Mám mať výčitky kvôli drahému darčeku od milenca?
Neviem ci som zla osoba, alebo len konecne citim, ze niekto vidi mna. Nie ako matku, kucharku, zensku co riesi poistenie, roztrhane teplaky a detske kruzky. Ale ako zenu. Mam 37. S muzom sme spolu skoro 15 rokov. Milujem ho? Asi ano. Ale… uz dlho je to len o rutine. Vianocne darceky? Maximalne pyzamo z Tesca. Narodeniny? „Ved si nieco kup sama.“ Posledny kvietok? Ked som rodila Andreja. A potom sa objavil on. Z nicoho nic. Najprv sprava. Potom obed. Potom hotel. A teraz? Priniesol mi parfem – taky, co som roky len obdivovala vo vitrine. A kabelku. Nie fejk. Prava. Sedela som a pozerala ako blba.
Citim sa ako neverna sučina.....Za to, ze niekto iny urobil to, co moj muz neurobil za desatrocie
a prečo s ním nie si ak oficiálne ak sa pri ňom cítiš tak dobre?
Však darčekom ti len zaplatil za tvoje poskytnuté služby, kruté ale realita, sedieť na dvoch koňoch sa nedá, treba si vybrať
Takže namiesto toho, aby si riešila manželstvo a hľadala s mužom cestu, ako vaše manželstvo oživiť, tak si si našla milenca. Nie, manžela nemiluješ. Ak by áno, tak si nevyberieš jednoduchšiu cestu a radšej by si energiu a čas venovala tomu, aby sa váš vzťah zmenil. Pretože ak sa s vaším manželstvom stalo to, čo sa stalo, tak preto, že na vašom vzťahu nepracujete. Pretože vzťahy nefungujú ako samochod, je potrebné sa o ne starať.
Cítiš sa ako neverná sučina? Veď si. Nehádž vinu na manžela. Ty si si našla milenca, ty podvádzaš. Ak sa ti mužova nečinnosť nepáči, mala si ju riešiť. A ak nie je záujem, mala si sa rozviesť a potom si nájsť niekoho iného.
Mimochodom, prečo si ten parfém či originál kabelku nekúpiš sama. Ak tie veci tak veľmi chceš, kúp si ich sama. Nemusíš kvôli tomu poskytovať niekomu sex.
Nemyslím, že si zlá osoba,.len si stratená v pocitoch. Ja Ti rozumiem, viem, že manželstvo môže rokmi rovšedniet a ešte keď máš muža prakticky mysliaceho, bez romantiky, tak ľahko sa zaľúbis do ilúzie dokonalosti. Ale najskôr porozmyslaj nad pozitívnymi vlastnosťami muža, pripomeň si všetko pekne, čo pre Teba kedy urobil. Ked už teraz máš výčitky, bude to len horšie. Musíš sa tomu postaviť a jednoducho si veci s mužom vyrozprávať. Čo Ti vadí, čo Ti chyba, čo chces zmeniť.
Takže namiesto toho, aby si riešila manželstvo a hľadala s mužom cestu, ako vaše manželstvo oživiť, tak si si našla milenca. Nie, manžela nemiluješ. Ak by áno, tak si nevyberieš jednoduchšiu cestu a radšej by si energiu a čas venovala tomu, aby sa váš vzťah zmenil. Pretože ak sa s vaším manželstvom stalo to, čo sa stalo, tak preto, že na vašom vzťahu nepracujete. Pretože vzťahy nefungujú ako samochod, je potrebné sa o ne starať.
Cítiš sa ako neverná sučina? Veď si. Nehádž vinu na manžela. Ty si si našla milenca, ty podvádzaš. Ak sa ti mužova nečinnosť nepáči, mala si ju riešiť. A ak nie je záujem, mala si sa rozviesť a potom si nájsť niekoho iného.
