Mali sme ísť na dovolenku vo dvojici, no on to zrušil
Stala sa vám už taká vec ze ste boli dohodnuté s priateľom na dovolenke bola vybavená už na začiatku roka a on to zrušil? Samozrejme storno poplatok je pomaly v takej výške ze aj keby išiel tak by ho to stalo rovnako. Ja som si svoju časť nezrušila nebudem platiť za niečo kam nepôjdem. Len rozmýšľam čo tam budem 2t robiť sama, 🤷♀️ áno oddych to tiež potrebujem ako soľ. Keď ste takto išli nenudili ste sa?
To ti povedal on, ze zrusil svoju cast dovolenky??? Overila si si to v agenture? Lebo aby to nebolo tak, ze on to zrusil cele, ak ste mali ist do 2-postelovej izby a tebe to interpretoval takto. Na tvojom mieste by som napisala alebo zavolala do Invie s tym, ze mas takyto problem a co mas robit, ze ci naozaj on svoju cast zrusil a ostala Ti tam 2-postelova izba, kde budes doplacat este tu druhu osobu zo svojho.
@biba_18 sypem si imaginarne popol na hlavu 😂 Ja chodim na dovolenky sama, podla mna je to super, robim si co chces, idem kam chcem, dam 3 muzea za den, potom sa flakal pol dna po obchodoch 😂😂😂
@muchotrafka298 ja mám tiež také dovolenky rada ☺️
Za mna by nebol problem v tom, ze by som isla sama na dovolenku bez partnera, ktory uz asi ani partner nebude. Vsak ano. Ale za mna by bol problem v tom, ze co tam budem robit, ci je tam moznost niekam ist a urobit si vlastny program. Lebo ina je dovolenka napriklad na juznom Cypre, kde su moznosti vyletov, je tam vela co vidiet, takze netreba byt v hoteli 14 dni a ine v Egypte v oblasti, kde okrem hotelov nie je absolutne nic. Takze sa da len lezat pri mori 14 dni a to je vsetko. A jasne, toto su dodatocne vydavky a nie male, ze este si platit vylety, prenajat auto a pod.
Takže kvôli pomahaniu príde o storno poplatok? Koľko to je? Príde mi to ako dobrá blbosť. Nechce sa s tebou náhodou rozísť? 🤷
Za mna by nebol problem v tom, ze by som isla sama na dovolenku bez partnera, ktory uz asi ani partner nebude. Vsak ano. Ale za mna by bol problem v tom, ze co tam budem robit, ci je tam moznost niekam ist a urobit si vlastny program. Lebo ina je dovolenka napriklad na juznom Cypre, kde su moznosti vyletov, je tam vela co vidiet, takze netreba byt v hoteli 14 dni a ine v Egypte v oblasti, kde okrem hotelov nie je absolutne nic. Takze sa da len lezat pri mori 14 dni a to je vsetko. A jasne, toto su dodatocne vydavky a nie male, ze este si platit vylety, prenajat auto a pod.
@muchotrafka298 mozes ist v egypte snorchlovat, robit rozne kurzy , skor aby tam nebol volaky fesny single instructor ( moze byt kludne z EU), a bude vymalovane 😀 Ja som v Egypte sama potapala, bolo to super. Kopec srandy, stale na jachte, plus som robila kurz Nitrox.
@muchotrafka298 mozes ist v egypte snorchlovat, robit rozne kurzy , skor aby tam nebol volaky fesny single instructor ( moze byt kludne z EU), a bude vymalovane 😀 Ja som v Egypte sama potapala, bolo to super. Kopec srandy, stale na jachte, plus som robila kurz Nitrox.
@kiki68 ano ked si takto zamerana tak mozes. Ale ja napriklad takto zamerana nie som, bojim sa vody a mam kinetozu, takze ja keby som mala byt 2 tyzdne takto niekde pri mori a sama, tak radsej nepojdem nikam. A skor myslim, ze ludia idu primarne za oddychom pri mori a nie robit si kurzy potapania na jachty do Egypta.
Nudit sa nebudes,moze ti byt smutno. Ale zameraj sa na pozitiva. Mozes sa valat na plazi,citat,oddychovat. Robit si vylety. Nepozeraj sa na to negativne,ale ber to ako vyzvu,novu skusenost.
@kiki68 ano ked si takto zamerana tak mozes. Ale ja napriklad takto zamerana nie som, bojim sa vody a mam kinetozu, takze ja keby som mala byt 2 tyzdne takto niekde pri mori a sama, tak radsej nepojdem nikam. A skor myslim, ze ludia idu primarne za oddychom pri mori a nie robit si kurzy potapania na jachty do Egypta.
