icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

bbshop
23. okt 2024

Ona tuším písala niekde, že 4 roky spolu pracujú z toho 2 sú do seba zaľúbení

ns994
23. okt 2024

@bbshop moze byt nehadam sa. Ale tusim spominala aj to, ze caka uz 4. Nieco, ze po 4 rokoch...🤣 ja som toho nasla viac, ked som to citala ale tak co uz...

ns994
23. okt 2024

Nasla som. Tu to vyznelo tak, ze caka 4.aj sme tak viacere reagovali... ale tak ktovie ako to myslela...

bbshop
23. okt 2024

@ns994 netuším ani ona sama nevie čo splieta. V jej mysli sú už aj manželia a majú 4 deti

enmery
23. okt 2024

@bbshop Pretože je chorá. Sú to bludy a patrí to do rúk lekára. On ani keby ju odmietol verejne, neprejde ju to. Bude v tom vidieť tajnÿ signál, že nechcel zraniť priateľku kvôli 1235 dôvodom. Ale inak ľúbi ju. Veď to v inej téme napísala, že vie, že ju ľúbi. Takéto neliečené stavy vedia mať fatálne následky.

karolinakr
23. okt 2024

ja neverim, že toto môže niekto naozaj , každý už bol raz nesťastne zaľúbený, treba spraviť hrubú čiaru a ísť si po svojom a hlavne, ked zistíš, že tvoj idol nestal za fajku dymu a mädlíš si ruky, ako si o chlp unikol s pocitom víťazstva...toto sú šťastné konce 😀

dota6
23. okt 2024

Zrejme sme ju vystrašili :D už nenapíše ani čiarku. Alebo príde s novým príbehom, v ktorom pochádza z úplne iného kúta Slovenska a možno aj sveta a galaxie. :D

pralinka25
23. okt 2024

jej konecne to tu zacina byt zaujimave. uz niekto nieco nasiel? 😀

som_realistka
23. okt 2024

Autorka, máš výšku, si inteligentná, krásna scitana, ale ani toľko nevieš aj s tvojim kolegom, že keď u niekoho sedíš x neplánovaných hodín a domáca pani povie, ideme už večerať, naložíme aj vám? Tak je to slušne zaoblené, " vy trúby sedíte tu od obeda, pakujte sa" a vy ste mali s poďakovaním odmietnuť a konečne vypadnúť. A ak, keby ste toto predviedli žene pi 35, ta Vám rovno povie, že mia este prácu a dakuje za návštevu a pošle vas domov, jeho partnerka je ešte mladá a chce byť s každým zarobte, to ju prejde.

humeyra
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
23. okt 2024

Máš sa veru za co hanbiť, co si tu posledne dni predviedla. Zaslúžiš si, aby ta niekto odhalil a dostalo sa to na správne miesta.

ave_eva
23. okt 2024

Treba skúsiť aj na linkedin pohľadať, tam sa tiež prezentujú noví šéfovia ;)

janka_23
23. okt 2024

Ja sa z vás pototo zeny 😂😂😂 aké ste vy detektivky 😂 to by bola iná sila keby ste ju odhalili 🙈 šikulky 👌🙂

terezka1947
23. okt 2024

Ešte stále to tu žije?
To je teda naozaj príbeh roka na MK.
Zaujímave,aký má autorka prehľad a vidí do hláv tých dvoch chudakov-kolegu a jeho priateľky. Všetko vie,akurát jedno nie,že jediný naivný a hlúpy v tomto trojlistku ,je ona.

klip0
23. okt 2024

@menonepoviem3333 no čo ? Bojíš sa že tvoja láska ktorá ťa miluje tu toto prečíta? Keď sa už neozývaš ako pokračuje lovestory

janka_23
23. okt 2024

@klip0 ona teraz vymýšľa ako sa z toho vykruti keďže je tak blízko odhalenia 😂 o chvíľu nabehne s novým príbehom alebo vymaže účet 😂

humeyra
23. okt 2024

@janka_23 alebo si vezme inšpiráciu z toho, čo jej baby písali a zahlási, že predsa len je troll 🤣

aurora33
23. okt 2024

@klip0 áebo už sú konečne spolu a od samého stastia ani nestíha pisat 😀

grof_monte_christo
23. okt 2024

Toto vystrajanie na MK ber ako výstrahu a modli sa, aby to neprasklo. Uvedom si konečne, kam až tvoja hlupota a zakernost môžu zájsť. Tym dvom ľuďom daj konečne pokoj, nemajú s tvojim posratym životom nic spoločne.

ruxandra
23. okt 2024

ale vlastne tým, že sem už viac nepíše iba potvrdila, že to čo baby vypátrali je pravda :D

bbshop
23. okt 2024

Možno celá táto diskusia je na niečo predsa len dobrá. Keď sa to priblížilo k odhaleniu a vydesi ju to, možno konečne pochopí ako veľmi hazarduje s ich životmi. A hlavne s tým svojim. Terapia sokom.

nika501
23. okt 2024

@menonepoviem3333 uuufffff.....tak toto je riadne faux pas pre teba 🫣😂😂😂😂

grof_monte_christo
23. okt 2024

@menonepoviem3333 Ten like na môj predposledný komentár si dala omylom, alebo ti naozaj niečo došlo? Odpis prosím 🙏

ema22270
23. okt 2024

Som aj ja zvedava, vyzera, ze to je vsetko realne tu. 🤔 je to celkom desive.

bbshop
23. okt 2024

Takze autorka predsa len číta diskusiu a neodpisuje. Som myslela či náhodou nie je zaneprázdnená, ale očividne je tu.

nika501
23. okt 2024

V Čečejovciach IT-žienka,
psychopatka, to je zmienka.
Kávu nosí, úsmev ladí,
on len krúti hlavou mladý.
„Prepáč, zlatko, mám už ženu,
nechaj radšej túto scénu!“ 💐😘

kendra73
23. okt 2024

Uz v uvodnej prvej teme pisala,ze on ju tiez miluje,ona si je sebou uplne ista aj nim a sem vlastne chodila aj napriek nepochopeniu vsetkych a ochotne pisala kazdy prd z ich zivota,lebo chcela ,,len,, rady,ako ho ziskat.Tak nechapem,coho sa teraz bojis autorka?ved ta miluje,nemas sa coho bat ked to zbada/zisti toto vsetko

humeyra
23. okt 2024

Podľa mňa tu už nič nenapíše, lebo sme jej dali veľa komentov a jej docvaklo, že sú to vlastne náznaky, že ju všetky milujeme a teraz nevie, ktorú z nás si má vybrať a tak pre istotu neodpíše ani jednej 😅

bbshop
23. okt 2024

@menonepoviem3333 no odpis vieme, že si tu

ruxandra
23. okt 2024

Mozno jej konecne narovinu povedal, ze sa mu nepaci a nechce ju, a hanbí sa na tu s tym priznat 😅