Mimochodom, prečo si ten parfém či originál kabelku nekúpiš sama. Ak tie veci tak veľmi chceš, kúp si ich sama. Nemusíš kvôli tomu poskytovať niekomu sex.
@melanta ženy ale sex nemusia iba poskytovať...
@melanta ženy ale sex nemusia iba poskytovať...
@biba_18 ale určite. A ja aj chápem, že ak človek niečo nemá doma, tak to hľadá inde. Ale ako prvé by malo byť riešiť situáciu doma. Riešiť manželstvo. Oživiť ho. A ak sa nedá, tak potom ísť od seba. Ale nie riešiť nespokojnosť v manželstve neverou. Navyše, autorka píše iba o materiálnych veciach.
@biba_18 ale určite. A ja aj chápem, že ak človek niečo nemá doma, tak to hľadá inde. Ale ako prvé by malo byť riešiť situáciu doma. Riešiť manželstvo. Oživiť ho. A ak sa nedá, tak potom ísť od seba. Ale nie riešiť nespokojnosť v manželstve neverou. Navyše, autorka píše iba o materiálnych veciach.
@melanta práveze nie, hneď v úvode píše, že ju niekto vidí inak ako kuchárku a ženskú "pro všechno". Ja jej rozumiem, tiež by mi chýbalo, keby vo mne muž videl len toto. Samozrejme, súhlasím l, že najskôr sa rieši manželstvo. Ale človek je tvor omylny...
No si neverna sucina. A este aj klamarka a vnutri uplne prehnita. Nevidim ze by ti manzel nieco zle robil. Proste ste v tom stereotype ktory sa snazi dobehnut kazdeho. Ale riesit to trtkanim s cudzim. Pre kazdeho budes bohyna ked ta bude chciet dostat do postele. No blahozelam. Toto u mna pochopenie nenajde.
@melanta práveze nie, hneď v úvode píše, že ju niekto vidí inak ako kuchárku a ženskú "pro všechno". Ja jej rozumiem, tiež by mi chýbalo, keby vo mne muž videl len toto. Samozrejme, súhlasím l, že najskôr sa rieši manželstvo. Ale človek je tvor omylny...
@nika23t áno, človek je tvor omylný. Ale nevera nie je omyl. Je to vedomé rozhodnutie. A je v konečnom dôsledku úplne nepodstatné, či nevera nastala kvôli materiálnym veciam alebo citovým záležitostiam. Nastala. Z rozhodnutia autorky. Ona sa rozhodla riešiť manželský stereotyp neverou. Nie som znalec, ale nemyslím si, že nevera pomáha vyriešiť manželský stereotyp. U mňa nevera pochopenie nemá, či je neverný muž alebo žena a nech je to z akéhokoľvek dôvodu.
No si neverna sucina. A este aj klamarka a vnutri uplne prehnita. Nevidim ze by ti manzel nieco zle robil. Proste ste v tom stereotype ktory sa snazi dobehnut kazdeho. Ale riesit to trtkanim s cudzim. Pre kazdeho budes bohyna ked ta bude chciet dostat do postele. No blahozelam. Toto u mna pochopenie nenajde.
@really8 presne súhlasím, chudák muž, snáď sa spamäta a nájde si ženu, ktorá mu bude verná, a nepôjde len po materiálnych veciach, ja nepozerám čo mi muž kúpi, ináč keď dostanem pyžamo to je najlepší darček, a všetko si viem kúpiť sama alebo otvorím pusu a poviem toto mi kúpiš, a nie hneď skočit do postele druhému, proste grcat sa mi chce
Si neverna sucina. Stopni milenca a zacni pracovat na vlastnom sebavedomi, tiez "obsivam derave teplaky a platim poistky" , ale mam svoju hrdost, sebavedomie, som si vedoma svojej hodnoty. Manzela milujem, nikdy by som sa neponizila "za kabelku". Pracuj na sebe a zaroven na vztahu s manzelom 🙏
Mas mat vycitky, ze tvoje emocie zaplni nejaka prefabrikovana voňavka a kabelka v ktorej aj tak za chvilku budes mat otrusinky a bordel.
