Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@fairyy zarábala som ,ale nasetrene nemam
@pralinka25 skúšam, zatiaľ bezúspešne
@menonepoviem3333 máš o co si si koledovala, už sa z toho len poučiť
A teraz uz konecne veríš tomu, co ti tu baby od zaciatku hovorili, teda ze on ta nelubi a nechce s tebou byt? My sme ti nechceli zle, kazda jedna ti tu davala velmi dobre rady.
Uvedomuješ si, ze sme vsetky mali pravdu?
@ns994 už sa to aj tak dozvedá sestra a nie odo mňa
@ruxandra no uvedomujem, ale to mi teraz nepomôže a nie nebaví sa s nimi len mam strach čo urobia teraz
@ema22270 kvôli jeho manželke,ktorej citujem "je z nás zle a nemôže ma takých zákerných ľudí "pozerať
@menonepoviem3333 a od koho ak sa smiem spytat ? Tak jej aspon povedz nech da pokoj, nech neprekracuje dalsie hranice a zacni od znova. A sestra ak chce pomoct tak nech ti pomoze hladat robotu a nie sa montovat do toho... a povedz im pravdu. Celu. A bez prikraslenia
@menonepoviem3333 chod aj len na brigadu. Tesco lidl mekac... Popritom hladaj normalnu pracu.
@ns994 vedia pravdu, od tej istej kolegyne čo jej zavolala o výpovedi
@ns994 a že povedala ze je jej to jedno a že si to odskacu...
@menonepoviem3333 nechapem. Naco im to kolegyna hovorila ? A odkial ma na nich cislo ? Aby si tie dve nieco neodskakali...to je co toto za zmyslanie. Aj sa bojim spytat akymi vsetkymi prostriedkami ziskali tych svojich muzikov
@ns994 lebo sú kamarátky
@menonepoviem3333 a chyba ti otec? A celkovo si s nim mala aku vztah ako dieta
@ema22270 dobrý....zvykli sme si
@menonepoviem3333 no ved dobre. Ale tak kolegyna je pri zmysloch ? Ak su kamaratky tak vie, co vyviedli. Ci aj nej to pride vporiadku ?
@ns994 ja neviem...co si mysli
@menonepoviem3333 ach, dalsia, ktora nerozmysla...
Nech nerobia hluposti. Doplatite nato
Zas raz poznamenam, že neviem ako označiť admina, ale aj ja si prosím takúto brigádu!!! A sľubujem, že budem písať reálnejšie záležitosti. Ako nejaký kravinu ako za týždeň niekto niekoho miluje, ide o nemu na obed, pričom je on PN, a v rámci PNly sa stihne stať aj šéfom, aj prísť do práce aj niekoho preradiť, a ešte čerešnička na torte tie vymysly o mame a sestre...
@asocial myslite si čo chcete....
@asocial možno som mimo ja, ale ja tomuto príbehu verím. Koniec-koncov čo na tom, ak by to aj nebola pravda? Ja síce nikoho takého nepoznám, ale keďže dievčatá tu písali, že ľudí na spôsob autorky už zažili, tak to evidentne je možné. A keď na nič iné, tak táto diskusia snáď poslúži na odradenie ďalšieho podobne zmýšľajúceho človeka, ktorý by si brúsil zuby na niekoho, kto oň evidentne nemá záujem.
@menonepoviem3333 hmmm… trestné oznámenie za vyhrážanie? Ja si už pripadam ako v nejakej detektívke, len trestné oznámenia by som dávala, pritom by sa každý právnicky podkutý človek asi dobre pobavil, ale realita mi začína naháňať hrôzu. Bez preháňania. Kam až sú schopné Tvoje najbližšie príbuzné zájsť? 😰 A nepovedala si, či vedia pravdu o Tvojom “vzťahu” s kolegom alebo si im natárala nezmysly a oni si myslia, že si naozaj v práve. A začínam sa báť aj o Teba, hoci som na Teba veľmi nahnevaná, za to, čo si dopustila. Prosím Ťa, dnes na sedení u psychológa povedz čistú pravdu,Tebe sa uľaví a len tak sa dá situácii reálne pomôcť. A Tvoja kolegyňa asi tiež nebude z tých najbystrejších, keď píše Tvojej sestre o Tvojich osobných záležitostiach. 🤦🏻♀️
@mijunik veď vedia pravdu, ja neviem čo urobia,podľa mňa nič dobré a múdre
@menonepoviem3333 takže na finančnú pomoc sú Ti dobré… 🤔 No ale ak si nestojíš za svojim slovom, nečuduj sa, že s Tebou jednajú ako s nesvojprávnou. Ako Ti už bolo odporučené, hľadaj si akúkoľvek prácu, to je úplne jedno, kde. Každá poctivá práca prináša chutný chlieb. A ak sa nestotožňuješ s konaním svojej matky a sestry, povedz im to, nevyužívaj ich a zariaď si svoj život nezávislo od nich.
@menonepoviem3333 nepísala si, že ideš na PN?
@xckaretxxx asi len v jej snoch, na PN a psychologicke... Alebo aby nam zalepila huby 🤣🤣

@menonepoviem3333 preco nie si s otcom v kontakte, ak sa mozem opytat?