Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@bbshop Pretože je chorá. Sú to bludy a patrí to do rúk lekára. On ani keby ju odmietol verejne, neprejde ju to. Bude v tom vidieť tajnÿ signál, že nechcel zraniť priateľku kvôli 1235 dôvodom. Ale inak ľúbi ju. Veď to v inej téme napísala, že vie, že ju ľúbi. Takéto neliečené stavy vedia mať fatálne následky.
ja neverim, že toto môže niekto naozaj , každý už bol raz nesťastne zaľúbený, treba spraviť hrubú čiaru a ísť si po svojom a hlavne, ked zistíš, že tvoj idol nestal za fajku dymu a mädlíš si ruky, ako si o chlp unikol s pocitom víťazstva...toto sú šťastné konce 😀
Zrejme sme ju vystrašili :D už nenapíše ani čiarku. Alebo príde s novým príbehom, v ktorom pochádza z úplne iného kúta Slovenska a možno aj sveta a galaxie. :D
jej konecne to tu zacina byt zaujimave. uz niekto nieco nasiel? 😀
Autorka, máš výšku, si inteligentná, krásna scitana, ale ani toľko nevieš aj s tvojim kolegom, že keď u niekoho sedíš x neplánovaných hodín a domáca pani povie, ideme už večerať, naložíme aj vám? Tak je to slušne zaoblené, " vy trúby sedíte tu od obeda, pakujte sa" a vy ste mali s poďakovaním odmietnuť a konečne vypadnúť. A ak, keby ste toto predviedli žene pi 35, ta Vám rovno povie, že mia este prácu a dakuje za návštevu a pošle vas domov, jeho partnerka je ešte mladá a chce byť s každým zarobte, to ju prejde.
Máš sa veru za co hanbiť, co si tu posledne dni predviedla. Zaslúžiš si, aby ta niekto odhalil a dostalo sa to na správne miesta.
Treba skúsiť aj na linkedin pohľadať, tam sa tiež prezentujú noví šéfovia ;)
Ja sa z vás pototo zeny 😂😂😂 aké ste vy detektivky 😂 to by bola iná sila keby ste ju odhalili 🙈 šikulky 👌🙂
Ešte stále to tu žije?
To je teda naozaj príbeh roka na MK.
Zaujímave,aký má autorka prehľad a vidí do hláv tých dvoch chudakov-kolegu a jeho priateľky. Všetko vie,akurát jedno nie,že jediný naivný a hlúpy v tomto trojlistku ,je ona.
@menonepoviem3333 no čo ? Bojíš sa že tvoja láska ktorá ťa miluje tu toto prečíta? Keď sa už neozývaš ako pokračuje lovestory
Toto vystrajanie na MK ber ako výstrahu a modli sa, aby to neprasklo. Uvedom si konečne, kam až tvoja hlupota a zakernost môžu zájsť. Tym dvom ľuďom daj konečne pokoj, nemajú s tvojim posratym životom nic spoločne.
ale vlastne tým, že sem už viac nepíše iba potvrdila, že to čo baby vypátrali je pravda :D
Možno celá táto diskusia je na niečo predsa len dobrá. Keď sa to priblížilo k odhaleniu a vydesi ju to, možno konečne pochopí ako veľmi hazarduje s ich životmi. A hlavne s tým svojim. Terapia sokom.
@menonepoviem3333 uuufffff.....tak toto je riadne faux pas pre teba 🫣😂😂😂😂
@menonepoviem3333 Ten like na môj predposledný komentár si dala omylom, alebo ti naozaj niečo došlo? Odpis prosím 🙏
Som aj ja zvedava, vyzera, ze to je vsetko realne tu. 🤔 je to celkom desive.
Takze autorka predsa len číta diskusiu a neodpisuje. Som myslela či náhodou nie je zaneprázdnená, ale očividne je tu.
V Čečejovciach IT-žienka,
psychopatka, to je zmienka.
Kávu nosí, úsmev ladí,
on len krúti hlavou mladý.
„Prepáč, zlatko, mám už ženu,
nechaj radšej túto scénu!“ 💐😘
Uz v uvodnej prvej teme pisala,ze on ju tiez miluje,ona si je sebou uplne ista aj nim a sem vlastne chodila aj napriek nepochopeniu vsetkych a ochotne pisala kazdy prd z ich zivota,lebo chcela ,,len,, rady,ako ho ziskat.Tak nechapem,coho sa teraz bojis autorka?ved ta miluje,nemas sa coho bat ked to zbada/zisti toto vsetko
Podľa mňa tu už nič nenapíše, lebo sme jej dali veľa komentov a jej docvaklo, že sú to vlastne náznaky, že ju všetky milujeme a teraz nevie, ktorú z nás si má vybrať a tak pre istotu neodpíše ani jednej 😅
@menonepoviem3333 no odpis vieme, že si tu
Mozno jej konecne narovinu povedal, ze sa mu nepaci a nechce ju, a hanbí sa na tu s tym priznat 😅

Ona tuším písala niekde, že 4 roky spolu pracujú z toho 2 sú do seba zaľúbení