Ale kdezeee, načo by si mala mat výčitky. To tvoj muž za to môže, obyčajný chudák je to. Ved ty si si vlastne nechcela nájsť milenca to on ta k tomu donútil tým, že ti nekupuje drahé veci. Toto by si mali prečítať všetci muži, ktorí nedajú svojim partnerkam dráhy prsteň minimálne z troch výplat 👆
Ci sucina neviem, ale neverna si, tak mozno preto sa tak citis
@really8 presne súhlasím, chudák muž, snáď sa spamäta a nájde si ženu, ktorá mu bude verná, a nepôjde len po materiálnych veciach, ja nepozerám čo mi muž kúpi, ináč keď dostanem pyžamo to je najlepší darček, a všetko si viem kúpiť sama alebo otvorím pusu a poviem toto mi kúpiš, a nie hneď skočit do postele druhému, proste grcat sa mi chce
@zuzubb007 no vidis. Autorka sa tymi darmi dokonca ospravedlnuje a len to z nej robi este vacsiu slapotu.
autorka na to síce nešla správnym spôsobom, mala sa rozviesť a potom si nájsť druhého partnera... ale vy všetky sa tu tvárite, že nepotrebujete darčeky a pozornosť klamete len samé seba. Žena si môže vážiť samú seba aj mať rada drahé veci a to že si to môže kúpiť aj sama je bullshit :D ja si tiež môžem veľa veci kúpiť sama ale oveľa viac ma to poteší keď to príde od partnera
nie...nevies pisat.
je to slabe aj na zensky roman.
ale ked ta to bavi, kludne pis, mozno ti niekto aj taketo vyda
A tvoj milenec je slobodný či tiež ženatý.Ideš rozbiť 2 manželstva.Ak je slobodny milenec to je ten lepši prípad ale či si ťa vôbec vezme. Vieš ine je sa stretavať každý deň a ine je že 2 krát do týždňa kde neriešiš nič len sa venujete sebe.Lebo ver ak by si s nim išla žiť pod jednu strechu bolo by to za čas to iste čo u muža.Už keby to bolo doma okukane tak by znova niečo hľadal a inde.Takže milenec je milencom dovtedy pokiaľ s nim nejdeš žiť pod jednu strechu.Mysliš si že každý chlap je zvyknuty žiť s cudzimi deťmi sú chlap že niektorí nechcu žiť s cudzimi deťmi.Ine je že sa stretne s tebou cez týždeň alebo víkend že sex, wellness, a nič nemusi riešiť venujete sa len sami sebe a iné je skončiť TY manžlestvo ON a ísť spolu žiť.Tam budeš riešiť to iste čo teraz.A ked zisti že na neho nemáš čas tak pôjde o dum dál. A ostaneš bez muža a bez milenca.Nemiluj dvoch lebo stratiš obidvoch.Ak je ženatý a mu žena na to príde aby sa s nim nerozviedla a rozbiješ TY jemu manželstvo.A za parfém a kabelku no to kde sme došli.
autorka na to síce nešla správnym spôsobom, mala sa rozviesť a potom si nájsť druhého partnera... ale vy všetky sa tu tvárite, že nepotrebujete darčeky a pozornosť klamete len samé seba. Žena si môže vážiť samú seba aj mať rada drahé veci a to že si to môže kúpiť aj sama je bullshit :D ja si tiež môžem veľa veci kúpiť sama ale oveľa viac ma to poteší keď to príde od partnera
@tina1549 kto tu napísal, že nepotrebuje pozornosť partnera a sem tam aj nejaký ten darček? Nikto. Absolútne nikto niečo také nepísal. Ani to nikto nenaznačil. Ale žena, ktorá podvádza manžela je k***a. A argument, že to urobila kvôli pozornosti neobstojí.
