icon

Mám mať výčitky kvôli drahému darčeku od milenca?

19. máj 2025

Neviem ci som zla osoba, alebo len konecne citim, ze niekto vidi mna. Nie ako matku, kucharku, zensku co riesi poistenie, roztrhane teplaky a detske kruzky. Ale ako zenu. Mam 37. S muzom sme spolu skoro 15 rokov. Milujem ho? Asi ano. Ale… uz dlho je to len o rutine. Vianocne darceky? Maximalne pyzamo z Tesca. Narodeniny? „Ved si nieco kup sama.“ Posledny kvietok? Ked som rodila Andreja. A potom sa objavil on. Z nicoho nic. Najprv sprava. Potom obed. Potom hotel. A teraz? Priniesol mi parfem – taky, co som roky len obdivovala vo vitrine. A kabelku. Nie fejk. Prava. Sedela som a pozerala ako blba.
Citim sa ako neverna sučina.....Za to, ze niekto iny urobil to, co moj muz neurobil za desatrocie

Strana
z2
mandzula
19. máj 2025

Milenec presne vie, ako na teba. Kupil si ta za par supov, presne tak, kupil ako ten parfum a tu kabelku. Je na tebe, ci chces byt tovar.

iwesska
19. máj 2025

Aha,takze doteraz si len 15r.tisko cakala,ze sa muz dovtipi,ze nieco nie je vo vasom vztahu v poriadku? A ked sa nedovtipil,tak si to vyriesila milencom 🤦‍♀️ A tesis sa ako 5r. z parfemu a kabelky. No ved ked si chce zapichat,nejako si ta vydrziavat musi. Snad mu to obdaruvanie a pozornost vydrzi celych 15r....A muza prenechaj inej. Take jednoduche🤷‍♀️

autor
19. máj 2025

Neprisla som sem obhajovat neveru, potrebovala som sa len vypisat .Nie, nie som na to hrda. Vycitky mam. Velke. Ale nie za tie veci. Za to, ze som niekomu cudziemu dovolila vojst tam, kde mal stale byt len moj muz.Nie som typ, co si nevazi rodinu. Roky som bola ta, co taha vsetko – deti, domacnost, praca, vecere, kruzky. Len som sa v tom celom stratila. A ked zrazu niekto pride a povie ti, ze si pekna, ze ti to pristane, ze vonias – tak sa ti roztrasu kolena.
Mozno sa citim vinna.

earlgrey
19. máj 2025

Boha a ja som od milenca dostala jarnú cibuľu 🤦‍♀️ 🤣🤣🤣

karolinakr
19. máj 2025

toto zas bude troll

anketkarka
19. máj 2025

Nemusela by si sa cítiť vinná. Stačí ukončiť nefunkčné manželstvo, a potom uvidíš či Ti milenec len platí za služby, alebo to všetko robí preto, že mu za to stojíš Ty ako žena.

lienka.7
19. máj 2025
@anonym_autor

Neprisla som sem obhajovat neveru, potrebovala som sa len vypisat .Nie, nie som na to hrda. Vycitky mam. Velke. Ale nie za tie veci. Za to, ze som niekomu cudziemu dovolila vojst tam, kde mal stale byt len moj muz.Nie som typ, co si nevazi rodinu. Roky som bola ta, co taha vsetko – deti, domacnost, praca, vecere, kruzky. Len som sa v tom celom stratila. A ked zrazu niekto pride a povie ti, ze si pekna, ze ti to pristane, ze vonias – tak sa ti roztrasu kolena.
Mozno sa citim vinna.

@autorka a muz ti na kabelku povedal co? Ze peknú si si "kupila"? Ci ju skryvas v skrini alebo si povedala ze vsak to darček od "20 kolegýň v praci"?

abbey1
19. máj 2025

Čo ti bráni zachovať sa čestne?

domkakvet
19. máj 2025

Kvoli darcekom vycitky mat nemusis len tym zaplatil sluzby, ale voci tvojmu manzelovi ano.

Strana
z2