@muchotrafka298 tak stale sa daju ine kurzy, bol tam belly dance a kadeco, dokonca golf, aerobic atd. Ja som dosla z lode a hned ficala na belly dance 😂 Vzdy si beriem tablet na kreslenie a malbu, casto kreslim. Tiez na Maldives som zvykla kreslit medzitym. Ako ja som tak typ, co sa zabavi. Asi ako som jedinacik, tak som zvyknuta sama na seba. Podobne v Thai ma muz nechal tam sa bavit s muslami na plazi, on medzitym fotil okolie.
@muchotrafka298 tak stale sa daju ine kurzy, bol tam belly dance a kadeco, dokonca golf, aerobic atd. Ja som dosla z lode a hned ficala na belly dance 😂 Vzdy si beriem tablet na kreslenie a malbu, casto kreslim. Tiez na Maldives som zvykla kreslit medzitym. Ako ja som tak typ, co sa zabavi. Asi ako som jedinacik, tak som zvyknuta sama na seba. Podobne v Thai ma muz nechal tam sa bavit s muslami na plazi, on medzitym fotil okolie.
@kiki68 toto si dobre napisala, ze si zvyknuta sama na seba. Kvantum ludi proste nevie byt samo so sebou. Ze potrebuju vzdy mat niekoho, kto je s nimi, ze nevedia cas travit osamote.
@kiki68 toto si dobre napisala, ze si zvyknuta sama na seba. Kvantum ludi proste nevie byt samo so sebou. Ze potrebuju vzdy mat niekoho, kto je s nimi, ze nevedia cas travit osamote.
@muchotrafka298 to ja by som s takym niekym but nemohla 😂😂😂 Ako ja rada s ludmi, ale mam rada aj ten cas sama pre seba. U nas sme vsetci takto nastaveni, spolu a zaroven vieme mat aj cas pre seba. Ale napr moja mama by proste lezala 2 tyzdne na plazi a bolo by jej super. Zaroven niekedy taketo nahody naucia cloveka nejakej nezavislosti.
ja by som na tej dovolenke rozmýšlala, či budem s takýmto priateľom. Zahodiť dovolenku s priateľkou a stratiť peniaze kvôli pomáhaniu rodičom na dome? Ten dom sa ide zrútiť, že akurát v čase vašej dovolenky sa tam musí trepať?
Tam bude asi iný problém. Nikto nezruší zaplatenú dovolenku kvôli prerabke domu. Ti rodičia to mohli kľudne presunúť.
@muchotrafka298 kks ak sa niekto nudi v egypte kde mas fakt mega vela programu na kazdy den, tak ja uz neviem… kazdy jeden hotel ponuka animacne programy, nakupne moznosti, kadejake beauty procedury, more samo o sebe je zazitok - snorchlovanie, potapanie, kiting, surf, vylety do aleluja - pust, beduini, stvorkolky, delfinarium, ostrovy, plavanie s delfinmi / korytnackami v mori, pyramidy, Nil (ano, za tym cestujes dlhsie ale je to moznost a vela ludi to absolvuje), jazdy na konoch, vylety do mesta (kludne aj sama zena, nemala som nikdy problem), navsteva mesity, miestne trhy, golf… bola som v egypte niekolkokrat a este snad pojdem a zazila som tam vsetko mozne okrem jedinej veci - nudy 😃
A ano, prioritne tam ludia chodia prave kvoli snorchlovaniu a potapaniu, lebo to tam naozaj stoji za to.
@muchotrafka298 kks ak sa niekto nudi v egypte kde mas fakt mega vela programu na kazdy den, tak ja uz neviem… kazdy jeden hotel ponuka animacne programy, nakupne moznosti, kadejake beauty procedury, more samo o sebe je zazitok - snorchlovanie, potapanie, kiting, surf, vylety do aleluja - pust, beduini, stvorkolky, delfinarium, ostrovy, plavanie s delfinmi / korytnackami v mori, pyramidy, Nil (ano, za tym cestujes dlhsie ale je to moznost a vela ludi to absolvuje), jazdy na konoch, vylety do mesta (kludne aj sama zena, nemala som nikdy problem), navsteva mesity, miestne trhy, golf… bola som v egypte niekolkokrat a este snad pojdem a zazila som tam vsetko mozne okrem jedinej veci - nudy 😃
A ano, prioritne tam ludia chodia prave kvoli snorchlovaniu a potapaniu, lebo to tam naozaj stoji za to.
