icon

Mám ísť dnes na pláž s mužom?

9. júl 2024

ahojte.. muž vymyslel , ze podme dnes na štrand. nasa situacia, 2izbák (koncom jesene sa stahujeme do velkeho 3izbaku) bez klímy, okná a izby vedľa seba cize prievan nehrozí a na vysokom poschodí. Som v 33tt a je to peklo, ked chcem nieco spravit doma, povysavat alebo navarit zo mna sa leje ako z prasaťa , denne 4-5x studena sprcha, chodim nahá a lezim pred 2 ventilatormi ,jedine vtedy to ako tak dávam. No on je presvedceny ze mi bude lepsie na strande. Auto mame v oprave kde mam rybarsku stolicku. chce ist taxikom. ja fakt neviem ci mam ist , ci mi bude lepsie alebo nie. bola som pred 2 tyzdnami ,vtedy som
sla do bazena s tym tamponom ale nevedela som ten tampon poriadne dostat dovnutra a extremne ma bolela aplikacia, po vybrati bol na konci ruzovy hlien. takze teraz by som si nedala ani tampon ani do vody nesla. podla vas je blbost ist?

Strana
z2
crazy_cat_lady
9. júl 2024

ja som asi blba, ale co je strand-a? :D

larinka552
9. júl 2024

Co je strand? 😃 Ale inac vonku v tieni je prijemnejsie ako v byte.

autor
9. júl 2024

kupalisko

jaja20
9. júl 2024

@crazy_cat_lady
@larinka552
Kúpalisko v Nových Zámkoch 🙂
Ale inak pláž po nemecky.

anketkarka
9. júl 2024

Nešla by som. Do vody určite nie a v tieni Ti tak chladno nebude, aby to malo zmysel. Ventilátor s ochladzovanim vzduchu? Mobilnú klímu si nemôžete dovoliť? Tú by ste si odsťahovali do väčšieho bytu, alebo predali, ak by nebola potrebná.

autor
9. júl 2024

u nas dolniakov sa aj takto volá kupko 🤣 ani ma nenapadlo ze niekto to slovo nepozná 😀 Štrand

domiklik
9. júl 2024

Áno chod, lahni si na lehátko pod slnečník, pod strom... Chod sa sem tam osprchovať, sadni si k bazénu na osusku... Akoze hocikde ti bude lepšie ako v byte na vysokom poschodí...

madeincssr
9. júl 2024

Cerstva skusenost z HR. Mali sme apartm. dom cca 800 - 1200 m od mora (podla vyberu plaze) a po ceste peso sme trpeli (cez 30 v tieni, silne primorske slnko, malo tiena, asfalt/kamen/strk/dlazba rozpalene). Pri mori uplna pohoda, lahky vanok, najdes si tien, neskutocny rozdiel aj bez okupania sa. Podmienkou je len ten tien.

culienka
9. júl 2024

to je asi z nemčiny der Strand - pláž 🙂

pralinka25
9. júl 2024

daj si do mrazaka dve dvojlitrove flase s vodou a potom ich postav pred ventilator
mne by sa tehotnej na kupku byt nechcelo. uz len verejne zachody by ma odradili.

anketkarka
9. júl 2024

@culienka aj Maďari to tak majú.

culienka
9. júl 2024

@anketkarka tak skôr to bude z maďarčiny keď je to na dolniakoch 🙂

marcellka32
9. júl 2024

Tak ja som nemcinar, ale slovaka počujem prvýkrát aby povedal kúpalisku Strand

marcellka32
9. júl 2024

Nie nešla by som, ale môj muž by mi aj povedal, ostaneme doma, budem ťa ofukovat;)

autor
9. júl 2024

teraz sa citim trápne za to slovo.. ospravedlnujem sa, vola sa to oficialne Strand E. Tatarika v Novych Zamkoch , je to tu riadne zauzivane slovo uz len kvôli názvu kupaliska, urcite je to skôr maďarské i keď ja po maďarsky ani neviem.

autor
9. júl 2024

@marcellka32 on chce ist kvôli mne aby mi bolo lepsie lebo sa trápim 24 hodin denne v saune. ale bola som teraz so psom a myslela som si ze za 5 min. skapem.

azzflo
9. júl 2024

Ved to vyskusaj, co najhorsie sa moze stat? Bude ti teplo? No tak pojdes naspat domov pred ventilator 😀 ale inak sucitim s tebou

autor
9. júl 2024

@azzflo mam silnu anemiu a odpadavam, tak toho sa trocha obavam 🤣

azzflo
9. júl 2024

Tak to je trochu ine, to uz ty musis vediet, ako si na tom zdravotne. Ale myslim ze co sa tepla tyka by ti pomohlo ist von, vnutri bez klimy je to naozaj pocitovo horsie

gabika99
9. júl 2024

A nemáš rodinu, niekde v dome na dedine neďaleko NZ alebo aj v NZ? Pripadne kamarátov, ktorí majú dom? Tam by ti bolo lepšie. Ja som prišla z toho tepla domov, do domu a musím mať ponozky, čo ma oziabe na nohy. Mame 24 st. vo vnútri.

anketkarka
9. júl 2024

Nech Ťa radšej zoberie na zmrzku do klimatizovanej cukrárne 😉

evcagabi
9. júl 2024

Ja som sa pred chvilou vratila z lidlu a mala som chut tam zostat a aspon tyzden odtial neodist, tak tam mali uzasnu klimu 😅😅 na kupalisko by som nesla ale do nejakeho dobre klimatizovaneho podniku hned 😅😅

isis234
9. júl 2024

@gabika99 ano, v dome je chladnejšie ako v bytoch.
Na kúpko by som nešla

mircalla
9. júl 2024

@gabika99 24 a oziabe? My mame 25.5 a idem skapat jak mi je teplo

negymama
9. júl 2024

madari to prevzali z nemciny. Kedze my chodime na mad. kupaliska, tak vidim obcas ten nazov na tabuli, plus aj muz to tak vola.
uszoda je vnutorna plavaren
strand - vonkajsie bazeny a plaze.

negymama
9. júl 2024

v takej horucave ked si tehotna , skor niekde do parku alebo k tecucej vode...fontana, potok. My sme vcera boli s muzom pri hornade a v okoli boli stromy a bolo prijemne.

lucia13022023
9. júl 2024

Ja by som išla, ale nie do bazena. Osviezila by som sa, ľahla na lehatko, a toto robila celý čas 🤣🤣 lepšie ako ležať doma pred ventilátorom.

lakebabe
9. júl 2024

Môj názor ze by som nešla, chodíme na tento konkrétny strand 😄už roky. Všetko super , ale už tam nechodime kvôli početným čiernym spoluobčanom, bežné idú do bazena oblečení
Takže určite za mňa nie

sisska96
9. júl 2024

@culienka aj maďarsky je kúpalisko strand.

luccija
9. júl 2024

Nešla by som načo?do vody nepôjdeš, sedieť môžeš aj doma.Chodte niekde do parku, keď zájde slnko, na zmrzlinu

Strana
z2