16 rokov. Máme dve deti a krásny život. Je to skvelý chlap a ostať s ním bolo to najlepšie rozhodnutie. A práve ťa choroba nás najviac spojila ❤️

rorino
5. okt 2024

@dzulli1980 no. ,aj to je názor Reálny prípad z rodiny,títo ochorenie má už 30 rokov a žije plnohodnotný život.Nevravim,že nemá problémy,len liečba v tejto dobe to dokáže riadne spomaliť,aj keď nie vyliečiť.

natalia876
autor
5. okt 2024

@180207 to ma veľmi mrzí, ale som rada, že si to zvládla

janickacrazy
5. okt 2024

@natalia876 moja kamarátka ma túto diagnózu, tiež mala tvoj vek, keď jej to zistili, má manžela, 2 deti, žije pekný život, bude mať 50 rokov, nestrácaj nádej, liečba ide dopredu, môžeš sa dožiť pekného veku

natalia876
autor
5. okt 2024

Ďakujem pekne každému za milé a povzbudivé slová…dúfam, že prekonám tieto náročné chvíle a budem žiť plnohodnotne

hopsas
5. okt 2024

@natalia876 nebála by som sa o teba, si mladučká, podchytili ti to skoro ..drž sa

natalia876
autor
6. okt 2024

@hopsas ďakujem

mnamko
7. okt 2024

@natalia876 aj speváčka Tina ma SM a vidíš ako si uživa život

180207
7. okt 2024

@natalia876 ďakujem, snažím sa

Strana
z2