@sissy27 ty pozeráš na nudu svojimi očami - v niektorej situácii sa niekto sa nudí a iný sa nenudí… ja by som sa v egypte sama nenudila - ale nie preto že by som potrebovala ísť šnorchlovať, chodit na brušné tance alebo pozerať každý deň na pamiatky či plávať s delfinmi - jednoducho preto že rada nič nerobím - a na to skutočne nepotrebujem parťáka, na to si vystačím sama… a preto ja sa nikde nenudím a nikdy nenudím…
Tiež by som neverila tomu že sa dá zrušiť jedna osoba zo zmluvy. Aby si ešte nemusela to 'prazdne' miesto pri sebe platiť, resp sa ti predraží dovolenka ak ti dajú doplatiť za 1lozkovu izbu. To som kedysi čítala že tie sú ešte drahšie ako 2lozkove
Ja chodim sama sdetmi tie su cely den niekde kazde inym smerom s kamosmi ktorych si najdu takze som prakticky sama. Ale zatial na lazdej dovolenke sa nasla bud sama mamicka alebo aj par s ktorymi som pokecala. Dokonca v lete som chodila s jednym oteckom na drinky ktoreho zena nevsyala od rana do vecera s lehatka od bazena len sa slnila. 😆
Neboj sa nájdeš si hneď kamošky, kamošov, spoznáš nových ľudí, nikomu sa nemusíš prispôsobovať, užiješ si dovolenku.
@sissy27 ty pozeráš na nudu svojimi očami - v niektorej situácii sa niekto sa nudí a iný sa nenudí… ja by som sa v egypte sama nenudila - ale nie preto že by som potrebovala ísť šnorchlovať, chodit na brušné tance alebo pozerať každý deň na pamiatky či plávať s delfinmi - jednoducho preto že rada nič nerobím - a na to skutočne nepotrebujem parťáka, na to si vystačím sama… a preto ja sa nikde nenudím a nikdy nenudím…
@biba_18 to je super, ja to mam podobne - viem fungovat aj sama so sebou, v klude, oddychovat a viem sa zabavit aj aktivne. Tiez v podstate neviem co je to nudit sa. Len to asi nie je pripad toho komu pripada egypt nudny ( a asi tam nikdy nebol, ako to uz v tychto pripadoch byva 😅), lebo tam naozaj mozes robit milion veci od kvalitneho nicnerobenia az po adrenalinove sporty. Akurat teda lyzovania a ladoveho hokeja tam clovek velmi neuzije 😂
Bola som takto sama v Chorvatsku, len s tým rozdielom, že cielene a jedna z nejlepších dovoleniek. Ziadne prisposobovanie, idem kam chcem, kedy chcem, robim co chcem, ako chcem...isla by som z fleku.
Ahoj, a kam ides na dovolenku? Lebo ked niekam k moru, tak väcsinou v ramci pobytu su moznosti ist na vylet, to by vam delegat povedal, ze kedy a o kolkej, vyuzi moznost, nieco uvidis a mozno sa s niekym aj zoznamis s nejakou skupinkou ludi a sa aj nasmejes a nebudes ani vediet ako den presiel. Chod sa prejst na pesiu zonu (väcsinou ich primorske mesta maju), pozri si stanky so suvenirmi, alebo nahrdelnikmi a inymi srandami, pripadne sa vyber niekam najest mimo hotela...ochutnaj ich kuchynu, samozrejme plaz a plavanie v mori nevynechaj, pripadne aj bazen a tobogany, ci drink v bazene (niektore hoteli maju bar aj uprostred bazena) navstiv najblizsie vzdialene mestecko, porob si krasne fotky, bud na plazi pri vychode alebo zapade slnka🙂 Ak ides do hôr, tak turistika na rozne smery sa urcite da, navstiv najblizsiu dedinku, daj si tam tradicnu slovensku (ak budes v zahranici ich) kuchynu, dopraj si wellnes, bazen, masaz a domov dojdes ako znovuzrodena🙂 A co ty vies? mozno zistis,ze ist sama nie je az taky pruser, ze mozno aj lepsie nez by siel tvoj chlap na silu a cely cas by ti tam frflanim pilil usi😄🙂 Takze za mna, urcite nic nerus, prave naopak, poriadne si to tam uzi🤗
Ja som momentálne sama na dovolenke v Marsa Matrouh a je tu úžasne 🙂
2 pláže, 4 bazény, 4 bary, v cene All inclusive jacuzzi, spa a sauna, pestrá ponuka fakultatívnych výletov, každý večer iný program, dlhá promenáda na prechádzky, no čo viac mi treba ku šťastiu. Ale naozaj nie každý dokáže tráviť čas sám so sebou.