@tina1549 takze ked mi to nekupi moj oficialny, najdem si proste milenca a vsetko bude v poriadku ?
kto pise, ze je normalne a slusne mat chlapa, co ni nic nekupi ?
to len take zeny, co maju doma takychto dementov to zlahcuju...co ine im, ostava ?
ved snad nenapisu...sorry, mam doma debila, co mi ani kvety nekupi, citim sa ako chudera, ale co uz ? proste nemam kam ist, tak si kvety kupim sama...hlavne, ze mam nejakeho chlapa.
@tina1549 takze ked mi to nekupi moj oficialny, najdem si proste milenca a vsetko bude v poriadku ?
kto pise, ze je normalne a slusne mat chlapa, co ni nic nekupi ?
to len take zeny, co maju doma takychto dementov to zlahcuju...co ine im, ostava ?
ved snad nenapisu...sorry, mam doma debila, co mi ani kvety nekupi, citim sa ako chudera, ale co uz ? proste nemam kam ist, tak si kvety kupim sama...hlavne, ze mam nejakeho chlapa.
@nyusika nikde nepíšem, že je to v poriadku si nájsť druhého. Píšem že si mala najskôr vyriešiť vzťah a odísť a potom hľadať niečo lepšie keď sa jej nepáči.
s tou druhou časťou súhlasím presne tak som to myslela... ženy sa niekedy uspokoja s málom len aby niekoho mali.
Neospravedlňujem podvádzanie to absolútne nie je správne riešenie za hocijakých okolností.
No už len značková kabelka by mi chýbala k šťastiu. 👌🏽
To je tak, keď si celé roky,, smädná,, po láske a pozornosti a zrazu príde niekto, kto ti dá,, napiť,,. Nepozeráš však, kto ti dáva piť a ani z akého džbána ti tú vodu leje. 😃
trochu sa sme votrem. Baby, ani neviete, ako mi pomohlo citat tuto diskusiu. Mne sa stalo opacne. Zistila som, ze ma manzel podvadza (s tiez vydatou zenou s rodinou),.presne prave kvoli tomu rutina, menej sexu a pod. A stale ma stavaju do pozicie, ze ja za to mozem, ze som sa mala zbadat prv a podobne. A najhoršie je, ze som sa tak zacala uz aj citit.
trochu sa sme votrem. Baby, ani neviete, ako mi pomohlo citat tuto diskusiu. Mne sa stalo opacne. Zistila som, ze ma manzel podvadza (s tiez vydatou zenou s rodinou),.presne prave kvoli tomu rutina, menej sexu a pod. A stale ma stavaju do pozicie, ze ja za to mozem, ze som sa mala zbadat prv a podobne. A najhoršie je, ze som sa tak zacala uz aj citit.
@kajus_a nie je to tvoja chyba, nedaj sa zmanipulovať, on ťa podviedol, mohol to s tebou prebrať, čo mu chýba a nie hneď hľadať inú
Super, keď ti parfém a kabelka chýbali ku šťastiu 😂 tak ten milenec fakt stojí za to. Vieš že ti to kupuje len preto, aby si mu dala?
@kajus_a nie je to tvoja chyba, nedaj sa zmanipulovať, on ťa podviedol, mohol to s tebou prebrať, čo mu chýba a nie hneď hľadať inú
@janickacrazy dakujem, toto potrebujem pocut, lebo fakt uz sa citim kvoli tomu vsetkemu ja zla. Aj ked niekde vzadu viem, ze nie.
Ja by som mala výčitky za milenca. Darček a jeho cena sú v tomto úplne nepodstatné.
Len si užívaj

Sa to milencovi nakupuje ked nemusi riesit rodinu a pardon, ale derave teplaky si muza mala nechat obcas poriesit
Tak si navonaj pipi pre milenca 👏👏👏