To ti povedal on, ze zrusil svoju cast dovolenky??? Overila si si to v agenture? Lebo aby to nebolo tak, ze on to zrusil cele, ak ste mali ist do 2-postelovej izby a tebe to interpretoval takto. Na tvojom mieste by som napisala alebo zavolala do Invie s tym, ze mas takyto problem a co mas robit, ze ci naozaj on svoju cast zrusil a ostala Ti tam 2-postelova izba, kde budes doplacat este tu druhu osobu zo svojho.
@muchotrafka298 zájazd bol na moje meno čiže je to naozaj takto
Cele je to hlupost. To si fakt myslis, ze pride do agentury clovek, ze rusim svoje miesto na zajazde? A este na zmluve, ktora ani nebola na jeho meno? Ze zostane polka dovolenky len tebe? A este to krasne cele aj za neho zaplatis.
...zrušiť plánovanú, zaplatenú dovolenku s partnerkou z dôvodu pomoci prerabky rodičovskeho domu??? 🤦
Rodičov mám rád, ale viem kde má partnerka miesto v mojom živote 🤔. Hmm... 🙄
...čo tam budeš robiť?
Môžeš xy veci, ale predpokladám že budeš myšlienkami asi inde... Mať partnerku a ísť na dovolenku sam bez nej... uplne celé oničom, pretože by mi chýbala jej "prítomnosť". Ísť niekam a nemôcť sa deliť a zážitky s ňou by bolo totalne o ničom 😕. Ano, byť single vôbec neriešim a idem, cestovanie je super 😉😎
Ak si rozhodnutá ísť, skusil by som napisat do skupiny na FB "Partak na dovolenku", či ide, prípadne by isla nejaka žena z tvojho okolia na dovolenku s tebou (že by ste dali pred odjazdom aspon kavu a spoznali sa osobne).
Zvláštna to doba prišla... 🙄😕 Rekonštrukcie sa planuju, rodicom by som povedal, zial v tom termine idem na dovolenku, mame ju i zaplatenu, posunme prace o 2 tyzdne, rad pomožem. Ale tak váš vzťah, rozumiete si 😉
Vážne hodnota vzťahov v dnešnej dobe ide/smeruje niekam do... preč... 😕
Dean Lewis - With you... (Ofgicial Video)
Nie som v tom moc skúsená ale nechce sa mi veriť že mohol zrušiť dovolenku písanú na niekoho iného
Skus celu dovolenku predat nejakemu paru so zlavou, mozno sa potesia, ze ziskali last minute v akcii, mozno nejakym kamosom, mozno cudzim ludom cez internet v nejakej facebookovej cestovatelskej skupine, ale rataj, ze budes musiest dat zlavu min. 20 percent. A Ty si sprav dovolenku kludne niekde v Slovenskom raji, alebo sa len pokup na slovenskych kupaliskach, pobehaj po horach a obchodoch, precitaj knihu a porozmyslaj...
Daj kopacky ,,priatelovi,, prihlas sa na zoznamku a skoc na par rande, leto prejde rychlo a este si ho mozes uzit
Pripadne pozri, ci nemas poistenie... Mozno si nan len zabudla, lekar Ti ,,vypise PN,, a neprides o prachy... Ak nemas poistenie, mozno by sa dalo v cestovke dohodnut na vymene terminu, ale to by si mala velke stastie... za pokus stoji
Čo by si sa nudila, môžeš robiť všetko čo si chcela s ním. Prečo to vôbec zrušil?
@januska12323 vsetko bude robit..co chcela s nim ? 🫢
Nie som v tom moc skúsená ale nechce sa mi veriť že mohol zrušiť dovolenku písanú na niekoho iného
@buberova Podľa mňa ona vybrala dovolenku, uviedla osobné údaje oboch a zaplatila prvú splátku. Prešlo pár v mesiacov, vzťah je z jeho strany o ničom a tak jej chlapík jednoducho povedal, že s ňou ísť nechce, pričom ona to musí, samozrejme, doplatiť.
Tunebude problém v rekonštrukcii. Jednoducho, predstava dvoch týždňov nonstop s niekým, koho človek až tak nemiluje, je desivá a on hľadá výhovorky. Pre neho je to vyhadzovanie peňazí, nie oddych a navyše by to druhá strana mohla brať ako záväzok a ďalší krok k spoločnému životu.

Co znamena toto: nebudem platiť za niečo kam nepôjdem...to este nie je vyplatene?
@0silvia0 ešte jedna splátka. Ale doplatiť treba dovolenku celú tak už keď toľké peniaze idú tak to už idem aj sama